Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 22 23 24 25 26 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025

עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 10 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,109
אשכולות: 12
Likes Given: 1,110
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-05-2025, 08:49 PM
(04-05-2025, 08:30 PM)ser duncan the tall כתב:  כן אני אודה שזה מעט אנטי-קליימטי שהטובה שהיימן חייב לפאנק זה ללוות אותו לקרב שלו במיין אבנט של רסלמניה

אבל אם מצרפים את הפרומו שפול היימן מבטיח לפאנק (לפני שעזב) שהוא ילווה אותו למיין איבנט הראשון שלו
אפשר להבין למה זה היה חשוב לפאנק לבקש דווקא את זה ולסגור מעגל.

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,516
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,031
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-05-2025, 08:50 PM
תוכנית משוגעת של סמאקדאון, היה אש.

- מעל ל-16,000 צופים. סלאאוט נוסף, המספרים לא משקרים.

- ריי פיניקס נגד ניית'ן פרייזר היה באנגר לפתיחת התוכנית, פשוט קרב מעולה. לבחור את פרייזר בתור היריב הראשון של ריי פיניקס זאת החלטה מושלמת, עוד לפני שהקרב מתחיל אפשר לסמן עליו וי, עד כדי כך. שמח שפרייזר ואקסיום נתנו לנו טעימה קטנה מהם ברוסטר הראשי בתקופה האחרונה. דביוט מעולה של ריי פיניקס, מתאבק זירה מדהים אנחנו כל כך הולכים להנות ממנו... סינגלס או טאג לצד פנטה, זכינו.

- אל איי נייט נגד טאמה טונגה היה קרב טוב. טאמה טונגה לא מקבל יותר מדי הופעות בזירה אבל אני מוצא את עצמי תמיד נהנה ממנו. אני חושב שהוא אנדרייטד, הקהל זורם איתו. נייט מופיע באופן קבוע וזה למה מההתחלה לא היה צריך להפיל ממנו את אליפות ארה"ב ועוד לנקאמורה. נייט תמיד אובר, ניצחון קליל לקראת רסלמניה.

- פייסאוף אדיר בין שארלוט פלייר וטיפאני סטראטון.
(03-30-2025, 01:20 PM)lidoradir כתב:  הפרומו של טיפאני סטראטון מאחורי הקלעים היה מעולה, רציתי שזה יהיה בזירה מול שארלוט... חבל שלא קיבלנו את זה. נשארו עוד כמה תוכניות אחרונות לפני רסלמניה, טיפאני חייבת לצאת עליה אובר פעם-פעמיים כמו שצריך.

והנה זה קורה, סוף סוף מה שרציתי שיקרה. זה יכל לקרות גם לפני שבועיים ששארלוט פלייר רצחה אותה ולא נתנה לה להכניס מילה, טיפי יכלה להגיב לה בכוח אבל לא הצליחה. אבל פה קיבלנו את הפיצוי מהצד של טיפי. הקהל בשיקגו נתן היט אדיר לשארלוט וטיפי ניצלה את זה, רכבה על זה, ואז נכנסה בשארלוט כמו שצריך. הירידה הראשונה לא הייתה טובה, ראינו כבר עשרות מתאבקות שמנסות לרדת על שארלוט בהשוואה לריק פלייר, זה לא מזיז לה. שארלוט ענתה כמו שצריך, אבל אז טיפי נכנסה לזה חזק ונתנה ירידות אישיות גדולות. המטרה שלהם הייתה להוציא את טיפי אובר חזק אחרי מה שהיה לפני שבועיים וזה הצליח ובענק. אין לי ספק ששארלוט הסכימה לירידות החזקות וזה משהו שקיבל אישור/הן דיברו על זה מאחורי הקלעים. כן סקריפט/לא סקריפט... לי זה לא באמת מזיז. כמו שרשמתי טיפאני הייתה חייבת לצאת אובר והיא עשתה את זה ובענק, הגיע הזמן. שאפו.

- MCMG נגד DIY היה קרב טוב. האמת שציפיתי ליותר מהם אבל לא נתנו להם באמת מספיק זמן וללכת על זה עד הסוף כמו שצריך. רואים שזה לא הדבר האמיתי וגם הסיום של הקרב וכל ההתעסקות בטרן באקל החשוף... MCMG מנצחים ויש לנו פייסאוף מול הסטריט פרופטס. מה הלאה ? אני עדיין מקווה שהתוכנית היא קרב זוגות משולש ברסלמניה/סולם. לא הגיוני להשאיר את DIY בחוץ.

- נעומי הילית מעולה. יש כאלה שיגידו שהיא פייסית בגלל שהיא נקנקה את בי פאב תוך 2 דקות ובעצם עשתה לנו טובה והעלימה אותה מהמסך מהר מאוד... אקבל את זה. אני חושב שהפיוד של ג'ייד קארגיל ונעומי סבבה לגמרי. מהזמן שהן מקבלות הן מוציאות את המיטב.

- הפציעה של קווין אואנס מבאסת, מתאבק שקורע את התחת ומפגיז ואשכרה שבועיים לפני אירוע ההאבקות הכי גדול של השנה הוא מקבל בשורה קשה. צריך לעבור ניתוח בצוואר, דאמ. רנדי-אואנס מבוטל. אלדיס מודיע לו ורנדי מפנק ב-RKO גדול. בפוסט הקודם שלי הבאתי ציטוט משנה שעברה על הקטע של הקנס שהוא נתן לו יותר ואמר לו שזה לפעם הבאה. רנדי הבטיח ומקיים חחחחחח. נראה נגד מי יהיה רנדי ברסלמניה.

- ג'ייקוב פאטו נגד ברון סטרומן בקרב מי שעומד אחרון היה אדיר. MOTN כמובן. 2 מפלצות מחסלות אחד את השני. אקשן, פיצוצים בלי הפסקה, ספוטים גדולים וג'ייקוב פאטו אחד שבדרך לאסוף את הזהב הראשון שלו ב-WWE בתור מתאבק יחידים. מפרגן לסטרומן ובגדול, הופעה חזקה שלו והוא תמיד מוציא את היריבים שלו אובר כמו שצריך. פאטו נגד נייט ברסלמניה זה קרב גדול מבחינתי, הולך להיות חזק. כן מוזר שעדיין לא הגענו לפאטו-סולו... אולי זה יקרה בהמשך.

- הסיום של התוכנית ענק. אני אתחיל ישר בזה שהטובה של פאנק זה שהיימן יהיה איתו ברסלמניה... ברגע שהוא אמר את זה הייתה לי פשוט הקלה בגוף. חששתי שיהיה פה חרטה והם יקבעו שהמנצח של הקרב יצטרף לסינה-קודי. איזה כיף שזה לא יקרה. רשמתי את זה הרבה פעמים ואני אחזור על זה, לא רוצה לראות אף אחד מצטרף לסינה-קודי, זה צריך להיות קרב אחד על אחד. וחוזר לסגמנט... ביצוע מושלם של כולם פה. עוד תצוגת משחק ענקית של ריינס, היימן כמו תמיד זהב... איך הוא יודע לבכות ברגעים האלה... זה מדהים. רולינס הרגיש קצת בצד אבל הרג אותי שהוא פשוט צחק על ריינס. אין עליו. תקיפה חזקה של פאנק וראש השבט מקבל GTS.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,187
אשכולות: 9
Likes Given: 487
04-05-2025, 08:56 PM
(04-05-2025, 08:49 PM)gilam כתב:  אבל אם מצרפים את הפרומו שפול היימן מבטיח לפאנק (לפני שעזב) שהוא ילווה אותו למיין איבנט הראשון שלו
אפשר להבין למה זה היה חשוב לפאנק לבקש דווקא את זה ולסגור מעגל.

אין אחד בעולם, ואני אדגיש את זה שוב - בעולם!! שזכר את הסגמנט הזה לפני שפאנק הודיע שזו הטובה שהוא מושך.
בהחלט אפשר להבין למה זה חשוב לפאנק ובהחלט יש פה היגיון עלילתי, עדיין זה אנטי-קליימטי בטירוף. אתה עוזר למתאבק שאתה חושב שלא ראוי להיקרא מתאבק, באחד הקרבות הכי ברוטליים, והתמורה שאתה מבקש זה שהמנג'ר הישן שלך (והנוכחי שלו) ילווה אותך לזירה? יש פה משהו הרבה יותר עמוק מזה.

כמו שכתבתי - לדעתי זה הכל היימן מסובב את רומן ואת פאנק על האצבע כדי לחבור בסופו של דבר לרולינס.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
04-05-2025, 09:14 PM
(04-05-2025, 07:35 PM)DDJ כתב:  אני לא מסכים איתך שהתכנון היה ששארלוט תחזור כפייסית,
אני טוען שזה עוד מקרה מיני רבים לאחרונה, שהארגון פשוט משחק בנו, במעריצים,
וכמה שאנחנו רוצים לחשוב שאנחנו יותר חכמים מהם, לאחרונה הם עושים מאיתנו צחוק,
ויודעים בדיוק איך הקהל יגיב (רפרנס גם ל-ME של רסלמניה הקודמת)

אין דמויות רעות במחלקת הנשים מלבד ליב מורגן וניה ג'קס, והן איבדו את האליפות לפני החזרה של שארלוט.
ריה ריפלי, איו סקי, ביאנקה בלייר, ג'ייד קארגיל, טיפאני סטראטון, כולן פייסיות.
זו חשיבה מאוד נאיבית לחשוב שהארגון רצה להחזיר את שארלוט כדמות טובה, והקהל לא קיבל אותה והיא שינתה תוך שבוע דמות.
הכל מתוכנן, הארגון ידע שהקהל לא יקבל אותה במצב הנוכחי, הארגון צריך נואשות דמות "רעה", ושארלוט נכנסת בינגו לתמונה,
קבעו שהיא תזכה את הראמבל, קרב שלישי מול ריה ריפלי לא היה בחשבון,
ואי אפשר למשוך חודשיים וחצי פיוד של שתי דמויות טובות, בלי היט ביניהם.

טיפאני עמדה כאן מצוין, אבל כמו שטענתי לגבי העלייה של בקי לינץ' - הרבה מזה, זה בגלל היריבה,
זה בגלל היכולת של שארלוט לסחוט את ההיטים האלה, שנותן ביטחון למי שעומד מולה,
ואני חושב שהכל כאן מתוכנן, גם ההקנטות בסיום, גם העצירה של שארלוט כשהקהל שטף אותה בהיטים (משחק של דומיניק מיסטריו),
והיא מאכילה אתכם בכפית זהב ישר אל תוך הפה.
מאסטרפיס.

אני חשבתי שזה בגדר עובדה גמורה בשלב הזה ששארלוט חזרה בראמבל כפייסית. לא ציפיתי לדון על זה, אבל יאללה Smile

זו חוק שכמעט תמיד מצדיק את עצמו - לרוב הדבר הפשוט ביותר הוא הדבר הנכון.
האם קודי באמת היה מתוסכל בAEW, או שהכל למעשה היה עלילה סופר מתוחכמת בה הוא הופך להומלנדר מגה היל שמעמיד פנים שהוא פייס. ברור שהוא היה מתוסכל בAEW.
האם רוק באמת התכוון לקחת את הספוט במניה כי הוא אגואיסט, או שבעצם כל הזמן הזה קודי/ריינס היה מתוכנן לרסלמניה 40? ברור שרוק רצה את הספוט בעצמו, כי הוא אגואיסט.
האם וינס מקמהן הפך את WWE בכוונה לגרועים ב2012-2019 כדי שAEW יוקמו רק כדי לעזוב לתת לטריפל H לנצח אותם ברייטינג? לא, ברור שהוא היה חרא בוקר במשך שנים בזכות עצמו לגמרי.

השכבות הנוספות האלו של חשיבה לרוב לא נכונות, וגם הפעם.. יש לנו שתי אפשרויות:
1. שארלוט היא למעשה גאונת רסלינג. כל הזמן הזה היא טיפחה דמות של הוגאן של מחלקת הנשים, דווקא כדי שכולם ישנאו אותה ולא את המתאבקות האחרות שהיא מאוד רוצה לקדם. זה למה היא ניצחה 14 אליפויות - כדי שהיא תוכל להפסיד אותן 14 פעמים. שארלוט היא, למעשה, הפילנטרופית הכי גדולה בהיסטוריה של רסלינג, דמות למופת, והיא גם תורמת למאמץ המלחמתי בעזה בין סמאקדאון לסמאקדאון.

2. שארלוט היא אגואיסטית שרוצה שיאהבו אותה ולנצח מלא.

אני באופן אישי מאמין לאפשרות השנייה וחושב שזו האפשרות הסבירה ביותר. 

הסיבה שאני חושב ששארלוט חזרה בראמבל כפייסית היא כי שארלוט התנהגה כפייסית מוחלטת בראמבל + בראו שלאחר הראמבל, ושינתה את הדמות שלה רק אחרי ערימות היסטוריות של היטים בזמן שהיא דיברה כמה קשים היו החיים שלה בשנה האחרונה. הקהל כל כך שונא את שארלוט שאפילו אחרי פציעה היא הוכרחה להישאר הילית. היא לא שחקנית גאונה, קל לי להאמין שהיא באמת לא ציפתה להיטים האלו.

והטיעון על בקי לינץ' הוא קצת מפוספס בעיקר בגלל שגם זה עובדה גמורה ששארלוט לגמרי התכוונה לקבור את לינץ' ולא באמת לשים אותה אובר. אין פה מתיחה של שנים, הן באמת לא מסתדרות, זה ידוע. שארלוט בחיים לא הייתה מסכימה להיראות רע כל כך כפי שהיא נראתה היום. התגובה על קייזר הייתה השפל המוחלט של רסלינג בשנה האחרונה, אף מתאבק לא היה חותם על כזה מופע מראש.

ואם כבר שארלוט שמה טאלנט אובר - הייתי שואל את אסקה כמה ההפסד שלה בהכנעה ברסלמניה 34 לשארלוט הזניק את הקריירה שלה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 7 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, Casuser, DarkArts, gilam, master of doom, NovemberMan, The Visionary
חפש
הגב
The Visionary מנותק
04-05-2025, 09:18 PM
(04-05-2025, 09:14 PM)SwitchBlade כתב:  אני חשבתי שזה בגדר עובדה גמורה בשלב הזה ששארלוט חזרה בראמבל כפייסית. לא ציפיתי לדון על זה, אבל יאללה Smile

זו חוק שכמעט תמיד מצדיק את עצמו - לרוב הדבר הפשוט ביותר הוא הדבר הנכון.
האם קודי באמת היה מתוסכל בAEW, או שהכל למעשה היה עלילה סופר מתוחכמת בה הוא הופך להומלנדר מגה היל שמעמיד פנים שהוא פייס. ברור שהוא היה מתוסכל בAEW.
האם רוק באמת התכוון לקחת את הספוט במניה כי הוא אגואיסט, או שבעצם כל הזמן הזה קודי/ריינס היה מתוכנן לרסלמניה 40? ברור שרוק רצה את הספוט בעצמו, כי הוא אגואיסט.
האם וינס מקמהן הפך את WWE בכוונה לגרועים ב2012-2019 כדי שAEW יוקמו רק כדי לעזוב לתת לטריפל H לנצח אותם ברייטינג? לא, ברור שהוא היה חרא בוקר במשך שנים בזכות עצמו לגמרי.

השכבות הנוספות האלו של חשיבה לרוב לא נכונות, וגם הפעם.. יש לנו שתי אפשרויות:
1. שארלוט היא למעשה גאונת רסלינג. כל הזמן הזה היא טיפחה דמות של הוגאן של מחלקת הנשים, דווקא כדי שכולם ישנאו אותה ולא את המתאבקות האחרות שהיא מאוד רוצה לקדם. זה למה היא ניצחה 14 אליפויות - כדי שהיא תוכל להפסיד אותן 14 פעמים. שארלוט היא, למעשה, הפילנטרופית הכי גדולה בהיסטוריה של רסלינג, דמות למופת, והיא גם תורמת למאמץ המלחמתי בעזה בין סמאקדאון לסמאקדאון.

2. שארלוט היא אגואיסטית שרוצה שיאהבו אותה ולנצח מלא.

אני באופן אישי מאמין לאפשרות השנייה וחושב שזו האפשרות הסבירה ביותר. 

הסיבה שאני חושב ששארלוט חזרה בראמבל כפייסית היא כי שארלוט התנהגה כפייסית מוחלטת בראמבל + בראו שלאחר הראמבל, ושינתה את הדמות שלה רק אחרי ערימות היסטוריות של היטים בזמן שהיא דיברה כמה קשים היו החיים שלה בשנה האחרונה. הקהל כל כך שונא את שארלוט שאפילו אחרי פציעה היא הוכרחה להישאר הילית. היא לא שחקנית גאונה, קל לי להאמין שהיא באמת לא ציפתה להיטים האלו.

והטיעון על בקי לינץ' הוא קצת מפוספס בעיקר בגלל שגם זה עובדה גמורה ששארלוט לגמרי התכוונה לקבור את לינץ' ולא באמת לשים אותה אובר. אין פה מתיחה של שנים, הן באמת לא מסתדרות, זה ידוע. שארלוט בחיים לא הייתה מסכימה להיראות רע כל כך כפי שהיא נראתה היום. התגובה על קייזר הייתה השפל המוחלט של רסלינג בשנה האחרונה, אף מתאבק לא היה חותם על כזה מופע מראש.

ואם כבר שארלוט שמה טאלנט אובר - הייתי שואל את אסקה כמה ההפסד שלה בהכנעה ברסלמניה 34 לשארלוט הזניק את הקריירה שלה. 

היי גיא, אתה מחפש Wiseman? כי אני יכול לראות אותך סגור את WRESTLING-IL MANIA כשאני לצידך.
הגב
The following 3 users Like The Visionary's post:
  • DarkArts, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
04-05-2025, 09:18 PM
(04-05-2025, 08:50 PM)lidoradir כתב:  אין לי ספק ששארלוט הסכימה לירידות החזקות וזה משהו שקיבל אישור/הן דיברו על זה מאחורי הקלעים.

זה הסיגנל הגדול ביותר לכך שזה היה off script מבחינתי. 
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,797
Likes Given: 3,919
04-05-2025, 09:20 PM
(04-05-2025, 09:14 PM)SwitchBlade כתב:  ואם כבר שארלוט שמה טאלנט אובר - הייתי שואל את אסקה כמה ההפסד שלה בהכנעה ברסלמניה 34 לשארלוט הזניק את הקריירה שלה. 

אני נותן את הלייק רק בגלל השורה הזאת, אתה לא יודע כמה עצבים חטפתי בגלל התוצאה של הקרב.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • תנולהיותאורח
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
04-05-2025, 09:21 PM
(04-05-2025, 09:18 PM)ser duncan the tall כתב:  היי גיא, אתה מחפש Wiseman? כי אני יכול לראות אותך סגור את WRESTLING-IL MANIA כשאני לצידך.

לידור ורועי וסלביק תמיד אמרו לי שאני Not supposed to be here.
אתה ואני תמיד ידענו אחרת, אנחנו נראה לכל ההייטרים מה זה - במיין איבנט של WM. 
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • תנולהיותאורח
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
04-05-2025, 09:22 PM
(04-05-2025, 09:20 PM)DarkArts כתב:  אני נותן את הלייק רק בגלל השורה הזאת, אתה לא יודע כמה עצבים חטפתי בגלל התוצאה של הקרב.

הקריירה של אסקה אמורה לזנק לשמיים בכל רגע, הכל חלק מהmaster plan של שארלוט.

בכל רגע עכשיו..

(או ששארלוט מתאבקת מחורבנת שהרסה בזדון את הסטריק המוצלח ביותר במחלקת הנשים) 
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
04-05-2025, 09:23 PM
(04-05-2025, 09:21 PM)SwitchBlade כתב:  לידור ורועי וסלביק תמיד אמרו לי שאני Not supposed to be here.
אתה ואני תמיד ידענו אחרת, אנחנו נראה לכל ההייטרים מה זה - במיין איבנט של WM. 

I
ACKNOWLEDGE
YOU
MY
NEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
TRIBAL
CHIEF
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 10 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-10-2026, 03:14 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר