03-29-2025, 07:44 PM
(03-29-2025, 07:18 PM)gilam כתב: איך בדיוק הגעתם למסקנה שניב הייטר של פאנק?! הנחה הזויה לחלוטין בעיני.
ניב דוחף לפאנק נגד קודי נגד סינה במיין איבנט של הלילה השני (שהוא אישית טוען שגדול יותר)
פחות או יותר מאז הראמבל שסינה לא ניצח.
כמו כן הוא בעצמו אומר שהכריזמה (התכונה הכי חשובה ללא תחרות) של פאנק היא אותה כריזמה.
ניב סה"כ נתן 2 ביקורות על פאנק.
*צביעות היות ופאנק טען שזה ספורט של צעירים ומי שיש לו את הלו"ז השוחק כל השנה ראוי לקבל את המיין
איבנט ברסלמניה. אפשר ובצדק לטעון שזה לא נכון, אי אפשר לטעון שפאנק לא אמר את זה כי ההסתמכות על
פארט טיימרים היא הסיבה העיקרית שפאנק עזב את החברה.
*פאנק של 2025 זה לא פאנק של 2011 מבחינת עבודה בזירה. הטענה ולדעתי בצדק בעוד שפאנק יכול לתת קרבות מעולים
בזירה זה יהיה עם מתאבקים שבעצמם מעולים בזירה (בניגוד לפאנק של 2011 שיכל לסחוב לקרב מעולה גם מתאבק בסיסי).
שוב אפשר לטעון אחרת, אבל זה אומר שאתם טוענים שבגיל 46 הוא לא זז לאט יותר, לוקח לו יותר זמן להתאושש מקרבות.
ושהוא לוקח לו"ז הרבה יותר נוח. אלו עובדות שפאנק בעצמו מעיד אותם בכל ראיון.
האם זה מוריד מהשנה המדהימה שהייתה לו? ניב לא אמר את זה.
האם הוא לא ראוי למיין איבנט ברסלמניה? ניב רוצה אותו במיין איבנט הגדול מבין השניים (ורוצה לראות אותו מנצח לצערי)
הטענה היחידה היא שלא מגיע לו אחרי פחות משנה של כשירות ב2 לילות לנצח את כל הטופ של הטופ של הארגון
ולהפוך לפנים של החברה ובעצם למחוק את כל מה שקודי עשה כבר 2-3 שנים. להוריד את רולינס לחלוטין ולצאת
אובר גם על ריינס וסינה שנמצא בסיבוב פרישה. זה במקרה הכי רע דעה אישית, זה לא הופך אותו להייטר.
אני אכתוב לך מה שכתבתי ל-Cenation בפרטי- אני לא הייטר של CM פאנק, אני הייטר של פיל ברוקס.
אני חושב שמדובר באדם מאוד מוכשר, עם כישרון של פעם בדור, אבל לצד זה קטנוני, אגואיסטי, נרקסיסט ובאופן כללי אדם שלא הייתי רוצה שיהווה דוגמה.
Having said that - פיל ברוקס יצר דמות שהדהדה לאורך עשור וחצי וגם אם זה לקח עשור, הדמות של CM פאנק ראויה למיין אבנט של רסלמניה, גם אם זה על בסיס הגזל שעשו לו ברסלמניה 28-30.
אני חושב שגם פאנק וגם WWE מבינים שמתישהו במהלך הריצה הזו הוא יצטרך להיות היל ולהתמודד עם השאלה הגדולה "איך הפכת להיות בדיוק כל מה שהטפת נגדו ב-2011". סת' רולינס דיבר על זה, מקינטייר נגע בזה, אבל אף פעם לא קיבלנו CM פאנק היל שיענה על השאלה הזו ב"אם אני יושב עשור בחוץ ועדיין כולם מחכים לי, הבעיה היא אצלכם ולא אצלי". עד כה הוא דיי משחק אותה קורפורט פאנק, שזה נחמד אבל זה הרבה פחות ממה שהוא מסוגל.
פאנק היל אגב (לדעתי לפחות) לא צריך להיכנס לזירה. הוא צריך לשחק על זה שהוא בן 46, אלוף ה-WWE שלא משנה מה הוא יעשה, הקהל הזה יאכל את הכל, גם אם הוא ישלשל לו לתוך הפה. ואז שהפייס ינקנק אותו ויקח את התואר בענק.

![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)