03-29-2025, 04:12 PM
|
האירוע הבא | WWE WrestleMania 41
|
|
03-29-2025, 04:13 PM
כל ההייט פה על פאנק דיי ילדותי וקצת מביך לדעתי
הוא אחד המתאבקים הכי טובים ואהובים כרגע בארגון, ולא תצליחו לשנות את זה לא משנה כמה אתם הייטרים בכוח הקרב הזה שווה מיין איוונט בלי קשר לעניין המיין איוונט של פאנק, והסטוריליין הזה נבנה יפה מאוד במהלך השנה האחרונה שפאנק משחק דמות מאוד מרכזית בו והוסיף המון צבע ואקשן לכל הסיפור בחודשים האחרונים במקום ליהנות מהרגעים האחרונים שלו בזירה אתם מעדיפים להיות ממורמרים והייטרים, זה סתם עצוב לדעתי הבן אדם מגה סופרסטאר, הקהל כל כך אוהב אותו וגם בגיל 46 הוא עדיין כל כך טוב בזירה אני לא מבין איך אפשר להיות ממורמר עליו וגם למה לעשות את זה לעצמכם בתור מעריצים של הWWE מה שהיה בעבר נשאר בעבר וגם אם אתם לא מסכימים עם מה שהיה, תתרכזו בליהנות מכאן ועכשיו כי זה לא יהיה עוד הרבה
03-29-2025, 04:17 PM
(03-29-2025, 04:13 PM)Cenation כתב: כל ההייט פה על פאנק דיי ילדותי וקצת מביך לדעתי טוב בזירה? אני מפספס משהו? הבן אדם בקושי זז. הוא חתיכת אגואיסט מניאק שיצא אובר על שני מתאבקים שהיום גדולים ממנו - מקנטייר ורולינס. אין לי בעיה עם זה שיהיה במיינאנבט של רסלמניה אבל הוא ממש לא פאנק עם ההילה סביבו ב2011
03-29-2025, 04:26 PM
(03-29-2025, 04:17 PM)HeartBreakKid כתב: טוב בזירה? אני מפספס משהו? הבן אדם בקושי זז. הוא חתיכת אגואיסט מניאק שיצא אובר על שני מתאבקים שהיום גדולים ממנו - מקנטייר ורולינס. אין לי בעיה עם זה שיהיה במיינאנבט של רסלמניה אבל הוא ממש לא פאנק עם ההילה סביבו ב2011 מה בקושי זז על מה אתה מדבר איתי תפסיקו לחפש אותו בכוח מהרגע שחזר מפציעה, ואני מדגיש *מפציעה* בגיל 46 הוא עשה : ראמבל, HIAC, וור גיימס, קרב רצועה וקרב ציימבר בכל הקרבות האלה הוא נתן הופעה אדירה, לא היה קרב עכשיו שהוא היה נראה לא טוב בו בזירה תפסיקו לבלבל את המוח עליו, אפשר להגיד דעה וזה בסדר אבל לפחות שתהייה מציאותית אין שום מתאבק השנה או אפילו בשנים האחרונות שקרוב לגיל של פאנק שדפק רצף של כל כך הרבה קרבות פיזיים ומשוגעים כמו הרצף הזה, תנו לו קצת ריספקט והערכה מי זה בכלל דרו מקינטייר לעומת סי אם פאנק? בשום נקודה בקריירה של דרו הוא לא היה בשיא יותר גדול מהשיא של פאנק, וגם עכשיו דרו מקינטייר לא יותר גדול וגם לא יותר מעניין מפאנק. עובדתית פאנק מיין איוונט רסלמניה ולא הוא, עובדתית פאנק כל התקופה האחרונה מעורב ברוב הסטוריליינים המרכזיים ודרו לא, ועובדתית פאנק בגיל 46 הוציא מול דרו (בן ה39) הופעה פסיכית בקרב HIAC בנוגע לרולינס הוא ממש לא יצא עליו אובר הם באמצע סטוריליין אדיר שנבנה בצורה מושלמת למיין איוונט רסלמניה ונכון מן הסתם שהוא לא עם הAURA והפריים של 2011 כמו ששום מתאבק שמעל גיל 45 לא יהיה כמו שהוא בפריים שלו, אבל הוא עדיין לא איבד שום דבר מהיכולת שלו על המיקרופון ולהוציא סגמנטים ברמה הכי גבוהה שיש, והוא עדיין נראה מצוין בזירה וזה לא עניין של דעה אלא עובדה ברורה לפי הקרבות שהוא נתן מאז שהוא חזר מפציעה
03-29-2025, 04:26 PM
(03-29-2025, 04:13 PM)Cenation כתב: כל ההייט פה על פאנק דיי ילדותי וקצת מביך לדעתי הייט על מתאבק בן 46 שחזר וגונב ספוטלייט למתאבקים צעירים ממנו שעובדים קשה כדי להגיע לפסגה? סליחה, אבל אני בסך הכל נותן ל-CM Punk את היחס שהוא עצמו נתן לאותם המתאבקים בדיוק שעשו את מה שהוא עושה. אין שום סטוריליין שנבנה לאורך שנה בין פאנק לבין ריינס - יש רגע אחד ב-SVS שפאנק עשה טובה להיימן וזהו. ואת הסיפור עם רולינס, פאנק כבר סיים בפרק הפתיחה של RAW בנטפליקס. פאנק לא צריך להיות בקרב הזה. בטח לא אם זה הדרך להכניס אותו לקודי-סינה. יש הבדל בין פאנק נכנס לקרב ויוצא עם החגורה (שאני בעד זה) לבין פאנק יוצא אובר ברסלמניה אחת על רומן ריינס, סת' רולינס, ג'ון סינה וקודי רודס שהחזיקו את החברה הזו על הכתפיים כשהוא היה עסוק בלבכות בבית או ללכת מכות במאחורי הקלעים של ארגון עם 100 צופים. ומשהו אחרון - הוא לא מתאבק טוב בגיל 46. הוא היה מתאבק טוב לפני עשור וחצי. עכשיו הוא מקבל רק וורקרים שיכולים להוציא קרב טוב מעציץ והם יודעים איך איך לצמצם את החסרונות שלו ולהוציא קרבות טובים בזירה. תשים אותו בזירה עם וורקרים רעים, הקרב יהיה בינוני במקרה הטוב.
03-29-2025, 04:36 PM
(03-29-2025, 04:26 PM)Cenation כתב: מה בקושי זז על מה אתה מדבר איתי תפסיקו לחפש אותו בכוח כל קרבות הסטיפולציה נועדו לכסות על הפער שבין הכושר והגיל של פאנק, לבין איכות הקרב. זה מצוין שככה עושים את זה, כי זה גורם לנו להצליח לראות בפאנק את המיין אבנטר שהוא. "מי זה בכלל דרו מקינטייר לעומת סי אם פאנק?" אתה שואל? דרו מקינטייר זה האיש שפוטר מה-WWE, עשה מהפך אדיר בקריירה וחזר מהדלת הראשית. הוא אגב לא הלך מכות מאחורי הקלעים והרוויח כבוד בכל מקום שהיה בו. אגב, זה גם הבן אדם שסחב את ה-WWE בקורונה וזה הבן אדם שהפך את CM פאנק ללגיטימי ב-WWE עם פיוד השנה של 2024 לדעתי. בלי הפיוד עם מקינטייר, פאנק היה מאבד הרבה מהאורה שלו. ולהגיד שפאנק לא יצא אובר על רולינס זה לשקר לעצמך. הבן אדם ניצח אותו נקי, באמצע הזירה, בפרק הפתיחה של RAW בנטפליקס. יש יותר לצאת אובר מזה?
03-29-2025, 04:51 PM
(03-29-2025, 04:36 PM)ser duncan the tall כתב: כל קרבות הסטיפולציה נועדו לכסות על הפער שבין הכושר והגיל של פאנק, לבין איכות הקרב. זה מצוין שככה עושים את זה, כי זה גורם לנו להצליח לראות בפאנק את המיין אבנטר שהוא. זה לא לצאת אובר אם אתה מפסיד אחרי זה בקרב כלוב. לא משנה איך. אתה אלוף בלספר לעצמך סיפורים. 1-1 ביניהם. הסטיפולציות שאתה מדבר עליהם כיסו כמו שצריך וכל ההופעות שלו היו מעולות. אבל אתה אלוף בלבכות. מאז שהוא חזר אתה רק בוכה. העיקר את גיי 3 מהלכים אוסו אתה לא מפסיק להלל בגלל שהוא מוכר מרצ׳נדייז. יש לך 20 אחוז במניות של הWWE ? מה אני מפספס ? למי אכפת. רוצים לראות איכות בפרומואים וכן קרבות עם סטיפולציה שיכסו על הפער של הגיל. בטוח שזה יהיה פי 100 יותר מעניין מג׳יי אוסו שלעולם לא יכניס לאף אחד מאיתנו שקל אז תחסוך ממני את הטיעונים הגרועים שלך על מכירת חולצות. (03-29-2025, 04:26 PM)ser duncan the tall כתב: הייט על מתאבק בן 46 שחזר וגונב ספוטלייט למתאבקים צעירים ממנו שעובדים קשה כדי להגיע לפסגה? סליחה, אבל אני בסך הכל נותן ל-CM Punk את היחס שהוא עצמו נתן לאותם המתאבקים בדיוק שעשו את מה שהוא עושה. (03-29-2025, 04:36 PM)ser duncan the tall כתב: כל קרבות הסטיפולציה נועדו לכסות על הפער שבין הכושר והגיל של פאנק, לבין איכות הקרב. זה מצוין שככה עושים את זה, כי זה גורם לנו להצליח לראות בפאנק את המיין אבנטר שהוא. אני תמיד אהיה בצד של פאנק, הוא מהמתאבקים היחידים שיש כרגע (יחד עם סינה וריינס וזהו לדעתי) שבאמת גורמים לי להתרגש ולהיות מרותק למסך שאני רואה אותם. אני חושב שזה פשוט סתם עצוב שאתה כל כך שונא אותו, ושוב כמו שכבר אמרתי לא סתם החזרה שלו הייתה אחד הרגעים הכי נצפים בתולדות הWWE ולדעת הרוב המוחץ החזרה הגדולה ביותר שהייתה אי פעם, זה קרה בגלל שהרוב המוחץ של המעריצים אוהבים אותו וחולים עליו וחבל שאתה שונא אותו כל כך ולא נהנה ממנו הוא מתאבק כל כך טוב גם בזירה וגם על המיקרופון, אחד הטובים שיש כרגע בWWE וחבל שאתה שורף את העצבים שלך עליו במקום ליהנות מכל רגע. אני מבין שלשכנע אותך או לגרום לך להסתכל על הדברים אחרת אני כבר לא אצליח וחבל אבל לפחות אענה לך : 1. דרו לא סחב את הWWE בקורונה, ריינס הוא הבן אדם *היחיד* שבאמת סחב את הWWE בקורונה על הגב שלו אותו מקינטייר ברשלנות יתרה פצע את פאנק בקרב החזרה שלו בראמבל 2024 שהיה אחד הנכסים הכי גדולים וחשובים של WWE באותה עת ותשמע אני מעריך אותך אבל אתה חי בסרט אם אתה חושב שמקינטייר הוא זה שהפך את פאנק ללגיטימי בפיוד שלהם וזה שסחב את הפיוד. אז אם לא פאנק בפיוד הזה, הוא היה הרבה פחות מעניין ורלוונטי, הפופולריות של פאנק היא זאת שהפכה את הפיוד הזה לכזה רלוונטי וכזה מעניין כי כולם חיכו לראות את פאנק בפיוד ראשון, מקינטייר היה סתם ״הבחור שמתמודד מול פאנק״, אבל כולם צפו בזה וזה הפך להיות כזה פופולרי בעיקר בגלל שזה היה פאנק בפיוד הראשון שלו מאז החזרה. ואני לא מזלזל לרגע במקינטייר הוא מטורף גם בזירה וגם על המיקרופון אבל להגיד שהוא זה שהפך את הפיוד הזה לפופולרי זה כבר באמת לדבר שטויות נטו משנאה לפאנק 2. כל קרבות הסיטפולציה האלה הם פיזיים בטירוף ומצריכים יכולות טכניות ופיזיות מאוד גבוהות בייחוד ממתאבק בן 46, וזה שפאנק אירוע אחרי אירוע נתן קרב משוגע כזה, זה ראוי להערכה מאוד מאוד גדולה. ולא משנה מה תגיד אחי הוא היה מצוין בזירה בכל קרב וכל הקרבות האלה היו מהקרבות הטובים ביותר של השנה אז די לבלבל את השכל, חבל שאתה סתם הייטר וזה מנתק אותך מהמציאות, הקרב בhiac היה קרב השנה מלבד המיין איוונט של קודי וריינס, והרבה מאוד זה גם בזכות היכולת הנהדרת של פאנק בזירה באותו קרב. 3. פאנק לא גונב שום ספוטלייטים, הוא פשוט הרבה יותר מעניין ורלוונטי מאחרים והWWE יודעים להשתמש בו כמו שצריך ולא משנה כמה תשנא את זה - פאנק הקרב הזה ופאנק מיין איוונט רסלמניה, והרוב המוחץ של הקהל חולה על זה ואוהב את זה, אז אולי הבעיה היא אצלך, וחבל שבמקום ליהנות מקרב איכותי אתה תהייה ממורמר על פאנק על שטויות מפגרות
03-29-2025, 04:52 PM
מקנטייר סחב את הWWE בקורונה חחחחחחחחחחחח כאילו מישהו ראה בכלל בתקופת הקורונה. התקופה החשוכה ביותר של הWWE.
אני מת על מקנטייר והוא מתאבק השנה שלי, יש לו עוד דרך להיות CM פאנק.
03-29-2025, 04:55 PM
(03-29-2025, 04:51 PM)SweetChinMusic כתב: זה לא לצאת אובר אם אתה מפסיד אחרי זה בקרב כלוב. לא משנה איך. אתה אלוף בלספר לעצמך סיפורים. 1-1 ביניהם. לגבי ג'יי אוסו -אני לא משתמש בטיעון של החולצות, אתה מתבלבל עם GILAM. לי יש טיעונים אחרים. לגבי פאנק - אני לא טוען לרגע שאני לא נהנה ממנו, אני טוען שהוא לא צריך להיות חלק מהפיוד של ריינס-רולינס. כמו שאמרתי קודם, הסטיפולציות מכסות על מה שפאנק איבד בגלל הזמן ואמרתי כבר שזה בדיוק מה שהיה צריך לעשות איתו. פאנק הוא מיין אבנטר, כמו ב-2011, ככה גם ב-2025. אני יכול לא לאהוב את זה (אני לא) ועדיין לראות את הערך הגדול של זה (ואני רואה - פאנק מביא צופים ועניין וגם מכירות, אם כבר הזכרת). פאנק ניצח נקי בזירה את רולינס - הוא יצא עליו אובר. נקודה. רולינס ניצח בקרב הכלוב כי ריינס שלף אותו משם לביטדאון. רולינס יצא חזק? לא. מי שיצא חזק זה ריינס. אז אפשר להגיד שפאנק לא יצא אובר על ריינס, אבל מול רולינס? הנקודה של פאנק הכי נכונה שאפשר - רולינס לא ניצח את פאנק עד שריינס התערב ושלף אותו מהכלוב.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים