Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 446 447 448 449 450 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתגיד את האמת
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,471
03-22-2025, 03:04 AM
(03-22-2025, 12:10 AM)SwitchBlade כתב:  אני לא מתחבר לדעה הזאת וגם לא לגישה.

כשכתבתי את התגובה הקודמת הנחת הבסיס שלי הייתה שיזכירו את ג'ואי ג'אנלה, הגיוני, אבל בסופו של דבר בחרתי לא להתייחס לזה כי לטעמי זה ברור מובן שיש פער עצום בין כמה ג'ואי ג'אנלה היה מרכזי בAEW לבין כמה שג'ון מוקסלי מרכזי בAEW. אותו דבר ניתן לומר שבעתיים על ג'ימי האבוק, יצור אשפתות שנבעט מAEW ברגע שהם התחילו לפזול לכיוון הTV.

אתה מתאר את החוויה שלך, אבל בסופו של דבר האליט הם אלו שהביאו את הארגון הזה לכדי קיום. האליט, שיצרו לעצמם במה בBTE, בNJPW, בROH. המופע הראשון שלהם היה אול-אין, עד היום השם של האירוע המרכזי שלהם, מופע בו הם הציגו לראווה שלט ענק של "בולט קלאב" כשהם עדיין היו חלק ממנו. מעבר לכך, לציין שהבאקס/לוצ'ה ברוס (קרב הארדקור בולט אחד בניהם) וקודי/דאסטין הם הארדקור זה בחירה מאוד ספציפית של 2 קרבות מאוד ספציפיים שלא קולעים בכלל לדמויות. קודי, הבאקס ודאסטין הם לא אנשי הארדקור במהותם. 

מעבר לכך אני חייב להגיב על הדעה המוטה שלי על ג'ריקו ומוקסלי כי כבר פעמיים קיבלתי את הטענות האלו להייטריות ואני רוצה לנעוץ את זה רגע.
אני לא אוהב את ג'ון מוקסלי לא בגלל שאני הייטר שלו - אני לא אוהב את ג'ון מוקסלי בגלל שאני מכיר אותו ואת העבודה שלו.
יש הבדל.

אני הייטר של קווין אוואנס, של שארלוט, ושל מתאבקים נוספים. לא סובל אותם, לא באים לי טוב בעין, יש לי הטייה נגדם. לכל אחד יש מתאבקים כאלה.
ג'ון מוקסלי? לך תמצא תגובות שלי מלפני 4-5 שנים שאומרות כמה הוא מעולה, כמה הוא פרומו טוב, כמה התרגשתי מהפרומו שלו מול סת' רולינס ומפרומו "סוג שונה של חתול" ב2020. האם הייתי הייטר שלו אז? ולמה אני היום? כי אני טוען שהוא מתאבק גרוע? אבל הוא באמת מתאבק גרוע. 
מה פה בדיוק הייט? זו ביקורת חד וחלק.

ג'ריקו?
עקבתי אחרי הקריירה שלו שנים. 
אפילו יותר מזה - אני די בטוח שאני מהיחידים פה שאשכרה הלכו אחורה והשלימו חלקים נכבדים מהראן שלו בWCW. 
אני הייטר של כריס ג'ריקו? היה לי בטלפון הישן פעם פרומו שלם שלו שהורדתי לטלפון (בתקופה בה זה היה קשה להוריד דברים לטלפון) נטו כי כל כך אהבתי את הפרומואים שלו. לא הייטר ולא נעליים, וזו גם לא דרך להתייחס לגופו של עניין, זה סתם אד-הומינם שקל לעשות (כנראה) כנגדי. אבל הוא חלש וגם לא מגובה בעובדות.

אני לא שכחתי איך AEW התחילו. רחוק מזה - קשה לשכוח איך ארגון מסוים התחיל כשהשקעת שעות בשבוע בצפיית תוכן שלו. אני יודע טוב מאוד איך הם התחילו, מה הייתה הבטחת הבסיס שלהם, איך הם התעצבו ועל בסיס מה הם נוצרו. אני לא אוהב להשתמש בביטוי הזה, אז אני מסייג, אבל יש פה מנטליות רצינית של האשמת קורבן. אני מתאכזב מAEW אז זו אשמתי? כי שכחתי? אני מתנצל מקרב לב, כנראה הייתי צריך להיזכר בכל הנעצים וחוטי התיל ונורות הלד שנשברו על אנשים אי שם בG1 בNJPW. כנראה פספסתי את הספוט בו האנגמן פייג' נעץ מברג בוער במאט ג'קסון ברבולושן 2022. הפינישר של קני אומגה הוא בכלל להשתמש במסור חשמלי על היריבים שלו, והBTE-טריגר של הבאקס (BTE זו תכנית יוטיוב שהייתה להם פעם) זה טריגר אמיתי של אקדח אמיתי. הארדקור All over. טעות שלי.

בעיקרון אני מתרחק מאשכולות של AEW כי אני מאמין שזה טוב שעדיין יש אנשים שצופים במוצר, ואני לא רוצה להרוס להם. אני מתחשב. 
אבל אני חושב שכדאי לך, לפני שאתה חושב שאני יורק לך בפנים, לחשוב קצת על החוויה שלי כאוהד. הרי זה לא כיף לגלות ב2023 שארגון שהשקעת בו אנרגיה מנטלית לא קטנה פשוט ממשיך הלאה ממך. 
אני לא רוצה ואני לא בוחר להתאכזב מAEW. אף אחד לא אוהב להתאכזב. אבל זה המצב, ואני חושב שלפני שאנשי הAEW ממהרים להיעלב, אולי כדאי להם להבין שיש אנשים שלא שפר מזלם ומצאו את עצמם רחוקים מהתוכן של AEW. לך זה לא קרה ואתה נהנה, אני מבסוט ואני מעדיף שזה יהיה ככה, אבל לי זה כן, וכדאי גם לנסות להבין את הצד השני. הצד השני, אגב, כולל המון שעות וניסיונות צפייה בAEW, ולהתאכזב כל פעם, ולנסות להיות חיובי, אבל להתאכזב שוב, ולראות את המתאבקים האהובים עליך מקבלים יחס מבאס, ולקוות שהפעם זה ישתפר, אבל זה לא, וחוזר חלילה, וזה לא כיף במיוחד.

העניין הוא שיש המון כמוני. 
הרי איך ניתן להסביר את הירידה ברייטינג של AEW? את הירידה במרכז הבמה ברסלינג? הצניחה של קוליז'ן? חלק מההצלחה של WWE?
להתעלם מאיתנו בשביל ג'ון מוקסלי לא יעשה טוב לAEW. ויש המון טוב בAEW. 
ג'ון מוקסלי הוא לא חלק מהטוב הזה. זה לא הייט - זו ביקורת לגיטימית. 

לא נעלבתי בתור אוהד של AEW, נעלבתי בתור אוהד רסלינג שאתה אומר בכזאת קלות שדרכו עלינו כשאני מרגיש שדווקא מתייחסים לביקורת שלי כאוהד וממשיכים להשתפר במקומות שכן כאבו לי.
אני מודה לאליט על המוצר שהביאו לי, לא לNJPW ולא לROH כי זה מוצר שונה לגמרי ואני אוהב אותו יותר. מתבאס עבורך שביטלו את BTE, אני לא עקבתי אבל יודע שאתה אהבת לצפות, אולי כדאי שתתן צ'אנס ל-"Hey, Ew" שמצטייר כמו חלופה. אני יודע שגם אהבת לצפות בדארק משום מה, אולי כדאי שתתן צ'אנס לגרסה החדשה של ROH כי לרוב אני מתבאס מכמה שזה מזכיר לי את דארק.
הבאקס-לוצ'ה ברוס וקודי-דסטין זה ממש לא בחירה ספציפית, בתגובה שלי על תוצאות דיינמיט נתתי לפחות עוד 3 דוגמאות לקרבות דומים שקודי העביר בתקופה שלו בAEW וזה כשאני משמיט את קרב קולר הכלבים הנהדר עם ברודי לי וסגמנט ההצלפות עם MJF, דסטין העביר פיוד דמים נהדר עם סוורב בראמפייג' ואני חושב שבמעט זמן המסך שקיבל בAEW הוא דימם יותר מכל אחד אחר, אחרי פנטאגון אתה עקבת בדיוק כמוני בLU אז מניח שגם לך עדיין קופץ בפיד מדי פעם ספוטים חולניים שלו מקרבות מול ומפירו ומטנזה, היאנג באקס לקחו חלק כמעט בכל סטאדיום סטמפיד/אנדכיה בארנה/בלאד&גאטס מאז ההקמה, ג'ימי וג'ואי אולי לא קיבלו את אותה הבמה שמקבל מוקסלי היום אבל תמיד היה את הברודי לי/אדי קינגסטון/ג'ף הארדי/CM פאנק שנכנסו בדיוק לחלל הזה כל אחד בתורו. וכן, מההתחלה היו נעצים וחוטי תיל, מברגים ולהביורים, לא סתם הסטיפולציה הפופולרית ביותר בארגון היא "טקסס דת' מאצ'". ההארדקור אף פעם לא היה העיקר, גם עכשיו לא, אבל להגיד שהוא צץ משום מקום זה פשוט מוזר.
בשום שלב לא קראתי לך הייטר, אמרתי שהדעה שלך לגבי מתאבקים מסוימים היא מוטית, כי אם אתה מציין בפירוש שאתה לא צופה כיום במוצר אבל עדיין סובל ממוקסלי וג'ריקו זה לא הוגן. אני לא אהבתי את האינר סירקל אבל אני מת על ג'ריקו, אני מתעב את הדת' ריידרס אבל אוהב את ג'ון מוקסלי, I can do both. איזה קרבות כל כך אהבת של מוקסלי ב2020? ההגנות שלו מול הייגר ובריאן קייג'? הסקוואש מאוחר יותר עם פאנק? אני אהבתי אותו מול OC באול-אאוט 23', מול האנגמן פייג' בקרב הטקסס דת' מאצ', מול אדי קינגסטון בגמר הCC והוא לא החזיק את עצמו באף אחד מאלה. אחד הדברים שאני הכי אוהב בג'ריקו היא היכולת שלו להחליף גימיקים כמו גרביים ולגרום לזה להרגיש כל כך טבעי וספונטני, זה בסדר גמור לא לאהוב את הגרסה הנוכחית שלו, אתה לא היחיד וגם אני לא אהבתי את הגרסה הקודמת אבל אם אתה מעוניין הוא בדיוק עכשיו בתפר של להשיל את נשל הנחש וללבוש את הגימיק הבא וזה מחזה יפהפה.
לא יכול להתווכח עם החוויה שלך כאוהד, לא יכול להתעלם מהאכזבות שאתה חווה והתגובה המקורית גם לא הייתה מופנית אליך אלא למי שצופה מהצד ושופט על סמך גיפים וציוצים. אם המוצר כל כך הרתיע אותך ב2023 עד כדי התנתקות זה מובן, עצוב אבל מובן ואני לא יכול להתווכח עם מה שאתה מרגיש אבל כן הרגיש שאתה קצת מזלזל במה שאני מרגיש.
הרייטינג בדעיכה שקטה כבר 5 שנים רצוף, אם אתה רוצה את דעתי אני יכול להקדיש לזה תגובה ביום אחר ולחשוב על 1000 סיבות שהן רק תירוץ עלוב שהמספרים יורדים באופן עקבי אבל אם אתה מתעקש לייחס את זה למה שקורה בתקופה האחרונה אז הרייטינג של דיינמיט בעלייה כבר 5 שבועות רצוף(ושל NXT למשל מציג מגמה הפוכה), רבולושן בדיוק מכרה 12 אלף כרטיסים, אול-אין 25' יהיה האירוע הגדול ביותר שלהם אי פעם בארה"ב, אול-אין 23' היה אירוע הרסלינג הגדול בהיסטוריה מבחינת כרטיסים שנמכרו, גראנד-סלאם אוסטרליה היה הגייט ה-3 בגודלו שלהם בהיסטוריה, הם בדיוק סגרו דיל של 5 שנים ומעל 200 מיליון דולר עם אחת מחברות הסטרימינג הגדולות בעולם אז אין לי ספק שג'ון מוקסלי לא צריך להיות אלוף עולם ב2025 ולא לקבל מיין אבנט בPPV אבל הוא רק הסימפטום ולא המחלה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#4,472
03-22-2025, 06:00 PM
(03-22-2025, 03:04 AM)orgibor כתב:  לא נעלבתי בתור אוהד של AEW, נעלבתי בתור אוהד רסלינג שאתה אומר בכזאת קלות שדרכו עלינו כשאני מרגיש שדווקא מתייחסים לביקורת שלי כאוהד וממשיכים להשתפר במקומות שכן כאבו לי.
אני מודה לאליט על המוצר שהביאו לי, לא לNJPW ולא לROH כי זה מוצר שונה לגמרי ואני אוהב אותו יותר. מתבאס עבורך שביטלו את BTE, אני לא עקבתי אבל יודע שאתה אהבת לצפות, אולי כדאי שתתן צ'אנס ל-"Hey, Ew" שמצטייר כמו חלופה. אני יודע שגם אהבת לצפות בדארק משום מה, אולי כדאי שתתן צ'אנס לגרסה החדשה של ROH כי לרוב אני מתבאס מכמה שזה מזכיר לי את דארק.
הבאקס-לוצ'ה ברוס וקודי-דסטין זה ממש לא בחירה ספציפית, בתגובה שלי על תוצאות דיינמיט נתתי לפחות עוד 3 דוגמאות לקרבות דומים שקודי העביר בתקופה שלו בAEW וזה כשאני משמיט את קרב קולר הכלבים הנהדר עם ברודי לי וסגמנט ההצלפות עם MJF, דסטין העביר פיוד דמים נהדר עם סוורב בראמפייג' ואני חושב שבמעט זמן המסך שקיבל בAEW הוא דימם יותר מכל אחד אחר, אחרי פנטאגון אתה עקבת בדיוק כמוני בLU אז מניח שגם לך עדיין קופץ בפיד מדי פעם ספוטים חולניים שלו מקרבות מול ומפירו ומטנזה, היאנג באקס לקחו חלק כמעט בכל סטאדיום סטמפיד/אנדכיה בארנה/בלאד&גאטס מאז ההקמה, ג'ימי וג'ואי אולי לא קיבלו את אותה הבמה שמקבל מוקסלי היום אבל תמיד היה את הברודי לי/אדי קינגסטון/ג'ף הארדי/CM פאנק שנכנסו בדיוק לחלל הזה כל אחד בתורו. וכן, מההתחלה היו נעצים וחוטי תיל, מברגים ולהביורים, לא סתם הסטיפולציה הפופולרית ביותר בארגון היא "טקסס דת' מאצ'". ההארדקור אף פעם לא היה העיקר, גם עכשיו לא, אבל להגיד שהוא צץ משום מקום זה פשוט מוזר.
בשום שלב לא קראתי לך הייטר, אמרתי שהדעה שלך לגבי מתאבקים מסוימים היא מוטית, כי אם אתה מציין בפירוש שאתה לא צופה כיום במוצר אבל עדיין סובל ממוקסלי וג'ריקו זה לא הוגן. אני לא אהבתי את האינר סירקל אבל אני מת על ג'ריקו, אני מתעב את הדת' ריידרס אבל אוהב את ג'ון מוקסלי, I can do both. איזה קרבות כל כך אהבת של מוקסלי ב2020? ההגנות שלו מול הייגר ובריאן קייג'? הסקוואש מאוחר יותר עם פאנק? אני אהבתי אותו מול OC באול-אאוט 23', מול האנגמן פייג' בקרב הטקסס דת' מאצ', מול אדי קינגסטון בגמר הCC והוא לא החזיק את עצמו באף אחד מאלה. אחד הדברים שאני הכי אוהב בג'ריקו היא היכולת שלו להחליף גימיקים כמו גרביים ולגרום לזה להרגיש כל כך טבעי וספונטני, זה בסדר גמור לא לאהוב את הגרסה הנוכחית שלו, אתה לא היחיד וגם אני לא אהבתי את הגרסה הקודמת אבל אם אתה מעוניין הוא בדיוק עכשיו בתפר של להשיל את נשל הנחש וללבוש את הגימיק הבא וזה מחזה יפהפה.
לא יכול להתווכח עם החוויה שלך כאוהד, לא יכול להתעלם מהאכזבות שאתה חווה והתגובה המקורית גם לא הייתה מופנית אליך אלא למי שצופה מהצד ושופט על סמך גיפים וציוצים. אם המוצר כל כך הרתיע אותך ב2023 עד כדי התנתקות זה מובן, עצוב אבל מובן ואני לא יכול להתווכח עם מה שאתה מרגיש אבל כן הרגיש שאתה קצת מזלזל במה שאני מרגיש.

אין ממני זלזול במה שאתה (או כל אוהד פעיל של AEW) מרגיש. 
זה יותר מתבטא במה שאני לא עושה מאשר בתגובות שלי - כפי שאמרתי, אני משתדל לא להגיב הייט על המוצר דווקא כי אני יודע שזה רק פוגע באנשים שכן נהנים. מניח שזה לא כיף במיוחד להיות אוהד AEW פעיל סביב כל השליליות. אז כן יש השוואות פה ושם, אבל זה לא המקום שלי להיכנס לאשכול דינמייט ולזרוק ביקורת וללכת במיוחד כשאני לא חלק מתרבות הצריכה של המוצר. אנשים צריכים להיות מבסוטים מרסלינג בסופו של דבר, ואם אמרתי שאני ההיל בדעה שלי על ג'יי אוסו (וזה נכון), אני היל שבעתיים בדעה הלא כיפית שלי בנוגע לAEW, ולכן אני לא חושב שהיא צריכה להיאמר הרבה פעמים. גם עכשיו לא נהנה במיוחד לדבר על מוקסלי, כי מי רוצה ומי צריך עוד downer אחד בנוסף לכל האלפים האחרים?
וגם להיפך - אני משתדל לדבר על הטוב בAEW, שחד משמעית קיים. הראן של ריקושט הוא יוצא דופן, סוורב הוא כוכב על, פייג' דמות מפתח ואחת הדמויות הכי מפותחות ברסלינג היום, וויל אוספריי מהטופ 5 פייסים בביזנס. יש מלא חיובי, אם יוצא ואני רואה AEW, לרוב אנסה להטות את הדעות שלי ולדבר יותר על הדברים האלו.

ניסיתי Hey Ew, יש לי בעיה עם RJ סיטי, הוא לא עובר חלק אצלי בכלל לצערי. 
אולי הערוץ החדש של מאט ג'קסון יהיה טוב, ראיתי את הפרק הראשון ומחכה לשני.

בכל אופן, כשזה נוגע לAEW כנראה שבאמת אין המון אפיקים חיוביים שיכולים לנבוע מהדעה שלי. הוגן או לא הוגן (חד משמעית הוגן, אני מכיר את העבודה של מוקסלי בחודשים האחרונים ברמה המספקת כדי להגיב עליו), אני לא חושב שזה משנה, השאלה היא אם זה מוסיף - ואני רואה שלא כ"כ. מניח שאם אני רוצה לתת קצת ביקורת אצמד לקלאסיקות כמו קווין אוואנס ושארלוט. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • orgibor, Tblack
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
#4,473
03-22-2025, 06:46 PM
(03-22-2025, 06:00 PM)SwitchBlade כתב:  אין ממני זלזול במה שאתה (או כל אוהד פעיל של AEW) מרגיש. 
זה יותר מתבטא במה שאני לא עושה מאשר בתגובות שלי - כפי שאמרתי, אני משתדל לא להגיב הייט על המוצר דווקא כי אני יודע שזה רק פוגע באנשים שכן נהנים. מניח שזה לא כיף במיוחד להיות אוהד AEW פעיל סביב כל השליליות. אז כן יש השוואות פה ושם, אבל זה לא המקום שלי להיכנס לאשכול דינמייט ולזרוק ביקורת וללכת במיוחד כשאני לא חלק מתרבות הצריכה של המוצר. אנשים צריכים להיות מבסוטים מרסלינג בסופו של דבר, ואם אמרתי שאני ההיל בדעה שלי על ג'יי אוסו (וזה נכון), אני היל שבעתיים בדעה הלא כיפית שלי בנוגע לAEW, ולכן אני לא חושב שהיא צריכה להיאמר הרבה פעמים. גם עכשיו לא נהנה במיוחד לדבר על מוקסלי, כי מי רוצה ומי צריך עוד downer אחד בנוסף לכל האלפים האחרים?
וגם להיפך - אני משתדל לדבר על הטוב בAEW, שחד משמעית קיים. הראן של ריקושט הוא יוצא דופן, סוורב הוא כוכב על, פייג' דמות מפתח ואחת הדמויות הכי מפותחות ברסלינג היום, וויל אוספריי מהטופ 5 פייסים בביזנס. יש מלא חיובי, אם יוצא ואני רואה AEW, לרוב אנסה להטות את הדעות שלי ולדבר יותר על הדברים האלו.

ניסיתי Hey Ew, יש לי בעיה עם RJ סיטי, הוא לא עובר חלק אצלי בכלל לצערי. 
אולי הערוץ החדש של מאט ג'קסון יהיה טוב, ראיתי את הפרק הראשון ומחכה לשני.

בכל אופן, כשזה נוגע לAEW כנראה שבאמת אין המון אפיקים חיוביים שיכולים לנבוע מהדעה שלי. הוגן או לא הוגן (חד משמעית הוגן, אני מכיר את העבודה של מוקסלי בחודשים האחרונים ברמה המספקת כדי להגיב עליו), אני לא חושב שזה משנה, השאלה היא אם זה מוסיף - ואני רואה שלא כ"כ. מניח שאם אני רוצה לתת קצת ביקורת אצמד לקלאסיקות כמו קווין אוואנס ושארלוט. 

מקבל לגמרי מה שאתה מרגיש אחי, שוב, אני לא יכול להתווכח עם אמוציות.
לבקר את מוקסלי זה בסדר גמור, כמו שאמרת אתה ממש לא היחיד ששלילי לגביו אז כנראה שמשהו באמת לא עובד אצלו כרגע, פשוט נראה שהחלק שאתה מנכס לו במה שרע בAEW לא פרופורציונלי בכלל לנתח שהוא מקבל על המסך. הריין שלו רע, הסטוריליין מלא חורים והקרבות לא מספקים את הסחורה, התוכנית עדיין טובה, יש המון סיפורים מקבילים נהדרים שרצים כרגע וקרבות משובחים אף פעם לא הפסקנו לקבל. אין ארגון שאני אוהב את כל מה שמתחולל בו, בכל ביקורת שלי בין אם זה על דיינמיט ובין אם זה על סמאקדאון אני מוצא גם חיובי וגם שלילי אבל אני מוצא הרבה יותר חיובי משלילי בתוכניות האלה, אם מלבד ג'ון מוקסלי גם שאר החלקים בתוכנית לא מתחברים לך אז זה כבר משהו אחר לגמרי.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,351
אשכולות: 12
Likes Given: 1,131
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,474
03-22-2025, 07:06 PM
(03-22-2025, 06:46 PM)orgibor כתב:  מקבל לגמרי מה שאתה מרגיש אחי, שוב, אני לא יכול להתווכח עם אמוציות.
לבקר את מוקסלי זה בסדר גמור, כמו שאמרת אתה ממש לא היחיד ששלילי לגביו אז כנראה שמשהו באמת לא עובד אצלו כרגע, פשוט נראה שהחלק שאתה מנכס לו במה שרע בAEW לא פרופורציונלי בכלל לנתח שהוא מקבל על המסך. הריין שלו רע, הסטוריליין מלא חורים והקרבות לא מספקים את הסחורה, התוכנית עדיין טובה, יש המון סיפורים מקבילים נהדרים שרצים כרגע וקרבות משובחים אף פעם לא הפסקנו לקבל. אין ארגון שאני אוהב את כל מה שמתחולל בו, בכל ביקורת שלי בין אם זה על דיינמיט ובין אם זה על סמאקדאון אני מוצא גם חיובי וגם שלילי אבל אני מוצא הרבה יותר חיובי משלילי בתוכניות האלה, אם מלבד ג'ון מוקסלי גם שאר החלקים בתוכנית לא מתחברים לך אז זה כבר משהו אחר לגמרי.

אין הרבה סיפורים טובים. פשוט אלו המתאבקים שנותנים פיוד טוב או קרבות טובים כל כך טובים שהם מצליחים
להחזיק את החברה בציון עובר ולפעמים למעלה מזה.
הביקורת כל כך קשה, כי AEW צריכים להיות על ציון של 80-100 כאשר בפועל הם 55-70. אז אומרים לנו אבל אנחנו
מקבלים גם 70 לפעמים. זה בדיוק העניין המוצר הזה יש לו הכל כדי להתחרות בראו או מינימום בסמאק לא להפסיד 30-1
לNXT. וכל עוד הפוטנציאל שם נמשיך לדרוש ולבקר. ברגע שהביקורות ייעלמו זה מקור לדאגה דווקא כי זה אומר שהרימו ידיים
לגבי המוצר והמשיכו הלאה.
הגב
The following 3 users Like gilam's post:
  • Asaf, DarkArts, orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
#4,475
03-22-2025, 07:26 PM
(03-22-2025, 07:06 PM)gilam כתב:  אין הרבה סיפורים טובים. פשוט אלו המתאבקים שנותנים פיוד טוב או קרבות טובים כל כך טובים שהם מצליחים
להחזיק את החברה בציון עובר ולפעמים למעלה מזה.
הביקורת כל כך קשה, כי AEW צריכים להיות על ציון של 80-100 כאשר בפועל הם 55-70. אז אומרים לנו אבל אנחנו
מקבלים גם 70 לפעמים. זה בדיוק העניין המוצר הזה יש לו הכל כדי להתחרות בראו או מינימום בסמאק לא להפסיד 30-1
לNXT. וכל עוד הפוטנציאל שם נמשיך לדרוש ולבקר. ברגע שהביקורות ייעלמו זה מקור לדאגה דווקא כי זה אומר שהרימו ידיים
לגבי המוצר והמשיכו הלאה.

אוקיי זאת כבר ביקורת יפה
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
#4,476
03-22-2025, 10:41 PM
(03-22-2025, 07:26 PM)orgibor כתב:  אוקיי זאת כבר ביקורת יפה

ממש מסכים, הם ממש צריכים לעבוד קשה יותר.

הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,477
03-23-2025, 09:37 AM
נפתח את השבוע בדל״פ חדש.

לקחת מלא תנופה מהחבלים בשביל הספיר זה אחד הדברים הכי מטופשים שיש.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,235
אשכולות: 9
Likes Given: 493
#4,478
03-23-2025, 10:11 AM
(03-23-2025, 09:37 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  נפתח את השבוע בדל״פ חדש.

ברון ברייקר ורומן ריינס גורמים לזה לעבוד, היתר לא ממש.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,479
03-23-2025, 10:56 AM
(03-23-2025, 10:11 AM)ser duncan the tall כתב:  ברון ברייקר ורומן ריינס גורמים לזה לעבוד, היתר לא ממש.

גם לא, הספירים של רומן בלי כל הברדק הרבה יותר מרשימים לדעתי.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,909
אשכולות: 19
Likes Given: 1,300
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,480
03-23-2025, 11:38 AM
(03-23-2025, 09:37 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  נפתח את השבוע בדל״פ חדש.

לא מסכים (כמו שציפית חחח). כל עוד זה מבוצע באופן סביר אני נהנה לדמיין שהמתאבק "קיבל כוחות" מהחבלים וזה מעצים את הספיר שלו.

אני כן מסכים עם ניב שברייקר זה סיפור אחר והוא נראה כמו רכבת דוהרת כשהוא נכנס בך, אז החבלים כן עוזרים.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 446 447 448 449 450 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-27-2026, 05:30 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר