Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 128 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 445 446 447 448 449 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
NoamRR מחובר
סייקו
תגובות: 4,276
אשכולות: 8
Likes Given: 10,900
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,461
03-21-2025, 03:54 PM
מוקסלי הוא אותו מוקסלי שנים, הוא אוהב לדמם וללכת רחוק. מי שלא אוהב את זה - שלא יצפה.
אם אני לא אוהב פיצה, למה שאפרסם גיפים שלה אחת לשבוע ואצחק על הצורה שלה? (משולש חחחחח צרחותתת).
מי שמזמין פיצה יודע שהוא מקבל פיצה.
מי שרואה קרב של מוקסלי, יודע שהוא מקבל את מוקסלי.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,251
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#4,462
03-21-2025, 04:06 PM
(03-21-2025, 03:54 PM)NaRRative כתב:  מוקסלי הוא אותו מוקסלי שנים, הוא אוהב לדמם וללכת רחוק. מי שלא אוהב את זה - שלא יצפה.
אם אני לא אוהב פיצה, למה שאפרסם גיפים שלה אחת לשבוע ואצחק על הצורה שלה? (משולש חחחחח צרחותתת).

צודק ומחזק.
אם אני רוצה לראות קרב של חפצים ודם אני אראה ג'ון מוקסלי.
אם אני רוצה לראות קרב של מתאבק שתקוע בעבר אני אראה קרבות של mjf.
אם אני רוצה לראות קרבות של משהו שחוסם טאלנט צעיר שלידו אני אראה קרבות של ריי מיסטיריו.
אם אני רוצה לראות קרב ש90% מימנו זה צ'אנט אני אראה קרבות של פנטה.
אם אני רוצה לראות מתאבקת שחושבת שהיא בכושר שלה לפני הפציעה אבל היא לא אז אני אראה קרבות של שארלוט.
אם אני רוצה לראות קרבות של מתאבק לא מוכשר שיש לו רק שיר קליט אני אראה קרבות של טריק הלא מדליק(ספויילר אני לא).
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 2 users Like Jon_M0xley's post:
  • Bam Bam Bigelow, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
#4,463
03-21-2025, 04:07 PM
(03-21-2025, 02:16 PM)orgibor כתב:  קופ נתן למוקס סופלקס על ספייק והעולם כאילו עצר מלכת.
עבור צופה קז'ואלי של AEW מדובר רק בעוד ספוט. זה קרה באמצע הקרב ששובץ לאמצע הפרק ששודר באמצע השבוע. הקרב המשיך לעוד מספר לא מבוטל של דקות וספוטים נוספים, הפרק המשיך לעוד 2 קרבות והשבוע המשיך לפי הלו"ז המתוכנן של עולם ההיאבקות.
לא כל כך ברור לי ה"הלם" כמו שרז קורא לזה באופן מוצדק מהרבה תגובות פה בפורום, מניח שזה בעיקר ממשתמשים שלא צפו בקרב או לא עוקבים אחרי המוצר כי אני לא מוצא הסבר אחר.
ב5 שנים של AEW ההארדקור תמיד ליווה אותם יד ביד. קודי בעצמו לקח על עצמו מונסולט מגג כלוב, קאטר מראש סולם וסופלקס לשולחן בוער, המיין אבנט של אחד הPPVS הראשונים היה קרב "חוטי תיל מתפוצצים", רק לפני 10 ימים טוני סטורם ומריה מיי שפכו דם כמו מים וקיבלו תשבוחות והועמדו לקרב השנה, אז מה חדש?
הגיפים האלה חוזרים כמעט מדי שבוע בדיבורים, זה כמו להעלות כל סיום מלוכלך לקרב בWWE, כל ספוט של אגרוף-אגרוף מNJPW, כל קרב שהולך להכרעה שלישית בCMLL או כל אוברבוקינג בקרב של TNA, זה כבר חלק מהתרבות הארגונית.
רק אתמול יצא לי להשלים את האירוע רסלפאלוזה 98' של ECW, ניו ג'ק קופץ שם על באם באם עם גיטרה מהמרפסת, סנדמן יוצא על אלונקה וחוזר עם סד על הצוואר לתת מכות קנדו רצופות לראש של באבא ריי דאדלי ואלפי הצופים מגיבים באקסטזה, AEW לא המציאו את הגלגל, תמיד היה קהל להארדקור ותמיד יהיה, כנראה זה לא מיועד למי שנכנס לשוק מהגיף המדובר אבל אף אחד לא כופה עליו את המוצר.
זה פשוט קצת מצחיק אותי כי אני נזכר בביקורת הכי גדולה לקרב של דין אמברוס וברוק לסנר מרסלמניה - לאורך כל הבנייה הבטיחו לנו אקסטרים, נשקים ומסורים חשמליים ובסוף זה הסתיים בקרב לסנרי טיפוסי וכולם יצאו מאוכזבים, אז פה הבטיחו לנו קרב רחוב וזה היה "יותר מדי"? עבור הקהל של אומהה נראה היה שזה בדיוק במינון הנכון אם לשפוט לפי התגובות שלהם כי כנראה הם ידעו למה לצפות כשהזמינו את הכרטיס לדיינמיט.

נ.ב - לא רוצה לגנוב פוקוס מאופיר מעליי אז רק אומר שאני מסכים איתך לגמרי.

זה מאוד מעניין כי אני מרגיש 180 מעלות, לגמרי הפוך, מהטענה הזאת.

אחת הבעיות שלי עם AEW היא שאני בכנות מרגיש מרומה. 
כל הארגון הזה נבנה על ההייפ שנוצר מסטייבל אחד, ספציפית ממתאבק אחד, ואפילו יותר ספציפית מזה - מקרב אחד. 
כמובן שזו פשטנות יתר, אבל אומגה/אוקדה בWK11 היה רחוק שנות אור מקרב הארדקור. ועכשיו ארחיב את היריעה - הBC לא היו סטייבל שהארדקור היה טבוע בהם, אומגה לא היה כזה, ג'ריקו לא היה כזה, קודי לא היה כזה. בNJPW הם לא היו כאלה. אפילו לא בPWG, וגם לא בROH.

כן, היו שולחנות פה ושם, סולמות, אבל נעצים, סכינים, נפצים, נשקים? אלה לא הדברים שראיתי ולא הדברים שאהבתי באליט, ובהתאם לא הדברים שציפיתי כשהסטייבל החם ביותר ברסלינג הצהיר לעולם שהוא הולך לעמוד בראש ארגון רסלינג חדש. 

בואו לא נתבלבל. 
ההארדקור האמיתי, הנישתי, שנמצא בשוליים העמוקים והנידחים של הביזנס, הגיע לAEW במאי 2019. בDouble Or Nothing, במיין איבנט, ממש אחרי שג'ריקו ניצח את אומגה. 
ג'ון מוקסלי זיהה את ההזדמנות, ערק מהמיינסטרים שכבל אותו והחליט לחזור לסורו. 
יש סיבה שקרב ההארדקור הקאנוני האמיתי הראשון בAEW היה בין מוקסלי לבין אומגה. ובאופן אירוני למדי - מוקסלי ניצח. מתאבק הזירה המפואר ביותר ב10 השנים האחרונות הפסיד בצורה פואטית למדי לטפיל ההארדקור מהביוב העמוק ביותר בביזנס. 

ציפיתי לראות NJPW בסגנון האמריקאי ובמקום קיבלתי CZW על הבמות הגדולות, ולכן אני לא מסכים עם הטענה הזו, שאני שומע המון, על כך שזה למעשה מה שתמיד היינו אמורים לקבל. 
אם הייתי יודע שאני הולך לראות אנשים ממציאים דרכים חדשות להקיז לעצמם את הדם על בסיס שבועי - מעולם לא הייתי משקיע ולו טיפת אנרגיה מנטלית בלשנות את תרבות צריכת הרסלינג שלי מאמריקאית ליפנית. לא הייתי משקיע לא בNJPW, לא באליט ולא בAEW, ולא הייתי נכנס לכל הסיפור הזה כקהל. 
מוקסלי, ג'ריקו ואדג' הם שלושה אנשים ציניים שלקחו את הנישה הזו ברסלינג ולגמרי, ב100%, בלי בושה, החליטו למתוח אותה ולעשות ממנה פלטפורמה לביטוי כל הדברים הגרועים ביותר שמעולם לא נתנו להם לבטא בWWE.
מוקסלי והדם שלו, אדג' וה.. אני אפילו לא יודע איך לקרוא לזה, החוש היצירתי המזובל שלו, ג'ריקו והאגו המפורסם הזה שלו. גם לקני היו בעיות איומות וגם לבאקס וגם לקודי עם הנאום המפורסם מול אנתוני אגוגו, אבל בגדול AEW הם המקום בו האלכוהוליסט בא לצרוך אלכוהול, המסומם בא להזריק והאכלן בא לבלוס, איפה שאין בקרה דין או חשבון. והנה אנחנו רואים את מוקסלי לגמרי חוזר לסורו ולימיו בCZW, רק שהפעם הוא באמת הורס למתאבקים מבריקים (ואני אוהב לציין, אז אוספריי, אומגה, פייג', ריקושט, סוורב, סוויצ'בלייד ואפילו MJF). 

בנוגע לטענה של "מי שלא אוהב שלא יצפה" - לא.
זה לא הארגון של מוקסלי, זה הארגון שלי. ואני מעדיף כן לצפות, ואני מעדיף שכן תהיה לי אלטרנטיבה, ואם זה או הוא או אני, ואני יודע שזה רק היפוטתי כי הוא האלוף של הארגון, אז אני מעדיף שהוא יעזוב את הארגון ויקח אותו את ההארדקור-זבל שהוא כל כך אוהב לעשות. לדמם אפשר גם בבית.  
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 4 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, gilam, SweetChinMusic
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,464
03-21-2025, 04:11 PM
(03-21-2025, 03:51 PM)orgibor כתב:  שהכו שורשים מי שנשאר הוא מי שאוהב את מה שמסופר

הארגון נטש את רוב הקהל שסחב אותו ל2021. 
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
#4,465
03-21-2025, 04:16 PM
(03-21-2025, 03:54 PM)NaRRative כתב:  מוקסלי הוא אותו מוקסלי שנים, הוא אוהב לדמם וללכת רחוק. מי שלא אוהב את זה - שלא יצפה.

הבעיה היא לא במוקסלי. הבעיה שאף אחד לא שם לא את הגבול ואומר לו חלאס.

AEW לא קמה כדי להיות עוד חברת רסלינג, אלא להיות אלטרנטיבה לWWE ולהגיד "אנחנו טובים יותר מהם במשחק שלהם". מה שמוקסלי עושה זה להביא נישה מהשוליים ובכוח להפוך אותה למנייסטרים. זה לא יצליח ובינתיים זה מחרב את הארגון.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,466
03-21-2025, 04:18 PM
(03-21-2025, 04:16 PM)ser duncan the tall כתב:  מה שמוקסלי עושה זה להביא נישה מהשוליים ובכוח להפוך אותה למנייסטרים. זה לא יצליח ובינתיים זה מחרב את הארגון.

[Image: dragon-ball-goku-gohan-kamehameha.jpg]

הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
#4,467
03-21-2025, 04:19 PM
(03-21-2025, 04:18 PM)SwitchBlade כתב:  [Image: dragon-ball-goku-gohan-kamehameha.jpg]

מי אני בתמונה? גוקו? גוהאן? סל שעומד לחטוף בומבה?
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,468
03-21-2025, 04:23 PM
(03-21-2025, 04:19 PM)ser duncan the tall כתב:  מי אני בתמונה? גוקו? גוהאן? סל שעומד לחטוף בומבה?

אני אתן לך את גוקו באהבה.
סל הוא מוקסלי (השם 'מוקסלי' גם מכיל את השם 'סל'), הוא מקווה להספיק לחתוך את עצמו כדי שגם הספוט הזה יכלול דם. 
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,037
אשכולות: 211
Likes Given: 1,358
#4,469
03-21-2025, 06:45 PM
(03-21-2025, 04:07 PM)SwitchBlade כתב:  זה מאוד מעניין כי אני מרגיש 180 מעלות, לגמרי הפוך, מהטענה הזאת.

אחת הבעיות שלי עם AEW היא שאני בכנות מרגיש מרומה. 
כל הארגון הזה נבנה על ההייפ שנוצר מסטייבל אחד, ספציפית ממתאבק אחד, ואפילו יותר ספציפית מזה - מקרב אחד. 
כמובן שזו פשטנות יתר, אבל אומגה/אוקדה בWK11 היה רחוק שנות אור מקרב הארדקור. ועכשיו ארחיב את היריעה - הBC לא היו סטייבל שהארדקור היה טבוע בהם, אומגה לא היה כזה, ג'ריקו לא היה כזה, קודי לא היה כזה. בNJPW הם לא היו כאלה. אפילו לא בPWG, וגם לא בROH.

כן, היו שולחנות פה ושם, סולמות, אבל נעצים, סכינים, נפצים, נשקים? אלה לא הדברים שראיתי ולא הדברים שאהבתי באליט, ובהתאם לא הדברים שציפיתי כשהסטייבל החם ביותר ברסלינג הצהיר לעולם שהוא הולך לעמוד בראש ארגון רסלינג חדש. 

בואו לא נתבלבל. 
ההארדקור האמיתי, הנישתי, שנמצא בשוליים העמוקים והנידחים של הביזנס, הגיע לAEW במאי 2019. בDouble Or Nothing, במיין איבנט, ממש אחרי שג'ריקו ניצח את אומגה. 
ג'ון מוקסלי זיהה את ההזדמנות, ערק מהמיינסטרים שכבל אותו והחליט לחזור לסורו. 
יש סיבה שקרב ההארדקור הקאנוני האמיתי הראשון בAEW היה בין מוקסלי לבין אומגה. ובאופן אירוני למדי - מוקסלי ניצח. מתאבק הזירה המפואר ביותר ב10 השנים האחרונות הפסיד בצורה פואטית למדי לטפיל ההארדקור מהביוב העמוק ביותר בביזנס. 

ציפיתי לראות NJPW בסגנון האמריקאי ובמקום קיבלתי CZW על הבמות הגדולות, ולכן אני לא מסכים עם הטענה הזו, שאני שומע המון, על כך שזה למעשה מה שתמיד היינו אמורים לקבל. 
אם הייתי יודע שאני הולך לראות אנשים ממציאים דרכים חדשות להקיז לעצמם את הדם על בסיס שבועי - מעולם לא הייתי משקיע ולו טיפת אנרגיה מנטלית בלשנות את תרבות צריכת הרסלינג שלי מאמריקאית ליפנית. לא הייתי משקיע לא בNJPW, לא באליט ולא בAEW, ולא הייתי נכנס לכל הסיפור הזה כקהל. 
מוקסלי, ג'ריקו ואדג' הם שלושה אנשים ציניים שלקחו את הנישה הזו ברסלינג ולגמרי, ב100%, בלי בושה, החליטו למתוח אותה ולעשות ממנה פלטפורמה לביטוי כל הדברים הגרועים ביותר שמעולם לא נתנו להם לבטא בWWE.
מוקסלי והדם שלו, אדג' וה.. אני אפילו לא יודע איך לקרוא לזה, החוש היצירתי המזובל שלו, ג'ריקו והאגו המפורסם הזה שלו. גם לקני היו בעיות איומות וגם לבאקס וגם לקודי עם הנאום המפורסם מול אנתוני אגוגו, אבל בגדול AEW הם המקום בו האלכוהוליסט בא לצרוך אלכוהול, המסומם בא להזריק והאכלן בא לבלוס, איפה שאין בקרה דין או חשבון. והנה אנחנו רואים את מוקסלי לגמרי חוזר לסורו ולימיו בCZW, רק שהפעם הוא באמת הורס למתאבקים מבריקים (ואני אוהב לציין, אז אוספריי, אומגה, פייג', ריקושט, סוורב, סוויצ'בלייד ואפילו MJF). 

בנוגע לטענה של "מי שלא אוהב שלא יצפה" - לא.
זה לא הארגון של מוקסלי, זה הארגון שלי. ואני מעדיף כן לצפות, ואני מעדיף שכן תהיה לי אלטרנטיבה, ואם זה או הוא או אני, ואני יודע שזה רק היפוטתי כי הוא האלוף של הארגון, אז אני מעדיף שהוא יעזוב את הארגון ויקח אותו את ההארדקור-זבל שהוא כל כך אוהב לעשות. לדמם אפשר גם בבית.  

זה לא רק פשטנות יתר זה כבר הכללה מטורפת, אני מעולם לא השלמתי את WK11, אין לי היכרות אמיתית עם BC על גלגוליו הקודמים ואם אני אבחר לעשות את אותה הכללה אז אני חושב שהרבה יותר צופים התחילו עם AEW בגלל ג'ריקו ולא בגלל קני. מוקסלי לא הראשון שהביא את זה ל-AEW, אזכיר לך שלפניו קיבלו במה גדולה ג'ימי האבוק וג'ואי ג'אנלה שבהם זה כן טבוע מבית, ששניים מהפיודים הראשונים בחברה היו קודי-דסטין והבאקס-לוצ'ה ברוס שהרחיקו לכת לא פחות, שבקרב הראשון של דיינמיט אי פעם הוצג בפנינו דארבי אלין והקופין דרופ המסוכן. זה תמיד היה בסביבה, אולי בחרת לעצום עין כשזה היה טאלנט אחר, אולי חשבת שאלה רק חבלי לידה וזה יפסק, אולי באמת ובתמים שכחת איך הכל התחיל ואולי הדעה שלך קצת מוטה כשזה נוגע לג'ון מוקסלי וכריס ג'ריקו.

(03-21-2025, 04:11 PM)SwitchBlade כתב:  הארגון נטש את רוב הקהל שסחב אותו ל2021. 

פה אתה כבר יורק לי בפנים כי גם אני חלק מהקהל שסחב אותו ל-2021 ואני יכול להגיד בפה מלא שאני נהנה הרבה יותר מדיינמיט ב2025 מב2019, אני יכול לפרסם פה קארדים של 3 פרקים רנדומליים מ2019,2020 ו-2021 לצורך השוואה, יודע מה? אני באמת אעשה את זה:
[Image: 944079118.png]
[Image: 665084148.png]
[Image: 31260436.png]

זאת באמת הלחיצה הכי רנדומלית שהצלחתי לעשות עבור כל פרק לכל שנה, יצא לי כאן 2 מיין אבנטים של ג'ריקו, מוקסלי מגן על אליפות יפנית, מחלקת נשים עם ממוצע של 2 דקות לפרק, כל כך הרבה נספחים שלקח יותר מדי זמן להיפטר מהם כמו מרקו סטאנט, מייקל נקאזווה, לוק גאלוס, דוק אנדרסון, מאט הארדי, פיטר אבלון וג'ייק הייגר. כל דיינמיט שקיבלנו השנה אוכל בקלות כל אחד מהפרקים האלה, אפילו עם דארבי-מירו המדהים.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#4,470
03-22-2025, 12:10 AM
(03-21-2025, 06:45 PM)orgibor כתב:  זה לא רק פשטנות יתר זה כבר הכללה מטורפת, אני מעולם לא השלמתי את WK11, אין לי היכרות אמיתית עם BC על גלגוליו הקודמים ואם אני אבחר לעשות את אותה הכללה אז אני חושב שהרבה יותר צופים התחילו עם AEW בגלל ג'ריקו ולא בגלל קני. מוקסלי לא הראשון שהביא את זה ל-AEW, אזכיר לך שלפניו קיבלו במה גדולה ג'ימי האבוק וג'ואי ג'אנלה שבהם זה כן טבוע מבית, ששניים מהפיודים הראשונים בחברה היו קודי-דסטין והבאקס-לוצ'ה ברוס שהרחיקו לכת לא פחות, שבקרב הראשון של דיינמיט אי פעם הוצג בפנינו דארבי אלין והקופין דרופ המסוכן. זה תמיד היה בסביבה, אולי בחרת לעצום עין כשזה היה טאלנט אחר, אולי חשבת שאלה רק חבלי לידה וזה יפסק, אולי באמת ובתמים שכחת איך הכל התחיל ואולי הדעה שלך קצת מוטה כשזה נוגע לג'ון מוקסלי וכריס ג'ריקו.

פה אתה כבר יורק לי בפנים כי גם אני חלק מהקהל שסחב אותו ל-2021 ואני יכול להגיד בפה מלא שאני נהנה הרבה יותר מדיינמיט ב2025 מב2019, אני יכול לפרסם פה קארדים של 3 פרקים רנדומליים מ2019,2020 ו-2021 לצורך השוואה, יודע מה? אני באמת אעשה את זה:

זאת באמת הלחיצה הכי רנדומלית שהצלחתי לעשות עבור כל פרק לכל שנה, יצא לי כאן 2 מיין אבנטים של ג'ריקו, מוקסלי מגן על אליפות יפנית, מחלקת נשים עם ממוצע של 2 דקות לפרק, כל כך הרבה נספחים שלקח יותר מדי זמן להיפטר מהם כמו מרקו סטאנט, מייקל נקאזווה, לוק גאלוס, דוק אנדרסון, מאט הארדי, פיטר אבלון וג'ייק הייגר. כל דיינמיט שקיבלנו השנה אוכל בקלות כל אחד מהפרקים האלה, אפילו עם דארבי-מירו המדהים.

אני לא מתחבר לדעה הזאת וגם לא לגישה.

כשכתבתי את התגובה הקודמת הנחת הבסיס שלי הייתה שיזכירו את ג'ואי ג'אנלה, הגיוני, אבל בסופו של דבר בחרתי לא להתייחס לזה כי לטעמי זה ברור מובן שיש פער עצום בין כמה ג'ואי ג'אנלה היה מרכזי בAEW לבין כמה שג'ון מוקסלי מרכזי בAEW. אותו דבר ניתן לומר שבעתיים על ג'ימי האבוק, יצור אשפתות שנבעט מAEW ברגע שהם התחילו לפזול לכיוון הTV.

אתה מתאר את החוויה שלך, אבל בסופו של דבר האליט הם אלו שהביאו את הארגון הזה לכדי קיום. האליט, שיצרו לעצמם במה בBTE, בNJPW, בROH. המופע הראשון שלהם היה אול-אין, עד היום השם של האירוע המרכזי שלהם, מופע בו הם הציגו לראווה שלט ענק של "בולט קלאב" כשהם עדיין היו חלק ממנו. מעבר לכך, לציין שהבאקס/לוצ'ה ברוס (קרב הארדקור בולט אחד בניהם) וקודי/דאסטין הם הארדקור זה בחירה מאוד ספציפית של 2 קרבות מאוד ספציפיים שלא קולעים בכלל לדמויות. קודי, הבאקס ודאסטין הם לא אנשי הארדקור במהותם. 

מעבר לכך אני חייב להגיב על הדעה המוטה שלי על ג'ריקו ומוקסלי כי כבר פעמיים קיבלתי את הטענות האלו להייטריות ואני רוצה לנעוץ את זה רגע.
אני לא אוהב את ג'ון מוקסלי לא בגלל שאני הייטר שלו - אני לא אוהב את ג'ון מוקסלי בגלל שאני מכיר אותו ואת העבודה שלו.
יש הבדל.

אני הייטר של קווין אוואנס, של שארלוט, ושל מתאבקים נוספים. לא סובל אותם, לא באים לי טוב בעין, יש לי הטייה נגדם. לכל אחד יש מתאבקים כאלה.
ג'ון מוקסלי? לך תמצא תגובות שלי מלפני 4-5 שנים שאומרות כמה הוא מעולה, כמה הוא פרומו טוב, כמה התרגשתי מהפרומו שלו מול סת' רולינס ומפרומו "סוג שונה של חתול" ב2020. האם הייתי הייטר שלו אז? ולמה אני היום? כי אני טוען שהוא מתאבק גרוע? אבל הוא באמת מתאבק גרוע. 
מה פה בדיוק הייט? זו ביקורת חד וחלק.

ג'ריקו?
עקבתי אחרי הקריירה שלו שנים. 
אפילו יותר מזה - אני די בטוח שאני מהיחידים פה שאשכרה הלכו אחורה והשלימו חלקים נכבדים מהראן שלו בWCW. 
אני הייטר של כריס ג'ריקו? היה לי בטלפון הישן פעם פרומו שלם שלו שהורדתי לטלפון (בתקופה בה זה היה קשה להוריד דברים לטלפון) נטו כי כל כך אהבתי את הפרומואים שלו. לא הייטר ולא נעליים, וזו גם לא דרך להתייחס לגופו של עניין, זה סתם אד-הומינם שקל לעשות (כנראה) כנגדי. אבל הוא חלש וגם לא מגובה בעובדות.

אני לא שכחתי איך AEW התחילו. רחוק מזה - קשה לשכוח איך ארגון מסוים התחיל כשהשקעת שעות בשבוע בצפיית תוכן שלו. אני יודע טוב מאוד איך הם התחילו, מה הייתה הבטחת הבסיס שלהם, איך הם התעצבו ועל בסיס מה הם נוצרו. אני לא אוהב להשתמש בביטוי הזה, אז אני מסייג, אבל יש פה מנטליות רצינית של האשמת קורבן. אני מתאכזב מAEW אז זו אשמתי? כי שכחתי? אני מתנצל מקרב לב, כנראה הייתי צריך להיזכר בכל הנעצים וחוטי התיל ונורות הלד שנשברו על אנשים אי שם בG1 בNJPW. כנראה פספסתי את הספוט בו האנגמן פייג' נעץ מברג בוער במאט ג'קסון ברבולושן 2022. הפינישר של קני אומגה הוא בכלל להשתמש במסור חשמלי על היריבים שלו, והBTE-טריגר של הבאקס (BTE זו תכנית יוטיוב שהייתה להם פעם) זה טריגר אמיתי של אקדח אמיתי. הארדקור All over. טעות שלי.

בעיקרון אני מתרחק מאשכולות של AEW כי אני מאמין שזה טוב שעדיין יש אנשים שצופים במוצר, ואני לא רוצה להרוס להם. אני מתחשב. 
אבל אני חושב שכדאי לך, לפני שאתה חושב שאני יורק לך בפנים, לחשוב קצת על החוויה שלי כאוהד. הרי זה לא כיף לגלות ב2023 שארגון שהשקעת בו אנרגיה מנטלית לא קטנה פשוט ממשיך הלאה ממך. 
אני לא רוצה ואני לא בוחר להתאכזב מAEW. אף אחד לא אוהב להתאכזב. אבל זה המצב, ואני חושב שלפני שאנשי הAEW ממהרים להיעלב, אולי כדאי להם להבין שיש אנשים שלא שפר מזלם ומצאו את עצמם רחוקים מהתוכן של AEW. לך זה לא קרה ואתה נהנה, אני מבסוט ואני מעדיף שזה יהיה ככה, אבל לי זה כן, וכדאי גם לנסות להבין את הצד השני. הצד השני, אגב, כולל המון שעות וניסיונות צפייה בAEW, ולהתאכזב כל פעם, ולנסות להיות חיובי, אבל להתאכזב שוב, ולראות את המתאבקים האהובים עליך מקבלים יחס מבאס, ולקוות שהפעם זה ישתפר, אבל זה לא, וחוזר חלילה, וזה לא כיף במיוחד.

העניין הוא שיש המון כמוני. 
הרי איך ניתן להסביר את הירידה ברייטינג של AEW? את הירידה במרכז הבמה ברסלינג? הצניחה של קוליז'ן? חלק מההצלחה של WWE?
להתעלם מאיתנו בשביל ג'ון מוקסלי לא יעשה טוב לAEW. ויש המון טוב בAEW. 
ג'ון מוקסלי הוא לא חלק מהטוב הזה. זה לא הייט - זו ביקורת לגיטימית. 
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, WhoIsYourHero
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 445 446 447 448 449 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 02:50 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר