Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 438 439 440 441 442 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,349
אשכולות: 0
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,391
03-13-2025, 03:57 PM
(03-13-2025, 11:14 AM)ser duncan the tall כתב:  וגם אליפות העולם הראשונה של משפחת רודס. וזה בדיוק העניין, זה לא היה קודי, זה היה משפחה VS משפחה.
קודי הוא מדהים, באמת שהייתי מאחוריו לכל אורך הסיפור ומבחינתי אם הוא היה מנצח עוד ברסלמניה 39 זה היה אפילו יותר טוב כי שם הוא היה הפוקוס.
ברסלמניה 40 זה היה הסיפור של רוק חוזר לקחת את הספוט, אבל הקהל שונא את זה אז נותנים לקודי. הקהל קבע ל-WWE מי הדמות הראשית בסיפור, אבל ה-WWE המשיכו לתת תחושה שקודי שחקן משנה שצריך את כל העזרה שבעולם כדי להביס את הדמויות הראשיות - רוק וריינס, בהכרח בסדר הזה.

אני פשוט חושב שברגע שה-WWE יגידו לנו שקודי רודס הוא הפוקוס ולא הצד השני, כולנו נרוויח אותו יותר.

אני מאחל שלא נגיע לרגע הזה כי לדעתי קודי משעמם ולא מגיע לו את הספוט הזה בכלל
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,392
03-13-2025, 04:11 PM
(03-13-2025, 10:54 AM)RoeeHardy כתב:  שם רגע את המקרה הפרטי של ג'יי אוסו בצד, אני חייב לחלוק עליך כאן.

נכון, קשה מאוד עד בלתי אפשרי למתאבק לפרוץ תקרת זכוכית מסויימת (כלומר, להפוך ל"כוכב") בלי דחיפה מאחורי הקלעים שתשים אותו בספוט הזה. זו בין היתר הבראס רינג הדמיונית שפאנק הזכיר בפרומו הפייפ בומב שלו בזמנו.

אבל אי אפשר להגיד על מתאבקים כמו סינה, ריינס וקודי שהם נהיו כוכבים אך ורק כי מישהו החליט שהם יהיו כאלה. מתאבק לא הופך לכוכב בלי שהוא יודע להביא איתו תכונות מסויימות שיעזרו לו למנף את הפוש שהוא מקבל אצל מקבלי ההחלטות. זה כמו שבשביל לפתוח סטארט-אפ אתה חייב איזשהו הון ראשוני שיעזור לך להתניע, אבל כדי להמשיך לצמוח בטווח הארוך אתה חייב שגם יהיה לך מוצר טוב למכור.

אתה בעצמך נתת את ת'יאורי כדוגמה טובה, לפעמים אתה תנסה לדחוף מישהו בכל הכוח, תיתן לו את כל התנאים האידאלים, אבל זה פשוט לא יתפוס כי חסר לו משהו. גם רומן ריינס לא היה כוכב בשנים 2015-2019, הוא היה מתאבק מאוס שהקהל דחה בבוז מוחלט. רק אחרי שהם לקחו את הדמות שלו לכיוון אחר הוא החל למקסם את האיכויות שלו. אי אפשר ברצינות לטעון שכל מתאבק אחר ברוסטר שהיה מקבל במקום רומן את סטורליין ראש השבט היה מספק את אותן קבלות, כי לא לכל מתאבק יש את התכונות שיש לריינס.

אותו דבר לגבי סינה. הרי כל הטיעוןן של ה-WWE בשנים בהן הקהל נחלק ל-50-50 איתו ונגדו היה שכל עוד הוא מוציא תגובות, זה לא באמת משנה להם מה הן יהיו. קודי רודס אולי נותן ריין משעמם לטעמך, אבל אם אחרי שנה שלמה הוא עדיין לוהט אצל הקהל ואנשים מושקעים בסטוריליינים שלו, כנראה שהוא עושה משהו נכון או שיש בו משהו שגורם לו להיות מעניין, לא משנה בדיוק מה זה.

קודם כל אני מבסוט שאתה מגיב. זה כבר אומר שבאם באם עשה עבודה

נתת את הדוגמה של הסטארטאפ, אז אני אתן גם דוגמה.
יש אנשים רגילים, כמוך וכמוני (אלא אם אתה תהיה בדוגמה השנייה ואז אנחנו נצטרך להיות חברים טובים יותר) שמתחילים מאפס וצריכים להוכיח את עצמם. ויש חברה שהם הבנים של. ולהם יותר קל. עכשיו יכול להיות שהבן של הוא ממש על הכיאפק, כן? אבל הוא במעמד שלו בזכות המעמד שלו ולא בזכות סט היכולות שלו.
עכשיו, אם תקח בן של, שהוא אדיוט גמור, העסק יקרוס (יכול לתת כמה דוגמאות אבל לא פה).

עכשיו חזרה לנושא - לא כל דחליל יכול להיות כוכב. אתה צריך סט יכולות מסויים שאין לכולם. קוזולוב לא יכל להחליף את סינה. אולי אדג׳ כן? לא יודע. כנראה שגם דולף זיגלר לא יכל להיות במקום ריינס (למרות שכמות ההשקעה בו… טוב דיון אחר) אבל רולינס? בהחלט יכול להיות שכן.

שורה התחתונה?
קשה מאוד לפרוץ תקרת זכוכית. על כל דניאל בראיין יש לך עשרה כריסטופר דניאלס. על כל דרו מקיינטר יש לך עשרה אורלנדו ג׳ורדן.
אבל, וזה אבל גדול - הרבה יותר קל לפרוץ אותה כאשר מישהו דואג לך שתפרוץ אותה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 920
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#4,393
03-13-2025, 06:27 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2025, 06:29 PM על ידי Asaf.)
(03-13-2025, 04:11 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  קודם כל אני מבסוט שאתה מגיב. זה כבר אומר שבאם באם עשה עבודה

נתת את הדוגמה של הסטארטאפ, אז אני אתן גם דוגמה.
יש אנשים רגילים, כמוך וכמוני (אלא אם אתה תהיה בדוגמה השנייה ואז אנחנו נצטרך להיות חברים טובים יותר) שמתחילים מאפס וצריכים להוכיח את עצמם. ויש חברה שהם הבנים של. ולהם יותר קל. עכשיו יכול להיות שהבן של הוא ממש על הכיאפק, כן? אבל הוא במעמד שלו בזכות המעמד שלו ולא בזכות סט היכולות שלו.
עכשיו, אם תקח בן של, שהוא אדיוט גמור, העסק יקרוס (יכול לתת כמה דוגמאות אבל לא פה).

עכשיו חזרה לנושא - לא כל דחליל יכול להיות כוכב. אתה צריך סט יכולות מסויים שאין לכולם. קוזולוב לא יכל להחליף את סינה. אולי אדג׳ כן? לא יודע. כנראה שגם דולף זיגלר לא יכל להיות במקום ריינס (למרות שכמות ההשקעה בו… טוב דיון אחר) אבל רולינס? בהחלט יכול להיות שכן.

שורה התחתונה?
קשה מאוד לפרוץ תקרת זכוכית. על כל דניאל בראיין יש לך עשרה כריסטופר דניאלס. על כל דרו מקיינטר יש לך עשרה אורלנדו ג׳ורדן.
אבל, וזה אבל גדול - הרבה יותר קל לפרוץ אותה כאשר מישהו דואג לך שתפרוץ אותה.
הייתי יותר מדייק את זה לכיוון של לקבל את הספוטלייט הראשוני.

יש המון דוגמאות של בנים של אגדות שקיבלו את הספוטלייט הראשוני אבל פשוט אין להם את זה והם נעלמו כלא היו.

ההפך של קודי זה דיביאסי, לכל ברון ברייקר יש קרטיס אקסל ועוד דוגמאות .

וזה נכון שדומניק בחיים לא היה מקבל ספוטלייט ראשוני אם לא אביו, ונכון שגם אחרי הספוטלייט הראשוני הוא היה על הפנים עד שהצטרף ל JD והפך לאחד ההילים היותר טובים ומבדרים בשנתיים האחרונות.

ת׳אורי זה טיפה שונה כי הוא כן היה באינדיז אבל מהרגע הראשון היה לו גימיק סטייל MJF - ״אני החבילה שנועדה להיות הפנים הבאות של sport entertainment ואני שווה את זה״.
רק ש MJF הביא קבלות במיוחד בפיוד עם פאנק (למרות שהפסיד את הפיוד) , ואילו ת׳אורי 5 דק בפרומו עם סינה הייתה החותמת הסופית שזה לא זה (למרות שניצח אותו במאניה).

לקבל את הספוטלייט הראשוני בזכות המשפחה זה מתקבל אבל לפרוץ את התקרת זכוכית זה כבר נטו עליך והציפיות יותר גבוהות מעצם היותך ״הבן של..״ שצריך להוכיח לכולם שהוא יכול לעמוד בספוטלייט אז זה הוכחה בריבוע.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,394
03-13-2025, 06:40 PM
(03-13-2025, 06:27 PM)Asaf כתב:  הייתי יותר מדייק את זה לכיוון של לקבל את הספוטלייט הראשוני.

יש המון דוגמאות של בנים של אגדות שקיבלו את הספוטלייט הראשוני אבל פשוט אין להם את זה והם נעלמו כלא היו.

ההפך של קודי זה דיביאסי, לכל ברון ברייקר יש קרטיס אקסל ועוד דוגמאות .

וזה נכון שדומניק בחיים לא היה מקבל ספוטלייט ראשוני אם לא אביו, ונכון שגם אחרי הספוטלייט הראשוני הוא היה על הפנים עד שהצטרף ל JD והפך לאחד ההילים היותר טובים ומבדרים בשנתיים האחרונות.

ת׳אורי זה טיפה שונה כי הוא כן היה באינדיז אבל מהרגע הראשון היה לו גימיק סטייל MJF - ״אני החבילה שנועדה להיות הפנים הבאות של sport entertainment ואני שווה את זה״.
רק ש MJF הביא קבלות במיוחד בפיוד עם פאנק (למרות שהפסיד את הפיוד) , ואילו ת׳אורי 5 דק בפרומו עם סינה הייתה החותמת הסופית שזה לא זה (למרות שניצח אותו במאניה).

לקבל את הספוטלייט הראשוני בזכות המשפחה זה מתקבל אבל לפרוץ את התקרת זכוכית זה כבר נטו עליך והציפיות יותר גבוהות מעצם היותך ״הבן של..״ שצריך להוכיח לכולם שהוא יכול לעמוד בספוטלייט אז זה הוכחה בריבוע.

לא לא, לגמרי לא הייתי ברור, אני לא התכוונתי לקחת את זה לבנים של. זה סתם הייתה קונטרה לדוגמת הסטארטאפ של רועי.

אבל למשפט האחרון - בסוף זה עליך. אלא אם מישהו החליט שאתה תהיה בטופ, ואז אתה יכול להכשל במשך ארבע שנים, אבל לבסוף זה יצליח.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • Asaf
חפש
הגב
GuyN98 מנותק
Day One Ish
תגובות: 202
אשכולות: 1
Likes Given: 87
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,395
03-13-2025, 08:24 PM
מחזיר שניה את הדיון על ג׳יי. האקסית שלי הייתה מצטרפת אליי כשהייתי רואה רסלינג. כשהיא ראתה את ג׳יי אוסו היא אמרה ״יש לו תחת חמוד״. זה מה שג׳יי אוסו, תחת חמוד, לא מאיין איבנט
הגב
The following 3 users Like GuyN98's post:
  • Asaf, karusi, NoamRR
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,396
03-13-2025, 08:37 PM
(03-13-2025, 08:24 PM)GuyN98 כתב:  מחזיר שניה את הדיון על ג׳יי. האקסית שלי הייתה מצטרפת אליי כשהייתי רואה רסלינג. כשהיא ראתה את ג׳יי אוסו היא אמרה ״יש לו תחת חמוד״. זה מה שג׳יי אוסו, תחת חמוד, לא מאיין איבנט

אם האקסית שלך ראתה בג'יי אוסו רק תחת חמוד, כנראה טוב שהיא אקסית
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SaHBK
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#4,397
03-13-2025, 09:33 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2025, 09:38 PM על ידי karusi.)
(03-13-2025, 06:40 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  לא לא, לגמרי לא הייתי ברור, אני לא התכוונתי לקחת את זה לבנים של. זה סתם הייתה קונטרה לדוגמת הסטארטאפ של רועי.

אבל למשפט האחרון - בסוף זה עליך. אלא אם מישהו החליט שאתה תהיה בטופ, ואז אתה יכול להכשל במשך ארבע שנים, אבל לבסוף זה יצליח.

כן ולא.
תיאורי נבחר ע''י ווינס, והיה כחלק מהטיהור שעשו בwwe אחרי הפרשה

בחיפוש כאן בחמשת העמודים האחרונים ג'יי מופיע מעל 200 פעמים.
זה אומר שהקהל חצוי לגביו. ואני יכול להגיד כאן שwwe יכולים לחלוב ממי שאוהד אותו, ואז לעבור לדבר הבא.
אלוף ארוך טווח הוא לא , אבל קופימניה V2 יהיה כאן.
ואני חוזר לגבי מה שאמרתי- אם הוא כזה פופולארי, הוא שווה מיין איוונט, אבל באמת שאני בספק שהוא יוכל להמיר את אלו שרואים אותו כפרווה
חובת ההוכחה עליו?

אפרופו בנות זוג, האישה כשראה איתי היאבקות (לא כי היא רוצה , כי הייתי ליידה וזה היה במסך)- אמרה ש:
-ריינס הכי חתיך מכולם
-לסנר נראה כמו נבל על של הגזע הארי
-אנדרטייקר בקושי זז (פחחחחחחחחח)
והיא ממש ממש אהבה את השטויות של היאבקות. נגיד אני מראה לה ממים או דברים מצחיקים והיא זורמת איתי עליהם (נגיד מייקל ג'קסון מתאבק)
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 2 users Like karusi's post:
  • Bam Bam Bigelow, Tblack
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 920
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#4,398
03-13-2025, 10:24 PM
(03-13-2025, 09:33 PM)karusi כתב:  כן ולא.

זה אומר שהקהל חצוי לגביו. ואני יכול להגיד כאן שwwe יכולים לחלוב ממי שאוהד אותו, ואז לעבור לדבר הבא.
ואני חוזר לגבי מה שאמרתי- אם הוא כזה פופולארי, הוא שווה מיין איוונט, אבל באמת שאני בספק שהוא יוכל להמיר את אלו שרואים אותו כפרווה
חובת ההוכחה עליו?

אפרופו בנות זוג, האישה כשראה איתי היאבקות (לא כי היא רוצה , כי הייתי ליידה וזה היה במסך)- אמרה ש:
-ריינס הכי חתיך מכולם
והיא ממש ממש אהבה את השטויות של היאבקות. נגיד אני מראה לה ממים או דברים מצחיקים והיא זורמת איתי עליהם (נגיד מייקל ג'קסון מתאבק)
במקרה של תאורי בשביל הדיוק פשוט HHH הוריד אותו לגובה ריאלי שזה מן הסתם נמוך משל וינס, ניסה לבנות אותו בצורה ראויה והדרגתית עם הצמדות על אדג׳ ופיוד עם רולינס וסינה אבל זה פשוט לא היה זה.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,031
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#4,399
03-13-2025, 11:58 PM
(03-13-2025, 08:37 PM)master of doom כתב:  אם האקסית שלך ראתה בג'יי אוסו רק תחת חמוד, כנראה טוב שהיא אקסית

מסכים.
ג'יי אוסו לא רק תחת חמוד, גם החבילה שלו מהפרונט מכובדת.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#4,400
03-14-2025, 09:11 AM
(03-13-2025, 09:33 PM)karusi כתב:  כן ולא.

חובת ההוכחה עליו?

-ריינס הכי חתיך מכולם

הקהל לא חצוי לגבי ג'יי אוסו, הקהל שרוף, מת, סוגד לג'יי אוסו. הדעה על ג'יי אוסו חצויה רק בקרב ה-IWC, הם לא קהל, הם לא מוציאים שקל על הביזנס.
באינטרנט אנחנו מסוגלים לדון גם 2000 עמודים אם הוא ראוי לראמבל, לקרב במניה או לקרב בקוליז'ן, אבל בסוף בסוף, התחת שיושב על הכיסאות קם בשבילו.
ג'יי הוא מה שטוב לביזנס, כי הוא מה שמכניס לביזנס כרגע, וכל עוד הוא מכניס כסף, ה-IWC ימשיך לנהל עליו דיונים וה-WWE ימשיכו לתת לו במה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 438 439 440 441 442 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 09:15 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר