03-13-2025, 12:47 AM
אין לי חושב שאי פעם בחיי סבלתי כל כך במשחק שהסתיים בסופו של דבר בניצחון של הקבוצה שלי. פשוט עינוי מתמשך ליטרלי מהדקה הראשונה עד הסנטימטר של הפנדל האחרון
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
|
|
|
03-13-2025, 12:47 AM
אין לי חושב שאי פעם בחיי סבלתי כל כך במשחק שהסתיים בסופו של דבר בניצחון של הקבוצה שלי. פשוט עינוי מתמשך ליטרלי מהדקה הראשונה עד הסנטימטר של הפנדל האחרון
![]()
03-13-2025, 12:48 AM
לא יודע אם אני עייף מידי אבל באמת שלא ראיתי 2 נגיעות של אלברז בפנדל.
המזל של ריאל באלופות ממשיך, שיעבירו קצת לביתר בגביע המדינה. ![]()
03-13-2025, 12:50 AM
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ריאל-ארסנל ברבע, משחק גדול בדרך. חבל שארסנל כל כך פצועה, עם סגל מלא היינו מקבלים שני משחקים צמודים מאוד בעיניי. במצב הנוכחי אני הולך על שני ניצחונות של ריאל.
03-13-2025, 12:53 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2025, 12:55 AM על ידי Jon_M0xley.)
יורנטה הזה כזה יהיר באמת. מה זה הפנדל הביזיוני הזה? אתה בועט אחד לפני האחרון, אם אתה מצליח אתה נותן סיכוי לניצחון אבל לאאאא הוא לא יחשוב ויבעט חזק כמו חמור למשקוף. טימטום.
מעניין למה אמבפה לא בעט את הפנדל במקום ויניסיוס, אמבפה חיית פנדלים. אם הוא הצליח בגמר מונדיאל לתת 2 פנדלים מוצלחים הוא חייב לבעוט כל פנדל. ![]()
03-13-2025, 01:59 AM
(02-17-2025, 02:44 PM)RoeeHardy כתב: כיום, בצורה ההפעלה הנוכחית של ה-VAR, אני חושב שהוא עושה יותר נזק מתועלת. ושוב, אני אומר את זה בתור מישהו שבעיקרון שייך למחנה התומך. (02-17-2025, 03:12 PM)RoeeHardy כתב: VAR מבחינתי נועד אך ורק למקרים הברורים, לטעויות חד משמעיות שאין בהן ספק, למהלכים שבהם מספיק לך לראות הילוך חוזר אחד, גג שניים, שאחריהם תשעה מתוך עשרה אנשים יגידו ״כן, ברור לגמרי, אין שאלה״. כל שונאי ריאל מתבקשים לחזור ולתת לייק רטרואקטיבי לשתי התגובות הנ״ל. בסוף כולם יפנימו. ![]()
03-13-2025, 06:43 AM
(03-13-2025, 01:59 AM)RoeeHardy כתב: כל שונאי ריאל מתבקשים לחזור ולתת לייק רטרואקטיבי לשתי התגובות הנ״ל. האמת שפה ספציפית בעיניי זה יותר החוק המפגר הזה ששתי נגיעות פוסלות את הפנדל. אם היו שתי נגיעות בכוונת זדון כדי לשפר את האפשרות להבקיע מהנקודה, הפנדל חייב להיפסל. אבל כאן מדובר בהחלקה, וצמד הנגיעות (אם היו בכלל) היו מאוד מינוריות ולא עשו את ההבדל בין שער להדיפה של קורטואה (שבכלל זינק לצד השני והיה רחוק מאוד מהכדור). בכל מקרה, זאת ריאל מדריד וזה למה זה הצחיק אותי. מאיזה שלב מסוים במשחק, רק נגדכם הדברים האלה קורים. השערים פשוט נופלים עליכם מהשמיים, כאילו זה כתוב בספר החוקים של הכדורגל. אתלטיקו מצידה הפסידה תואר ראשון לעונה במיינאבנט של לילה א' מבחינתה. בראשון יש לה את המיינאבנט של לילה ב' כשהפסד ככל הנראה יסתום את הגולל על סיכויי האליפות שלה (בהנחה שבארסה וריאל לא יקרסו בצורה מוחלטת), וניצחון יחזיר אותה ואת ריאל לפסגה, כשאתלטיקו ביתרון פנימי על בארסה.
03-13-2025, 07:15 AM
לדעתי ריאל בגמר
לא חושב שארסנל או פסז יעשו להם חיים קשים כמו אתלטיקו רק בארסה תוכל לקחת להם אם תגיע לגמר
03-13-2025, 07:37 AM
לא מבין איך מישהו רוצה לראות את אתלטיקו בכלל בשלבים הבאים, כבר נמאס לי מהבונקר של סימאונה, הורס את הכדורגל...
ריאל עם כמה שהייתה גרועה החיזקה בכדור ומסרה פי 3 מאתלטיקו זה לא משחק כדורגל
03-13-2025, 08:23 AM
(03-13-2025, 07:37 AM)תנולהיותאורח כתב: לא מבין איך מישהו רוצה לראות את אתלטיקו בכלל בשלבים הבאים, כבר נמאס לי מהבונקר של סימאונה, הורס את הכדורגל... אני אוהד ברצלונה. כל עוד זאת לא קבוצה שמייצגת את החמאס, אעדיף שהיא תעבור את ריאל מדריד. לא סותר את זה שאתלטיקו זה כאב לעיניים, זה לא מעניין אותי. בשבילי אתלטיקו עדיפה על ריאל, תמיד.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|