Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 436 437 438 439 440 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,823
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,371
03-12-2025, 11:47 PM
(03-12-2025, 09:06 AM)ser duncan the tall כתב:  הקהל לא שוכח מג'יי כשנגמר ה-YEET, מהסיבה המאוד פשוטה שהוא היה שם לפני ה-YEET. הקהל עם ג'יי בערך מאז הפיוד שלו עם רומן ריינס. כל הסטוריליין של הבלודליין? זה ג'יי אוסו. הוא תמיד שם. מתי הבלודליין התחיל להיגמר? לא כשסמי זיין בגד בהם, אלא כשלג'יי נמאס להיות מספר 2 של רומן. הקהל עם ג'יי וישאר איתו, גם אם לא באותה אינטנסיביות.

אני חושב שהבעיה עם ההגדרות היא העובדה שבמשך 40 שנה הרגילו אותנו שיש אך ורק כוכב אחד. הוגאן, סטון קולד, סינה, רומן ריינס. מולם תמיד היה איזה טופ היל (וינס מקמהן, אורטון, לסנר). ככה וינס בנה את העסק. תמיד היה אחד שמעל היתר, ובד"כ הוא היה באיזה 5-6 מיין אבנטים של רסלמניה ברציפות. טריפל אייץ' בונה את העסק מחדש בשנים האחרונות, בגלל זה רואים יותר ניסוי וטעייה, בגלל זה רואים סטוריליינים מרובים ולא סיפור אחד לאורך השנה. בקצרה, טריפל אייץ' נותן למתאבקים הזדמנות להיות כוכבים במקביל לכוכבים אחרים ולא על חשבון. ג'יי אוסו לקח את ההזדמנות הזו והפך את עצמו לכוכב. הוא לא היסטורי מייקר, הוא לא הפייס אוף דה פרנצ'ייז, אבל כן - הוא כוכב.

לתחושתי כדי להגדיר את ג'יי אוסו ככוכב אנחנו נצטרך לבצע שינויים מהותיים בהגדרה של כוכב.
אז ג'יי אוסו היה המרכז של העלילה של הבלאדליין וטריפל H בונה את העסק אחרת אז ג'יי אוסו כוכב? 
אני לא יודע, אני באמת אשמח להשתכנע אבל קשה לי. ואני לא נהנה בסופו של דבר להיות בצד בדיון בו אני נמצא כרגע - יותר כיף לבוא ולומר "הוא, הבחור הזה, ממש ממש טוב ואני שמח שהוא ניצח את הראמבל". אבל אני לא רואה את זה.
אם מישהו זוכה בראמבל וברור לכולם שהוא לא מקבל את המיין איבנט של לילה 2 - זה לא כוכב. לא משנה אם אייץ' בונה את הארגון בתור משולש, או מתומן, או מחומש עם שישה כוכבים, או סביב סינה או סביב ריינס. לא משנה אם הכוכבים הם דלת מסתובבת או דלת נטרקת. 
ג'יי זכה - האם יש מישהו פה שחשב שהוא מקבל את קודי? האם יש מישהו פה שחשב שהוא מקבל את המיין איבנט בלילה 2? 
לא.

הבחור לא כוכב.

(03-12-2025, 09:37 PM)master of doom כתב:  אני מסכים עם ניב על כל מה שהוא אומר על ג'יי אוסו וחושב שיש דיסריספקט עצום ליכולת שלו ב-5 שנים האחרונות בפורום (מסתבר). אז זאת לא YEETMANIA אבל ג'יי אוסו צריך להיות אלוף עולם, חבל מאוד שה-WWE זורקים על הפיוד שלו עם הצנון ונותנים לשניהם להתעסק עם פאקינג טוזוואה לפני קרב שעל הנייר היה אמור לסגור את לילה אחד.

וכן, אם לא ג'יי אוסו האנגל של הבלאדליין היה הרבה פחות טוב ממה שהוא היה. הוא לא היה קורס כי האנגל הזה קצת יותר גדול מלהישען על בנאדם אחד, אבל ג'יי היה חלק משמעותי מההצלחה שלו ואי אפשר להתעלם מזה.

אני לא מבין מה בדיוק פה נכנס לקטגוריה של דיסריספקט.
אני לא חושב שאני מזלזל בג'יי אוסו כשאני אומר שהוא כמה רמות מתחת לכוכבים האמיתיים של הארגון.
אני חושב שאני נוקב בערכו האמיתי של ג'יי אוסו, ואני לא לוקח ממנו את היכולת לסחוף את הקהל ולהלהיט את הקהל, ואני לא לוקח את יכולות המשחק, ולא את העבודה הטובה בעלילה של הבלאדליין.
ערכו האמיתי הוא לא ערך של כוכב, ואני חושב שאנחנו עושים המון שמיניות באוויר כדי איכשהו לדחוף את ג'יי אוסו לקטגוריה שגדולה עליו בשלוש מידות.

ועכשיו מה שמעניין הוא שהנרטיב סביב הכישלון, הברור מאוד, של ג'יי מול וולטר הוא שדווקא וולטר הוא המשעמם.
תנו לי לבשר לכם - וולטר תמיד היה משעמם.
הוא היה משעמם כאלוף UK, כאלוף NXT, כאלוף בין יבשתי וכאלוף העולם. 
למה?
כי זה השטיק שלו. 

וולטר לא מביא לשולחן פרומואים חוצבי להבות ועלילות עמוקות, או סגמנטים רגשיים מאחורי הקלעים.
הוא לא זה, הוא משעמם. בדיוק כפי שקזוצ'יקה אוקדה משעמם, וברוק לסנר משעמם - הפורמט עליו הם משחקים הוא הדרקון שצריך לנצח. והעניין באופן טבעי יבוא מהמאתגר שמתיימר לנצח אותם. 
וולטר היה אותו דבר תמיד - אז איך ג'ורדן דבלין, שיימוס, פיט דאן, מקנטייר והמוני מתאבקים אחרים הצליחו להוציא משהו מעניין מוולטר ודווקא ג'יי אוסו לא?

כי ג'יי אוסו הוא לא כוכב. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • בחוק
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#4,372
03-13-2025, 01:00 AM
לא נכנס פה לריב על הפיוד למניה.

פה רק להגיד שבלי ג'יי הסיפור של הבלאדליין לא היה סינמה כמו שהוא היה. יכול להיות שאם זה היה ג'ימי זה גם היה מצליח אבל ג'יי נתן את תפקיד חייו בתור יד ימינו של ריינס. מההתחלה בקרב hiac שהוא סוג של נכנס בכוח להיות תחת ריינס עד הסוף שהוא הצמיד את ריינס בmitb.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,307
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,985
#4,373
03-13-2025, 01:02 AM
מסכים לגבי זה שג'יי אוסו לא כוכב.

הוא כוכב על.

YEET.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • The Visionary
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
#4,374
03-13-2025, 01:13 AM
(03-13-2025, 01:02 AM)lidoradir כתב:  מסכים לגבי זה שג'יי אוסו לא כוכב.

הוא כוכב על.

YEET.

אני תכל׳ס בדעה של גיא אבל מצטרף בכיף לאמבוש

YEET.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,307
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,985
#4,375
03-13-2025, 01:17 AM
(03-13-2025, 01:13 AM)RoeeHardy כתב:  אני תכל׳ס בדעה של גיא אבל מצטרף בכיף לאמבוש

YEET.

הג'יי היחידי היום בביזנס שלא מעניין ובטח שלא כוכב זה ג'יי וייט שמופיע בחצי אולם ריק בקוליז'ן.
ג'יי בריסקו יותר מעניין מג'יי וייט. וג'יי בריסקו נפטר לפני שנתיים.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 572
אשכולות: 1
Likes Given: 21
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#4,376
03-13-2025, 02:00 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-13-2025, 02:00 AM על ידי xXRed4EverXx.)
ג'יי שנה מהיום ג'ובר אפילו לא ב midcard
ותצטטו אותי.
אין שם כלום.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,159
אשכולות: 9
Likes Given: 481
#4,377
03-13-2025, 08:47 AM
(03-12-2025, 11:47 PM)SwitchBlade כתב:  לתחושתי כדי להגדיר את ג'יי אוסו ככוכב אנחנו נצטרך לבצע שינויים מהותיים בהגדרה של כוכב.
אז ג'יי אוסו היה המרכז של העלילה של הבלאדליין וטריפל H בונה את העסק אחרת אז ג'יי אוסו כוכב? 
אני לא יודע, אני באמת אשמח להשתכנע אבל קשה לי. ואני לא נהנה בסופו של דבר להיות בצד בדיון בו אני נמצא כרגע - יותר כיף לבוא ולומר "הוא, הבחור הזה, ממש ממש טוב ואני שמח שהוא ניצח את הראמבל". אבל אני לא רואה את זה.
אם מישהו זוכה בראמבל וברור לכולם שהוא לא מקבל את המיין איבנט של לילה 2 - זה לא כוכב. לא משנה אם אייץ' בונה את הארגון בתור משולש, או מתומן, או מחומש עם שישה כוכבים, או סביב סינה או סביב ריינס. לא משנה אם הכוכבים הם דלת מסתובבת או דלת נטרקת. 
ג'יי זכה - האם יש מישהו פה שחשב שהוא מקבל את קודי? האם יש מישהו פה שחשב שהוא מקבל את המיין איבנט בלילה 2? 
לא.

הבחור לא כוכב.

אני לא מבין מה בדיוק פה נכנס לקטגוריה של דיסריספקט.
אני לא חושב שאני מזלזל בג'יי אוסו כשאני אומר שהוא כמה רמות מתחת לכוכבים האמיתיים של הארגון.
אני חושב שאני נוקב בערכו האמיתי של ג'יי אוסו, ואני לא לוקח ממנו את היכולת לסחוף את הקהל ולהלהיט את הקהל, ואני לא לוקח את יכולות המשחק, ולא את העבודה הטובה בעלילה של הבלאדליין.
ערכו האמיתי הוא לא ערך של כוכב, ואני חושב שאנחנו עושים המון שמיניות באוויר כדי איכשהו לדחוף את ג'יי אוסו לקטגוריה שגדולה עליו בשלוש מידות.

ועכשיו מה שמעניין הוא שהנרטיב סביב הכישלון, הברור מאוד, של ג'יי מול וולטר הוא שדווקא וולטר הוא המשעמם.
תנו לי לבשר לכם - וולטר תמיד היה משעמם.
הוא היה משעמם כאלוף UK, כאלוף NXT, כאלוף בין יבשתי וכאלוף העולם. 
למה?
כי זה השטיק שלו. 

וולטר לא מביא לשולחן פרומואים חוצבי להבות ועלילות עמוקות, או סגמנטים רגשיים מאחורי הקלעים.
הוא לא זה, הוא משעמם. בדיוק כפי שקזוצ'יקה אוקדה משעמם, וברוק לסנר משעמם - הפורמט עליו הם משחקים הוא הדרקון שצריך לנצח. והעניין באופן טבעי יבוא מהמאתגר שמתיימר לנצח אותם. 
וולטר היה אותו דבר תמיד - אז איך ג'ורדן דבלין, שיימוס, פיט דאן, מקנטייר והמוני מתאבקים אחרים הצליחו להוציא משהו מעניין מוולטר ודווקא ג'יי אוסו לא?

כי ג'יי אוסו הוא לא כוכב. 

ריי מיסטריו זכה בראמבל ב-2006, אבל לכולם היה ברור שהוא לא במיין אבנט כי יש לך פיוד גדול יותר של סינה נגד טריפל אייץ', ריי לא כוכב?
אנדרטייקר זכה בראמבל ב-2007, אבל לכולם היה ברור שבטיסטה נגד טייקר זה לא המיין אבנט כי יש לך מייקלס נגד סינה. טייקר לא כוכב?
סינה זכה בראמבל ב-2008, אבל המיין אבנט היה בכלל אנדרטייקר נגד אדג', ג'ון סינה לא כוכב?

מיקום בקארד לא אומר שיט לגבי רמת הכוכבות של סופרסטאר זה או אחר. נכון, עכשיו כשיש שני לילות יותר קל להכניס זוכה ראמבל כמיין אבנט לפחות של לילה 1, בד"כ גם של לילה 2, אבל רצה הגורל והשנה של ג'יי אוסו נפלה בשנה שבה יש לך את הריצה האחרונה של סינה וכמות כוכבים הזויה שצריך לעבוד איתה. נתנו לו את הראמבל כי מאמינים בו שהוא יחזיק את המעמד, בינתיים הוא מוציא תגובות מהקהל ומחזיק את המעמד, למה? כי הוא הכוכב של הרוסטר. רוצים להגיד שהוא B+? אחלה, אז הוא כוכב ולא אגדת רסלינג, אגלה לכם סוד - רוב המתאבקים שאתם מסתכלים עליהם בנוסטלגיה היום הם B+ מבחינת מעמד ב-WWE, פשוט נוסטלגיה מעוורת אתכם. לכו תפתחו את דף הויקיפדיה של ג'יי אוסו, מדובר באגדת רסלינג בדיוויזית הטאג טים וכוכב סינגלס שבפחות משנתיים ריצה הפך את עצמו לדבר הכי חם שיש.

ולגבי זה: "וולטר היה אותו דבר תמיד - אז איך ג'ורדן דבלין, שיימוס, פיט דאן, מקנטייר והמוני מתאבקים אחרים הצליחו להוציא משהו מעניין מוולטר ודווקא ג'יי אוסו לא?"
אעשה לך את זה מאוד פשוט - אף אחד מהם לא קיבל את וולטר/גונת'ר כאלוף עולם, שכל העיניים עליך. קיבלו אותו במיין אבנט של רוסטר קטן או במיד-קארד שבו הלחץ הרבה פחות מורגש. אם גונת'ר משעמם - ג'יי לא אשם בזה.

(03-13-2025, 02:00 AM)xXRed4EverXx כתב:  ג'יי שנה מהיום ג'ובר אפילו לא ב midcard
ותצטטו אותי.
אין שם כלום.

אני חושב שאתה מעריך לא נכון את כמות ההערכה שיש לג'יי מאחורי הקלעים. עזוב את זה שחצי רוסטר היום זה המשפחה שלו ובכל רגע נתון אתה פשוט יכול לבצע סטוריליין של משפחת אנואי (ג'יי נגד ג'יקוב, ג'יי נגד סולו, איחוד של האוסוס נגד הטונגות וכו'), גם בריצה שהוא לא נוגע באף סמואני, ג'יי הוא אפר-קארד קלאסי. ג'ובר הוא לא יהיה, הוא גם לא יהיה סטון-קולד, אבל ג'ובר? תרשה לי לגחך.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,038
אשכולות: 12
Likes Given: 1,100
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,378
03-13-2025, 09:09 AM
(03-13-2025, 02:00 AM)xXRed4EverXx כתב:  ג'יי שנה מהיום ג'ובר אפילו לא ב midcard
ותצטטו אותי.
אין שם כלום.

כל עוד החלום של כל ילד זה חולצה של ג'יי ולעשות אתו YEET ביחד במדרגות זה לא יקרה.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,379
03-13-2025, 09:42 AM
(03-12-2025, 04:28 PM)ser duncan the tall כתב:  אשמח להסבר על זה.

(03-12-2025, 04:28 PM)ser duncan the tall כתב:  אשמח להסבר על זה.

אנסה.

אתחיל בדל״פ הראשון - כל שיטת הדירוגים היא שווה לפיסול בקרח. זאת אומרת, זה מאוד נחמד לשים את ג׳יי אוסו בדרגת סופר סטאר או c, אבל זה לא משנה.
אם נחזור ל2000/2014/2022 ונבקש לצורך הדוגמה לדרג את סינה, ריינס או רודס, אין אחד שידרג אותם כסופרטארים. אבל היום הם כן, כי אנשים מאחורי הקלעים החליטו שהם יהיו סופרסטארים וזהו. תכלס זה נורא קל. לא נורא נורא קל, כי ת׳אורי נגיד לא הצליח, אבל מי יודע, אולי הוא היה האיש הנכון בזמן הלא נכון. אבל זה דיון אחר ואני חוזר לנקודה.

אני חושב שג׳יי הוא אחלה, הוא לא המתאבק הכי טוב שיש. הוא לא הכי טוב במיק, אבל הוא אובר עם הקהל ובתכלס זאת התכונה החשובה.
בתשובתך לקחת אותי אחורה - לג׳יי מול רומן. והיא לוקחת אותי לדל״פ השני:
ג׳יי בכל סיטואציה אחרת היה צריך להיות האדם שמנצח את רומן. לדעתי - הסיבה היחידה שקודי יועד לזה היא כדי לייצר את הקרקע לגניבת כוכבים וכוכבים פוטנציאליים מaew. הוא היה הגשר לפאנק מצד אחד ולריקי סטארס מהצד השני. קודי לא היה כוכב בכח הקריירה שלו, ואיכשהו העלילות שלו כללו אין ספור מתאבקים אחרים. אבל מהרגע שדרך בwwe הוא הוצג אחרת, ניצח את רולינס 3-0, ולמעשה לא שם את הכתפיים בכלל. גם עכשיו, אחרי ריין אליפות משעמם שכלל קרב אליפות מרגש שדרש התערבות של הרוק, סינה וטייקר, וריין מבלבל שכולל את רנדי ואואנס, אין אדם אחד שיצא טוב מהריצה הזאת, כולל קודי. אבל הוא כוכב כי ככה החליטו. דמט, באם באם עוד פעם הולך סחור וסחור.

אם ג׳יי היה מצמיד את רומן - ג׳יי היה היום הפנים של הארגון. אבל פחדו ללחוץ על ההדק, והוא נזרק למחוזות המידקארד.

אבל הוא שרד את זה, והוא היה אובר. וזה על הכיאפק. והוא לקח את הראמבל, שזאת החלטה מצויינת.
וכאן הדל״פ השלישי והאחרון - אין שום הגיון בהחלטה של ג׳יי ללכת מול גונטר. זה שווה ערך להחלטה של קודי לבחור את רולינס שנה שעברה.

ג׳יי היה צריך לבחור את קודי, לשגע אותו ובקרב המסיים לנצח אותו. אבל שוב, פחדו ללחוץ איתו על ההדק.
ג׳יי מנצח את קודי = ג׳יי כוכב.

ג׳יי מנצח את גונט׳ר = ג׳יי לא כוכב.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,159
אשכולות: 9
Likes Given: 481
#4,380
03-13-2025, 10:07 AM
(03-13-2025, 09:42 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  אנסה.

אתחיל בדל״פ הראשון - כל שיטת הדירוגים היא שווה לפיסול בקרח. זאת אומרת, זה מאוד נחמד לשים את ג׳יי אוסו בדרגת סופר סטאר או c, אבל זה לא משנה.
אם נחזור ל2000/2014/2022 ונבקש לצורך הדוגמה לדרג את סינה, ריינס או רודס, אין אחד שידרג אותם כסופרטארים. אבל היום הם כן, כי אנשים מאחורי הקלעים החליטו שהם יהיו סופרסטארים וזהו. תכלס זה נורא קל. לא נורא נורא קל, כי ת׳אורי נגיד לא הצליח, אבל מי יודע, אולי הוא היה האיש הנכון בזמן הלא נכון. אבל זה דיון אחר ואני חוזר לנקודה.

אני חושב שג׳יי הוא אחלה, הוא לא המתאבק הכי טוב שיש. הוא לא הכי טוב במיק, אבל הוא אובר עם הקהל ובתכלס זאת התכונה החשובה.
בתשובתך לקחת אותי אחורה - לג׳יי מול רומן. והיא לוקחת אותי לדל״פ השני:
ג׳יי בכל סיטואציה אחרת היה צריך להיות האדם שמנצח את רומן. לדעתי - הסיבה היחידה שקודי יועד לזה היא כדי לייצר את הקרקע לגניבת כוכבים וכוכבים פוטנציאליים מaew. הוא היה הגשר לפאנק מצד אחד ולריקי סטארס מהצד השני. קודי לא היה כוכב בכח הקריירה שלו, ואיכשהו העלילות שלו כללו אין ספור מתאבקים אחרים. אבל מהרגע שדרך בwwe הוא הוצג אחרת, ניצח את רולינס 3-0, ולמעשה לא שם את הכתפיים בכלל. גם עכשיו, אחרי ריין אליפות משעמם שכלל קרב אליפות מרגש שדרש התערבות של הרוק, סינה וטייקר, וריין מבלבל שכולל את רנדי ואואנס, אין אדם אחד שיצא טוב מהריצה הזאת, כולל קודי. אבל הוא כוכב כי ככה החליטו. דמט, באם באם עוד פעם הולך סחור וסחור.

אם ג׳יי היה מצמיד את רומן - ג׳יי היה היום הפנים של הארגון. אבל פחדו ללחוץ על ההדק, והוא נזרק למחוזות המידקארד.

אבל הוא שרד את זה, והוא היה אובר. וזה על הכיאפק. והוא לקח את הראמבל, שזאת החלטה מצויינת.
וכאן הדל״פ השלישי והאחרון - אין שום הגיון בהחלטה של ג׳יי ללכת מול גונטר. זה שווה ערך להחלטה של קודי לבחור את רולינס שנה שעברה.

ג׳יי היה צריך לבחור את קודי, לשגע אותו ובקרב המסיים לנצח אותו. אבל שוב, פחדו ללחוץ איתו על ההדק.
ג׳יי מנצח את קודי = ג׳יי כוכב.

ג׳יי מנצח את גונט׳ר = ג׳יי לא כוכב.

רציתי להתחתן עם התגובה הזו עד המשפט האחרון. ההפיכה של ג'יי לכוכב לא תלויה באם הוא מנצח את גונת'ר / קודי. היא תלויה מה יהיה האפטר של הניצחון על כל אחד. אם הוא מנצח את גונת'ר, קודי עובר בדראפט ל-RAW (מה שלדעתי בוודאות יקרה כי נטפליקס) וג'יי יקבל סטוריליינים טובים נגד מקינטייר, ג'ייקוב פאטו ודמיאן פריסט (או B+ או A אחד), הוא יוצא מיין אבנטר מהריין הזה. אם יתייחסו אליו כמו אל דמיאן פריסט, הוא יחזור להיות מיד קארדר.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 436 437 438 439 440 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 07:59 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר