Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 10 11 12 13 14 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 05/03/25

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 05/03/25
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,056
אשכולות: 213
Likes Given: 1,367
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-06-2025, 08:59 PM
[Image: 815952-e223750baa784562a5c9e434252edfd4m...8x601.webp]

התוכנית נפתחת עם פרומו של MJF מרחובות סקרמנטו.
הוא אומר שמה שהוא עשה לכריסטופר דניאלס היה עבודה קלה עבורו אבל עכשיו הוא מרגיש רעב ורוצה להוכיח נקודה לקהל המעריצים של פייג'. לא קשה למצוא אותו, הוא נמצא ברחובות של סקרמנטו, יש לו כדור עם השם של פייג' עליו.

טוני שיאובני בזירה מזמין את ריקושט וסוורב סטריקלנד עם פרינס נענע לחתימת החוזה ביניהם.
ריקושט בחליפה וללא החלוק עליו, הוא אומר לסוורב ונענע לא לדאוג ושהם יראו את החלוק ביום ראשון הוא רק שלח אותו לקבל כמה שדרוגים. הוא אומר שיש להם מזל שהוא נמצא כאן בכלל ונותן לסוורב קרב חוזר כי הוא אמור היה לסיים איתו כבר, סוורב היה זה שדחף את האף מלכתחילה ובחר להתגרות בו והשפיל אותו ומה קרב בסוף? הוא ניצח אותו. הוא ניצח ובגלל זה סוורב כועס, הוא צעד אחד קרוב יותר להגשים את המטרה שלו להפוך לאלוף העולם של AEW, הפוקוס שלו הוא על מוקסלי וקופ ועל להפוך למי שהוא אמור להיות – אלוף העולם. ריקושט חותם על החוזה.
סוורב מתפרץ ואומר שריקושט כל כך מעצבן, הוא צודק, הוא התחיל את כל זה כדי לחשוף אותו וביום ראשון הוא יעשה בדיוק את זה. ריקושט גנב את החלוק של האמבאסי, תקף את סוורב עם מספריים אבל הטעות הכי גדולה שהוא עשה הייתה שהוא אפשר לסוורב להמשיך לנשום, להעיר את הבן אדם הכי מסוכן בAEW זאת טעות שהוא הולך להתחרט עליה, ביום ראשון ברבולושן הוא יבנה את דרכו חזרה לאליפות העולם בכך שיקבור את ריקושט באדמה. סוורב חותם גם הוא על החוזה.
סוורב מסתובב לצאת מהזירה, ריקושט מנסה לתקוף אותו עם מספריים אבל סוורב עוצר אותו ותוקף את ריקושט עם מספריים משלו.
[Image: image.png]

קרב 1 – וויל אוספריי, וויל הובס, מארק בריסקו ואורנג' קאסידי נגד בריאן קית', מארק דייויס, לאנס ארצ'ר ובריאן קייג'(ע' דון קאליס)
מנצחים: החבר'ה הטובים
עם הידן בלייד של אוספריי על קית'.
אחרי הקרב מארק דייויס תופס את אוספריי בסליפר והמרדר מאשינס נותנים להובס פאוורבומב על מדרגות.
קייל פלטשר יוצא החוצה לזירה ומנחית אגרופים לאוספריי בזמן שהמרדר מאשינס מחזיקים אותו. מארק דייויס מושך את פלטשר אחורה ופלטשר צועק עליו ומורה עליו לתקוף את אוספריי עם כיסא, דייויס עושה את זה, לסיום פלטשר נותן לאוספריי בריינבאסטר על כיסא.
[Image: image.jpg]

קרב 2 – ווילר יוטה נגד קופ
מנצח: קופ
עם ספיר.
אחרי הקרב קופ לוחץ את ידו של יוטה ואומר לו שככה מרגיש כבוד, קופ עוזב את הזירה.
מוקסלי נכנס לזירה להתעמת עם יוטה, הוא דוחף לו את הראש מספר פעמים עד שיוטה דוחף את מוקסלי חזרה ועוזב.
מוקסלי חוזר לבאקסטייג' וחותך משם פרומו בו הוא אומר שקופ הצליח לעשות את זה, הוא נשאר לבד. הוא יהיה לבדו ברבולושן, חסר הגנה, קופ הצליח להסיר את כל המחסומים אבל המחסומים היו שם כדי לשמור על בטיחותו של קופ, עכשיו הוא יקבל את מוקסלי לבדו ביום ראשון ומה הוא הולך לעשות לו? כלום. מוקסלי יהנה מכל שנייה של כיסוח. קופ ניסה להראות כבוד ליוטה אבל אין כבוד בעסק הזה, אתה מרוויח כבוד רק בדרך אחת – כשאנשים יודעים שאתה מוכן ללחוץ על ההדק, ביום ראשון ברבולושן הוא צריך ללחוץ על ההדק רק פעם אחת.

קליפ של האאוטראנרס לקראת הקרב שלהם ברבולושן.

רנה פאקט מראיינת את MJF ברחוב.
אדם פייג' מגיע עם הרכב שלו מאחוריהם ומנסה לדרוס את מג'ף אבל הוא בורח.
פייג' רודף אחרי מג'ף ולבסוף תופס אותו וגורר אותו לתוך האולם, מג'ף צועק: "הוא גרם לי לעשות את זה". הוא מתגלה ככפיל של מג'ף ומג'ף האמיתי מגיע מאחורי פייג' ותוקף אותו, הם נכנסים לזירה ופייג' מנסה לתת למג'ף באקשוט לריאט אבל מג'ף מגיב עם לואו-בלואו ובעקבותיו היטסיקר. הוא חושף חולצה עם הכיתוב: ""MJF Did Nothing Wrong ולאחר מכן תוקף את פייג' עם טבעת היהלום.
מג'ף לוקח מיק' ואומר לקהל שהם אוהבים שהקאובוי שורף דברים אז בואו נראה איך הם ירגישו לגבי זה - מג'ף לוקח נוזל בעירה ושופך על פייג', הוא מוציא מצית אבל מיד המון של אנשי אבטחה מתנפלים עליו ומנטרלים אותו בזמן שהוא צועק שיתנו לו להוכיח את הנקודה שלו.
[Image: AEW-Dynamite-MJF-Hangman-Page-3-5-25-645x370.jpg]

קרב 3 – קריס סטטלנדר ות'אנדר רוסה נגד מייגן ביין ופנלופה פורד
מנצחות: ביין ופורד
עם פייטס דסנט של ביין על רוסה.

רנה פאקט מראיינת את מרסדס מונה בבאקסטייג'.
היא אומרת שהיא תצפה בקרב של מומו נגד סרינה דיב בקוליז'ן.

מקס קאסטר יוצא לאתגר פתוח.
ג'יי וויט יוצא לענות לאתגר.
קרב 4 – מקס קאסטר נגד ג'יי וויט
מנצח: וויט
בסקוואש עם בליידראנר.
אחרי הקרב וויט אומר שבWorld's End קופ הצטרף למאבק בדת' ריידרס ומאז הם שומרים על הגב אחד של השני, עכשיו מוקסלי נותר לבדו וברבולושן הוא יהיה שם לצפות באלוף העולם החדש.

רנה פאקט בראיון בבאקסטייג' עם טוני סטורם ומריה מיי.
מריה יורקת בפנים של טוני. היא אומרת לה שתראה מה היא גרמה לה לעשות למישהי שהיא אהבה, טוני כלום בלעדיה, האליפות היא כלום בלעדיה, טוני שרדה אותה באוסטרליה אבל היא לא תשרוד אותה ברבולושן בגלל ששתיהן יפלו ביחד, היא האישה מהגיהנום והיא גוררת את טוני למטה יחד איתה, זה לא מה שתמיד רצית? טרילוגיה עם הכוכבת הגדולה ביותר? הן יכולות לקבל סוף הוליוודי.
טוני אומרת למריה שלא מגיע לה הכבוד שבמוות, היא דנה אותה לחיים שלמים של בינוניות. הקריירה שלה תמשיך והיא תהיה טובה אבל אף פעם לא נהדרת, אנשים יחבבו אותה אבל לא יאהבו אותה, הכוכבת שהיא לעולם לא תשתווה למפלצת שהיא הפכה להיות, היא תוחלף, היא תישכח, ויום אחד בעוד כמה שנים אנשים ישאלו מה קרה למריה מיי? היא גילתה מה קרה כשמנסים להרוג את אלוהים.

קרב 5 – אוקדה וריקושט נגד ברודי קינג וסוורב סטריקלנד(ע' פרינס נענע)
מנצחים: אוקדה וריקושט
אחרי מכה של ריקושט לפנים של סוורב עם החגורה של אוקדה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 7 users Like orgibor's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, Coquina Clutch, gilam, KB24, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,998
אשכולות: 12
Likes Given: 1,098
הצטרף בתאריך: Nov 2023
03-07-2025, 12:47 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-07-2025, 12:48 AM על ידי gilam.)
*כזה שקוף שיוטה יעשה טרן נוסף בקרב נגד קופ ויחזור לצד של מוקסלי.

*מתי סוורב ניצח קרב חשוב בפעם האחרונה?

*אם יש לקאן אומץ, בלייד תוקף את קופ לפני הקרב, לוקח את המקום שלו וזוכה באליפות העולם.
גם כאלוף מעבר עד שיסתיים הפיוד של MJF ואנגמן ואחד מהם ייקח את החגורה ממנו הוא עדיף כאלוף
גם על קופ ובטח שעל מוקסלי.

*כל הניסיונות רצח האלו חייבים להיפסק.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,507
אשכולות: 72
Likes Given: 2,470
03-07-2025, 11:07 AM
טוב אז אין ספק שג'יי הולך להתהפך על קופלנד, השאלה רק עם הוא מצטרף למוקסלי או לכריסטיאן. 
פיוד של גי'' נגד קופלנד זה משהו שלא חשבתי שנקבל אי פעם, אבל אחריכל הדברים המטורפים שקרו בשנים האחרונות כנראה הכל אפשרי בהאבקות.

טוני - מריה חייב לפתוח את רבולושן ולוודא שהן מקבלות מספיק זמן לקרב. 
הם בחרו לסיים את הטרילוגיה ביניהם "בסיום ההולויוודי" בקריפטו ארנה, מקווה שבאמת נקבל סיום הוליוודי ולא בולשיט.

כולנו מבינים ש-MJF הולך לעלות באש בקרוב נכון?
לא יודע אם זה יקרה כבר ברבולושן או שהם ימשיכו את הפיוד וזה יקרה בקרב עם סטיפולציה.

במידה ומוקסלי בכל זאת מסיים את האירוע בתור האלוף בבקשה תנו לי קרב בלי חוקים שלו נגד סוורב, ריקושט יכול לספוג את ההפסד הזה ולעבור לפיוד חדש.
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,299
אשכולות: 8
Likes Given: 10,936
03-07-2025, 04:39 PM
התחלתי לראות כמה דקות ולא היה לי כוח להמשיך.
אני זוכר שהיה לי הייפ לפני האירוע הקודם, הפעם פחות.
מקווה שהאירוע יעיר משהו כי כן יש קרבות טובים וכן יש סיפורים בניגוד לדעה הרווחת של ההייטרים.

מה שכן חייב לציין שהאולם שהם הופיעו בו נראה מעולה ומחמיא למוצר, מת על הסגנון הזה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,056
אשכולות: 213
Likes Given: 1,367
03-07-2025, 07:43 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-07-2025, 07:51 PM על ידי orgibor.)
יופי של GHS, אלה תוכניות שבדרך כלל פחות זורמות לי כי לרוב מדובר בתוכניות שרק אורזות יפה את מה שאנחנו כבר יודעים שנקבל בPPV אבל פה דאגו להוסיף עוד איזה טוויסט קטן לכמה מהפיודים הגדולים.
ווילר יוטה שוב חוזר להיות במרכז העניינים ומאד אהבתי את הדרך שקופ בחר להשבית אותו. מי שכן דאג להבטיח לנו שיהיה נוכח הוא ג'יי וויט שלמרות שכנראה יוצא מכאן לפיוד עם קופ אני מקווה שיצליח לשמור את הידיים לעצמו במהלך הקרב כי עד שיש הזדמנות לקרב נטול דת' ריידרס אני ממש רוצה לקבל מיין אבנט נקי, אחרי הקרב שיעשו מה שהם רוצים.
ריקושט עם פרומו מעולה מצליח למצוא את הדמות שלו על המיק' והשאיר אותנו בציפייה לגבי איך יראה החלוק בראשון.
מארק דייויס נקרע בין אבא ואמא ובסוף בוחר באב המכה.
הראיון של טוני ומריה היה מצוין ועם כמה שהטקסט של מריה היה טוב, טוני שוב הצליחה להתעלות עליה בכמה שורות אייקוניות.
מג'ף ופייג' דואגים לשמור על האש בוערת תרת"ש.
פרק שפחות עסק ברסלינג אבל המיין אבנט עדיין היה מעולה ואני הייתי הולך מכאן לזכייה של ברודי ברבולושן ככה להראות שהקרב הזה הוא לא שליפה מהמותן ומגיע לו איזה צ'ופר על התקופה האחרונה שלו ולאוקדה קצת שינוי כיוון.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,814
אשכולות: 59
Likes Given: 4,462
03-08-2025, 01:15 AM
(03-06-2025, 08:59 PM)orgibor כתב:  רנה פאקט מראיינת את MJF ברחוב.
אדם פייג' מגיע עם הרכב שלו מאחוריהם ומנסה לדרוס את מג'ף אבל הוא בורח.
פייג' רודף אחרי מג'ף ולבסוף תופס אותו וגורר אותו לתוך האולם, מג'ף צועק: "הוא גרם לי לעשות את זה". הוא מתגלה ככפיל של מג'ף ומג'ף האמיתי מגיע מאחורי פייג' ותוקף אותו, הם נכנסים לזירה ופייג' מנסה לתת למג'ף באקשוט לריאט אבל מג'ף מגיב עם לואו-בלואו ובעקבותיו היטסיקר. הוא חושף חולצה עם הכיתוב: ""MJF Did Nothing Wrong ולאחר מכן תוקף את פייג' עם טבעת היהלום.
מג'ף לוקח מיק' ואומר לקהל שהם אוהבים שהקאובוי שורף דברים אז בואו נראה איך הם ירגישו לגבי זה - מג'ף לוקח נוזל בעירה ושופך על פייג', הוא מוציא מצית אבל מיד המון של אנשי אבטחה מתנפלים עליו ומנטרלים אותו בזמן שהוא צועק שיתנו לו להוכיח את הנקודה שלו.

וואו, אני לא רוצה להיות שלילי אבל הפעם אני קצת כן רוצה.
לא ראיתי את הסגמנט, זה נשמע לי כל כך הרבה..
לפני שבועיים הם חתכו פרומואים באמת מעולים אחד על השני, עמדו באותה הזירה בכיף ודיברו ויצרו חוויות חדשות ביחד ועלילה מגניבה. היה כיף.
פחות מחודש אחר כך הם מנסים לדרוס ולשרוף זה את זה? 
למה? 

אני לא רוצה לתקוף את AEW סתם ככה, במיוחד כש100% מהפוקוס על WWE.
אבל בסופו של דבר כל העלילה של רוק/קודי הכילה הרבה דיבורים ומבטים, והרבה דיבורים והרבה מבטים. כמה קללות וטוויסט אחד מאוד מהותי. העלילה של ג'ייד/נעומי/ביאנקה שהייתה קצת יותר בסגנון של AEW הכילה תקיפה מסתורית וחזרה גדולה עם ביצוע מעולה ותקיפה רצינית אבל בסופו של דבר לא מאוד אקסטרים. 

אני חושב שהעובדה שמתאבקים כמעט נרצחים בכאילו בכל שבוע זה מנגנון הסלמה - כל פעם אתה רוצה לעשות דבר גדול יותר, אז אם לפני חודשיים אנשים העבירו אנשים דרך שולחנות - הם עכשיו מנסים לשרוף אחד את השני. זה חרא. 

אם כבר מדברים על לנסות להרוג דברים - ג'ון מוקסלי חונק את AEW. 
יש להם עלילות טובות, אבל מוקסלי.. הוא פשוט מחזיק את הארגון הזה בחניקת דם אימתנית, הוא לא משחרר, הוא הורג את AEW והורג את המוניטין שלו כאגדה. פרו-רסלינג כתעשייה צריכה הפסקה ממנו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 05:26 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר