03-06-2025, 12:27 AM
(03-05-2025, 07:44 PM)master of doom כתב: רציתי לעשות איזה פוסט הכנה למשחק של בארסה עם בנפיקה אבל אני כבר לא אספיק, יום עמוס וגם צריך להיפגש עם חברים. בכל מקרה, מדובר בערב אלופות גדול שבעיניי הרבה יותר איכותי מאתמול.
בנפיקה-בארסה: שחזור של המשחק מהבתים לפני חודש וחצי, שנגמר 5-4. אני צריך להוסיף? בארסה של פליק קבוצה ששווה לכל אוהד כדורגל נייטראלי לראות בעיניי. או סקנדל או פסטיבל.
באיירן-לברקוזן: אלופת גרמניה מול האלופה שבדרך. באיירן לא ניצחה את לברקוזן מאז 2022, כאשר העונה הקבוצות סיימו פעמיים בתיקו (ובעונה שעברה לברקוזן הביסה את באיירן 3-0 בבית והשיגה 2-2 באליאנץ ארינה). למרות זאת, באיירן מינכן היא עדיין אחד המועדונים הגדולים באירופה ויש לה ניסיון הרבה יותר גדול משל לברקוזן במפעל. יהיה מעניין.
פאריס-ליברפול: אולי ה-משחק של הערב (עבור מי שלא אוהד בארסה). הקבוצה החמה באירופה נגד הקבוצה הטובה באירופה העונה. עוסמאן דמבלה בעונה הטובה בקריירה שלו מול סלאח בעונה הטובה בקריירה שלו, שניהם מובילים את הקבוצות שלהם לעונות נהדרות עד כה (כן, פאריס חווה עונה נהדרת למרות הפשלות באלופות בהתחלה), ובאיזשהו מקום לחובבי הכדורגל זה די מבאס שדווקא אחת מהן תודח לפני הרבע.
פאריס מציגה העונה סגל צעיר ורענן שמאז 2025 מציג יכולת אדירה, החיבור של דמבלה עם בארקולה, דזירה דואה וז'ואאו נבש במרכז המגרש עובד מעולה ופאריס עם 19 ניצחונות מ-20 המשחקים האחרונים. לעומתה, ליברפול בעונה מצוינת בליגה האנגלית (אף על פי שרוב הקבוצות באנגליה מזייפות העונה, צריך לציין) ומשייטת לאליפות שנייה ב-35 שנה (וגם ב-5 העונות האחרונות). באלופות ליברפול עד כה עם 7 ניצחונות והפסד אחד חסר משמעות בהרכב משני לאיינדהובן. הזכרתי את סלאח, הוא בעונה פסיכית בליגה עם 25 שערים ו-17 בישולים ב-28 משחקים, כאשר באלופות הוא "רק" עם 3 שערים ו-4 בישולים ב-7 משחקים. בקיצור, צפוי משחק מעולה.
וואלה אחרי האדום אמרתי אין מצב ננצח.
אם יש צדק בעולם ראפיניה צריך לקבל כדור זהב השנה, כל משחק אני נהנה לראות אותו על המגרש.
היה משחק מאוד קצבי היה כיף לראות, היום אני ואבא שלי לכלכנו על שצני אבל הוא נתן היום הצגה ענקית(חוץ מהכמעט פנדל שהוא עשה וניצלנו מהנבדל).
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)

![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)