09-09-2021, 12:16 AM
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
09-09-2021, 01:22 AM
ובכן מארקים ואוהדי כדורגל יקרים, הגיע הזמן לשנות טיפה את העניינים. צריך לתת לאשכול הכל כך חשוב הזה רענון קל.
יותר מדי ג'ברוניז מלרלרים על סרטים וסדרות, לפעמים הם חסרי כיוון! אל דאגה. LORD VADER יעשה לכם סדר בבלגן. אין לכם מה לראות בטלוויזיה? LORD VADER יתן לכם עצה. הולכים עם החברה הג'ברונית שלכם לקולנוע אבל אין לכם רעיון לסרט? LORD VADER פה בשבילכם. תיהנו. מה לראות בטלוויזיה? כל מי שעדיין לא השלים את שתי העונות הראשונות של סדרת הטלוויזיה "לוחם" הוא שווה ערך בעיני לאדם שמעולם לא חווה את הטעם של פיצה חמה. מתוך IMDB: During the Tong Wars in the late 1800s, Ah Sahm, a martial arts prodigy from China, immigrates to San Francisco and becomes a hatchet man for the most powerful tong in Chinatown. אני לא חושב שאני מחדש כאן למישהו כשאני אומר שHBO עושים את הטלוויזיה הכי טובה שיש בשוק היום, נכון? התקציבים המטורפים שלהם וחופש הפעולה שהם נותנים ליוצרים מוציאים לשוק מסדרות הטלוויזיה המצוינות ביותר שאפשר למצוא, אבל הדיבור עליהם לא מספיק חזק כמו שהוא צריך להיות. "לוחם" הוא דוגמא מצוינת לכך. מעבר לוויזואליות המדהימה של הסדרה ששואבת את הצופה לסן פרנסיסקו של המאה ה19, העלילה עצמה מצליחה להעביר מסרים שרלוונטים אלינו עד היום. היא מתעסקת במאבקי כוחות של מספר גורמים שונים בעיר, כולם בעלי אינטרסים, שלא יבחלו במאמצים על מנת להשיג את מטרתם. בסדרה הזו אין אנשים טובים ורעים, אלא תחום אפור שתמיד אופף את כל הדמויות. אבל למרות כל אלו, הסדרה ידועה יותר מכל בדבר אחד - האקשן שלה (קוראים לסדרה "לוחם", כל הכבוד שרלוק). בכל פרק מוצג קטע אקשן שיפוצץ לכם את המוח, במיוחד אם אתם חובבי לחימה (פורום היאבקות, קטע). יש אהבה גדולה בסדרה לכל סרטי הקונג פו הישנים אותם הסדרה מייצגת בכבוד, אך עם טוויסטים קטנים שמשדרגים את הקרבות פי כמה לצופה המודרני. בשורה התחתונה - אקשן מדהים, עלילה ששווה ללא מעט מהסדרות הגדולות ביותר של העשור האחרון ו-ויזואליות מדהימה שתחזיר אתכם בזמן לימי המערב הפרוע. מה לראות בקולנוע? תראו, אני אגיד את זה מיליון פעם, אבל אני גיק. מלחמת הכוכבים, מארוול, כל השיט הזה. יש עכשיו בקולנוע איזה אלף ואחת סרטים שקשורים לפאנדומים, בלוקבסטרים וסרטי מיליארד דולר למיניהם. אבל אני רוצה לדבר על סרט אחד קטן שיעבור מתחת לרדר של רוב האנשים: "פאלם ספרינגס". מתוך IMDB: Stuck in a time loop, two wedding guests develop a budding romance while living the same day over and over again. התקציר הזה יזכיר לכולנו את כל סרטי הקומדיה החרושים שנטחנו במהלך העשורים האחרונים. בן אדם נתקע בלופ בזמן, ידא ידא ידא ידא.... בהתחלה לא חשבתי שהסרט הזה יהיה שונה. הקאסט היה מוכר לי ופשוט רציתי לשים משהו שיעביר לי את הזמן אז שמתי לי אותו ברקע. בסוף מתברר שזה אחד הסרטים המועדפים עליי של השנה. פאלם ספרינגס לא ממציא את הגלגל מחדש, הוא לוקח קונספט מוכר ונותן לו טוויסט חביב שנותן יצירה מקורית ומרעננת. אנדי סמברג מצחיק כרגיל, האווירה של הסרט הייתה מגניבה לגמרי, ועם מסר שבא בטוב בזמנים מחורבנים אלו. בשורה התחתונה - סרט קומדיה קליל שעושה את העבודה. השחקנים הראשיים בכימיה נהדרת שעובדים נהדר בעלילה מהנה שתעביר לכם את הזמן בכיף. נראה לי זה מספיק לפעם הראשונה. עוד המלצות בפעם הבאה שאהיה משועמם בשתיים בלילה. מארק
09-09-2021, 01:50 AM
פאלם ספרינגס מעולה.
השטיק של לופ בזמן נעשה, אבל הסרט הזה עשה אותו ממש טוב. וואריור היה ברשימת הצפיה שלי כבר כמה זמן, צריך להגיע לזה.
09-09-2021, 02:00 AM
(09-09-2021, 01:22 AM)Lord Vader כתב:מאז שראיתי את הסרט לקום אתמול בבוקר זה הרס לי את החוויה של לצפות בסרטים מהסוג הזה ![]()
09-09-2021, 02:20 AM
(09-09-2021, 01:50 AM)EVIL Rainmaker כתב: פאלם ספרינגס מעולה. מקום 2 בסדרות הכי טובות שראיתי השנה אחרי סמוך על סול. אם לא ראית עדיין שאנג צ'י, תנסה לראות כמה שיותר מוואריור לפני. לא ראיתי שום טריילר לשאנג צ'י, אבל הסדרה נתנה לי הייפ ענקי לעולם הקונג פו שזה השפיע גם ליציאה לסרט. חושב לעשות מרתון ג'קי צ'אן וברוס לי בגלל ההייפ. מארק
09-09-2021, 02:21 AM
(09-09-2021, 02:00 AM)D-WE כתב: מאז שראיתי את הסרט לקום אתמול בבוקר זה הרס לי את החוויה של לצפות בסרטים מהסוג הזה תבוא לסרט בראש ענקי ולא תתחרט. מארק
09-09-2021, 04:13 AM
(09-09-2021, 02:20 AM)Lord Vader כתב: מקום 2 בסדרות הכי טובות שראיתי השנה אחרי סמוך על סול. תכננתי על שאנג צ'י ביום שני. אני מניח שאתן בינג' על וואריור בסופ''ש אם ככה.
09-09-2021, 06:06 AM
(09-09-2021, 02:20 AM)Lord Vader כתב: מקום 2 בסדרות הכי טובות שראיתי השנה אחרי סמוך על סול. אתה המשתמש האהוב עליי בפורום מעכשיו. ![]()
09-09-2021, 03:52 PM
טוב, אז הטריילר למטריקס 4 יצא והוא...... Meh?
אלא אם הם בכוונה מנסים ליצור רושם מוטעה והסרט בפועל ילך לכיוון לא צפוי, זה נראה כמו סיקוול שהוא בתכל'ס מעין ריבוט, אבל רק עם חלק מהשחקנים המקוריים. לא ברור בשביל מה צריך את זה (למרות שאת זה אפשר להגיד גם על סרטים 2 ו-3). ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים

![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)