03-01-2025, 02:02 AM
(03-01-2025, 01:31 AM)master of doom כתב: מהתגובות פה אני מתחיל לחשוב שגונת'ר קצת אוברייטד. הריין שלו חלש ומשעמם, ואין סיבה שהוא ישמור ברסלמניה. נהפוכו, אולי אם הוא יפסיד במניה הוא יוכל קצת לרענן את הדמות שלו, דמויות נבנות מהפסדים ואני מרגיש שהדמות הנוכחית שלו מיצתה את עצמה.
עם ג'יי אוסו אפשר לעשות הרבה יותר דברים, הדמות שלו הרבה יותר מגוונת ומעניינת משל גונת'ר. גונת'ר מתעלה עליו ברוב האספקטים שמגדירים מתאבק, אבל ג'יי הרבה יותר אובר. מעדיף את ג'יי כאלוף כרגע.
אני לא חושב שהסקוואש עדיף כי וולטר כזה תותח ומלך - הוא לא.
הריין שלו באמת חלש ובאמת משעמם, אבל ג'יי הוא לא הפיתרון לזה. אני אפילו הייתי הולך רחוק עד כדי שינוי הקרב, ג'יי מפסיד את הN1C למישהו אחר והמישהו הזה הולך לקרב הגדול.
הסיבה לכל זה היא כי ג'יי באמת לא הבחור ההוא בעיניי.
כמו שמקנטייר אמר - היה לו מזל, הוא נכנס בטעות למה שג'ים קורנט מתאר בתור "עידן ההשתתפות" בפרו-רסלינג, העידן בו הקהל רוצה להשתתף כמה שיותר, והוא נכנס לעידן הזה כאמור עם צ'אנט סופר קליט.
ג'יי נסחב למקום הזה על גבי עלילה מאוד מאוד מחמיאה עם ריינס ועל גבי צ'אנט. בעיקרון הוא בדיוק עונה לביקורת הלא נכונה שהייתה על דניאל בריאן ב2014 - הוא רק צ'אנט. ב2014 בריאן היה יותר מהצ'אנט, אבל אוסו.. מה הוא? מה יש שם בכלל? הוא מתאבק של 2 מהלכים (וגם אותם הוא מבצע בצורה בינונית), הפרומואים שלו 'טובים' ביחס לציפיות הנמוכות ממנו, הוא משעמם יותר מוולטר, והוא גם לא באמת אובר - כפי שאמרתי באשכול של הראמבל, לאף אחד לא אכפת מה ג'יי אוסו הולך לעשות אחרי רסלמניה, אנשים מתייחסים אליו כאלוף מעבר כבר עכשיו.
אז כשאפילו המנצח ראמבל שלך הוא שפכטל של חודשיים לריין משעמם - עדיף להשאיר את הריין המשעמם, ולתבל אותו בסקוואש מרים גבה על מנצח ראמבל.
אם הייתי יכול לעשות פנטזי מוחלט הייתי אומר שעכשיו זה הזמן ללכת עם באלור. אבל אני לא יכול, אז ב50/50 של וולטר/ג'יי אני מעדיף את וולטר, אבל אף אחת מהאפשרויות האלו לא מזהירה במיוחד - בעיקרון וולטר/ג'יי זה מאצ'אפ שנידון לשעמום ובסופו של דבר לא הולך לקחת הרבה פוקוס מרסלמניה.

![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)