Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 419 420 421 422 423 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,159
אשכולות: 9
Likes Given: 480
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,201
02-17-2025, 04:08 PM
(02-17-2025, 03:19 PM)DDJ כתב:  שארלוט פלייר > בקי לינץ׳

בשלב הזה אני מתחיל לתהות אם אתה פשוט החלטת להיות הארכי-נמסיס שלי ולהיות הפוך לכל דעה שלי.
או סתם פיצול אישיות שלי שהתפזר.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,998
אשכולות: 12
Likes Given: 1,097
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,202
02-17-2025, 05:54 PM
(02-17-2025, 04:08 PM)ser duncan the tall כתב:  בשלב הזה אני מתחיל לתהות אם אתה פשוט החלטת להיות הארכי-נמסיס שלי ולהיות הפוך לכל דעה שלי.

מבחינת יכולות זירה הוא צודק.
מבחינת מתאבקת שלמה יותר אני לגמרי איתך בקי עדיפה עליה.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,203
02-17-2025, 07:54 PM
(02-17-2025, 10:52 AM)ser duncan the tall כתב:  מתוך ה-4 הורסוומן של ה-WWE, רק בקי לינץ' יצרה קריירה ששווה HOF בכוחות עצמה.
שארלוט היא HOF כמובן, אבל זה רק כי זרקו עליה מלא שיט שלא הגיע לה.

אני מעדיף את שארלוט.

דל״פ - שארלוט נוטה לביקורת קשה יותר בגלל שהיא אישה. אם היא הייתה גבר, זה היה (יותר) בסדר, ראה ערך ג׳ון סינה, רומן ריינס או קודי רודס.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,159
אשכולות: 9
Likes Given: 480
#4,204
02-17-2025, 08:08 PM
(02-17-2025, 07:54 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  אני מעדיף את שארלוט.

דל״פ - שארלוט נוטה לביקורת קשה יותר בגלל שהיא אישה. אם היא הייתה גבר, זה היה (יותר) בסדר, ראה ערך ג׳ון סינה, רומן ריינס או קודי רודס.

ממש לא מסכים עם האמירה הזו.
ג'ון סינה ספג שנאה במשך עשור והיה צריך ללכת להוליווד כדי להתחיל לקבל הערכה על מה שנתן בזירה. הוא קבר טאלנטים (רוסב, וויאט, ריידר) ואכל על זה חרא במשך שנים גם באינטרנט וגם באולמות. רומן ריינס קיבל את אותו היחס עד שחלה בסרטן וגם כשחזר וה-WWE החליטו שלא יהיה לו שום שינוי בדמות, השנאה חזרה. רק בדמות של הבלודליין התחיל לקבל אהבה. מה גם שהוא לא ממש קבר איזה טאלנט ממה שזכור לי. וקודי רודס? הבן אדם 3 שנים ב-WWE, לא זכור לי שקבר איזה טאלנט והדמות שלו עוברת שינויים מולנו. בגלל היחוס המשפחתי שלו אתה משווה אותו לשארלוט? לא זכור לי שאת שארלוט הלבישו במשך שנים עם איפור על הפנים והפכו אותה לפארודיה על דמות של בת משפחתה.

לעומת זאת, שארלוט כבר 12-13 שנה באותה הדמות, לא השתנה בה כלום. שארלוט לא הסכימה להפיל את החגורה לסשה בנקס ב-PPV אלא רק בתכניות רגילות של RAW וגם זה בתנאי שהיא זוכה בהן חזרה ב-PPV שמיד אחרי. שארלוט קיבלה כמעט כל טייטל אפשרי של "הראשונה לעשות X כאישה". וגם את הרויאל ראמבל הראשון היא הייתה מנצחת (ובצדק במקרה הזה) אם לא הייתה כבר אלופת הנשים של סמאקדאון.

שארלוט מקבלת ביקורת כי במשך שנים היא עושה את אותו הדבר בדיוק, לא משנה שום דבר, ובעצם ה-WWE נותנים לנו איתה גרסה של ריק פלייר רק באישה. וכמו שציינתי בעבר, דווקא במקומות שבהם היא מתרחקת מהשם פלייר ועושה דברים חדשים שייחודיים לה, היא מצוינת ומהנה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,205
02-17-2025, 08:26 PM
שארלוט מקבלת ביקורת כי אי אפשר לראות אותה. היא חזרה אחרי היעדרות של כמעט שנה ועדיין חטפה היטים מהקהל כי פשוט אי אפשר לסבול אותה.

אז מה זה כבר משנה אם היא מעולה בזירה? היא לא מעניינת, היא משעממת, ראיתי ממנה אותו חרא מספיק זמן, הספיק לי. אני אצפה בקרב שלה ברסלמניה כנראה רק בגלל שאני מקווה שטיפאני סטראטון תקבל את המומנט שלה, וכי אני מאמין שיהיה קרב טוב. מעבר לזה אני לא מתכוון לבזבז עליה את הזמן שלי.

חוץ מזה אני מסכים עם כל מילה של ניב בתגובה מעליי, להשוות את שארלוט לסינה, ריינס וקודי זה עוול עצום עבורם. ריינס עשה שינוי 180 מעלות והרוויח את ההערכה של הקהל, קודי בכלל לא דומה לשארלוט והוא אובר בניגוד אליה (ההיט שהיא מקבלת זה לא היט שמתאבקים רוצים לקבל, זה היט של "תעופי מהמסך שלי"), ולגבי סינה - הוא הכי קרוב אליה בהיבט של הדמות שלא שונתה. אז מה ההבדל? ג'ון סינה הוא טאלנט הרבה יותר טוב משארלוט. חוץ מזה, נכון לכרגע אני מרגיש שסינה עשה כמה וכמה דברים בקריירה שלא נועדו רק לנפח את עצמו, ובניגוד אליה ידע לתת לאחרים את הפרונט כשצריך (לפעמים בצורה לא טובה וכתבתי על זה לא פעם, אבל הוא הפסיק לחנוק את המיינאבנט באזור 2014).

אני רואה בשארלוט עבד כי ימלוך. היא טובה בזירה? כן. היא יודעת להחזיק מיק? אפשר לומר. האם היא ראויה להיות אלוהי מחלקת הנשים ב-WWE כמו שמנסים לצייר אותה? ממש ממש ממש לא.
בנוסף גם האישיות שלה לא משהו, היא מזכירה קצת את הוגאן וזה לא לטובתה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 906
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#4,206
02-17-2025, 11:04 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-17-2025, 11:12 PM על ידי DDJ.)
(02-17-2025, 04:08 PM)ser duncan the tall כתב:  בשלב הזה אני מתחיל לתהות אם אתה פשוט החלטת להיות הארכי-נמסיס שלי ולהיות הפוך לכל דעה שלי.

זה בכוונה אחי

אבל לא, שארלוט פלייר פשוט טובה מדי
וזאת הסיבה שהיא תמיד בטופ ואלופה 1000 פעם

ריה ריפלי (בזכות) לא כזאת?
גם ריה ריפלי, מתחילה להיות מאוסה
לא בגללה, אלא בגלל שעדיין אין מספיק נשים טובות וכריזמטיות שמגיעות לרמה שלה
כך שגם ב-2025 אתה צריך את שארלוט
שארלוט גם טובה יותר מבקי, כמובן בזירה וגם בדמות ויכולות מיק׳
תוך שבוע הפכה להילית הכי טובה בביזנס, שמה את ליב מורגן בכיס הקטן
לבקי היה שטיק אחד, שהיה טוב לשעתו וזה לא עובד כבר הרבה זמן
ואגב, מי שבנתה את בקי זאת בכלל שארלוט (וקצת ניה ג׳קס)

לא צריך להשוות גברים לנשים בקטע הזה
כי לגברים יש הרבה יותר כלים לעבוד איתם
אצל הנשים כמעט ואין.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,941
אשכולות: 45
Likes Given: 625
#4,207
02-17-2025, 11:21 PM
(02-15-2025, 11:14 PM)SwitchBlade כתב:  הדעה שמתגבשת אצלי כרגע היא שקודי, בפני עצמו ללא האליפות, לא נמצא בפוזיציה מספיק מעניינת למיין איבנט ברסלמניה. 

תחשבו על זה:
ריינס/קודי? מאצ'אפ מבאס.
סינה/קודי? מבאס.
סת'/קודי? מבאס.
פאנק/קודי? מבאס.

רסלמניה הקודמת ללא ספק הייתה הרסלמניה שלו, אבל בשלב הנוכחי הוא לא נמצא ברשימת המתאבקים המעניינים ביותר בארגון. לא בגלל שהוא אשם, או משהו כזה, אלא בעיקר כי יש הרבה מתאבקים שנמצאים עכשיו בנקודה הרבה יותר מעניינת ממנו.

ריינס, סת', פאנק וסינה יותר מעניינים. המשולש בין ריינס, בין סת' ובין פאנק הוא כנראה הדבר המעניין ביותר בארגון כרגע. קודי פחות או יותר דמות סטטית לגמרי שבסופו של דבר יצטרך לבדר N1C כלשהו. 
קודי/סינה יהיה נחמד בעיקר בגלל שזה ייאלץ את סינה להיות היל. 

קודי מעולם לא היה צריך למשוך את היריבות עם הבלאדליין אחרי סאמרסלאם. 

אני מסכים ספציפית לגביי הטייק שלך על קודי כי באמת הוא דיי ״נדחק״ לפינה בשנה האחרונה וזה היה בעיקר בגלל שנתנו לו פיודים משעממים (מלבד אוואנס) ודחפו אותו כל שנייה לבלודליין בלי קשר

אלוף צריך לקבל יריבויות וסיפורים מעניינים מול הכוכבים הגדולים גם במהלך שנה, אולי לא מול דרג A של הסופרסטארים, אבל קרבות הגנה מוצלחים וסטוריליינים נגד מקינטייר או פריסט למשל היו בונים אותו הרבה יותר טוב ומשאירים אותו מעניין לאורך כל השנה ולא דוחקים אותו לפינה כביכול

סינה נגד קודי יהיה באנגר מטורף, הם יכולים לבנות סיפור אש ובנייה מדהימה לקראת האירוע, לדעתי הרבה מפקפקים בזה ויאכלו את הכובע לטובה לאחר רסלמניה
גם פאנק נגד קודי היה יכול לספק לנו קרב אדיר ואין לי בכלל ספק שזה קרב ויריבות שעוד נקבל בעתיד אולי באיזור סאמרסלאם

קודי ריינס מסכים כי כבר קיבלנו שנתיים ברציפות ולאור העובדה שיש אופציות חדשות ומרעננות זה מרגיש פחות רלוונטי, כנ״ל לגביי סת כי אמנם לא קיבלנו ברסלמניה אותם אבל קיבלנו רצף קרבות מכובד שלהם בעבר

בשורה התחתונה - בשביל לשמור על אלוף כמעניין לאורך תקופה ארוכה חייבים לספק לו קרבות וסיפורים מול כוכבים ולא רק מול פילרים או מתמודדים בינוניים
לקבל 3 קרבות נגד אותו מתמודד (אוואנס), לא להגן על החגורה במשך כמה אירועים רצופים כולל אירוע גדול כמו SVS ולאורך שנה שלמה לא להתמודד מול סופרסטאר אחד ברמה גבוהה (סטייל מקינטייר) קצת מוריד את ההייפ והחשק ומעביר את הספוטלייט העיקרי לסטורילניים הבאמת מעניינים (ההמשך של הבלודליין, היריבות בין פאנק למקינטייר, ועכשיו היריבות המתמשכת בין פאנק רולינס וריינס)
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,998
אשכולות: 12
Likes Given: 1,097
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,208
02-18-2025, 06:14 AM
(02-17-2025, 11:04 PM)DDJ כתב:  אבל לא, שארלוט פלייר פשוט טובה מדי
וזאת הסיבה שהיא תמיד בטופ ואלופה 1000 פעם

היא לא טובה מדי, היא נכנסה לעסק שקיבלו כבר החלטה שהיא שוברת את השיא של אבא שלה.
כל זכייה של אחת הבנות באליפות שארלוט זכתה גם באחת, יש סיבה שיש לה 14 ואחריה יש נראה לי 6.

(02-17-2025, 11:04 PM)DDJ כתב:  ריה ריפלי (בזכות) לא כזאת?
גם ריה ריפלי, מתחילה להיות מאוסה
לא בגללה, אלא בגלל שעדיין אין מספיק נשים טובות וכריזמטיות שמגיעות לרמה שלה
כך שגם ב-2025 אתה צריך את שארלוט

ריה מאוסה? כולל הגברים יש אולי 3-4 מתאבקים ברוסטר שהיום יותר אובר מריה.
השינויים שריה עברה הם מטורפים והיא לא מפסיקה לפתח את הדמות שלה.
שארלוט היא ריק בבחורה זה כל מה שהיא מהרגע שהגיע לNXT ועד היום.
היא נקראה המלכה השופט נדרש מהיום הראשון לשבת על החבלים כדי שיהיה לה נוח להיכנס ועד היום זה ככה.

(02-17-2025, 11:04 PM)DDJ כתב:  שארלוט גם טובה יותר מבקי, כמובן בזירה וגם בדמות ויכולות מיק׳

שארלוט טובה מבקי בזירה. מבחינת דמות ויכולות מייק? בקי רחוקה כל כך משארלוט שהיא לא רואה אותה
במראה האחורית שלה. לבקי יש שליטה כמעט מוחלטת בקהל ויכולת להוציא מהם תגובה לפי הרצון שלה.
שארלוט מושכת רק בוז ומיאוס.

(02-17-2025, 11:04 PM)DDJ כתב:  שארלוט גם טובה יותר מבקי, כמובן בזירה וגם בדמות ויכולות מיק׳
תוך שבוע הפכה להילית הכי טובה בביזנס, שמה את ליב מורגן בכיס הקטן

מה שראית זה פייסית שחזרה אחרי למעלה משנה, מפציעה שדיברו על פרישה כפויה והקהל שורק
לה כזה בוז שהיא הולכת לעניינים אישיים, רומזת על הגירושים שלה על זה שהיא נשברה מנטאלית
והקהל רוצה רק דבר אחד לכי מפה. זה ההיל טרן הכפוי ע"י הקהל הגדול שראיתי אי פעם.
הקהל יודע היא תדרוש את החגורה במנייה ואם יש סיכוי לטרפד את זה זה רק ככה.
אל תתבלבל בין הילית לבין מתאבקת שהקהל קורא מקילומטרים ומתחיל ממש לתעב.
זה פעם ראשונה שמתאבק חוזר מפציע קשה כל כך והקהל אומר לו חבל שחזרת.
אפילו JD צפוי לדעתי לקבל עידוד שיחזור והבחור נטול כריזמה לחלוטין (אנדרייטד בזירה).

(02-17-2025, 11:04 PM)DDJ כתב:  לבקי היה שטיק אחד, שהיה טוב לשעתו וזה לא עובד כבר הרבה זמן
ואגב, מי שבנתה את בקי זאת בכלל שארלוט (וקצת ניה ג׳קס)

מי שבנתה את בקי זה בקי. ניה שברה לה את האף והיא החליטה במקום לבכות למנף את זה.
שארלוט נותנת קרבות ענקיים, היא לא נותנת ג'ובים אלא אם כופים עליה להפיל את החגורה.
ובקי הייתה רותחת ולא הייתה ברירה אלא ללכת עם זה, הקהל לא היה מאפשר משהו אחר.

(02-17-2025, 11:04 PM)DDJ כתב:  לא צריך להשוות גברים לנשים בקטע הזה
כי לגברים יש הרבה יותר כלים לעבוד איתם
אצל הנשים כמעט ואין.

אשמח להבהרה כאן.
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 906
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#4,209
Big Grin  02-18-2025, 06:51 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-18-2025, 08:35 AM על ידי DDJ.)
(02-18-2025, 06:14 AM)gilam כתב:  היא לא טובה מדי, היא נכנסה לעסק שקיבלו כבר החלטה שהיא שוברת את השיא של אבא שלה.
כל זכייה של אחת הבנות באליפות שארלוט זכתה גם באחת, יש סיבה שיש לה 14 ואחריה יש נראה לי 6.

ריה מאוסה? כולל הגברים יש אולי 3-4 מתאבקים ברוסטר שהיום יותר אובר מריה.
השינויים שריה עברה הם מטורפים והיא לא מפסיקה לפתח את הדמות שלה.
שארלוט היא ריק בבחורה זה כל מה שהיא מהרגע שהגיע לNXT ועד היום.
היא נקראה המלכה השופט נדרש מהיום הראשון לשבת על החבלים כדי שיהיה לה נוח להיכנס ועד היום זה ככה.

שארלוט טובה מבקי בזירה. מבחינת דמות ויכולות מייק? בקי רחוקה כל כך משארלוט שהיא לא רואה אותה
במראה האחורית שלה. לבקי יש שליטה כמעט מוחלטת בקהל ויכולת להוציא מהם תגובה לפי הרצון שלה.
שארלוט מושכת רק בוז ומיאוס.

מה שראית זה פייסית שחזרה אחרי למעלה משנה, מפציעה שדיברו על פרישה כפויה והקהל שורק
לה כזה בוז שהיא הולכת לעניינים אישיים, רומזת על הגירושים שלה על זה שהיא נשברה מנטאלית
והקהל רוצה רק דבר אחד לכי מפה. זה ההיל טרן הכפוי ע"י הקהל הגדול שראיתי אי פעם.
הקהל יודע היא תדרוש את החגורה במנייה ואם יש סיכוי לטרפד את זה זה רק ככה.
אל תתבלבל בין הילית לבין מתאבקת שהקהל קורא מקילומטרים ומתחיל ממש לתעב.
זה פעם ראשונה שמתאבק חוזר מפציע קשה כל כך והקהל אומר לו חבל שחזרת.
אפילו JD צפוי לדעתי לקבל עידוד שיחזור והבחור נטול כריזמה לחלוטין (אנדרייטד בזירה).

מי שבנתה את בקי זה בקי. ניה שברה לה את האף והיא החליטה במקום לבכות למנף את זה.
שארלוט נותנת קרבות ענקיים, היא לא נותנת ג'ובים אלא אם כופים עליה להפיל את החגורה.
ובקי הייתה רותחת ולא הייתה ברירה אלא ללכת עם זה, הקהל לא היה מאפשר משהו אחר.

אשמח להבהרה כאן.

אתה מתעלם לגמרי מהלוק שלה, מהיכולות האתלטיות ומיכולות הזירה
והולך ישר למקום של נפוטיזם… אני גם יכול להגיד את זה על רנדי אורטון,
אבל כמובן שזה לא נכון.

ריה תמשיך להיות אובר בגלל הדמות הייחודית והמוחצנת שלה,
אבל היא לא מחדשת שום דבר בחודשים האחרונים,
בעיקר בגלל חוסר ביריבות רצינית שתהווה לה אתגר
בקי במהות יודעת להוציא תגובות אוהדות
שארלוט במהות יודעת להוציא תגובות לא אוהדות
כי הן שתי דמויות שונות.
בקי לא שולטת בקהל, היא רצה על אותו פרומו ואותו קו כבר בערך 4 שנים

ריה הפייסית הכי גדולה במחלקת הנשים,
טיפאני הרגע עשתה פייס טרן.
באמת חשבת שיחזירו את שארלוט להיות פייסית?
הקהל אוהב לשרוק לה בוז, כי היא מייצגת את קווי הדמות
שבגללה אתה ועוד הרבה אוהדים לא אוהבים,
היא הפוך מדמות האנדרדוג, אז אוטומטית האוהדים יילכו לכיוון ההיטים
כי ככה זה עובד בעסק, לא?
זה שאתה מגיב ככה זה אומר שהיא מצליחה, והיא תוציא פיוד מעניין יותר
מכל אחת אחרת בארגון כי היא פאקינג כוכבת, בלי קשר למספר האליפויות שלה.
היא ידעה לשים כתף לבקי כשצריך, היא ידעה לשים כתף לריה כשצריך,
ואני מאמין שהיא תשים כתף גם לטיפאני (שנראת קצת ירוקה לידה, אבל הפוטנציאל שלה בהחלט גבוה)

שארלוט בנתה אך בקי, תחזור לסאמרסלאם 2018
תראה את איך ששארלוט נכנסה לקרב משולש וגנבה לבקי את הספוטלייט (נפוטיזם לא?)
תראה את המהלך המסיים של הקרב ואת התגובות אחר כך
זה בזכות שארלוט לא פחות משזה בזכות בקי.
רק דמות מוחצנת שתהיה אנטיתזה לדמות של בקי,
תוכל לעלות את בקי לגבהים שהיא הגיעה ב2018-2019
מחזיר אותך לסיום קרב של שארלוט-רונדה מ-2018 בסדרת ההישרדות, תצוגת משחק מהגבוהות ביותר
שאולי רק ריה יכולה לשחזר,
או שבעצם זה לא חשוב כי היא הבת של ריק פלייר.

בקיצור, נראה שאתה פשוט אוכל את אופי הדמות שלה
וזה אומר שהיא מצליחה ביג טיים

בנוגע לפסקה האחרונה, לגברים יש יותר זמן מסך, תשומת לב
ופרטנרים לעבוד איתם על מנת לשדרג את הדמות שלהם
לנשים כמעט ואין, בגלל היעדר נשים איכותיות שמסוגלות להשתוות עם הבכירות ביותר
שארלוט לא אלופה 16 פעם בגלל שאבא שלה סגר דיל עם וינס ב-2016.
שארלוט אלופה כל-כך הרבה פעמים בגלל
שהיא אחת המתאבקות והדמויות האיכותיות והכריזמטיות ביותר אי פעם,
כשגם עכשיו היא משאירה אבק לכל אחת כמעט ברוסטר ולכן היא בספוט הזה.
הקהל אוהב לשרוק לה בוז בגלל הדמות שהיא מייצגת והקהל אוכל את זה.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#4,210
02-18-2025, 08:24 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-18-2025, 08:26 AM על ידי Bam Bam Bigelow.)
(02-17-2025, 08:08 PM)ser duncan the tall כתב:  ממש לא מסכים עם האמירה הזו.
ג'ון סינה ספג שנאה במשך עשור והיה צריך ללכת להוליווד כדי להתחיל לקבל הערכה על מה שנתן בזירה. הוא קבר טאלנטים (רוסב, וויאט, ריידר) ואכל על זה חרא במשך שנים גם באינטרנט וגם באולמות. רומן ריינס קיבל את אותו היחס עד שחלה בסרטן וגם כשחזר וה-WWE החליטו שלא יהיה לו שום שינוי בדמות, השנאה חזרה. רק בדמות של הבלודליין התחיל לקבל אהבה. מה גם שהוא לא ממש קבר איזה טאלנט ממה שזכור לי. וקודי רודס? הבן אדם 3 שנים ב-WWE, לא זכור לי שקבר איזה טאלנט והדמות שלו עוברת שינויים מולנו. בגלל היחוס המשפחתי שלו אתה משווה אותו לשארלוט? לא זכור לי שאת שארלוט הלבישו במשך שנים עם איפור על הפנים והפכו אותה לפארודיה על דמות של בת משפחתה.

לעומת זאת, שארלוט כבר 12-13 שנה באותה הדמות, לא השתנה בה כלום. שארלוט לא הסכימה להפיל את החגורה לסשה בנקס ב-PPV אלא רק בתכניות רגילות של RAW וגם זה בתנאי שהיא זוכה בהן חזרה ב-PPV שמיד אחרי. שארלוט קיבלה כמעט כל טייטל אפשרי של "הראשונה לעשות X כאישה". וגם את הרויאל ראמבל הראשון היא הייתה מנצחת (ובצדק במקרה הזה) אם לא הייתה כבר אלופת הנשים של סמאקדאון.

שארלוט מקבלת ביקורת כי במשך שנים היא עושה את אותו הדבר בדיוק, לא משנה שום דבר, ובעצם ה-WWE נותנים לנו איתה גרסה של ריק פלייר רק באישה. וכמו שציינתי בעבר, דווקא במקומות שבהם היא מתרחקת מהשם פלייר ועושה דברים חדשים שייחודיים לה, היא מצוינת ומהנה.

זה הרעיון בדל״פ.

ג׳ון סינה חנק, וזכה בהרבה אליפויות, הלך, שכחנו, חזר, ועכשיו זה מאוד הגיוני לתת לו את ה17 על מנת לתת לו הערכה על מה שעשה.

רומן ריינס חנק, החזיק באליפות למשך שנים תוך כדי שהוא מכניס את כל הרוסטר לפקק, הלך, שכחנו, ועכשיו הוא חזר אחרי 4 חודשים והכל בסדר.

שארלוט פלייר חנקה, זכתה בערבה אליפויות, הלכה, חזרה, אבל לא שכחנו, ועכשיו זה לא בסדר שהיא הולכת על האליפות כי היא חונקת.

עריכה:
לפרוטוקול - אני לא חושב שלא סינה ולא שארלוט צריכים את החגורה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 419 420 421 422 423 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: KB24, 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 10:30 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר