02-16-2025, 03:17 AM
(02-15-2025, 07:26 PM)Jon_M0xley כתב: מעדיף לראות:
קודי נגד רולינס/ מקנטייר/ פאנק מאשר לקבל סינה נגד קודי... אם מערבבים איכשהו סינה פאנק וקודי אז זה עוד יורד בגרון.
ולא, אני לא רוצה לקבל גם סינה נגד אורטון סתם כי זה נוסטלגי.
סינה אמור להפסיד במניה הזאת, אם זה יהיה במשולש עם קודי ופאנק סבבה, אם זה מול ברייקר, סבבה. סינה לא צריך לנצח פה אלא אם כן זה אורטון וגם אז הקרה לא יהיה כזה ואו.
(02-15-2025, 07:39 PM)master of doom כתב: סינה-אורטון זאת טעות. סינה-קודי מסתמן כקרב יחסית מבאס בהתחשב בשאר האופציות שאפשר לשלב את קודי בהן (קודי-מקינטייר, משולש עם רולינס ופאנק, קודי-פאנק). זאת שאלה מצוינת מה לעשות עם סינה במניה בהתחשב בזה שהוא נראה די עגלה ואין הרבה אנגלים מעניינים עם קודי שאפשר לשלב אותו בהם. היחיד שבאמת יש לו זיקה מעניינת אליו זה פאנק, וחייבים בשלב מסוים לתת לשניהם להחזיק מיק אחד מול השני.
מה שבטוח בשבילי זה שריינס לא צריך להיות מעורב בתמונת האליפות עם קודי. ריינס-רולינס או ריינס-רולינס-פאנק נשמע לי מעולה.
האמת שדעתכם דיי מפתיעה אותי...
קודם כל אתם באמת חושבים שסינה צריך להפסיד ברסלמניה האחרונה שלו? אחריי שהרבה זמן לא השיג ניצחון מכבד ברסלמניה?
הוא חייב לסיים בטעם טוב ולהשאיר חותם, אוי ואבוי אם סוף הקריירה שלו תיזכר עם רצף הפסדים עלוב וכישלוני, זה לא מתאים לסינה ולדמות שהוא בנה לעצמו לאורך הקריירה
הטור פרישה הזה נועד בשביל לתת שנה אחת חזקה ועוצמתית אחרונה של סינה כמו בימים הטובים של סופר סינה, ולכפר על כל השנים האחרונות "החלשות" שהוא העדיף לקדם בהם מתאבקים אחרים מאשר לדאוג לLEGACY של עצמו
אז נכון הוא לא בכושר של פעם והשיא מאחוריו אבל הוא חוזר לשנה אחרונה מלאה בשביל להשאיר חותם טוב וממש לא בשביל להפסיד שוב הרבה (בטח שלא ברגעים הכי גדולים) ולא בשביל לקדם צעירים, כל השנים האחרונות הוא הזניח את התדמית של עצמו בשביל לשים אובר המון מתאבקים אחרים (ריינס, סולו, ת'אורי ואפילו את הפינד ז"ל)
אני מעריץ של סינה והוא המתאבק הכי אהוב עליי בכל הזמנים אז אולי אני טיפה משוחד אבל בלי קשר לזה אני בטוח שאני לגמרי צודק, איך אפשר שאשכרה בשנה האחרונה של סינה, לרצות שהוא יקדם אחריו על חשבונו ויפסיד ברגעים האחרונים הגדולים בקריירה שלו? גם אם הוא לא היה מהפייבוריטים שלכם בכל הזמנים הוא אגדה וזה הזמן לשים ריספקט על השם שלו ועל מה שהוא עשה וליהנות ממנו ברגעים האחרונים. בנוגע לכושר גם על דה רוק המון המון אנשים כולל רוב לא קטן פה בפורום הטילו ספק ענק על היכולת שלו והכושר שלו לפניי רסלמניה והוא השתיק את כולם ונתן קרב מלא של כמעט שעה ביכולת סופר מרשימה ומפתיעה לגילו. אז עכשיו שסינה חוזר בכושר ובידיעה שהוא בפול טיים ובמיוחד לאור העובדה שכל הקריירה שלו הוא היה סוס עבודה, אין לי בכלל ספק שהכושר והיכולת זה לא משהו שאמור להטריד מישהו.
ובחייאת, סינה נגד רנדי יהיה לא משהו? אז ברור שהם לא יתאבקו ויתנו יכולות בזירה כמו שהם עשו ב2010 שהיו בפריים, אבל עדיין הם יתנו שואו אגדי ותכלס ששני אגדות כאלה עומדים אחד מול השני בזירה אתה לא מצפה לראות קרב רסלינג ברמה הכי גבוהה עם הביצועים הכי מושלמים, מספיק ששני המתאבקים הגדולים האלה עם ההיסטוריה והשם והמעמד שלהם מתאבקים אחד מול השני אחרי כל כך הרבה זמן ועם סטוריליין מעניין וזה כבר עושה את זה EPIC, בטח ובטח שזה ברסלמניה ורנדי עדיין בכושר מצוין
להגיד שדרו נגד קודי זאת אופציה יותר טובה או מעניינת זה חתיכת דל"פ שאפילו הייתי אומר שתלוש מהמציאות. פאנק נגד קודי עוד איכשהו סבבה, אבל בגלל זה יש דיבור חזק על להפוך את הקרב לטריפל טרט, רעיון שאני אהיה לגמרי בעד בו למרות שתכלס לא היה אכפת לי לקבל משולש בין ריינס פאנק ורולינס ולהשאיר אחד על אחד קודי וסינה, ככה או ככה שתי האופציות יהיו מדהימות ואייקוניות בעיניי
ומעבר לזה חברים אתם שוכחים דבר אחד - זה פאקינג ר-ס-ל-מ-נ-י-ה
אני יודע שיש פה אנשים שאולי הדבר היחיד שאכפת להם זה מהרסלינג עצמו בזירה וכל הזמן אך ורק לקדם צעירים על חשבון פארטיימרים אבל בואו אני אנפץ לכם אשליה - באירוע כמו רסלמניה זה ממש לא השיקול המרכזי והחשוב עבור הארגון עצמו ועבור רוב האוהדים
ברסלמניה אנשים רוצים לראות את הקרבות הכי גדולים, אייקונים ומעניינים עם השמות הכי גדולים אחד מול השני. ולא עוד איזה קרב טכני מרשים שאפשר לקבל בכל שלב של השנה. אנשים רוצים לקבל קרבות שהם יוכלו לחזור לצפות בהם שוב פעם עוד כמה שנים לא רק בגלל שהם היו באיכות רסלינג הכי גבוהה שיש, אלא גם ובעיקר בגלל שהיה מדובר על טופ טופ סופרסטארים אחד מול השני, שכנראה בשום שלב אחר של השנה או אפילו של ההיסטוריה הם לא היו פוגשים אחד את השני, ולזה קוראים DREAM MATCH
אז אתם רוצים להגיד לי שקודי נגד דרו או קודי נגד ריינס\רולינס (שוב פעם...) זה קרב יותר מוכר ויותר מעניין מאשר קודי נגד סינה? HELL NO
כולם יודעים שסינה נגד קודי זה הקרב היותר מעניין, יותר מרגש, והקרב שימכור הרבה יותר כרטיסים - כי זה יותר טוב לאירוע כמו רסלמניה נקודה, זאת הסיבה לא משנה איך ינסו להפוך את זה בצורה עקומה נגד סינה או נגד לא משנה מי. זה מה שאנשים רוצים לראות באירוע כמו רסלמניה ומי שלא מבין את זה כנראה לא מבין מה זה WWE עד הסוף.
בשורה התחתונה - סינה נגד קודי יהיה קרב אדיר שלדעתי ללא ספק יכנס לספרי ההיסטוריה, מסוג הקרבות שיהיה כיף בעוד כמה שנים לחזור לצפות בהם ולהיזכר
ומעבר לזה כמו שכבר הדגשתי - סינה חוזר בטור הפרישה בשביל ללכת ALL IN, לא בשביל להשפיל את עצמו יותר, לא בשביל לקדם אחרים על חשבונו יותר, ולא בשביל להוריד עוד יותר מהערך של הקריירה הגדולה שלו. הוא בא בשביל לזכות באליפות פעם נוספת, לשבור את השיא ולהשאיר חותם גדול בארגון אחריי שנים של "הזנחה" של המעמד שלו.
לקראת סוף טור הפרישה ברגעים האחרונים אין לי ספק שסיכוי סביר שהוא יעשה רגע של PASS THE TORCH למתאבק צעיר, אבל עד אז הוא בא בשביל לרמוס ולהיות מספר אחד, ומי שחושב אחרת יגלה שהוא טועה עם הזמן. אין לי בכלל צל של ספק לגבי זה
סינה נגד קודי
פאנק נגד רולינס נגד ריינס
סינה נגד קודי נגד פאנק
רולינס נגד ריינס
99% שזה יהיה אחת מהאופציות האלה ולא משנה איזה אופציה נקבל, דבר אחד בטוח - יהיו לנו שני מיין איוונטים אדירים, אייקונים והיסטורים (לא פחות משנה שעברה)

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)

)