Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 412 413 414 415 416 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,315
אשכולות: 8
Likes Given: 10,999
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,131
02-10-2025, 03:18 PM
(02-10-2025, 03:16 PM)lidoradir כתב:  אהבתי אותך לפני ההודעה הזאת. ואחרי ההודעה הזאת... אתה רשמית הופך להיות משפחה.  Heart

לידור הלך למכולת לקנות ציטוט ובלו... וכן חזר לילד שלו במקום לעשות ויברח.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • DarkArts, lidoradir
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,778
אשכולות: 9
Likes Given: 3,916
#4,132
02-10-2025, 03:52 PM
(02-10-2025, 03:18 PM)NaRRative כתב:  לידור הלך למכולת לקנות ציטוט ובלו... וכן חזר לילד שלו במקום לעשות ויברח.

הוא לא הולך להיות אבא מסריח כמו ריי מיסטריו.

הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#4,133
02-10-2025, 05:33 PM
אני מסכים עם חלק מהדברים שרשמת אבל אני לא מסכים עם כל כך הרבה יותר דברים שרשמת.

(02-09-2025, 08:31 PM)ser duncan the tall כתב:  כל מה שכתבת על ריי מיסטריו, אבל 100% מכל מה שכתבת - תקף לגביי ג'יי אוסו ואני אפרק את זה:

ריי היה אחד המתאבקים הפופולאריים = ג'יי הכי אובר ברוסטר כרגע. יותר מפאנק, יותר מקודי.

ריי היה אחד המתאבקים הפופולאריים מאז 98-9 ואנחנו מדברים על 2006. לאוסו אין יציבות כמו לריי.
להיות אובר לא בהכרח כמה הקהל מגיב לך אלא גם כמה רייטינג אתה מביא, יש הרבה אספקטים דומים שאי אפשר להשוות ביניהם בין ג׳יי לפאנק או לקודי.
ריי מיסטריו היה מביא צופים, מוכר מרצ׳נדייז בארגזים, הקהל באולמות היה עף עליו והמומנטום שלו באותו רגע היה חזק יותר משל אוסו.

(02-09-2025, 08:31 PM)ser duncan the tall כתב:  משב אוויר חדש ברוסטר שהיה מקובע וחוזר על עצמו = רומן ריינס ברצף מיין אבנטים כמו שהיה לסינה אם לא יותר, קודי רודס כבר שנתיים בתמונת האליפות, רולינס עשור, מקינטייר חצי עשור. ג'יי משב רוח מרענן.

מקינטייר במיין איבנט חצי עשור? רולינס?
היו להם הרבה תקופות שהם היו על אש קטנה והם עכשיו הכי חמים שהם היו, מעבר אליהם יש לך את פאנק, את ריינס עם סיפור חדש ורענן, קודי ״מאוס״ אחרי שנה/שנתיים וזה לא המון, גונת׳ר לא במיין איבנט המון זמן, סינה חזר לריצה אחרונה ואלה רק הראשונים שקפצו לי לראש.
לעומת התחרות שיש לג׳יי עכשיו - ריי היה מול שער ריק.

(02-09-2025, 08:31 PM)ser duncan the tall כתב:  אגדה חיה = ג'יי הוא מחצית מאחד הטאג טימס הכי גדולים בהיסטוריה, גם מספרית, גם מבחינת כמות הקרבות ההיסטוריים שלהם.

סורי, טיעון של אגדת טאג טים לא נותן המון קרדיט למיין איבנט סינגלס.
אחרת בוא נשים אליפויות סינגלס על מאט הארדי, אלכס שלי או קופי קינגסטון.
ריי כל הקריירה שלו היה בסינגלס ומי שמוצלח בטאג לא בהכרח מוצלח לבד (וההפך).

(02-09-2025, 08:31 PM)ser duncan the tall כתב:  ג'יי לא מהמתאבקים הכי גדולים ברוסטר, אבל יש לו 15 שנה כמעט של קריירה מאחוריו ולנצח אותו נותן אמינות למתאבקים.

הותק לא חשוב בנקודה שאתה נוגע בה, אם ינצחו את ברייקר זה יותר מרשים אם ינצחו את קופי למרות שהותק שלו ארוך יותר משמעותית.
אם פאנק מנצח את ג׳יי, פאנק יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את פאנק?
אם סינה מנצח את ג׳יי, סינה יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את סינה?
אם רולינס מנצח את ג׳יי, רולינס יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את רולינס?
אם מקינטייר מנצח את ג׳יי, מקינטייר יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את מקינטייר?
אם גונת׳ר מנצח את ג׳יי, גונת׳ר יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את גונת׳ר?

(02-09-2025, 08:31 PM)ser duncan the tall כתב:  אם גייבל יעבוד הרבה יותר קשה ויתאבק יותר קרבות מפאנק, זה אומר ש״מגיע לו״ יותר מפאנק? כן.
לא תמיד מקבלים את מה שמגיע אבל. פאנק לא קיבל את זה ב-2014 כשהגיע לא, גייבל לא יקבל את זה ב-2025 כשמגיע לו. אלו החיים. לג'יי הכוכבים הסתדרו, לאחרים לא.

זאת בדיוק הנקודה שלי, אין דבר כזה ״מגיע לו יותר״, כמו שלברט לא הגיע לסיים את הקריירה מוקדם וכמו שלא הגיע לאדג׳ להפסיד חצי קריירה.
אם מגיע למישהו צ׳ופר על עבודה קשה נותנים לו העלאה בשכר או טייטל פחות משמעותי מהספוט הכי חשוב בחברה.
עם כל הכבוד להקרבה של כל המתאבקים, כשמדובר בארגון כמו ה-WWE ובספוט שישפיע על כל כך הרבה כסף - הרגשות של מתאבק אחד (ולא הכי משמעותי ברוסטר בכלל) פחות חשובות מכמה כסף החברה תעשה ופחות חשובות ממי יהיה הפנים של החברה בפני הצופים, או קרוב לשם.

(02-09-2025, 08:31 PM)ser duncan the tall כתב:  הנקודה שלי היא שאי אפשר לדעת את זה היום כשאנחנו לפני רסלמניה ולפני ריין אליפות אופציונלי של ג'יי. נדע את זה רק שנדע מה התוצאה הסופית של הריין הזה - האם הוא יצר לג'יי מקום קבוע במיין אבנט? האם זה ביסס כוכב אחר? את כל הדברים האלו יודעים רק בדיעבד.

אי אפשר לדעת, אבל כמו שאמרת, יש תכנית.
אם אין היתכנות גבוהה לג׳יי כמו לשאר האופציות - הוא לא יקבל את הספוט רק כי הוא עובד קשה ו״מגיע לו״.
אם היינו ב-2019 או ב-2011 הייתי מסכים איתך שג׳יי (של היום) יכל להיות האופציה הכי טובה והוא קורע את התחת (שזה השיקול הפחות משמעותי) אז לרוץ איתו זו החלטה נכונה.

(02-09-2025, 11:42 PM)SwitchBlade כתב:  סיכוי לא רע שהייתי גם הולך על המטריקה הזאת.
אני פשוט חושב שהחיסרון הענק שלה הוא שהיא נותנת פרמייה מטורפת על להגיע קודם לביזנס. 
בעיקרון פרינס דביט הופך להיות אחד מהמתאבקים הגדולים ביותר בכל הזמנים נטו בגלל אפקט הפרפר שהוא עשה ברסלינג. 
עכשיו - אין ספק שתמיד תהיה פרמייה. בקי לינץ' וטיפאני סטראטון לא ברות השוואה כרגע, ג'ון סינה ודומיניק מסטיריו לא ברי השוואה כרגע. 

יש מטריקות אחרות שגם להן יש בעיה - העולם גדול יותר ב2025, מן הסתם שאם נמדוד לפי כמה אנשים צפו בבן אדם - אפולו קרוז > ברונו סמארטינו. אם נמדוד עפ"י יכולות זירה - ריקושט > אוסטין. אם נמדוד לפי האמת - ג'ף הארדי > פאנק. 

אין לי פיתרון ממש טוב, סתם באתי להרוס קצת עם הדעה המיותרת שלי. 

מסכים איתך במאה אחוז, לגמרי יש פרמייה למי שהגיע קודם.
תסכים איתי גם שמי שהגיע קודם ועשה דברים וחידש את הביזנס כמו אף אחד לפניו - היה מרשים הרבה יותר ממי שהגיע ו״הלך בעקבות״.
כן, סינה הרבה פחות מרשים במה שהוא עשה כשיש את הוגאן לפניו.
זה לא מנע מפאנק לחדש בצורה אחרת לגמרי, כנ״ל מג׳ף, כנ״ל מאורטון.
אביס היה מרשים הרבה יותר אם לא היה לפניו את מיק פולי, ג׳ו היה מרשים הרבה יותר אם לא היה לפניו את טאז.

לדעתי יש עוד המון קרדיטים לתת מעבר ל״חידוש״, אין לי מושג אם סינה היה סולל את השביל הזה בלי הדוגמה של הוגאן לפניו.

(02-10-2025, 05:23 AM)gilam כתב:  להגיד שלסינה אין השפעה על עולם הרסלינג ואם לא היה קיים אז הרסלינג היה נשאר אותו
הדבר זה הזיה מוחלטת.

*עידן הPG שהוביל לכך שמשפחות שלמות צופות במוצר זה רעיון של סינה.
*הקהל קובע זה משהו שסינה דחף כל פרומו שלו. זה הוביל לפריצה של דינאל בראיין. זה הוביל
לכך שהקהל היום מאמין שהוא יכול לשנות ולדרוש את קודי ריינס במנייה לדוגמא.
*דור שלם של מתאבקים גדלו עליו ומאמצים את העקרונות שלו למה צריך מיין אייונטר ובראשם
קודי רודס שמודה שסינה הכי השפיע עליו.
*העזיבה של פאנק, הפייפ בומב שהובילו לרעיון של הקמת AEW התחילו בקנאה למעמד של סינה.

השם ג'ון סינה בארה"ב לא פחות גדול מהוגן שהכוונה שלא חייב להיות אוהד רסלינג כדי לדעת מי הוא.
לא מעט מהפריחה הנוכחית זה זרעים שהוא שתל. יש סיבה שאנטר ששון הוא כמו אח בשבילו וריק הוא דמות אב
עדיין מחזיק מסינה כגדול בכל הזמנים. הבן אדם עיצב את תרבות הרסלינג של הדור הנוכחי, מאז הוגן לא היה אדם
עם השפעה כזאת על עולם הרסלינג.

טוב פה יש באמת הרבה דברים שאני לא מבין.

אתה נותן את הקרדיט לפריצה של דניאל בריאן לג׳ון סינה?

לתת לסינה קרדיט על AEW זה באמת הזוי... לא סינה גרם ל-AEW, לא פאנק עם הפייפ בומב, סינה ממש ממש לא אחראי על הפייפ בומב גם במידה וכן, גם פאנק לא אחראי להקמה/להצלחה/לנפילה של AEW. זו הסתמכות אקראית על אפקט הפרפר.

השם ג׳ון סינה מחוץ להאבקות לא קרוב להיות גדול כמו הוגאן, במיוחד בשיא של זה לעומת השיא של זה.

אתה נותן את הקרדיט של ה-״leverage״ של הקהל מול החברה (הקהל שעל פי תגובות שלו קובעים בוקינג מאז ההיסטוריה) לג׳ון סינה?
כי אם כן, סינה לא היה משיג אליפות עולם אחת.
לא יודע ממתי אתה צופה במוצר אבל אם לפחות 20 שנה אז תוריד את משקפי הנוסטלגיה, ברוב שנות הפעילות של סינה הקהל הקיא אותו ממנו.
ולא, לא רק הבייס של המבוגרים או ה״IWC״, רוב הקהל חוץ מהגרעין של הילדים, לעומת מתאבקים שהיו אובר עם אלו עם ואלו.
להיפך, סינה לימד את הקהל שאם המערכת רוצה משהו מספיק היא תקבע מה קורה למרות הקהל, הדוגמה הכי קיצונית מאז טריפל H ב-2002.

מזמין אותך (בלי ציניות) לפתוח תכניות שבועיות ואירועים מ״שנות השיא״ של סינה ולבחון בעצמך את תגובות הקהל.
אם אתה אומר את המשפט ״להגיד שסינה חנק את הקהל? הבן אדם עשה סולד האוט כל פעם שהופיע״ אתה לא זוכר את ההיסטוריה של סינה בשיט, סורי.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 3 users Like NovemberMan's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR, SaHBK
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,165
Likes Given: 483
#4,134
02-10-2025, 05:55 PM
(02-10-2025, 05:33 PM)NovemberMan כתב:  אני מסכים עם חלק מהדברים שרשמת אבל אני לא מסכים עם כל כך הרבה יותר דברים שרשמת.

ריי היה אחד המתאבקים הפופולאריים מאז 98-9 ואנחנו מדברים על 2006. לאוסו אין יציבות כמו לריי.
להיות אובר לא בהכרח כמה הקהל מגיב לך אלא גם כמה רייטינג אתה מביא, יש הרבה אספקטים דומים שאי אפשר להשוות ביניהם בין ג׳יי לפאנק או לקודי.
ריי מיסטריו היה מביא צופים, מוכר מרצ׳נדייז בארגזים, הקהל באולמות היה עף עליו והמומנטום שלו באותו רגע היה חזק יותר משל אוסו.

מקינטייר במיין איבנט חצי עשור? רולינס?
היו להם הרבה תקופות שהם היו על אש קטנה והם עכשיו הכי חמים שהם היו, מעבר אליהם יש לך את פאנק, את ריינס עם סיפור חדש ורענן, קודי ״מאוס״ אחרי שנה/שנתיים וזה לא המון, גונת׳ר לא במיין איבנט המון זמן, סינה חזר לריצה אחרונה ואלה רק הראשונים שקפצו לי לראש.
לעומת התחרות שיש לג׳יי עכשיו - ריי היה מול שער ריק.

סורי, טיעון של אגדת טאג טים לא נותן המון קרדיט למיין איבנט סינגלס.
אחרת בוא נשים אליפויות סינגלס על מאט הארדי, אלכס שלי או קופי קינגסטון.
ריי כל הקריירה שלו היה בסינגלס ומי שמוצלח בטאג לא בהכרח מוצלח לבד (וההפך).

הותק לא חשוב בנקודה שאתה נוגע בה, אם ינצחו את ברייקר זה יותר מרשים אם ינצחו את קופי למרות שהותק שלו ארוך יותר משמעותית.
אם פאנק מנצח את ג׳יי, פאנק יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את פאנק?
אם סינה מנצח את ג׳יי, סינה יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את סינה?
אם רולינס מנצח את ג׳יי, רולינס יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את רולינס?
אם מקינטייר מנצח את ג׳יי, מקינטייר יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את מקינטייר?
אם גונת׳ר מנצח את ג׳יי, גונת׳ר יקבל אמינות יותר מאם ג׳יי ינצח את גונת׳ר?

זאת בדיוק הנקודה שלי, אין דבר כזה ״מגיע לו יותר״, כמו שלברט לא הגיע לסיים את הקריירה מוקדם וכמו שלא הגיע לאדג׳ להפסיד חצי קריירה.
אם מגיע למישהו צ׳ופר על עבודה קשה נותנים לו העלאה בשכר או טייטל פחות משמעותי מהספוט הכי חשוב בחברה.
עם כל הכבוד להקרבה של כל המתאבקים, כשמדובר בארגון כמו ה-WWE ובספוט שישפיע על כל כך הרבה כסף - הרגשות של מתאבק אחד (ולא הכי משמעותי ברוסטר בכלל) פחות חשובות מכמה כסף החברה תעשה ופחות חשובות ממי יהיה הפנים של החברה בפני הצופים, או קרוב לשם.

אי אפשר לדעת, אבל כמו שאמרת, יש תכנית.
אם אין היתכנות גבוהה לג׳יי כמו לשאר האופציות - הוא לא יקבל את הספוט רק כי הוא עובד קשה ו״מגיע לו״.
אם היינו ב-2019 או ב-2011 הייתי מסכים איתך שג׳יי (של היום) יכל להיות האופציה הכי טובה והוא קורע את התחת (שזה השיקול הפחות משמעותי) אז לרוץ איתו זו החלטה נכונה.

ההשוואה לריי תקפה, מכיוון שג'יי אוסו פופולרי כבר שנים. הוא היה פופולרי כחלק מטאג טים והיה פופולרי SINCE DAY 1 בקריירת הסינגלס שלו. ג'יי מביא רייטינג ויותר מזה, הוא מביא 70 אלף איש לעשות YEET על המסך ואלו תמונות שה-WWE אוהבים וכל עוד האנשים יעשו את ה-YEET, הוא יקבל את הספוט. ג'יי כבר שנה + בטופ 3 מכירות מרצ' ב-WWE, והמומנטום שלו כרגע הכי חזק ברוסטר.

מקינטייר כבר חצי עשור במיין אבנט. הוא זכה בראמבל 2020, ניצח ברסלמניה והחזיק בתואר כמעט שנה עד הפדייה של מיז עליו. רסלמניה 37 גם קרב אליפות. וגם ברסלמניה 39 קרב על אליפות ה-IC עם גונת'ר ושיימוס וברסלמניה 40 קרב אליפות מרכזית. בין לבין התחרה בריינס על האליפות שלו, היה ב-WAR GAMES ומה לא. מה זה אם לא מיין אבנטר? רולינס ליטרלי ה-מיין אבנטר של ה-WWE פול טיים היחיד בעשור הזה. בכל סיפור מרכזי בעשור האחרון הוא נמצא שם. פאנק/ריינס/סינה לא רלוונטים מהסיבה הפשוטה שאתה לא יכול לבנות עליהם יותר. פאנק לא ימשוך ככל הנראה יותר מעוד שנה, ריינס כל יום סובל מכאבים בגלל הלוקמיה ולכן לוקח הפוגות כל הזמן וסינה ליטרלי בשנת פרישה. אתה חייב להכניס לשם עוד שמות וג'יי אחד מהם.

"אחרת בוא נשים אליפויות סינגלס על מאט הארדי, אלכס שלי או קופי קינגסטון" - סיפור התואר של קופי היה אחד החזקים בעשור האחרון. אלכס שלי לא עשה כלום ב-WWE ומאט הארדי? הלכו על הצד השני בצמד הזה, וכולם נהנו ממנו כאלוף ראשי כשזה היה. לא כל מתאבק אגדי בטאג טימס ראוי להיות אלוף עולם, ג'יי מוכיח שהוא כן.

פאנק,סינה,מקינטייר,גונת'ר ורולינס הם מתאבקים מבוססים, אני באופן חד משמעי התייחסתי למתאבקים שעוד אין להם ביסוס שניצחון על ג'יי יכול לבסס. אל תעוות את דבריי בבקשה.

"כשמדובר בארגון כמו ה-WWE ובספוט שישפיע על כל כך הרבה כסף - הרגשות של מתאבק אחד (ולא הכי משמעותי ברוסטר בכלל) פחות חשובות מכמה כסף החברה תעשה" - מי דיבר על הרגשות של ג'יי אוסו? נותנים לו את הספוט הזה כי כרגע ג'יי=כסף, אם הוא לא יכניס דולר, הוא לא יראה אפילו את סצנת ה-TV.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • בחוק
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,070
אשכולות: 12
Likes Given: 1,104
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#4,135
02-10-2025, 06:12 PM
(02-10-2025, 05:33 PM)NovemberMan כתב:  אתה נותן את הקרדיט לפריצה של דניאל בריאן לג׳ון סינה?

אני טוען שסינה שמר עליו. כולם יודעים מה הייתה דעתו של וינס על דניאל בראיין.

(02-10-2025, 05:33 PM)NovemberMan כתב:  לתת לסינה קרדיט על AEW זה באמת הזוי... לא סינה גרם ל-AEW, לא פאנק עם הפייפ בומב, סינה ממש ממש לא אחראי על הפייפ בומב גם במידה וכן, גם פאנק לא אחראי להקמה/להצלחה/לנפילה של AEW. זו הסתמכות אקראית על אפקט הפרפר.

אני אומר שההשפעה של הפייפ בומב הייתה בין השאר אחת הסיבות לפתיחת AEW הסיבה לפייפ בומב הייתה קנאה במעמד של
סינה. מעמד שפאנק בצביעותו נהנה לנצל בימים אלו ממש.

(02-10-2025, 05:33 PM)NovemberMan כתב:  השם ג׳ון סינה מחוץ להאבקות לא קרוב להיות גדול כמו הוגאן, במיוחד בשיא של זה לעומת השיא של זה.

כן הוא לא פחות גדול, בטח היום עם זה שהוא כוכב קולנוע. הדבר היחיד שמשחק להוגן שפעם לא היה מבחר
של תחנות טלוויזיה ולכן הוא היה תקוע לכולם במסכים. אבל כן סינה לא נופל ממנו גם כאלו שלא מכירים רסלינג
מכירים את השם ג'ון סינה.

(02-10-2025, 05:33 PM)NovemberMan כתב:  אתה נותן את הקרדיט של ה-״leverage״ של הקהל מול החברה (הקהל שעל פי תגובות שלו קובעים בוקינג מאז ההיסטוריה) לג׳ון סינה?
כי אם כן, סינה לא היה משיג אליפות עולם אחת.
לא יודע ממתי אתה צופה במוצר אבל אם לפחות 20 שנה אז תוריד את משקפי הנוסטלגיה, ברוב שנות הפעילות של סינה הקהל הקיא אותו ממנו.
ולא, לא רק הבייס של המבוגרים או ה״IWC״, רוב הקהל חוץ מהגרעין של הילדים, לעומת מתאבקים שהיו אובר עם אלו עם ואלו.
להיפך, סינה לימד את הקהל שאם המערכת רוצה משהו מספיק היא תקבע מה קורה למרות הקהל, הדוגמה הכי קיצונית מאז טריפל H ב-2002.

הזכייה האחרונה של ג'ון הייתה ברמאבל 2017 לפני 8 שנים הוא החזיק בחגורה שבועיים סה"כ.
הזכייה לפני זה צריך ללכת עד 2014 אז החזיק 49 יום. תקופת הבניים הזאת החזיק באליפות ארה"ב כחצי שנה
שבה קידם מתאבקים כמו שאתה זוכר. ב2013 החזיק בחגורה 2 ריצות הראשונה 133 יום השניה 49 יום.
כדי לחפש מתי הייתה הפעם האחרונה לפני אלו צריך ללכת ל2011.
אז כן אני זוכר גם את הקריאות בוז לצד הקריאות בעד זה היה חצי חצי פחות או יותר של קהל עיוור משנאה
כי שוב כדי להתחיל לטעון בדיונים ברשת שאתה מבין ברסלינג אתה חייב להוכיח שאתה שונא את ג'ון סינה.

כל הסיפור של סינה:
ריצה אחת של 380 יום.
ריצה אחת של 280 יום.
2 ריצות של 133 יום.
שאר הריצות הארוכות שבהם עומדות על פחות מ3 חודשים.

רומן ריינס עבר בריצה האחרונה שלו את כל הימים שסינה אלוף ביחד.
ויש לו עוד כמה זכיות סתם בשביל הפער. אבל אני זה שיש לו משקפיים נוסטלגיים.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • בחוק
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#4,136
02-10-2025, 06:56 PM
(02-10-2025, 05:55 PM)ser duncan the tall כתב:  ההשוואה לריי תקפה, מכיוון שג'יי אוסו פופולרי כבר שנים. הוא היה פופולרי כחלק מטאג טים והיה פופולרי SINCE DAY 1 בקריירת הסינגלס שלו. ג'יי מביא רייטינג ויותר מזה, הוא מביא 70 אלף איש לעשות YEET על המסך ואלו תמונות שה-WWE אוהבים וכל עוד האנשים יעשו את ה-YEET, הוא יקבל את הספוט. ג'יי כבר שנה + בטופ 3 מכירות מרצ' ב-WWE, והמומנטום שלו כרגע הכי חזק ברוסטר.

מקינטייר כבר חצי עשור במיין אבנט. הוא זכה בראמבל 2020, ניצח ברסלמניה והחזיק בתואר כמעט שנה עד הפדייה של מיז עליו. רסלמניה 37 גם קרב אליפות. וגם ברסלמניה 39 קרב על אליפות ה-IC עם גונת'ר ושיימוס וברסלמניה 40 קרב אליפות מרכזית. בין לבין התחרה בריינס על האליפות שלו, היה ב-WAR GAMES ומה לא. מה זה אם לא מיין אבנטר? רולינס ליטרלי ה-מיין אבנטר של ה-WWE פול טיים היחיד בעשור הזה. בכל סיפור מרכזי בעשור האחרון הוא נמצא שם. פאנק/ריינס/סינה לא רלוונטים מהסיבה הפשוטה שאתה לא יכול לבנות עליהם יותר. פאנק לא ימשוך ככל הנראה יותר מעוד שנה, ריינס כל יום סובל מכאבים בגלל הלוקמיה ולכן לוקח הפוגות כל הזמן וסינה ליטרלי בשנת פרישה. אתה חייב להכניס לשם עוד שמות וג'יי אחד מהם.

"אחרת בוא נשים אליפויות סינגלס על מאט הארדי, אלכס שלי או קופי קינגסטון" - סיפור התואר של קופי היה אחד החזקים בעשור האחרון. אלכס שלי לא עשה כלום ב-WWE ומאט הארדי? הלכו על הצד השני בצמד הזה, וכולם נהנו ממנו כאלוף ראשי כשזה היה. לא כל מתאבק אגדי בטאג טימס ראוי להיות אלוף עולם, ג'יי מוכיח שהוא כן.

פאנק,סינה,מקינטייר,גונת'ר ורולינס הם מתאבקים מבוססים, אני באופן חד משמעי התייחסתי למתאבקים שעוד אין להם ביסוס שניצחון על ג'יי יכול לבסס. אל תעוות את דבריי בבקשה.

"כשמדובר בארגון כמו ה-WWE ובספוט שישפיע על כל כך הרבה כסף - הרגשות של מתאבק אחד (ולא הכי משמעותי ברוסטר בכלל) פחות חשובות מכמה כסף החברה תעשה" - מי דיבר על הרגשות של ג'יי אוסו? נותנים לו את הספוט הזה כי כרגע ג'יי=כסף, אם הוא לא יכניס דולר, הוא לא יראה אפילו את סצנת ה-TV.

- מאט/ג׳ף היה טיעון שמתאבק זוגות יכול להצליח בסינגלס, הוא גם היה טיעון להראות שלא בהכרח.
ג׳ף לא זכה בהתאם ליכולות הטאג טים שלו, הוא הוכיח את עצמו בסינגלס כמו כל מתאבק סינגלס אחר.
השיקול של ״ג׳ף מתאבק טאג נפלא״ בכלל לא נשקל פה.

- מקינטייר ורולינס, עם זה שהיו להם קרבות בסטטוס גבוה, ממש לא מיצו ולא התחילו לשעמם או להימאס. זו הנקודה.
מקינטייר או רולינס עכשיו במיין איבנט של רסלמניה על אליפות ראשית היו פרש, במיוחד עם מי שיש לשים מולם.

- ״פאנק,סינה,מקינטייר,גונת'ר ורולינס הם מתאבקים מבוססים, אני באופן חד משמעי התייחסתי למתאבקים שעוד אין להם ביסוס שניצחון על ג'יי יכול לבסס. אל תעוות את דבריי בבקשה.״
לא מעוות את דבריך, אבל אתה מבהיר בדיוק את הנקודה שלי ולא רואה את זה.
הסיבה שאתה מגדיר את כל המתאבקים האלו כמבוססים ואת ג׳יי כלא מבוסס = ג׳יי לא מבוסס מספיק בשביל הספוט הזה. לדעתי.

לגבי השורה האחרונה - כל הנושא של התגובות פה היה שאני אומר שאין דבר כזה ״מגיע לו״, יש ״הוא הרוויח את הספוט והוא הבחירה הנכונה לחברה״.
לדעתך הוא כן, לדעתי הוא לא, במיוחד כשמשווים אותו לשאר האלטרנטיבות.
ברור שאחרי שתנסה אתה תלמד בוודאות אם זה עובד או שלא, ראה ערך קופי קינגסטון.
אם אנחנו משחקים במה שנראה לנו (כי לאף דיון פה אין משמעות על הבוקינג) - לדעתי ג׳יי בספוט כזה לא יתברר כשאחד שהיה האופציה הכי טובה השנה.

אני מאמין גדול בזה -
אם אתה אלוף אמיתי, כשתזכה באליפות אתה תעלה את הערך שלה.
אם אתה בונה על האליפות כדי להעלות את הערך שלך כמתאבק - אתה לא אלוף אמיתי.
לדעתי ג׳יי האופציה האחרונה מבין השתיים, מקווה שאני טועה, לדעתי לא נגלה את זה ברסלמניה הקרובה.

(02-10-2025, 06:12 PM)gilam כתב:  כן הוא לא פחות גדול, בטח היום עם זה שהוא כוכב קולנוע. הדבר היחיד שמשחק להוגן שפעם לא היה מבחר
של תחנות טלוויזיה ולכן הוא היה תקוע לכולם במסכים. אבל כן סינה לא נופל ממנו גם כאלו שלא מכירים רסלינג
מכירים את השם ג'ון סינה.

הוגאן גם היה כוכב קולנוע, כנראה בסרטים מוצלחים לא פחות משל סינה, כן?
סינה סלבריטאי בארצות הברית. האלק הוגאן היה (ואולי עדיין) פיגורה ואייקון שאין אמריקאי שלא הכיר/מכיר את השם ואת הפרצוף.
סינה עוקף את כל הרוסטר בפער אבל כסלב הוא לא האלק הוגאן והוא לא דה רוק, לא קרוב.

ציטוט:שאר הריצות הארוכות שבהם עומדות על פחות מ3 חודשים.

רומן ריינס עבר בריצה האחרונה שלו את כל הימים שסינה אלוף ביחד.
ויש לו עוד כמה זכיות סתם בשביל הפער. אבל אני זה שיש לו משקפיים נוסטלגיים.

משקפי נוסטלגיה לא קשורים למה שקרה לפני שנה, אין נוסטלגיה חחחח
ועכשיו ברצינות, אם זה מה שאתה אומר זה לא עניין של דעה לפה או לפה, זה סותר את המציאות.
הקארד תמיד היה ג׳ון סינה.
כשהוא לא היה אלוף הוא היה במיין איבנט.
כשהוא היה אלוף משני הוא היה הספוט העיקרי בתכנית.
כשהוא לא היה הספוט העיקרי זה כי הוא צבר היט מוגזם עם הקהל ולא רצו לשרוף אותו לגמרי.
כל יריב פוטנציאלי הפסיד לו, ואם במקרה ניצח מהר מאוד הגיע הניצחון החוזר של סינה.
כל היל שצמח וצבר טיפה היט התמודד מול ג׳ון סינה. בכל פעם שאגדה הייתה חוזרת היא הייתה מעורבת עם ג׳ון סינה. כל Hometown Hero מצא את עצמו בקרב זוגות עם סינה.

ציטוט:כל הסיפור של סינה:
ריצה אחת של 380 יום.
ריצה אחת של 280 יום.
2 ריצות של 133 יום.
שאר הריצות הארוכות שבהם עומדות על פחות מ3 חודשים.

בהמשך למה שכתבתי לפני הציטוט, אני ממש לא אתחיל לבכות איתך על הראנים שלו כי זה פשוט לא נכון.
גם טריפל H החזיק את האליפות פחות מרומן ריינס.
ההבדל? שהקהל שנא את מה שהוא ראה במקרה של האנטר וכן, גם במקרה של סינה. וריינס סחב את הקהל איתו.
מה שדומה - בתחילת הקריירה של שניהם, שניהם נדחפו לנו לגרון והאכילו אותם בכל מה שיכלו להאכיל.
מה שאמרתי על ההשקעה? בדיוק זה. השקיעו ה-כ-ל בסינה, השקיעו ה-כ-ל בריינס.
ההבדל הוא שכשריינס חזר הוא הרוויח תקופה ארוכה מאוד בה היה הטופ טאלנט בחברה מבחינת יכולות ומול הקהל.
סינה היה כזה לתקופה קצרה שלא הייתה שווה את כל השנים של ההשקעה בו. לחלק זה כן יהיה שווה, לא לי.
אגב אם מסקרן אותך גם במקרה של ריינס רוב הזמן הייתי נגד, עד היום.

(02-10-2025, 06:12 PM)gilam כתב:  אז כן אני זוכר גם את הקריאות בוז לצד הקריאות בעד זה היה חצי חצי פחות או יותר של קהל עיוור משנאה
כי שוב כדי להתחיל לטעון בדיונים ברשת שאתה מבין ברסלינג אתה חייב להוכיח שאתה שונא את ג'ון סינה.

אה, ברור, אני משתמש ב״שנאה״ לסינה כדי להתחיל דיונים ברשת.
וחצי (נגיד) קהל משתמש ב״שנאה״ לסינה כדי להראות למצלמות שהם מבינים ברסלינג.

בקיצור, אתה טוען שמי שיגיד משהו נגד סינה (עם טיעונים) הוא הייטר של סינה ועיוור משנאה.
אני אטען שמי שמגיב דברים שמנותקים מהמציאות ומההיסטוריה הוא מארק של סינה.
נסכים לא להסכים ובוא נסיים את זה?
חשבתי שמיציתי את דיוני ההערצה לסינה לפני עשור.

ואגב, לפני שאתה נותן לסינה את כל הקרדיט על הבן אדם הטוב שהוא ושהיה בעד דניאל בריאן
תקרא קצת על מתאבקים שסינה דאג להשאיר למטה, יש דוגמאות לפה ולפה.
בעיניי זה פחות קשור לנושא.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 2 users Like NovemberMan's post:
  • Bam Bam Bigelow, בחוק
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,264
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#4,137
02-10-2025, 06:58 PM
(02-10-2025, 03:11 PM)gilam כתב:  מבחינתי מה שמחוץ לWWE לא מעניין אותי ולא באמת קיים.

https://youtube.com/shorts/z5b2R8qv3Mg?si=x6BivrVrqaB510R4

זאת התשובה של פאנק בעצמו.

אז נכון, היה תקופה שכדי להבין ברסלינג היה צריך לשנוא את סינה מצד שני הייתה תקופה שריינס היה הדבר
הכי גרוע שקרה לביזנס. יש סיבה שאנשים עומדים בתור לקחת חלק בטור פרישה שלו.
יש סיבה שפאנק חולק לו כל כך הרבה כבוד למורות הירידות בעבר. הבן אדם אגדה בעסק וההשפעה שלו עדיין
קיימת ונטפליקס קרה בין השאר בגלל מהלכים שהוא יזם מאחורי הקלעים כמו כמובן הPG שנוא נפשכם.

האמת ראיתי את הקרב של פאנק נגד לסנר והווווווו ביייביייי איזה קרב זה היה.
אכזרי. ברוטלי. היה כיף לראות את זה שוב אחרי מלא זמן.
The Best VS The Beast.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,165
Likes Given: 483
#4,138
02-10-2025, 07:10 PM
(02-10-2025, 06:56 PM)NovemberMan כתב:  - מאט/ג׳ף היה טיעון שמתאבק זוגות יכול להצליח בסינגלס, הוא גם היה טיעון להראות שלא בהכרח.
ג׳ף לא זכה בהתאם ליכולות הטאג טים שלו, הוא הוכיח את עצמו בסינגלס כמו כל מתאבק סינגלס אחר.
השיקול של ״ג׳ף מתאבק טאג נפלא״ בכלל לא נשקל פה.

- מקינטייר ורולינס, עם זה שהיו להם קרבות בסטטוס גבוה, ממש לא מיצו ולא התחילו לשעמם או להימאס. זו הנקודה.
מקינטייר או רולינס עכשיו במיין איבנט של רסלמניה על אליפות ראשית היו פרש, במיוחד עם מי שיש לשים מולם.

- ״פאנק,סינה,מקינטייר,גונת'ר ורולינס הם מתאבקים מבוססים, אני באופן חד משמעי התייחסתי למתאבקים שעוד אין להם ביסוס שניצחון על ג'יי יכול לבסס. אל תעוות את דבריי בבקשה.״
לא מעוות את דבריך, אבל אתה מבהיר בדיוק את הנקודה שלי ולא רואה את זה.
הסיבה שאתה מגדיר את כל המתאבקים האלו כמבוססים ואת ג׳יי כלא מבוסס = ג׳יי לא מבוסס מספיק בשביל הספוט הזה. לדעתי.

לגבי השורה האחרונה - כל הנושא של התגובות פה היה שאני אומר שאין דבר כזה ״מגיע לו״, יש ״הוא הרוויח את הספוט והוא הבחירה הנכונה לחברה״.
לדעתך הוא כן, לדעתי הוא לא, במיוחד כשמשווים אותו לשאר האלטרנטיבות.
ברור שאחרי שתנסה אתה תלמד בוודאות אם זה עובד או שלא, ראה ערך קופי קינגסטון.
אם אנחנו משחקים במה שנראה לנו (כי לאף דיון פה אין משמעות על הבוקינג) - לדעתי ג׳יי בספוט כזה לא יתברר כשאחד שהיה האופציה הכי טובה השנה.

אני מאמין גדול בזה -
אם אתה אלוף אמיתי, כשתזכה באליפות אתה תעלה את הערך שלה.
אם אתה בונה על האליפות כדי להעלות את הערך שלך כמתאבק - אתה לא אלוף אמיתי.
לדעתי ג׳יי האופציה האחרונה מבין השתיים, מקווה שאני טועה, לדעתי לא נגלה את זה ברסלמניה הקרובה.

לגביי הטאג טימס: הטיעון שלי לא היה שאם יש מתאבק זוגות טוב הוא יכול להצליח בסינגלס. הטיעון המקורי היה שמאחורי ג'יי יש קריירה ששמה אותו בתקן של אגדה. הרוב המשמעותי הוא כמתאבק טאג, זה עדיין לא מוריד מהמעמד שלו כאגדה. ההפך, עכשיו כשהוא מוסיף לזה אלמנטים של מתאבק סינגלס זה רק מעצים.

רולינס ומקינטייר כל הזמן בסצנת המיין אבנט, גם כשהיו מול פאנק זה איכשהו הסתנכרן עם האליפות. החגורה הזו צריכה פנים חדשות. ג'יי אוסו הוא הפנים החדשות שלה לצד גונת'ר, הם גם יתחלפו.

ג'יי לא מבוסס יחסית לשמות שנתת, יחסית לאחרים ברוסטר? הוא בהחלט כן. בקרב של ברון ברייקר נגד ג'יי, המתאבק המבוסס הוא ג'יי, ניצחון נקי של ברייקר עליו רק יעלה את הקרן של ברייקר. גם אם לנו זה לא נראה ככה, ככה הביזנס בנוי.

ג'יי בהכרח יעלה את הערך של האליפות כשהיא תהיה עליו. אני מצטער, אבל אם אתה כאלוף ראשי מגיע לתכנית הראשונה בעידן החדש בנטפליקס והתפקיד שלך הוא להיות ניצב בקהל, אתה מוריד את הערך של האליפות של התכנית. מי כן הופיע וניצח? ג'יי אוסו. כל היל שיתמודד נגד ג'יי יהיה בדמות של המגה-היל שרוצה להשתיק את הקהל מלעשות YEET. זה סטורי קלאסי וטוב שיעלה את הערך של האליפות, של ההיל וגם של ג'יי. לדעתי לפחות
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
TripleT מנותק
Joober
**
תגובות: 325
אשכולות: 0
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Mar 2024
#4,139
02-10-2025, 07:22 PM
(02-10-2025, 07:10 PM)ser duncan the tall כתב:  לגביי הטאג טימס: הטיעון שלי לא היה שאם יש מתאבק זוגות טוב הוא יכול להצליח בסינגלס. הטיעון המקורי היה שמאחורי ג'יי יש קריירה ששמה אותו בתקן של אגדה. הרוב המשמעותי הוא כמתאבק טאג, זה עדיין לא מוריד מהמעמד שלו כאגדה. ההפך, עכשיו כשהוא מוסיף לזה אלמנטים של מתאבק סינגלס זה רק מעצים.

רולינס ומקינטייר כל הזמן בסצנת המיין אבנט, גם כשהיו מול פאנק זה איכשהו הסתנכרן עם האליפות. החגורה הזו צריכה פנים חדשות. ג'יי אוסו הוא הפנים החדשות שלה לצד גונת'ר, הם גם יתחלפו.

ג'יי לא מבוסס יחסית לשמות שנתת, יחסית לאחרים ברוסטר? הוא בהחלט כן. בקרב של ברון ברייקר נגד ג'יי, המתאבק המבוסס הוא ג'יי, ניצחון נקי של ברייקר עליו רק יעלה את הקרן של ברייקר. גם אם לנו זה לא נראה ככה, ככה הביזנס בנוי.

ג'יי בהכרח יעלה את הערך של האליפות כשהיא תהיה עליו. אני מצטער, אבל אם אתה כאלוף ראשי מגיע לתכנית הראשונה בעידן החדש בנטפליקס והתפקיד שלך הוא להיות ניצב בקהל, אתה מוריד את הערך של האליפות של התכנית. מי כן הופיע וניצח? ג'יי אוסו. כל היל שיתמודד נגד ג'יי יהיה בדמות של המגה-היל שרוצה להשתיק את הקהל מלעשות YEET. זה סטורי קלאסי וטוב שיעלה את הערך של האליפות, של ההיל וגם של ג'יי. לדעתי לפחות

בסוף נקבל שוב את ביג ג'ים.
YEET נגד No YEET.
יהיה קשה לו לראות את ההצלחה של ג'יי
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,315
אשכולות: 8
Likes Given: 10,999
#4,140
02-10-2025, 07:28 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-10-2025, 07:29 PM על ידי NoamRR.)
אני מנסה לחשב מי אני רוצה שיקח את הראמבל הבא כדי לקבל דיונים איכותיים -

[Image: Math-Lady-meme.jpg]
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 4 users Like NoamRR's post:
  • Breakker, lidoradir, SaHBK, Tblack
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 412 413 414 415 416 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 12:36 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר