02-10-2025, 02:46 PM
(02-10-2025, 02:33 PM)ser duncan the tall כתב: תשלחי! נשמע כמו משהו שחייבים לקרוא
תהנו!
https://readcomiconline.li/Comic/The-Flash-2016/Issue-787?id=207150
|
|
|
02-10-2025, 02:46 PM
(02-10-2025, 02:33 PM)ser duncan the tall כתב: תשלחי! נשמע כמו משהו שחייבים לקרוא תהנו! https://readcomiconline.li/Comic/The-Flash-2016/Issue-787?id=207150
02-10-2025, 02:48 PM
(02-10-2025, 02:41 PM)ser duncan the tall כתב: אני לא חושב שסטיב הוא בן אדם זבל, אני חושב שהוא גבר של שנות ה-30-40 שהגיע במקרה ל-2012+. יש לו התנהגויות ונורמות שכבר לא תקפים בשלב הזה של האנושות והוא לא מותאם לסביבה. אני חושב שכולנו צריכים להגיד תודה שהוא לא התגזען על סם ונטשה כל הסרטים. בן אדם שבזבז סרט שלם כדי לחפש ולהציל את החבר המתנקש שלו, שמהלך החיפוש הרג מי יודע כמה אנשים רק בשביל להציל את החבר שלו, עבר על מספר חוקים בינלאומיים, תקף קודם לפני שידע את כל הפרטים כי הוא צמא לקרב (עוד אפשר לראות את זה בסרט הראשון שלו, הוא היה צמא להצטרף לצבא למרות שלא היה כשיר היא רצה להלחם בבריונים, והסכים להצטרף לניסוי שהיה יכול להרוג אותו מרוב שהוא לא היה בריא. (תקרא את הרשימה של כל הבעיות הרפואיות של סטיב לפני הסרום שהוא אפילו לא יודע איך זה עובד.) וברגע שהייתה לו את האפשרות לחזור בחזרה לזמן המקורי שלו, הוא החליט להיות אנוכי ולעזוב את הכל רק בשביל להיות עם מישהי שאפילו לא יצא לדייט אחד איתה. הוא השאיר את באקי, שבשבילו השאיר שביל הרס רק בשביל בחורה מאחורה.
02-10-2025, 02:52 PM
02-10-2025, 02:53 PM
(02-10-2025, 02:48 PM)DarkArts כתב: בן אדם שבזבז סרט שלם כדי לחפש ולהציל את החבר המתנקש שלו, שמהלך החיפוש הרג מי יודע כמה אנשים רק בשביל להציל את החבר שלו, עבר על מספר חוקים בינלאומיים, תקף קודם לפני שידע את כל הפרטים כי הוא צמא לקרב (עוד אפשר לראות את זה בסרט הראשון שלו, הוא היה צמא להצטרף לצבא למרות שלא היה כשיר היא רצה להלחם בבריונים, והסכים להצטרף לניסוי שהיה יכול להרוג אותו מרוב שהוא לא היה בריא. (תקרא את הרשימה של כל הבעיות הרפואיות של סטיב לפני הסרום שהוא אפילו לא יודע איך זה עובד.)נשמע כמו כל גבר טיפוסי. אבל באקי ידע שזה מה שהוא יעשה... באקי הסכים שהוא יעשה את זה.
02-10-2025, 02:55 PM
(02-10-2025, 02:48 PM)DarkArts כתב: בן אדם שבזבז סרט שלם כדי לחפש ולהציל את החבר המתנקש שלו, שמהלך החיפוש הרג מי יודע כמה אנשים רק בשביל להציל את החבר שלו, עבר על מספר חוקים בינלאומיים, תקף קודם לפני שידע את כל הפרטים כי הוא צמא לקרב (עוד אפשר לראות את זה בסרט הראשון שלו, הוא היה צמא להצטרף לצבא למרות שלא היה כשיר היא רצה להלחם בבריונים, והסכים להצטרף לניסוי שהיה יכול להרוג אותו מרוב שהוא לא היה בריא. (תקרא את הרשימה של כל הבעיות הרפואיות של סטיב לפני הסרום שהוא אפילו לא יודע איך זה עובד.) מבחינתו הוא רואה בן אדם שמואשם על פשע שהוא לא עשה והוא רוצה להציל אותו. כמות האנשים שנהרגה? סטיב לא זה ששלח אלפי חיילים עם נשקים לרחובות. עבר על חוקים בינלאומיים - שנכתבו בזמן שהוא קפוא בקרח. הוא לא יודע מה המשמעות של עולם גלובלי, הוא עדיין סטיב מהבלוק כשזה מגיע לבאקי. "צמא להצטרף לצבא למרות שלא היה כשיר" - במלחמת העולם השנייה היו המון נערים כאלו. המדינה שלך בסכנה ואתה לא מתגייס לעזרתה? באמריקה של שנות ה-40 היית נתפס כנחות ביותר. אגב, חלל צה"ל הצעיר ביותר הוא ילד בן 10 במלחמת העצמאות שהתנדב להיות קשר ותצפיתן ונהרג מירי צלפים. אלו היו הנורמות בשנות ה-40, כל מי שיכול מתגייס ומי שלא - מזייף נתונים כדי להתגייס. הבן אדם התנדב לשכב על רימון במחנה אימונים, למות כדי שהצוות שלו יוכל לצאת לקרב והוא לא יהרוג אפילו גרמני אחד. "הוא השאיר את באקי בשביל בחורה מאחור" - קודם כל, קאנונית באקי ידע על התכנית של סטיב. הוא ידע שלסטיב מגיע לחיות את החיים שלו אחרי שהקריב כל כך הרבה. סטיב ידע שהוא לא יכול להנהיג את האוונג'רס יותר, הוא ויתר על זה ב-CIVIL WAR. המשימה שלו הייתה להחזיר את האבנים ולפרוש לגמלאות. באקי היה לגמרי בסדר עם להישאר בעולם החדש ולעזור לסאם.
02-10-2025, 03:00 PM
(02-10-2025, 02:55 PM)ser duncan the tall כתב: מבחינתו הוא רואה בן אדם שמואשם על פשע שהוא לא עשה והוא רוצה להציל אותו. כמות האנשים שנהרגה? סטיב לא זה ששלח אלפי חיילים עם נשקים לרחובות. למה אתה כל כך חכם?
02-10-2025, 03:08 PM
רק רוצה לומר דבר אחד
לא הבנתי מילה ממה שכתבתם כאן בין הקריאות הכי כיפיות שעברתי בחיים, כמה אנחנו צריכים להעריך את הפלטפורמה הזאת. אשכרה מקום שכנראה הייתי צריך בחיים, להביע דעות ולהיות חלק מדיון באמת מעמיק. תמשיכו, אני פה כדי להרחיב אופקים
02-10-2025, 03:12 PM
02-10-2025, 03:20 PM
מעולם לא חשבתי שאני אקרא דיון על פוליטיקה בסרטים של מארוול.
![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|