02-08-2025, 10:54 AM
(02-08-2025, 10:37 AM)gilam כתב: ג'יי נבנה לאורך כל השנה לחגורה הזאת, הוא רודף אחריה עוד לפני שגונתר זכה בה.
להגיד שהוא תקוע זה אומר לא עקבתי אחרי העלילה שבנו פה.
בגלל זה הוא גם היה צריך את הניצחון בראמבל. שמעת מה גונתר אמר לו, למי יהיה איכפת אם אני ינצח אותך?
ניצחון על פאנק רולינס דרו זה יזכרו לי ויבנה לי מורשת...... בלי הזכייה בראמבל לא היה הגיוני לתת לו קרב אליפות
בטח לא ברסלמניה. זאת הזדמנות אחרונה שלו וזה מה שהופך את הקרב הזה לגדול יותר ממה שהוא.
בגלל שהוא על החגורה (החגורה זה הסיפור פה לא גונתר ולא ג'יי אלא המרדף אחריה) בגלל שזה עכשיו או לעולם לא.
שאומרים שהם לא צריכים את החגורה הכוונה היא, האם החגורה תמשוך יותר צופים לקרב הזה? לא כל חובב רסלינג ירצה לראות
את הקרב הזה. יותר מזה אם אני צריך לבחור בחגורה על הכף (מה שיצמצם לי את המנצח האפשרי) לבין סטיפולציה אני יבחר קרב עם
סטיפולציה. חגורה לא מוסיפה כאן כלום בטח שבקושי הייתה כאן בנייה (ריינס נכנס לכאן בדקה ה90 במקום דרו בגלל שרוק לא מופיע
השנה)
פאנטזי בוקינג זה כיף, אבל חייב לכלול סיפור מסוים. גם ריינס נכנס לקרב במקום דרו בגלל שיש לזה היגיון סיפורי
והיסטוריה עם 2 המתאבקים. גם אם דרו היה נשאר שם והופך את זה למרובע יש לזה היגיון סיפורי כי יש שם היסטוריה.
הוא רוצה לוודא שריינס לא חוזר לעמדת כוח. הצורך בסיפור מצמצת אפשרויות.
הוא ייתן ג'וב לאלוף הבא, ככה זה עובד. ריינס כבר עשה לו ג'וב בעבר. סינה עשה לו בראמבל. רולינס עשה ג'וב לפאנק
לג'יי הוא יעשה עם חיוך על הפנים. לפאנק חשוב יותר היום שאחרי הקריירה שלו ואם יצטרך לתת ג'וב גם הוא ייתן.
*ג'יי הוא חלק מהצמד הטוב בהיסטוריה של הביזנס ככל הנראה. להגיד שהוא לא איכותי בגלל הארסנל שלו? מה זה אומר
על סינה שנחשב לגדול בכל הזמנים? מה עם רוקי? אפילו סטון קולד היה מוגבל בארסנל שלו.
*ג'יי דמות מאוד מעניינת, הוא האנדרדוג האולטימטיבי. הוא כל הזמן נופל אבל ממשיך לקום ולהילחם. בגלל זה גם מתחברים אליו
כל אחד מאיתנו מרגיש תקוע. עדיין קמים בבוקר וממשיכים ללכת לעבודה ומאמינים שמחר יהיה יותר טוב ואיך אני יודע? כי אחרת
היינו מפסיקים לנסות. ג'יי מבליט את התכונה הזאת ועכשיו בהחלט יכול להיות יותר טוב וזה למה החגורה היא הכי חשובה בסיפור הזה.
*סמי זיין היה כזה בתקופה מסוימת. אבל מזמן לא כזה, כמות ההזדמנויות שקיבל, כמות הספוטים שקיבל המיין איוונטים וכ"ו.
יש גבול לכמה אתה יכול למכור את עצמך כאנדרדוג, להתלונן שמתייחסים אליך כאנדרדוג ואז לטעון שאתה אנדרדוג.
סמי זיין בהחלט מזמן דמות שאיבדה כיוון. ג'יי לא שם.
*שנה וחצי ארנות שלמות שרות ורוקדות איתו מזקנים ועד ילדים. ב2 התוכניות האחרונות מבקשים הדרן. לטעון שזה בגלל
שרוצים להיות חלק מהעדר? אז למה נייט התקרר ככה? אפילו רומן לא במקום של ג'יי ואצלו זה רק להרים אצבע באוויר.
הדבר היחיד שהתקרב למה שג'יי השיג זה היס מוומנט. וזה באמת היה גדול מדניאל עצמו כי עשו את זה גם כשהוא לא היה.
אח שלו לדוגמא לא מוציא חצי מהתגובה שלו ומה שמצחיק הוא מוכשר ממנו בכל הפרמטרים לדעתי.
700 ציטוטים שלך ל-DDJ וזה נראה כאילו ציטטת אותי.

![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)