02-07-2025, 07:22 PM
החזרה של קודי הייתה חזרה של כוכב. הראמבל היה בשביל הסיפור הארוך שיסיים את הסיפור שלו.
מקנטייר מסכים.
לא כל הזכיות האחרות היו בשביל לבנות כוכב.
מקנטייר מסכים.
לא כל הזכיות האחרות היו בשביל לבנות כוכב.
|
|
|
02-07-2025, 07:22 PM
החזרה של קודי הייתה חזרה של כוכב. הראמבל היה בשביל הסיפור הארוך שיסיים את הסיפור שלו.
מקנטייר מסכים. לא כל הזכיות האחרות היו בשביל לבנות כוכב.
02-07-2025, 07:31 PM
(02-07-2025, 07:22 PM)TripleT כתב: החזרה של קודי הייתה חזרה של כוכב. הראמבל היה בשביל הסיפור הארוך שיסיים את הסיפור שלו. הייתה חזרה של כוכב ועדיין הוא הפסיד ב-WM39. הראמבל השני היה המשך של סטוריליין מתמשך כדי לשים אותו בשורה אחת שוב עם רומן ריינס כדי שהניצחון יהיה אמין. הראמבל הוא מה שהופך אנשים לכוכבים כבר עשורים - מייקלס, סטון קולד, בטיסטה, ריי מיסטריו, שיימוס, אני אכניס גם את דל ריו פה, רומן ריינס, שינסקה נאקאמורה וכו'. כמו שכתבתי בעבר אבל, הראמבל לא יכול לבוא לבד. הראמבל הוא אמצעי להפוך מישהו לכוכב, אבל רסלמניה זה המקום האמיתי. בלי ללחוץ על הטריגר שם, המתאבק ייתקל בהרבה יותר מחסומים בדרך לפסגה.
02-07-2025, 07:44 PM
(02-07-2025, 07:31 PM)ser duncan the tall כתב: הייתה חזרה של כוכב ועדיין הוא הפסיד ב-WM39. חד משמעית רסלמניה קובעת. אני לא מדבר על העבר הרחוק אלא על השנים האחרונות. זכיה נוספת של בטיסטה, לסנר, אדג', טריפל אייץ', אורטון.. לא תמיד משתמשים בו בשביל להפוך מישהו לכוכב
02-07-2025, 07:52 PM
(02-07-2025, 07:44 PM)TripleT כתב: חד משמעית רסלמניה קובעת. כל הזכיות האלו הן בדיוק הבעיה של ה-WWE באותן השנים וכולן תחת מוחו המעוות של וינסנט קנדי מקמהן. סינה זוכה בראמבל שני כדי להתמודד עם דה רוק בקרב חוזר (שנה אחרי ONCE IN A LIFE TIME) בזמן ששניהם בכלל לא צריכים את החגורה לקרב הזה. בטיסטה זוכה בראמבל שני כדי לעשות קרב שאף אחד לא רצה לראות בין בטיסטה ורנדי אורטון אבל למזלנו הקהל הכריח את וינס לשים שם את דניאל בריאן. אדג' בזכייה שנייה כי זה רגע מרגש אחרי 10 שנים בחוץ (היחיד שאני מחריג מהרשימה כמשהו מיותר, זה היה רגע מרגש עבור כולם ולצערי לא היה שם קהל ליהנות איתו). טריפל אייץ' - זוכה בחגורה כשהוא בכלל בעמדת COO או משהו כזה ולא מתאבק אמיתי כל כך כבר. חשבו שככה יוציאו את ריינס אובר וקיבלנו מיין אבנט גרוע של רסלמניה. אורטון זוכה בראמבל השני שלו - מי שהיה אמור לנצח שם זה בריי וויאט. זו הייתה השנה שלו, אבל וינס אף פעם לא ראה בוויאט כוכב ונתן את זה לרנדי. הראמבל השני של ברוק לסנר - עשו את זה עבור איחוד האליפויות עם רייינס. זה אשכרה הראמבל היחיד מפה שהוציא סטוריליין אמיתי ולא סתם יצר רגע.
02-07-2025, 07:53 PM
(02-07-2025, 04:05 PM)SwitchBlade כתב: וג'יי אוסו נכון לעכשיו פחות מוצלח בזירה מאח שלו, מבן דוד שלו, מבן דוד שלו #2, ומרוב האנשים שנמצאים מולו בקרבות. זה הדבר שהכי עצבן אותי לקרוא, אבל בגלל שהוא נכון. כתבתי לדעתי לפני כמה חודשים כבר שהברכיים של ג'יי גמורות וזה ניכר בזירה, שנים של ספלאש על הברכיים עושות את שלהן. אני כן חושב שהוא יכול להיות שווה מיינאבנט ברסלמניה, הוא רק צריך למצוא את הדרך הנכונה לספר את הסיפור שלו. בגלל זה אני חושב שקודי-ג'יי הרבה יותר מתאים מג'יי-גונת'ר. גם כי גונת'ר, בוא נאמר את האמת, מתאבק די משעמם כרגע, וגם כי בין קודי וג'יי הייתה הרבה יותר אינטראקציה וחיבור בעבר מאשר ג'יי וגונת'ר. אני לא רואה את ג'יי-קודי בתור חירבון של מיינאבנט, אם הוא ייבנה טוב. אני מסכים שרולינס-ריינס-פאנק תחת וריאציה כלשהי כנראה ירכז יותר הייפ וזה יפגע בקרב, אבל ג'יי-קודי יכול להיבנות בצורה שהקהל כולו יהיה מאחורי ג'יי, ככה שניצחון שלו יהיה מוצדק. אני מתחבר גם לדעה שלא עמדו מול קודי וגונת'ר מיינאבנטרים כי טריפל H לא זורק מצ'אפים מעניינים מהר מדי, אבל במשך שנה של ריין הוא לא זרק אף אחד מהם מול קודי. לא ריינס (שזה סבבה), לא רולינס, לא מקינטייר, לא פאנק. זה פגע בריין שלו, כי לא קנינו אף אחד שבאמת ידיח אותו. הפעם יש לו נסיבות מקלות כי פאנק ומקינטייר היו בפיוד רוב השנה ורולינס היה פצוע בחלקה, אבל אין תירוצים לזה יותר. חוץ מזה, מתאים לי שגונת'ר יפסיד את האליפות. הוא מתאבק מעולה, אבל הוא לא מעניין. שום אנגל שלו מאז שהוא אלוף לא הפך לאיזשהו סטוריליין ארוך טווח ככה שהדמות שלו עברה שינוי, וגם על המיק מרגיש לי שהמלך קצת עירום. אפשר לתת לו את מקינטייר במניה ושם דרו יקטוף את הניצחון הראשון שלו עליו (לדעתי הוא שם בשבילו כתפיים לפחות פעמיים) והצמדה ראשונה בכללי מאז SVS 2019, שם הוא הדיח אותו אחרי 3 דקות מהקרב.
02-07-2025, 08:10 PM
(02-07-2025, 07:52 PM)ser duncan the tall כתב: כל הזכיות האלו הן בדיוק הבעיה של ה-WWE באותן השנים וכולן תחת מוחו המעוות של וינסנט קנדי מקמהן. לפעמים הראמבל מגיע כדי לייצר כוכב, זה נכון. אבל לפעמים הראמבל מגיע כחלק מסיפור אחר ולא בהכרח בשביל לייצר כוכב - בין אם זה רגע מיוחד לאדג' ולאהודים, בין אם זה לאחד אליפויות או כל סיבה אחרת. אישית אני חושב שהמטרה הפעם היא לא להפוך את ג'יי לכוכב אלא להעצים את הצ'יימבר.
02-07-2025, 08:33 PM
(02-07-2025, 08:10 PM)TripleT כתב: אישית אני חושב שהמטרה הפעם היא לא להפוך את ג'יי לכוכב אלא להעצים את הצ'יימבר. דווקא אני חושש שהתאוריה שנתן פה דאנקן הגבוהה מתחילה לתפוס תאוצה בפודקאסטים השונים. ההרגשה היא שאנחנו ניקח חלק במסע של המרדף של סינה אחרי החגורה ה15 שלו. כאשר ההימורים מדברים על סאמרסלאם כאפשרות זכייה (יהיה 2 לילות השנה לא?!). אז לא יודע אם זה יעצים את הזוכה של הצ'אמבר או שאולי סינה לא יזכה בצ'אמבר בכלל. ריינס כנראה לא יהיה בצ'אמבר בכלל כי הוא לא צפוי לזכות בו ואנגלל הפציעה מגן עליו מהצמדה.
הבעיה בבחירה בג'יי אוסו בנקודה הזמן הזאת
שהוא מרגיש פשוט תקוע בספוט על קרב אליפות, קצת כמו איך שתופסים את גאנת'ר בזמן האחרון. אפשר להגיד עד מחר שפאנק-רולינס-ריינס יכול להיות פיוד גדול גם בלי אליפות, וזה נכון. אבל תמיד כשמשלבים אליפות ראשית, זה מוסיף יוקרה, רובד ועניין לקרב, כי בנוסף לרצון לצאת עם ידך על העליונה בעלילה שבה אתה כ"כ שונא את היריב שלך, אתה גם יוצא עם הדבר הכי יוקרתי וחשוב בביזנס. זה פשוט לא הטיימינג. אנשים תכננו כ"כ הרבה לרסלמניה הזאת, פאנטזי בוקינג באמת מטורף, גם אם אני מוציא את הרוק מהמשוואה. וג'יי אוסו פשוט לא שייך לשם. אולי מגיע לו לזכות באליפות, אבל הוא פשוט לא שייך לדבוקת המתאבקים שאמורה להיות בסצנת ה-ME של הרסלמניה הנוכחית. בנוסף, וזה כבר שייך לדיון אחר אבל בואו לא נעמיד פנים שאנחנו לא יודעים מה יקרה איתו אחרי רסלמניה ריין מעבר מקסימום עד סאמרסלאם (ולדעתי יפיל כבר לפני אפילו) עם יריבי אפרקארד ולא יותר מזה, כי ריינס/פאנק/סינה/רולינס לא יעשו את הג'וב לג'יי ג'יי לא מתאבק איכותי, והוא גם לא דמות מעניינת, וכשבעיני רבים ל-WWE יש את הרוסטר הכי איכותי אי פעם, אין מקום למתאבק כמוהו לזכות באליפות ברסלמניה, אין צורך ב"עלילת סינדרלה" שתחזיק את כל הקהל עירני. אין שם באמת עומק מעבר ל"אני רוצה להוכיח לכולם שאני מסוגל לעשות את זה" - לא שונה מסמי זיין לדוגמא גם אם אני אהיה באולם באחת התוכניות, אני אצעק YEET ביחד עם כולם כמו כבש, בגלל הרצון להשתלב ב-FLOW ביחד עם כולם. זה אומר שג'יי אוסו מעניין אותי? זה אומר שאני אוהב אותו? לא.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
02-08-2025, 09:55 AM
(02-07-2025, 09:34 PM)DDJ כתב: הבעיה בבחירה בג'יי אוסו בנקודה הזמן הזאת "אבל תמיד כשמשלבים אליפות ראשית, זה מוסיף יוקרה, רובד ועניין לקרב," - לא נכון. כשאתה עושה את עם מתאבקים שלא צריכים את התואר כדי להוסיף יוקרה לסיפור, אתה בהכרח גונב את הספוט של מתאבקים אחרים שעבדו כל השנה קשה כדי להיות בקרב אליפות, זה לחזור על הסיפור של רוק-פאנק שוב. רולינס-ריינס נבנה עשור, רולינס-פאנק זו שנאה אמיתית של שניהם. הקרב היחיד במשולש הזה שצריך את התואר הוא פאנק-ריינס וזה לא המצב כרגע. אחרי רסלמניה (כשלדעתי פאנק כבר יהיה אלוף, כן). "אנשים תכננו כ"כ הרבה לרסלמניה הזאת, פאנטזי בוקינג באמת מטורף, גם אם אני מוציא את הרוק מהמשוואה." - אנשים עושים פנטזי בוקינג כל יום וכל שנה. אנשים מחזירים את גולדברג למיין אבנט בראש שלהם ואז בוכים שזה לא קרה. שחרר. פנטזי בוקינג זה טוב לאינטרנט, בסוף המניה של ה-WWE עולה/יורדת זה הנתון היחיד שחשוב וג'יי אוסו מזיז את המניה הזו כלפי מעלה או שהוא לא היה בעמדה הזו. "אבל בואו לא נעמיד פנים שאנחנו לא יודעים מה יקרה איתו אחרי רסלמניה. ריין מעבר מקסימום עד סאמרסלאם (ולדעתי יפיל כבר לפני אפילו) עם יריבי אפרקארד ולא יותר מזה,כי ריינס/פאנק/סינה/רולינס לא יעשו את הג'וב לג'יי". - סאמרסלאם 2023 ריינס עשה את הג'וב לג'יי, רויאל ראמבל 2025 סינה עשה את הג'וב לג'יי. וכן, הריין שלו יהיה ריין מעבר כדי ששם אחר יוכל לעלות - ככה הביזנס הזה עובד. תמיד. כל אלוף נועד להרים לאלוף שאחריו כי בלי זה אנחנו נישאר תקועים במחשבות שמתאבקים מלפני 30 שנה צריכים לחזור לקחת את התואר *אהמ רוקי שנה שעברה*. "וכשבעיני רבים ל-WWE יש את הרוסטר הכי איכותי אי פעם, אין מקום למתאבק כמוהו לזכות באליפות ברסלמניה," - אם כשלWWE יש את הרוסטר הכי איכותי אי פעם, מקבלי ההחלטות בוחרים את ג'יי אוסו, כנראה שיש לאיש הזה איזו איכות מסוימת, או שהם יודעים משהו שאתה ואני לא יודעים (למשל מתאבקים שאחרי מניה לא יהיו פה ואין טעם לשים עליהם את החגורה).
02-08-2025, 10:37 AM
(02-07-2025, 09:34 PM)DDJ כתב: הבעיה בבחירה בג'יי אוסו בנקודה הזמן הזאת ג'יי נבנה לאורך כל השנה לחגורה הזאת, הוא רודף אחריה עוד לפני שגונתר זכה בה. להגיד שהוא תקוע זה אומר לא עקבתי אחרי העלילה שבנו פה. בגלל זה הוא גם היה צריך את הניצחון בראמבל. שמעת מה גונתר אמר לו, למי יהיה איכפת אם אני ינצח אותך? ניצחון על פאנק רולינס דרו זה יזכרו לי ויבנה לי מורשת...... בלי הזכייה בראמבל לא היה הגיוני לתת לו קרב אליפות בטח לא ברסלמניה. זאת הזדמנות אחרונה שלו וזה מה שהופך את הקרב הזה לגדול יותר ממה שהוא. בגלל שהוא על החגורה (החגורה זה הסיפור פה לא גונתר ולא ג'יי אלא המרדף אחריה) בגלל שזה עכשיו או לעולם לא. (02-08-2025, 09:55 AM)ser duncan the tall כתב: אפשר להגיד עד מחר שפאנק-רולינס-ריינס יכול להיות פיוד גדול גם בלי אליפות, וזה נכון. שאומרים שהם לא צריכים את החגורה הכוונה היא, האם החגורה תמשוך יותר צופים לקרב הזה? לא כל חובב רסלינג ירצה לראות את הקרב הזה. יותר מזה אם אני צריך לבחור בחגורה על הכף (מה שיצמצם לי את המנצח האפשרי) לבין סטיפולציה אני יבחר קרב עם סטיפולציה. חגורה לא מוסיפה כאן כלום בטח שבקושי הייתה כאן בנייה (ריינס נכנס לכאן בדקה ה90 במקום דרו בגלל שרוק לא מופיע השנה) (02-08-2025, 09:55 AM)ser duncan the tall כתב: זה פשוט לא הטיימינג. פאנטזי בוקינג זה כיף, אבל חייב לכלול סיפור מסוים. גם ריינס נכנס לקרב במקום דרו בגלל שיש לזה היגיון סיפורי והיסטוריה עם 2 המתאבקים. גם אם דרו היה נשאר שם והופך את זה למרובע יש לזה היגיון סיפורי כי יש שם היסטוריה. הוא רוצה לוודא שריינס לא חוזר לעמדת כוח. הצורך בסיפור מצמצת אפשרויות. (02-08-2025, 09:55 AM)ser duncan the tall כתב: בנוסף, וזה כבר שייך לדיון אחר הוא ייתן ג'וב לאלוף הבא, ככה זה עובד. ריינס כבר עשה לו ג'וב בעבר. סינה עשה לו בראמבל. רולינס עשה ג'וב לפאנק לג'יי הוא יעשה עם חיוך על הפנים. לפאנק חשוב יותר היום שאחרי הקריירה שלו ואם יצטרך לתת ג'וב גם הוא ייתן. (02-08-2025, 09:55 AM)ser duncan the tall כתב: ג'יי לא מתאבק איכותי, והוא גם לא דמות מעניינת, *ג'יי הוא חלק מהצמד הטוב בהיסטוריה של הביזנס ככל הנראה. להגיד שהוא לא איכותי בגלל הארסנל שלו? מה זה אומר על סינה שנחשב לגדול בכל הזמנים? מה עם רוקי? אפילו סטון קולד היה מוגבל בארסנל שלו. *ג'יי דמות מאוד מעניינת, הוא האנדרדוג האולטימטיבי. הוא כל הזמן נופל אבל ממשיך לקום ולהילחם. בגלל זה גם מתחברים אליו כל אחד מאיתנו מרגיש תקוע. עדיין קמים בבוקר וממשיכים ללכת לעבודה ומאמינים שמחר יהיה יותר טוב ואיך אני יודע? כי אחרת היינו מפסיקים לנסות. ג'יי מבליט את התכונה הזאת ועכשיו בהחלט יכול להיות יותר טוב וזה למה החגורה היא הכי חשובה בסיפור הזה. *סמי זיין היה כזה בתקופה מסוימת. אבל מזמן לא כזה, כמות ההזדמנויות שקיבל, כמות הספוטים שקיבל המיין איוונטים וכ"ו. יש גבול לכמה אתה יכול למכור את עצמך כאנדרדוג, להתלונן שמתייחסים אליך כאנדרדוג ואז לטעון שאתה אנדרדוג. סמי זיין בהחלט מזמן דמות שאיבדה כיוון. ג'יי לא שם. *שנה וחצי ארנות שלמות שרות ורוקדות איתו מזקנים ועד ילדים. ב2 התוכניות האחרונות מבקשים הדרן. לטעון שזה בגלל שרוצים להיות חלק מהעדר? אז למה נייט התקרר ככה? אפילו רומן לא במקום של ג'יי ואצלו זה רק להרים אצבע באוויר. הדבר היחיד שהתקרב למה שג'יי השיג זה היס מוומנט. וזה באמת היה גדול מדניאל עצמו כי עשו את זה גם כשהוא לא היה. אח שלו לדוגמא לא מוציא חצי מהתגובה שלו ומה שמצחיק הוא מוכשר ממנו בכל הפרמטרים לדעתי. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|