09-07-2021, 11:32 PM
- הדביוט של אדם קול היה כנראה ההפתעה הכי גדולה של הערב באול אאוט.
לפי שון רוס סאפ, הדביוט הזה דווקא לא בא כהפתעה בשביל WWE. לפי הדיווח של SRS, הWWE ציפו שקול יחתום בAEW בשבוע האחרון וברגע שהוא סיים את החוזה שלו בחברה, WWE פעלו מתוך נקודת הנחה שהוא עזב ולא חוזר יותר.
הדיל של קול בAEW נחתם רק ביום ראשון, ואף אחד חוץ מ"האנשים שצריכים לדעת" לא ידע שהוא מגיע לאול אאוט. קול הוסתר מאחורי הקלעים עד שהגיע הזמן שלו לצאת החוצה. קול לא הודיע לאף אחד בWWE שהוא חתם בAEW.
למרות החלטתו לעזוב, אין היט בWWE על קול והתחושה היא שהוא היה נורא מקצועי בדרכו החוצה ועם ההתנהלות שלו במשא ומתן עם החברה.
- בריאן דניאלסון היה ההפתעה שסגרה את הPPV, אך למרות הציפיות - שיר הכניסה שהוא השתמש בו לא היה The Final Countdown, שיר הכניסה שלו מימיו בROH.
לפי דייב מלצר, AEW ניסו להשיג את הזכויות לשימוש בשיר, אך השיר התברר כיקר מידי ודיל לא משתלם - אפילו בשביל טוני קהאן. השיר החדש של בריאן הופק ע''י אליוט טיילור, חבר טוב של דניאלסון.
- דביוט גדול נוסף באול אאוט היה של רובי סוהו, שמייד זכתה בקזינו באטל רויאל וכעת היא הN1C לאליפות הנשים.
לפי שון רוס סאפ, מספר אנשים בAEW דחפו את הרעיון להחתים את רובי ברגע שהיא שוחררה מWWE והייתה זמינה. המון אנשים בביזנס מאוד מעריכים את האופי של רובי כאדם וההתנהלות שלה מאחורי הקלעים, ונאמר שיש כמה וכמה אנשים שעדיין נמצאים בWWE שנורא שמחו לראות אותה מוצאת לעצמה בית חדש בAEW.
- קודי רודס לא נראה בTV מאז ההפסד שלו למלאכי בלאק ב4/8. לפי באדיסלאם, קודי צפוי לעשות את חזרתו למסך מתישהו במהלך החודש הקרוב. נאמר שיש לAEW תוכניות גדולות בשביל קודי לאחר שיעשה את החזרה שלו.
- לפי שון רוס סאפ - סקוט ד'אמור, ג'רי לולר, ג'ף ג'ארט, אריק בישוף, קורט אנגל, מייק קיודה, ריק פלייר, שרה לוגאן וזלינה ווגה - כולם היו מאחורי הקלעים באול אאוט ביום ראשון.
סקוט ד'אמור כמובן היה באירוע כנציג של אימפקט רסלינג, שעובדים בשיתוף פעולה עם AEW. שרה לוגאן הייתה באירוע בשביל לתמוך ברובי סוהו שערכה את הדביוט שלה. זלינה ווגה הייתה שם ביחד עם בעלה, מלאכי בלאק.
- לפי דייב מלצר, התוכנית של סמאקדאון ב29/10 תהיה תוכנית מוקלטת. התוכנית תוקלט שבוע מראש, אחרי התוכנית של סמאקדאון ב22/10 שתשודר לייב.
התוכנית הייתה אמורה להתקיים בווילקס בארי, פנסילבניה, אך בוטלה לגמרי בגלל סיבה שנוגעת לקורונה.
- לפי האינסיידר, וינס מקמה'ן לא היה מאחורי הקלעים בראו השבוע. ברוס פריצ'ארד ניהל את העניינים מאחורי הקלעים בתוכנית. זו התוכנית השניה ברצף שוינס מחמיץ לאחר שלא היה מאחורי הקלעים גם בסמאקדאון.
- פאט מקאפי פרסם בטוויטר שהוא נמצא כעת שלילי לקורונה וצפוי לעשות את חזרתו לשולחן השדרנים של סמאקדאון ביום שישי הקרוב.
- לאחר אול אאוט, מיק פולי העלה לפייסבוק שלו סרטון עם הכותרת "WWE - יש לכם בעיה" שבו הוא דיבר על כך שלדעתו הכישלון של WWE בפיתוח מתאבקים צעירים הולכת להוביל לבעיה גדולה עבורם:
Mick Foley כתב:"אני רוצה לקרוא לסרטון הזה 'WWE - יש לכם בעיה', כי אני באמת חושב שיש לכם אחת, והבעיה הזו היא שWWE זה כבר לא המקום שטאלנטים שואפים אליו. חלק מזה הוא בגלל שAEW עושים עבודה מצויינת בלמשוך טאלנטים מעולים ומוכחים, לבנות טאלנטים חדשים, ליצור סטורליינים. אבל חלק מזה הוא בעיה שאתם יצרתם. אני חושב שטאלנטים צעירים רואים את הדרך שבה מתאבקי פיתוח מפוטרים, או נשארים בצד, או במקרה של קאריון קרוס - מדוללים ואפילו מוצגים כבדיחה כשהם מגיעים לרוסטר הראשי. אם זה לא שבור, אין מה לתקן. אם הייתי טאלנט עם שאיפות עכשיו, טאלנט של הליגות הגדולות עם החלטה גדולה בידיי, אני לא בטוח אם הייתי סומך על הקריאטיב של WWE לעשות את הדבר הנכון עם הקריירה שלי. עשיתם איתי פלאות בעבר, אבל זו הייתה תקופה אחרת, מקום אחר. אם זה היה היום, אני לא יודע אם הייתי מפקיד את הקריירה שלי בידי האחראים. עד שזה ישתנה, WWE, יש לכם בעיה."
- WWE ונטפליקס הכריזו על סרט אימה אינטרקטיבי חדש בשם Escape The Undertaker בכיכוב אנדרטייקר והניו דיי שיעלה לנטפליקס ב5/10.
העלילה של הסרט תעקוב אחרי הניו דיי כשהם מנסים לברוח מהבית הרדוף של אנדרטייקר.
- בשבועיים האחרונים, ROH עשו טיזינג לקרב אחד על אחד בין שני מתאבקי NXT לשעבר בPPV הקרוב שלהם, Death Before Dishonor שיתקיים ב12/9.
ROH הכריזו כעת רשמית על הקרב והמשתתפים: ג'ייק אטלס נגד טיילר ראסט.
- ROH הכריזו ששתי המתאבקות שהעפילו לגמר הטורניר על אליפות הנשים שהם הריצו בחודשיים האחרונות - רוק-C ומירנדה אליזה - שתיהן חתמו על חוזים בחברה.
רוק-C היא מתאבקת בת 19 שאומנה ע''י בוקר T ולאחרונה פרצה מחוץ לסצנת האינדיז של טקסס.
מירנדה אליזה גם אומנה ע''י בוקר T, אך היא כמובן המנוסה מהשתיים עם קריירה של 7 שנים מאחוריה. היא לקחה חלק בטורניר הMYC בשנת 2017 והודחה בסיבוב הראשון ע''י ריה ריפלי.

![[Image: afseByC.gif]](https://i.imgur.com/afseByC.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)

![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)