Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 27 28 29 30 31 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Royal Rumble 2025

עמודים (16): « הקודם 1 ... 12 13 14 15 16 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Royal Rumble 2025
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-03-2025, 04:34 PM
(02-03-2025, 04:18 PM)DDJ כתב:  אתה זורק כאן שטויות
פאנק לא האדם לסמוך עליו? הוא לגמרי 100% מקצועי
בשנה האחרונה ואין אחד ברוסטר/הנהלה שיגיד לך ההפך
ריינס לא יהיה אחרי רסלמניה? מעניין שאתה בקיא בפרטי החוזה שלו

ג׳יי אוסו חם כבר שנה וחצי, מאז שהצמיד את ריינס ב-2023
יכלו ללחוץ איתו על ההדק בסוף 23׳ כשרולינס היה אלוף,
יכלו ללחוץ איתו על הבדק בבאקלש 24
יכלו לתת לו את הרגע שלו בנובמבר-דצמבר על חשבון גאנת׳ר

פספסו את זה, ונזכרו לקדם אותו ברגע שוואלה, הם ממש לא צריכים את זה
הקהל צמא לאורטון-קודי | קודי-פאנק | קודי-רוק | ריינס-רולינס | לסנר-גאנתר

ועם כל הכבוד ל-70 אלף צועקים YEET, אתה נותן את זה לג׳יי אוסו?
אחרי הקרב הכושל שהיה לו ולג׳ימי במניה הקודמת?

לא אני זה שזורק כאן שטויות לדעתי, אבל בסדר.
פאנק הלך ב-2014 כי לא אהב את זה שהוא לא הפוקוס. פאנק הלך מכות בחדרי הלבשה עוד ב-2023. פאנק הוא לא האדם שסומכים עליו מאחורי הקלעים. בטח לא טריפל אייץ'. הוא החתים אותו כי זה טוב לביזנס, הוא יתן לו את הפרונט כי הקהל רוצה את זה, אבל הוא לא יתן לו את הדברים האלו על חשבון כל היתר. ההזדמנות שלו הייתה בשנה שעברה והוא נפצע. הוא יכול להיות מקצועי 100% מהזמן, אבל ברגע שהוא יחליט שטריפל אייץ' לא מכבד אותו מספיק, הוא בחוץ. הוא עשה את זה בכל כך הרבה מקומות, שממש אין לו בעיה לעשות את זה שוב. אתה לא סומך על אדם כזה ב-100% אלא אם אתה ממש ממש מטומטם. אגב, גם ברוסטר יש מי שיגיד את זה, קוראים לו רולינס. והוא הסביר איך פאנק בא להשתין על כולם ב-SVS 2023 ולגנוב את הספוטלייט. מוזמן לחפש את זה בפורום פתחתי על זה אשכול לא מזמן.

ג'יי אוסו חם שנה וחצי: בדיוק!!!!! במשך שנה וחצי הוא חם בטירוף. לא לחצו איתו על הטריגר בהתחלה כי לדעתם הוא לא היה מוכן. הוא הצמיד את ריינס כחלק מהאוסוס, לא כדמות עצמאית. עכשיו הוא בדרך משלו והוא יכול לגמרי להחזיק תואר. ואז מה אם היה לו קרב כושל אחד ברסלמניה? קודם כל, קשה לזייף שנאה לאדם הכי קרוב אליך בעולם. דבר שני, ההיסטוריה של ה-WWE מלאה בקרבות בין בני משפחה שהיו מאוד חלשים, למשל מאט הארדי VS ג'ף הארדי. למעשה אם אני חושב על זה ממש לעומק, הקרב היחיד בין אחים שהיה מעבר לסביר הוא של אוון וברט הארט.

"הקהל צמא לאורטון-קודי | קודי-פאנק | קודי-רוק | ריינס-רולינס | לסנר-גאנתר":
עשרות אלפי אנשים שצועקים YEET מדי שבוע ומיליונים שקונים מרצנדייז צמאים לג'יי אוסו. והעלילה מצדיקה את זה.

ושים לב איזה שמות זרקת פה: רוק, פאנק,לסנר - רוק בחר בהוליווד על רסלמניה, פאנק עוד פה ויהיה במיין אבנט בדרך כלשהי, וברוק לסנר? אה כן, האיש שהיה אמור להתמודד מול גאנת'ר ברסלמניה 40 כבר אבל לא נמצא יותר בחברה כי הוא היה חלק מקבוצת אנשים שהפכה עובדת בחברה לצעצוע מין.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 5 users Like The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts, KB24, Liorton, Tblack
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
02-03-2025, 05:36 PM
(02-03-2025, 04:18 PM)DDJ כתב:  פאנק לא האדם לסמוך עליו? הוא לגמרי 100% מקצועי

תן לי לעצור אותך כאן.  Huh

פאנק ומקצועי לא הולך ביחד, הוא מתנהג טוב עכשיו כי אין לו לאיפה ללכת במידה והוא חוצה את הגבול יותר מדי.

הגב
The following 6 users Like DarkArts's post:
  • Breakker, Liorton, NoamRR, SwitchBlade, The Visionary, TheFallenAngel
חפש
הגב
TripleT מנותק
Joober
**
תגובות: 325
אשכולות: 0
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Mar 2024
02-03-2025, 08:09 PM
במקום לבכות ולכעוס על זה שג'יי זכה תסתכלו רגע על הצד החיובי.
גם אני לא רציתי שהוא יזכה, אבל...
יש לנו פוטנציאל לאילמניישן צ'יימבר מפחיייד!
פאנק, רולינס, סינה, ריינס עם פוטנציאל לאורטון, פאטו, מקנטייר ואפילו תנו לי את סטרומן.

אולי הכל בכלל כדי לבדוק מה הקהל רוצה? שנה שעברה חירבנו על הרוק וזה שקודי העביר אליו את הקרב ובסוף קיבלנו פיוד מהאגדות.
אולי בכלל רוק יעלה לריינס בקרב?
אולי נקבל ריינס-פאנק-רולינס?
אולי אורטון יעלה לסינה בקרב?

מי יודע..
תהנו מהסטאר-פאוור המטורף שיש פה ומהקרבות והפיודים שאנחנו יכולים לקבל בעקבות זה.
בשנים האחרונות WWE יצרו עומק ועניין כמעט בכל דמות שאנחנו יכולים רק לומר תודה על מה שהולך להגיע.
אז שג'יי יהנה מהרגע שלו עם גונת'ר, יש לנו עדיין סימן שאלה לגבי מי יאתגר את קודי. מה שבטוח זה שהולך להיות חם.
תהנו מהדרך
הגב

•
חפש
הגב
Cena@16 מנותק
Rookie
*
תגובות: 75
Likes Given: 151
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-04-2025, 03:14 AM
תודה לכולם על התוצאה והתגובות. תמיד כיף לקרוא ריבוי של דעות מגוונות כל כך.
להלן 2 הגרוש שלי על הראמבל והסטוריליינים:
1. ראמבל נשים:
בסך הכל היה בסדר, לא פה ולא שם. נצחון צפוי של שארלוט שאין בו כמעט הגיון אבל נצפה מקילומטרים.
אני אישית הייתי בטוח שיפתיעו ויחזירו את ג׳ייד ואולי נגלה מי תקף אותה אבל נראה שזה סטוריליין כמעט מבוזבז בשלב הזה.
אלכסה בליס, וואו! תענוג של חזרה ופופ מפלצתי. צריכה לחזור לתמונת האליפות בהקדם.
ניה ג׳קס - עד מתי? בסדר, הבנו את הכח שלה, להדיח 6 מתאבקות בבת אחת? ועוד קיוויתי שיהיה סיכוי שאיו סקיי
תיקח וקצת מפוספס שההדחה שלה הייתה כדרך אגב. נותנים לנו את ניה כגרסת פאטו של הנשים אבל בלי שורה תחתונה. לגביי איו פשוט לא יאמן כמה היא טובה וכמה היה ביזבוז שלה כאלופה משעממת, אשמח לראות אותה מול ריה כי בכל מקרה נראה ששארלוט תהיה נגד טיפי, זה טיזר של חודשים.

2. זוגות - קצר וקולע אבל לא בזמן וברמה הנדרשות.

3. קרב אליפות הWWE - חתיכת קרב, חתיכת סטוריליין אבל מספיק. מקווה שלא נראה אתKO בזמן הקרוב ואולי שיעבור לראו ויתחיל פיוד עם פאנק.

4. ראמבל גברים - מה אפשר להגיד?
גילוי נאות - אני אוהד סינה מושבע, היה צפוי שייקח ומצד שני טוב שהייתה הפתעה. אגב, רק לי נראה שהוא מאוד מאוד כבד בזירה? ואם כבר לא סינה אז פאנק. אבל עם כמה שזו הייתה הפתעה מעניינת, כלפיי הסטוריליין זה פשוט לא שייך וזה מאכזב ברמות.
ג׳יי אוסו הוא אובר מטורף וכיף לראות את זה אבל כמו שנאמר כבר, פיספסו את הטיימינג איתו ועכשיו לדחוף אותו בגרון במניה זה הזוי. אני באמת אוהב מה שהוא עושה, הוא מוצר חם אבל הוא לא וואו בזירה ואחרי מניה קודמת נגד ג׳ימי זה לא הגיוני לתת לו לנצח במיין איבנט באירוע הכי גדול שיש. גם אם הוא ברמת טופ, הוא חייב לשכנע כדי שזה יהיה אמין במניה. היו פה כל כך הרבה סטוריליינים יותר רלוונטיים ובסוף אנחנו מקבלים קרב שהוא ברמה של PLE רגיל, במיוחד שהוא הרגע היה. דמיינו אותו בוחר בקודי - איך אפשר לשכנע אותנו שאחרי שנתיים שקודי רדף אחרי רומן, אחרי כמעט 4 שנים בתור אלוף וניצח נגד הסיכויים, איך אפשר לקבל את ג׳יי מנצח אותו? ואם לא אז בשביל להפסיד? די ברור שזה גונת׳ר אבל כאמור, זה יכל להיות מתאים לEC או הכי מפרגן, סאמר סלאם.
כל אחד אחר - פאנק, מקינתייר ואפילו רולינס זה קרב ענק למניה, אפילו טריפל בהרכב כלשהו. ג׳יי יכל ללכת שוב על IC או אפילו על US ולבנות את עצמו כאלוף מיד קארד לגיטימי.
עם כל הבניה שראינו עד מניה 40, כמעט שנה אחרי מרגיש שאין פה סיפור בכלום - לא רוק נגד רומן, לא קודי נגד רנדי שהיה כתוב על הקיר ואין ספק שKO זה לא באמת תחליף.. שנה שלמה של אלוף ראשי אבל בלי סיפור וטוב שהקהל עדיין מקבל את זה אבל זה מאכזב. גם הWHC, מה היה לנו? פריסט אלוף זמני וגונת׳ר בלי איזה אתגר אמיתי. בינתיים מקינתייר מתבזבז.
ועוד דבר - איפה סולו? איך דומיניק נכנס מאוחר וסולו בכלל לא מופיע? מניח שלקח חופשה אבל גם זה, פיוד עם פאטו שמחכים לו כמו שמחכים לדעת איזה טובה פאנק צריך לקבל.

לסיכום,
אירוע עם הייפ ענק, עם הפתעה אחת גדולה אבל בסוף לדעתי סיום מאכזב בלי לתת אף כיוון של ממש לאירוע הכי גדול וזה בראמבל הכי מאוחר שזכור לי.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Cena@16's post:
  • DDJ
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
02-04-2025, 07:25 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-04-2025, 07:33 AM על ידי DDJ.)
(02-04-2025, 03:14 AM)Cena@16 כתב:  תודה לכולם על התוצאה והתגובות. תמיד כיף לקרוא ריבוי של דעות מגוונות כל כך.
להלן 2 הגרוש שלי על הראמבל והסטוריליינים:
1. ראמבל נשים:
בסך הכל היה בסדר, לא פה ולא שם. נצחון צפוי של שארלוט שאין בו כמעט הגיון אבל נצפה מקילומטרים.
אני אישית הייתי בטוח שיפתיעו ויחזירו את ג׳ייד ואולי נגלה מי תקף אותה אבל נראה שזה סטוריליין כמעט מבוזבז בשלב הזה.
אלכסה בליס, וואו! תענוג של חזרה ופופ מפלצתי. צריכה לחזור לתמונת האליפות בהקדם.
ניה ג׳קס - עד מתי? בסדר, הבנו את הכח שלה, להדיח 6 מתאבקות בבת אחת? ועוד קיוויתי שיהיה סיכוי שאיו סקיי
תיקח וקצת מפוספס שההדחה שלה הייתה כדרך אגב. נותנים לנו את ניה כגרסת פאטו של הנשים אבל בלי שורה תחתונה. לגביי איו פשוט לא יאמן כמה היא טובה וכמה היה ביזבוז שלה כאלופה משעממת, אשמח לראות אותה מול ריה כי בכל מקרה נראה ששארלוט תהיה נגד טיפי, זה טיזר של חודשים.

2. זוגות - קצר וקולע אבל לא בזמן וברמה הנדרשות.

3. קרב אליפות הWWE - חתיכת קרב, חתיכת סטוריליין אבל מספיק. מקווה שלא נראה אתKO בזמן הקרוב ואולי שיעבור לראו ויתחיל פיוד עם פאנק.

4. ראמבל גברים - מה אפשר להגיד?
גילוי נאות - אני אוהד סינה מושבע, היה צפוי שייקח ומצד שני טוב שהייתה הפתעה. אגב, רק לי נראה שהוא מאוד מאוד כבד בזירה? ואם כבר לא סינה אז פאנק. אבל עם כמה שזו הייתה הפתעה מעניינת, כלפיי הסטוריליין זה פשוט לא שייך וזה מאכזב ברמות.
ג׳יי אוסו הוא אובר מטורף וכיף לראות את זה אבל כמו שנאמר כבר, פיספסו את הטיימינג איתו ועכשיו לדחוף אותו בגרון במניה זה הזוי. אני באמת אוהב מה שהוא עושה, הוא מוצר חם אבל הוא לא וואו בזירה ואחרי מניה קודמת נגד ג׳ימי זה לא הגיוני לתת לו לנצח במיין איבנט באירוע הכי גדול שיש. גם אם הוא ברמת טופ, הוא חייב לשכנע כדי שזה יהיה אמין במניה. היו פה כל כך הרבה סטוריליינים יותר רלוונטיים ובסוף אנחנו מקבלים קרב שהוא ברמה של PLE רגיל, במיוחד שהוא הרגע היה. דמיינו אותו בוחר בקודי - איך אפשר לשכנע אותנו שאחרי שנתיים שקודי רדף אחרי רומן, אחרי כמעט 4 שנים בתור אלוף וניצח נגד הסיכויים, איך אפשר לקבל את ג׳יי מנצח אותו? ואם לא אז בשביל להפסיד? די ברור שזה גונת׳ר אבל כאמור, זה יכל להיות מתאים לEC או הכי מפרגן, סאמר סלאם.
כל אחד אחר - פאנק, מקינתייר ואפילו רולינס זה קרב ענק למניה, אפילו טריפל בהרכב כלשהו. ג׳יי יכל ללכת שוב על IC או אפילו על US ולבנות את עצמו כאלוף מיד קארד לגיטימי.
עם כל הבניה שראינו עד מניה 40, כמעט שנה אחרי מרגיש שאין פה סיפור בכלום - לא רוק נגד רומן, לא קודי נגד רנדי שהיה כתוב על הקיר ואין ספק שKO זה לא באמת תחליף.. שנה שלמה של אלוף ראשי אבל בלי סיפור וטוב שהקהל עדיין מקבל את זה אבל זה מאכזב. גם הWHC, מה היה לנו? פריסט אלוף זמני וגונת׳ר בלי איזה אתגר אמיתי. בינתיים מקינתייר מתבזבז.
ועוד דבר - איפה סולו? איך דומיניק נכנס מאוחר וסולו בכלל לא מופיע? מניח שלקח חופשה אבל גם זה, פיוד עם פאטו שמחכים לו כמו שמחכים לדעת איזה טובה פאנק צריך לקבל.

לסיכום,
אירוע עם הייפ ענק, עם הפתעה אחת גדולה אבל בסוף לדעתי סיום מאכזב בלי לתת אף כיוון של ממש לאירוע הכי גדול וזה בראמבל הכי מאוחר שזכור לי.

סוף סוף מישהו מסוגל להסתכל מעבר לעין הצרה של צ׳אנטים זולים של YEET וכניסה מגניבה
ומבין שכבר כמה זמן מחרבנים את העבודה עם עלילות לא קשורות.
כל מה שיעשו עם ריינס/רולינס/פאנק יהיה מעניין יותר מג׳יי רודף אחרי האליפות…

ג׳יי אוסו לא ברמה שמתאימה לסטנדרטים של הארגון בכל מה שקשור לקרבות מובילים ברסלמניה
שנה הבאה - ג׳ו הנדרי נגד קודי רודס על האליפות
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • Cena@16
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
Likes Given: 90
02-04-2025, 11:53 AM
היה אירוע פשוט נפלא עם קהל מדהים שלא הפסיק לעשות רעש לרגע.

אואנס מתאבק קרבות הגימיק הכי טוב שראיתי, יותר מפולי/הארדי/כל מישהו אחר שאני חושב עליו. זאת בערך הפעם ה-20 שאני רואה קרב סולם שלו ובכל פעם הוא מצליח לרתק ולהפתיע מחדש.
היו כאן כמה באמפים פסיכוטיים לחלוטין. אני צופה ברסלינג בערך 20 שנה ועדיין אין לי מושג איך אואנס לוקח בכל פעם את הבאמפ המשוגע הזה על קצה הסולם.
נהניתי מאוד מהפיוד הזה וזה היה פייאוף מושלם. חשבתי שההמשך יהיה עם אואנס ואורטון אבל פתאום זיין נכנס לתמונה. בחיים לא הייתה בנייה כל כך לא צפויה לרסלמניה.

הראמבל גברים היה מדהים. לא יודע אם הכי טוב אי פעם וזה לא משנה אבל היה כ"כ הרבה סטארפאוור ואינטרקציות מעניינות גם ברגעים "המתים" של הקרב. לא היה אפשר לדלג לרגע. ברייקר ופאטו עם דביוט נהדר, פנטגון קיבל יחס של כוכב, ג'ו הנדרי וחתיכת אפסט בסוף עם סינה, ההדחה והסטוריליין מזכירים את הראמבל האחרון של שון מייקלס, לדעתי הוא יפסיד גם בצ'אמבר.
אם כבר אין לי מושג לגבי הקארד של רסלמניה... כמו כולם הזכייה של ג'יי תפסה אותי בהפתעה מוחלטת אבל ככל שהזמן עובר אני כן מבין את ההיגיון פה.
הסטוריליין מזכיר את זיין-גונת'ר מרסלמניה בשנה שעברה, השאלה אם ג'יי יקבל יחס של כוכב אחרי WM או שהזכייה בראמבל וכנראה גם באליפות תהיה רק בשביל לסמן וי כי מגיע לו ואז ישכחו ממנו כמו קופי וביילי בשנים קודמות.
נראה ששוב פאנק לא יהיה במיינאיבנט של רסלמניה. אחרי תקופה יחסית מנומנמת של המוצר נכנסים רשמית ל-RTWM והכל מאוד מאוד מאוד מעניין (ומפתיע). מסקרן לראות איך בסוף זה יסתדר.
תודה על התוצאות!
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 1 user Likes WhoIsYourHero's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
02-04-2025, 11:17 PM
קצת מחשבות ותובנות ראמבלים באיחור לא אופנתי, אבל אין מצב שאת הדבר האחד הזה בשנה אני מפספס.

- שני דברים מרכזיים הקפיצו את הרמה של קרב הגברים לעומת אלו של השנים האחרונות: הרבה סטארפאוור לצד מעט פילר. אני יכול לספור בערך על כף יד אחת את כמות המתאבקים בקרב שלא היה איכפת לי מהם בשום בצורה שהיא, וזה לא מובן מאליו בכלל. בשנתיים-שלוש הקודמות רוב הקרב הרגיש לי כמו מריחת זמן עד שנגיע לכמה האחרונים, אבל הפעם הייתי מרותק ונהניתי מהרגע הראשון.

- הפתיחה הייתה מצויינת עם תחושה אמיתית של מפגש חלומות, ובעיקר גרמה לי לרצות לראות קרב 1 על 1 ארוך של ריי ופנטה. הכניסות הנוספות לאחר מכן של מתאבקים כמו גייבל וכרמלו הייז עזרו לשמור על אקשן בקצב גבוה, וזה מאוד חשוב בשלבים המוקדמים של הקרב.

- בכלל, הקרב היה בנוי בצורה מאוד חכמה, בכל רגע נתון היה מישהו מסוים שקיבל פוקוס או עשה משהו מעניין, ומי שמיצה את השהות שלו - הודח. זה עזר לשמור על תחושה של התקדמות והתפתחות טבעית של הקרב. אצל הנשים לצורך הדוגמה ההפוכה היו יותר מדי רגעים שהזירה הייתה ערבוביה צבעונית אחת גדולה מקצה לקצה, בלי שום סיפור או משהו מיוחד. ההדחה הראשונה שם הגיעה בערך 10 כניסות לתוך הקרב, אבל זה לא באמת קרה מסיבה ספציפית או בנה למשהו יוצא דופן, סתם הדחה רנדומלית.

- כהמשך לסעיף הקודם, וכתבתי את זה גם באשכול השני, נכון שסטטיסטיקות ראמבל זה בעיקר טריוויה ולא בדיוק הישג של ממש, אבל אם ה-WWE עצמם טורחים להתייחס לדברים האלה ולהדגיש אותם, אז חבל להוזיל ולבזבז אותם איפה שלא צריך. לא כל מתאבק צריך לקבל הרבה זמן זירה אם אין מה לעשות איתו, להיפך, זה רק עוזר להדגיש את אלו שכן מצליחים לשרוד הרבה זמן. לדוגמה, לא ראיתי שום סיבה לכך שמתאבקות כמו איו, ליב ורוקסן יחזיקו בקרב הזה שעה שלמה. שלושתן אגב מחזיקות כרגע במקומות הראשונים של הזמן הכי ארוך אי פעם בראמבל הנשים. איפה זה ואיפה נניח ההופעה של ריי מראמבל 2006, או אפילו גונת'ר של לפני שנתיים.

- חזרה לקרב הגברים, אהבתי מאוד את זה שאת הספוט הבודד לסלב הם שלפו די מהר והוציאו ממנו את המיטב. ספיד לא הגיע לגנוב פוקוס, אלא עזר גם להוציא את ברייקר מפלצת, וגם סיפק וואחד חשיפה. ככה עושים את זה נכון. מקסימום רווח במינימום השקעה.

- עוד מתאבק שיצא מהקרב עם עלייה במניה שלו הוא ג'ייקוב פאטו, עם הופעה באמת פנטסטית. זה עוד יותר מרשים כשלוקחים בחשבון שהוא הצליח להתבלט למרות שלא היו סביבו יותר מדי שמות גדולים, נטו בזכות עצמו.

- לראות את רומן ריינס נכנס לקרב הראמבל היה מעט סוריאליסטי, ולי אישית זה הדגיש שוב (בפעם המי יודע כמה) שרומן השיל מעליו לגמרי את הפרסונה הישנה, את הביג דוג שחטף בוזים בראמבל 2015, ומאז במשך שנים השימוש העיקרי שלו היה להיות זה שמודח אחרון ומוציא את הבייביפייס שמולו אובר (אורטון ב-17, נקאמורה ב-18, מקנטייר ב-20).

- הייתה לי צמרמורת קלה כשסינה הראה את הכיתוב של הפעם האחרונה, מודה.

- אני לא ידוע אם הוא עושה את זה בכוונה כחלק מהסיפור או שפשוט זה המצב, אבל משהו בסינה היה נראה כבד וחלוד מאוד, כאילו ממש קשה לו לבצע כל מהלך קטן בזירה.

- אני מבין באיזשהו מקום את הביקורת על כך שכל השמות הגדולים נשמרו לסוף והיה אולי אפשר לגוון ולתת למישהו מהם להיכנס בשלב מוקדם יותר, אבל מצד שני, זה גם נתן למתאבקים אחרים דוגמת פאטו וברייקר להנות קצת מהספוטלייט, וגם בנה בהדרגה את ההייפ והמתח ככל שהקרב התקדם לשלבים המכריעים שלו. אני עוד זוכר טוב מאוד את השנים שבהם היינו מגיעים למספרי 25 והלאה, ואז היו מוציאים איזה זיגלר מבאס כזה שהיה שואב ממך את כל האדרנלין. וכן, הפייס-אוף המשלוש של סינה, פאנק ורולינס היה רגע מגניב.

- האסימון על כמה הקרב הזה עמוס בכל טוב נפל לי כשהבנתי שדרו מקנטייר הנהדר הוא בערך המתאבק השישי הכי מעניין בזירה.

- להוציא את לוגאן פול במספר 30 זו הברקה.

- קצת התבאסתי שלא באמת הייתה אינטרקציה מלאה בין פאנק וסינה בקרב, אבל כן מאוד אהבתי את הברול המשולש לאחר ההדחה של פאנק. אני אוהב את זה שמתאבקים עסוקים בכמה פיודים במקביל, זה נותן תחושה אמיתית של רוסטר מלא עם המון אפשרויות שונות ולא צפויות לעתיד. זה מסוג הדברים שהייתי שמח לראות לעיתים קרובות יותר.

- ועכשיו למנצח. רועי האידאליסט של לפני כמה שנים עם קו השיער המושלם היה בטח כותב בשבחו של ג'יי אוסו, ומבסוט על הבחירה לקדם שם חדש על חשבון הכוכבים הוותיקים שכבר ראינו מספיק פעמים. לעומת זאת, רועי הקז'ואלי והמזדקן מתבאס שאף אחד מהמתאבקים הנוסטלגים שהוא גדל עליהם ומכיר טוב לא ניצח.

- ברצינות, אין לי כל כך שום דבר בעד או נגד הבחירה בג'יי אוסו, אבל זה בין היתר בגלל שאני בכללי קצת רחוק מרסלינג בתקופה האחרונה. הוא מקבל תגובות מעולות, זה כן, אבל מאוד בולט כמה הוא מרגיש קטן כשהוא חולק זירה עם טיטאנים כמו סינה, פאנק, ריינס ורולינס. לא יודע, אני בא בראש פתוח לרעיון. נמתין ונראה. עדיין סומך על האנטר.

- אני כן אציין שזו הייתה בחירה שתפסה אותי בהפתעה. הסיקוונס המסיים גם הוא היה מצויין והם הצליחו לעבוד עליי כמה פעמים עד ההדחה הסופית. הייתי בטוח שסינה לוקח את זה.

- ניסיתי לחשוב אם יש לי משהו מעניין להגיד על קרב הנשים, ואז החלטתי שיותר פשוט יהיה לרכז תגובות שלי משנים קודמות שעדיין רלוונטיות באותה מידה:

(01-28-2024, 07:37 PM)RoeeHardy כתב:  - אני בכל כניסה שנייה בראמבל הנשים: 
[Image: giphy.gif?cid=6c09b952i6jzpv8a1q7ba72p8k...p;amp;ct=g]
- פעם ר̶א̶ש̶ו̶נ̶ה̶ שנייה שאני רואה את ג'ורדן גרייס. *שף קיס*. אייבי נייל לעומת זאת נראתה כמו חיקוי זול מעלי אקספרס.
- צ'לסי גרין היא קומדי גולד.
- זו כנראה הייתה ההופעה הכי טובה של ניה ג׳קס שראיתי בחיים שלי. הרף לא מאוד גבוה, אבל גם זה משהו.
- הצמרמורת שהייתה לי בכניסה של ב̶ק̶י̶ ̶ל̶י̶נ̶ץ̶׳ שארלוט היא הוכחה מבחינתי שהיא הגיעה לסטאטוס של אגדה.

(01-29-2023, 11:33 PM)RoeeHardy כתב:  - גם בשנת 2043 נטליה תשתתף בקרב הראמבל.

ועוד כמה קטנות לסיום:
- לא כזה איכפת לי ששארלוט ניצחה. מבין ומקבל את כל הטיעונים נגד.
- אין שום סיכוי בעולם שהזמן בין הכניסות היה דקה וחצי עם רמפה כזו ארוכה. רק ההליכה לזירה זה בערך הזמן הזה.
- באותו הקשר, שני קרבות הראמבל היו מאוד ארוכים. בגברים זה לא היה נורא כי כאמור, היה קרב מעולה, אבל בנשים זה בלט לרעה.
- זה שיש אליפות ארה"ב ובין יבשתית לנשים זו דרגה חדשה לגמרי של טרלול פרוגרסיבי.
- זה היה הראמבל ה-20 שלי, מצורף דירוג קרבות עדכני:

[Image: Untitled2.png]

[Image: Untitled3.png]
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 11 users Like RoeeHardy's post:
  • Bam Bam Bigelow, Breakker, Cenation, DarkArts, NoamRR, NovemberMan, SaHBK, StavHen, SwitchBlade, Tblack, Triple T
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
02-05-2025, 12:54 AM
דחיתי את זה מספיק זמן, דעות ראמבל.
אני פשוט קצת נרתע מתגובות ארוכות ויכול מאוד להיות שאחתוך את זה לשניים.

אני חייב לומר שאני מבסוט על הקונצנזוס כאן בנוגע לג'יי, אני חושב שעדיף שאנשים יהיו שמחים מאשר מבואסים. אם יש למישהו התלבטות בין לאהוב את ההחלטה לבין לא לאהוב אותה - אני חושב שתמיד עדיף לבחור להיות מרוצה.
אני, באופן אישי, חושב שזה היה ראמבל מבריק עם סיום מבאס.

אתייחס קודם כל לסיום המבאס - אני לא חושב שג'יי אוסו זו בחירה טובה.
מרגיש לי שהוא יותר מקרה צדקה מאשר מיין איבנטר. 
יש הבדל בין התגובות שקודי קיבל לבין השבחים שג'יי מקבל. ההבדל הוא עדין ויחסית קל להתעלם ממנו, אבל ללא ספק יש גוון פטרוניסטי בכל הברכות שג'יי מקבל. 
כשאומרים יותר מידי "מגיע לו, הוא מלך", ומדגישים את זה, שוב ושוב, וכולם אומרים "מגיע לו, אני מאוד שמח, מאוד מגיע לו", אז בשלב מסוים זה נהיה קצת יותר מידי, וקצת חשוד מידי. 

לקודי לא היה צריך לציין שמגיע לו - כי זה ברור.
הוא היה האדם, וכאן נגמר הסיפור, קודי זוכה, נכון מאוד, ראוי ביותר, המשכנו הלאה. 
קודי זוכה, רוב הדיון הוא על מי הוא יבחר. אף אחד לא מתעכב על המובן מאליו, אנשים בוחרים לדבר על הדברים שנמצאים עדיין בספק. 
עם ג'יי זה שונה, 15 עמודים מלאים בתגובות מצוינות על כך שהוא ראוי.
ולמה הוא ראוי? 
כי זה דופק את פאנק, כי הוא עבד קשה, כי זו בחירה מפתיעה, כי הוא מביא מרצ', כי זה מגיע לו, כי הוא נאמן לחברה. כל הסיבות שבעולם חוץ מהסיבה היחידה שצריכה להביא לניצחון בראמבל - כי אנשים מתעניינים בג'יי אוסו.

ואנשים לא מתעניינים בג'יי אוסו.
אני מצטער - אבל אני באמת לא חושב שב3 חודשים ג'יי אוסו יצליח לגייס רמת עניין שתתחרה בטיטאנים של רסלינג.
ג'ון סינה פורש, רומן ריינס רודף, סת' רולינס מאבד את השפיות שלו, פאנק רעב למיין איבנט, מקנטייר רוצה נקמה, אל איי נייט, ג'ייקוב פאטו דורס את כל מי שבדרכו, קודי במגננה, וולטר מוקף מאתגרים.
וג'יי אוסו? סתם שם. במיין איבנט.
הוא שם כי שמו אותו בכוח, לא כי אנשים באמת מתעניינים בו מעבר למילה הקליטה ולטאונט המגניב. 

המיין איבנט ברסלמניה אמור וצריך להיות הקרב המעניין ביותר בקארד. 
ג'יי/וולטר או ג'יי/קודי לעולם, בשום צורה, לא יצליח להיבנות לרמה הזאת. 
אני מעריך מקרב לב את הבגרות של קהל הרסלינג שיודע להעריך טאלנט טוב ונאמן ועקבי וראוי, אבל אני חושב שאנחנו עלולים לחטוא בכך שנתבלבל בין מה שנחמד לבין מה שמעניין. 
אני רוצה לראות את פאנק, את סינה, את סת', את ריינס, את מקנטייר, לא אותך שארלוט, את ריפלי, את קודי, את וולטר, את ג'ף הארדי. לא את ג'יי אוסו. נחמד לי להיות נחמד, אבל במחיר של כל אירוע אחר חוץ מרסלמניה.

האם אני סומך על אייץ'?
ברור, כנראה יש מחשבה מאחורי הבחירה. אבל אני לא מסכים עם התהליך ולא עם התוצאה. הקרב יהיה טוב, הקרב יהיה מעניין, הקרב לא יהיה הכי מעניין.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • NoamRR, RoeeHardy, Tblack
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 6,201
אשכולות: 4
Likes Given: 51
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-05-2025, 12:59 AM
https://www.ynet.co.il/sport/article/hkenz00ao1x

תהנו
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
TripleT מנותק
Joober
**
תגובות: 325
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Mar 2024
02-05-2025, 08:32 AM
(02-05-2025, 12:59 AM)Sexy devil כתב:  https://www.ynet.co.il/sport/article/hkenz00ao1x

תהנו

יש לynet קצת מה ללמוד מהסיכומים פה
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (16): « הקודם 1 ... 12 13 14 15 16 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 02:55 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר