Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 27 28 29 30 31 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Royal Rumble 2025

עמודים (16): « הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 16 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתוצאות | WWE Royal Rumble 2025
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,912
אשכולות: 0
Likes Given: 1,376
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-02-2025, 09:11 PM
ראמבל מטורף. מההתחלה ועד הסוף. האירוע הכי טוב מאז רסמלניה.
ראמבל נשים היה טוב. הדעה שלי על שארלוט היא די אדישה. אני ממש לא שונא אותה אבל בהחלט היא מקבלת הרבה מעבר למה שמגיע לה. תכלס עכשיו - מגיע לה. אף אחת עוד לא ניצחה פעמיים ולתת פשוט לכל אחת לנצח יוריד מהערך של הקרב. אין באמת מישהי שיותר מגיע לה. קרב טוב בסה"כ.
אלכסה חזרה. רוקסן הפציצה. ג'ורדיין גרייס בהופעה מעולה. מת על זה שיש הופעות מהTNA.

לקרב הזוגות לא באמת היה סיכוי פה. כל קרב בין 2 ראמבלים ייבלע. אבל לזוגות - בכלל. קרב 2 מתוך 3 צריך זמן. אי אפשר שהכרעה תהיה תוך 4 דקות. זה מאבד את הפואנטה. אבל DIY פשוט מעולים כהילים אז זה נסלח.
מחלקת הזוגות של סמאקדאון בוערתתתת

קרב הסולם היה אדיר. ספוטים מטורפים שכאב לי הגב רק מלראות. האמת? לא רואה את רודס עושה היל טרן בקרוב, הוא פשוט סוף סוף אנושי ולא רובוט של קאצ' פרייזים. סוף סוף מישהו מוציא אותו באמת מאיזון.

החסרון היחיד מבחינתי זה סמי זיין. לא הבנתי למה הוא היה שם. מה הוא הוסיף? ויותר חשוב - למה הוא נדחף? הבנאדם הזה מיצה את עצמו לגמרי. שיהיה כבר הייל ולפחות שנראה צד אחר שלו. ושיפסיק עם הדמות של האנדרדוג המסכן וזה שנדחף לפיודים שהוא לא שייך אליהם.

והקרב המרכזי של הערב - בערך מ2010 לא היה להם כזה סטאר פאוואר בראמבל. זה היה מטורף לראות כלכך הרבה כוכבים בזירה בו זמנית. היה איזה שלב שהיו עשרה בזירה וכל אחד שם כוכב בפני עצמו, אלוף עולם לשעבר, מאיין איבנטר, חבר היכל התהילה בעתיד, וסמי זיין.

פאנטה בבוצ מאכזב בהתחלה, נקווה שלא יפגע בו. ברייקר פשוט חיה. מאז שהוא נכנס הקרב לא נרגע לרגע.

שונא שמבזבזים סתם ספוטים, והאמת גם ספוטים בידוריים מיצו את עצמם. אז לא הפריע לי בכלל שאין אגדות עבר, בדיוק כמו בשנה שעברה. ספייד בוצע כמו שצריך ולא באמת הפריע. מת עליו. אוטיס בזבוז של כניסה כמו שהוא בזבוז של מקום ברוסטר. לא היה לו שום מקום בראמבל הזה. שהיו מכניסים את קופי לפחות אם חיפשו למלא מקום.

מהכניסה ה15 הקרב לא נרגע לשנייה. ג'ו הנדרי אובר בקטע מוגזם. זה אשכרה לא הארגון שלו וכולם שרים את השיר שלו. ואז ריינס, מקנטייר, פאנק, סינה, רולינס. כוכב אחרי כוכב.

ההדחה המשולשת של ריינס רולינס פאנק הייתה נדירה. בואו נגיד את האמת, ריינס לא צריך קרב אליפות ובטח שלא צריך את הראמבל בשביל קרב אליפות. המאצאפ הכי טוב לרולינס ברסלמניה הזאת זה ריינס. פאנק יכול רק להרוויח מהקרב איתם. הלוואי שבאמת הולכים למשולש ברסלמניה. התקיפה על ריינס הייתה מטורפת. רולינס מאבד את זה. תתנתקו רגע מפייס - הייל. רולינס ריינס זה הרבה מעבר לזה. אף אחד לא צריך לעשות היל טרן בשביל זה. הם שני כוכבי על שפשוט שונאים אחד את השני. כל קרב ביניהם יהיה אדיר.

ונגיע לעיקר, YEET. אפשר להגיד הכל. אי אפשר להתכחש לעובדות. הוא הבנאדם הכי אובר שיש ברוסטר. רק אתמול כתבו כאן שהקאצ פרייז שלו הוא היחיד שקיבל שם של רחוב. וראמבל צריך גם להפתיע. עוד פעם סינה? באמת? שכחנו את סופר סינה? למה פארט טיימר בשנה האחרונה שלו צריך לנצח ראמבל? ואז להיעלם לחודש... ואין אופציה אחרת יותר טובה. פאנק יסיים את הסיפור שלו שנה הבאה או משהו. ג'יי הוא לא הדבר הבא. הוא הדבר הנוכחי. וצריך לתפוס את זה כשזה חם. ועכשיו, כשהאנטר מראה לו שהוא הכי מאמין בו - חובת ההוכחה היא עליו בRTWM ובקרב עצמו.
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • Asaf
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,899
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
02-02-2025, 09:12 PM
וואלה מודה... גמרתי. אין לי כוח לתגובה ארוכה שתפרט למה הראמבל היה יחסית סביר למה שציפיתי, אני רק אכתוב דבר אחד:

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE​EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,899
אשכולות: 19
הצטרף בתאריך: Jun 2021
02-02-2025, 09:30 PM
טוב גם פה אני אגיב שוב

אם ה-WWE הלכו על הדבר הזה אז שלא יעשו בכאילו, אני רוצה ג'יי נגד קודי ברסלמניה, אני רוצה את ג'יי מנצח את קודי ברסלמניה. יש שם סיפור שאפשר לספר, קודי היה זה שהחזיר את ג'יי אחרי שהוא עזב את הבלאדליין, קודי היה זה שהאמין בו בזמן שכולם חשדו בו מלבד סמי זיין, וקודי הוא זה שזכה איתו באליפות הזוגות לפני שנה וקצת, וזה יסתיים בזה שאחרי שקודי הרים את ג'יי מהמשבר הכי גדול בקריירה שלו, ג'יי הוא זה שמסיים את הסיפור של קודי עם האליפות. משם תהיה גם אפשרות לטרן של קודי בהמשך, וכמובן - ג'יי נגד ריינס בקרב על האליפות, כשג'יי בפעם הראשונה מצליח לנצח את ריינס וסוגר את המעגל שנפתח בספטמבר 2020 כשריינס השפיט אותו ועשה ממנו יד ימינו (וגם זרע את הניצנים למיינאבנט ג'יי אוסו).

ג'יי הוא אולי לא טאלנט ברמה של אף אחד מהפייבוריטים לראמבל ערב האירוע, אבל בהחלט אפשר לרוץ איתו תקופה כאלוף. מגיע לו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 6 users Like master of doom's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, GuyN98, Mad King, Tblack, Yovel
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,056
אשכולות: 14
02-02-2025, 09:48 PM
https://x.com/LoganPaul/status/1885879002377728366

אאוץ. מסכן ספיד.
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
02-02-2025, 10:19 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-02-2025, 10:27 PM על ידי Tblack.)
וואו איזה אירוע חוויה.

אחרי רסלמאניה, כל האירועים עד עכשיו הרגישו כמעט ברובם צפויים ואז מביאים לנו את הראמבל של הגברים. כיף גדול.

ראמבל נשים: האמת שהיה לי קשה עם הקרב. הוא היה ממוצע במקרה הטוב.
בניגוד לראמבל של הגברים, המחלקה של הנשים משופעת במתאבקות, היא גם מבורכת במתאבקות מאוד איכותיות, אבל למעטות מהן יש סטאר פאוור שיכול להחזיק ראמבל וזה היה מאוד ניכר. זה בייחוד כשהם החליטו לעשות קרב עמוס מאוד, עם מעט מאוד הדחות בהתחלה והרבה יותר מדי הדחות בסוף. זה הרגיש דחוס מדי. ההדחה מרובת המתאבקות שבוצעה על ידי ניה הייתה מבוצעת רע, ואפילו די עצלנית בעיניי - בעיקר כשמסתכלים על הצורה העוד יותר עצלנית ומגוחכת שבה היא עצמה הודחה. כל העניין של ההדחות המאוחרות והמאוחדות הוציאו את העניין וההפתעות מהקרב. עכשיו - בגלל שזהות המנצחת הייתה כמעט ברורה לחלוטין ובאמת לא הייתה מתאבקת אחרת שהייתה ראויה, אני אישית ציפיתי לחזרות מפתיעות שלא הגיעו. בי פאב, נטליה, מקסין - כולן כניסות מיותרות. וטריש... אוי טריש. אם היא חוזרת כמעט כל שנה להתאבק, זו לא הפתעה וזה זילות. במיוחד אם היא לא מביאה איתה את ליטה. אני לא יודעת לגבי החזרה של ניקי בלה, אבל הכניסה שלה בתור 30 הייתה רעה להחריד.
מה שכן אהבתי בקרב - אלכסה בליס. וואו. אחרי הדיווחים האחרונים הופתעתי מאוד שהיא הגיעה. הכבוד שעשו לצ'לסי והקהל שהיה מאחוריה. לאש לג'נד, ג'יידה, סטפני וג'וליה נראו טוב.

קרב הזוגות: מפאת חוסר זמן לא ראיתי. נשמע שלא הפסדתי הרבה.

קודי נגד קווין: קרב טוב מאוד עם ספוטים מטורפים. נהניתי ברמות. כן, הקרב התחיל קצת איטי אבל בתכל'ס היה בו כל מה שקרב סולם דורש - קצת הומור (הסולם הקטן היה מושלם), קצת היאבקות, הרבה טירוף והרבה רגעי וואו. קודי בסוף פשוט חיסל אותו. אני מרגישה ומקווה שזה רגע מכונן בריין של קודי, כאילו קודי של אחרי הקרב כבר לא יהיה אותו הקודי. ואני לגמרי אהיה בעד היל טרן שלו ופיוד עם ג'יי הפייס.

ראמבל הגברים: חלום. באמת שהקרב היה מעולה, ונהניתי מכל רגע שלו. לעומת הנשים, במחלקה של הגברים יש כל כך הרבה איכויות ומתאבקים מעניינים שהצליחו להחזיק את הקרב. והיופי הוא שהכוכבים האלו גם מתאבקים צעירים, גם מתאבקים ותיקים, גם החתמות חדשות וגם חזרות של מתאבקים פעילים.
ריי, פנטה, צ'אד וכרמלו (די לבוקינג הלוזרי) פתחו את הקרב אדיר. הביאו לנו קצב מעולה להתחלה, שבעצם קבע את הקצב המהיר של הקרב מבחינת הדחות (בשונה מהנשים).
ברון ברייקר וג'ייקוב כיכבו והיו כוכבים. הכניסה של ג'ו הנדרי הייתה פשוט מעולה - שיימוס קרע אותי מצחוק שהוא זרם איתו וכעס על ג'ייקוב אחרי זה.
ואז התחלנו את הסעודה העיקרים עם הכניסה של רומאן. אוי, רומאן. איזה כיף. מכירת תודה שחזרתי לאהוב היאבקות בשנה האחרונה. היה ברור שכשסינה, פאנק ורומאן נמצאים בזירה - לא ייקרה כלום עד שסת' ייכנס וזה היה פשוט מושלם (התגובה של סינה הייתה ענקית). כל הרגעים ביניהם היו מושלמים. כמה עומק יש בדמויות שלהם ובסיפור שלהם. ההדחה של רומאן וסת' ואז של פאנק היו רגעים של הלם וטירוף וצעקות (מזל שלא ראיתי באמצע הלילה). והברול אחרי כן מחוץ לזירה, ההתפוצצות של סת' על רומאן ופאנק - אין מילים.
מה שכן - דום, סמי, דמיאן, ל.א נייט ולוגאן פול*... פשוט ביזיון שאלו המקומות שהם קיבלו. הוריד לגמרי את הטירוף שקיבלנו מהכניסה של סינה עד לכניסה של סת'.

עכשיו לגבי זהות המנצח - הופתעתי מאוד. מהרגע שפאנק הודח התערערתי (ושמחתי) ולא ידעתי מי הולך לנצח. זו הייתה בחירה טובה בעיניי לשים אותו אחרון נגד סינה. הבייביפייס הכי גדול של החברה אי פעם (בין אם אוהבים אותו ובין אם לא) נגד הבייביפייס הכי גדול של החברה כרגע (סורי קודי). זה היה טאץ' מעולה וזה עבד לי. אם הם היו שמים את ג'יי נגד כל אחד אחרי בסוף, הוא היה מרגיש לא ראוי. אבל דווקא בגלל שזה היה מול סינה, זה הרגיש הכי נכון.
נכון, ג'יי אוסו הוא לא מתאבק טוב כמו הרבה אחרים, אני גם לא חושבת שהוא ישתפר מבחינת היכולות שלו בזירה. אבל הוא דמות טובה, וכיף להיות מאחוריו. ויש לו מה לספר. האם בא לי לראות את סינה מנצח שוב? לא. האם בא לי שפאנק יגיע למיין איבנט של רסלמאניה? גם לא. ונכון שזה יקרה, אבל טוב שלא דרך הראמבל - כי הוא לא ראוי. וג'יי, עם כמה שזו בחירה מעוררת מחלוקת - ראוי בעיניי. יש פה מה לספר. יש פה דמות שצריכה את הראמבל כדי להוכיח שהיא כן יכולה להתעלות למרות שפעם אחר פעם היא לא מצליחה. פאנק לא צריך את זה, סינה לא צריך את זה, סת' ורומאן לא צריכים את זה. ובדיוק בשביל זה יש את הראמבל.

תודה רבה על התוצאות!

* סלחתי ללוגאן פול כי הוא הדיח את פאנק
הגב
The following 1 user Likes Tblack's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 6,253
Likes Given: 54
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-02-2025, 10:31 PM
אף אחד לא כתב אז תרשו לי

לוגאן פול עשה מה שקופי עשה היה על השולחן הגיע למעקה של הקהל וקפץ לזירה ענק
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
BlackMarkHenry מנותק
Rookie
*
תגובות: 79
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Apr 2023
02-02-2025, 10:44 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-02-2025, 10:46 PM על ידי BlackMarkHenry.)
מתבאס להיות עוד אחד שמתבאס, אבל חוץ מהקרב של קודי ואוואנס, אירוע עם החלטות בוקינג הזויות ולא צפויות בקטע הלא טוב של הלא צפוי.

ג'יי אוסו לא נבנה בשום צורה כמיינאיוונטר לא משנה כמה שהוא אובר, הבן אדם היה נוכח בסצנה של בין אם האליפות הבין יבשתית ובין אם המשקל כבד בשנה האחרונה ועם כל הכבוד, לא הרשים ברמה באמת ניתנת לציון בין אם זה מול ברון ובין אם זה מול גונת'ר, אני לא יודע מה התכנית איתו אבל הוא לא הבן אדם לתת לו את המושכות עם אליפות ראשית. אני באמת לא יודע כמה אני רוצה לראות קרב שלו מול גונת'ר שוב ואני לא מאמין שיצליחו לבנות אותו אפילו בטיפה אמין נגד קודי, במיוחד שאי אפשר לבנות אף אחד מבין שניהם כהיל בפיוד כזה ופייס נגד פייס ביניהם הוא ממש לא משהו שאני רוצה לראות. עם רוסטר כל כך מפוצץ בטאלנט ברור למה לא היה חזרות או הופעות מפתיעות בראמבל, אבל עם כל הכבוד לג'יי שהוא אפר קארדר ואין איך להתווכח עם זה, הוא לא מיינאיוונטר ולא אלוף ראשי.

כקרב בפני עצמו, הקרב היה מעולה ועם אחלה של ספוטים, לא היה צורך בהופעות מפתיעות או חזרות כי הרוסטר באמת מלא בטאלנט מראשיתו עד סופו והצליחו גם לקדם סטוריליינים עם הראמבל הזה, הסוף שלו בין אם זה לוגאן פול בטופ 3 ובין אם זה זהות המנצח האפילו על כמה שהקרב הזה היה טוב.

הראמבל נשים זהה לראמבל גברים בעניין זהות המנצח. אני באמת שואל את עצמי מי ב-2025 רוצה לראות את שארלוט פלייר בפוש אינסופי גם אחרי חזרה שלה. בנוסף לכך, בדומה לראמבל גברים, הסוף פשוט היה מגוחך, הוציא כל כך הרבה מתאבקות אחרות חלשות בטירוף בשביל לקדם את ניה ג'קס ובדומה לראמבל גברים, זהות המנצחת האפילה על אחלה של ראמבל עד ה-10 דקות האחרונות שלו.

הקרב זוגות התחיל לא משהו, המשיך בקצב נהדר ונגמר בבולשיט רציני, במקום לתת לשני צוותים שבאמת יכולים לתת 20 דקות ברמה לרוץ כמו שצריך. מאוד מקווה שזה לפחות ישתלם בקרב זוגות נורמלי במניה, אחרת זה בזבוז מוחלט.

הקרב סולם היה פשוט נהדר, הספוט של הפישרמן באסטר היה פשוט משוגע ולרגע חשבתי אחריו שעוד אוואנס ייקח את זה. מאמין שהסיפור לא מאה אחוז נגמר פה, ככל הנראה מאמין שנראה טרן של זיין בזמן הקרוב, אבל האנטר בקלות יכול לעשות את זה נכון והטרן יגיע דווקא מקודי, דבר שיכול חד משמעית להפוך דברים למאוד שנים בדרך למניה.

סך הכל 3 מתוך ארבעת הקרבות פה נקבעים אך ורק לפי הסוף שלהם, שהרבה פעמים זה גם הדבר שהכי משנה בקרבות. מאוד מקווה שכמו שהורגלנו בחודשים האחרונים, כן יש איזה חשיבה לטווח הארוך עם ההחלטות שהתקבלו היום ודברים לא יעשו "על הדרך" כמו שנעשה שנה שעברה, כי שנה שעברה היה סטארפאוואר אפילו עוד יותר לא נורמלי מהשנה האחרונה שהצליח בקלות לסחוב דברים שברור שלא תוכננו מראש, מאוד מקווה שזה לא הסיפור למניה הקרובה.
הגב
The following 2 users Like BlackMarkHenry's post:
  • karusi, orgibor
חפש
הגב
BlackMarkHenry מנותק
Rookie
*
תגובות: 79
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Apr 2023
02-02-2025, 10:52 PM
(02-02-2025, 09:11 PM)Orton כתב:  ההדחה המשולשת של ריינס רולינס פאנק הייתה נדירה. בואו נגיד את האמת, ריינס לא צריך קרב אליפות ובטח שלא צריך את הראמבל בשביל קרב אליפות. המאצאפ הכי טוב לרולינס ברסלמניה הזאת זה ריינס. פאנק יכול רק להרוויח מהקרב איתם. הלוואי שבאמת הולכים למשולש ברסלמניה. התקיפה על ריינס הייתה מטורפת. רולינס מאבד את זה. תתנתקו רגע מפייס - הייל. רולינס ריינס זה הרבה מעבר לזה. אף אחד לא צריך לעשות היל טרן בשביל זה. הם שני כוכבי על שפשוט שונאים אחד את השני. כל קרב ביניהם יהיה אדיר.
כל כך מסכים עם זה. אם יש משהו מדהים כרגע היא שאין במקרה הזה של אם גם ריינס ייכנס לפיוד הזה מישהו מביניהם שהוא מאה אחוז היל או מאה אחוז פייס, הקו מאוד מטושטש וסך הכל יכולה להיות פה ריצה מטורפת עם קרב משולש שיכול בקלות להיות מיין איוונט באחד הלילות. שיתנו לזה לרוץ כמו שזה, בלי טרנים, בלי שאף אחד משחק תפקיד של פייס מובהק או היל מובהק
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 6,253
Likes Given: 54
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-02-2025, 11:18 PM
כל מי שהתלונן פה על ניקי בלה חחח אתם משהו הקהל מת עליה והיא אגדית שהיא הופיעה קיבלה פופים ענקים ואני עם לידור אמן נקבל אותה קבוע עכשיו לאיזה קרב
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב
The following 2 users Like Sexy devil's post:
  • karusi, TheFallenAngel
חפש
הגב
GuyN98 מנותק
Day One Ish
תגובות: 202
אשכולות: 1
Likes Given: 87
02-03-2025, 12:01 AM
(02-02-2025, 11:18 PM)Sexy devil כתב:  כל מי שהתלונן פה על ניקי בלה חחח אתם משהו הקהל מת עליה והיא אגדית שהיא הופיעה קיבלה פופים ענקים ואני עם לידור אמן נקבל אותה קבוע עכשיו לאיזה קרב

אה טוב הקהל אוהב אותה אז גם אני צריך לאהוב אותה.
הגב
The following 1 user Likes GuyN98's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (16): « הקודם 1 ... 8 9 10 11 12 ... 16 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-21-2026, 04:24 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר