Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 27 28 29 30 31 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Royal Rumble 2025

עמודים (16): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 16 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Royal Rumble 2025
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 6,213
אשכולות: 4
Likes Given: 52
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-02-2025, 12:27 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-02-2025, 12:35 PM על ידי Sexy devil.)
(02-02-2025, 12:17 PM)ser duncan the tall כתב:  מביאים לו לנצח כי הוא המתאבק הכי אובר ברוסטר, וכן הראמבל נועד לתת למתאבקים הכי אובר את הקפיצת מדרגה שהם צריכים לפעמים.
קצת שכחנו מזה בעשור האחרון של וינס, שבו ה-WWE העדיפו רגעים על פני סטוריליין, אבל ככה בונים מתאבק - לאורך זמן, עם החלטות שבונות את הדמות שלו אחת אחרי השנייה עד לרגע שהוא עומד בטופ. ההפסד לגונת'ר זה נטו כדי שהניצחון ברסלמניה, אם וכאשר, יהיה יותר גדול.

לשם שינוי אני מסכים איתך לגביי הזכייה והאובר שלו הוא מזכיר את דניאל בראיין שכל הקהל איתו
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-02-2025, 01:01 PM
(02-02-2025, 12:27 PM)Sexy devil כתב:  מעניין אותי מה קורה פה או שסינה ביקש לנצח והאנטר סירב או שדווקא רצו לתת לסינה לנצח והוא החליט מרצונו לוותר על הניצחון אבל יאלה הראמבל מת מבחנתי מסתכלים קדימה אלמנשן צאמבר מעבר לפינה
לא קשור
סינה הנוכל אמר ש2025 הולכת להיות השנה שלו שהוא מושקע בהיאבקות אבל גם חתם על צילומים.
סינה בהונגריה עכשיו נראה לי לצילומי סרט או סדרה
הוא לא יכל להיות בראו וסמאקדאון עד אלימינשיין צאמבר,
אז האנטר סגר איתו שהוא ייקח את הציימבר מול קודי , בזמן שג'יי ייקח את הראמבל מול גונתר
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
02-02-2025, 01:13 PM
(02-02-2025, 01:01 PM)karusi כתב:  לא קשור
סינה הנוכל אמר ש2025 הולכת להיות השנה שלו שהוא מושקע בהיאבקות אבל גם חתם על צילומים.
סינה בהונגריה עכשיו נראה לי לצילומי סרט או סדרה
הוא לא יכל להיות בראו וסמאקדאון עד אלימינשיין צאמבר,
אז האנטר סגר איתו שהוא ייקח את הציימבר מול קודי , בזמן שג'יי ייקח את הראמבל מול גונתר

ממה שהבנתי סינה חתום רק בראו אז אם הוא ינצח את קודי או שהוא יעבור לסמקדאון או שהאליפיות הראשיות יחליפו ברנדים
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
02-02-2025, 01:20 PM
(02-02-2025, 11:51 AM)Sexy devil כתב:  אני אגיד לכם משהו במידה ונקבל ברסלמניה סינה נגד קודי אני הולך בהימורים עם קודי לא רואה את קודי לא יוצא אלוף ברסלמניה

זה רק אומר לנו שסינה ינצח.
סינה נתן לך ספויילרים לצ'אמבר ולרסלמניה. הוא גם אמר לך שהוא חשב שזה לא נכון בשביל
החברה לקחת את המין איוונט ובטח את החגורה והיום נפל לו האסימון שזה טעות ובעיקר בשביל החברה
הוא חייב לקחת את ה17 (ולהיות גם היחיד שעושה את זה רק בחברה אחת ולשים את הWWE בטופ ללא עוררין)

יש סיכוי שקודי הולך להיל טרן, גם ראינו את הקהל היום טיפה מתהפך עליו וזה יחריף שזה יהיה נגד סינה שהקהל
הבהיר רוצים לראות אותו שובר את השיא של פלייר.
הגב

•
חפש
הגב
Just Keep Fighting מנותק
KO
**
תגובות: 430
אשכולות: 1
Likes Given: 37
הצטרף בתאריך: Dec 2024
02-02-2025, 01:47 PM
לא הייתי ככה בשוק ממשהו בWWE מאז שאנדרטייקר הפסיד ברסלמניה ללסנר.
ג׳יי אוסו זוכה בראמבל הולי שיט, אני לא מצליח לחשוב, מה אני חושב על זה בכלל?

לא משנה נתחיל מההתחלה אולי תוך כדי זה יבוא לי.

ראמבל נשים - אני חושב שלא מגיע לליב ואיוו שיחרבנו עליהן ככה ויכניסו אותן 1 ו-2 וזה גם די הבהיר לי ששארלוט תזכה באותו רגע, אבל הקרב עבד לי מצויין, צפיתי בכל שנייה ולא זפזפתי אפילו דקה. אני כן מסכים עם הזכייה של שארלוט כי מבחינת בוקינג זכייה של ליב ואיוו לא מסתדר לי כל כך טוב אז בסדר.
אה ואיזה כיף שבליס חזרה כמובן, הייתי בשוק לגמרי.

הזוגות היה קרב מעולה. היה ברור שDIY ישמרו אבל הייתי חייב לצפות בכל הקרב כי יש פה 4 מתאבקים שהם 10/10 בתוך הזירה.
מניח שנראה קרב סולם מרובה משתתפים על האליפות הזאת ברסלמניה.

קודי נגד אואנס - וואו וואו וואו! הקרב התחיל לי קצת רדום אבל ברגע שהם נכנסו לקצב הייתי מהופנט, הספוטים ששניהם לקחו היו פסיכיים.
אני חושב שמגיע לקודי לשמור וללכת לרסלמניה אלוף, אבל מגיע פה כפיים לאואנס. הוא ללא ספק האיש שהוציא מקודי את ההכי טוב שיש מאז רסלמניה 40.

ראמבל גברים - הוא התחיל די משעמם, אני יודע שהעניין בראמבל מתחיל פחות או יותר מהכניסה ה-15 אבל יש קצת עניין לפני, פה לא היה בכלל.
התחיל עם כל הלוצ׳ות האלה שאני לא סובל, אחרי זה ברון נכנס ונתן כמה דקות יפות, עוד כמה כניסות מרדימות ואז ג׳ייקוב נכנס והאמת שזאת הופעה מאוד מאכזבת שלו (לא באשמתו כמובן) להיות מודח ע״י סטרומן בשביל תיקו בניהם? בשביל מה?
ריינס נכנס ואז עזבתי את הטלפון ואמרתי טוב…עכשיו מתחיל הראמבל וכמובן שזה מה שקרה, כי משם הראמבל קיבל את התפנית שציפיתי לה כל כך.
אחר כך הגיע מקנטייר שחשבתי שיזכה רוב השנה ואתמול בהימורים החלפתי לפאנק כי הלכתי עם הראש, סטיילס חזר עם הTheme Song הישן שלו איך התגעגעתי לאיש הזה, סינה נכנס והתרגשתי כמו ילד בן 6, פאנק הגיע ואז הקטע שלו של סינה ריינס ורולינס דפק לי הלב מרוב אדרנלין.
קצת התבאסתי שמקינטייר הודח ב-9 אנשים כי לא מגיע לו כזאת יריקה בפנים, אבל זה בוקינג די נכון כי לו ולפריסט אין מה לעשות ברסלמניה כל כך, אז קרב בניהם זה באמת רעיון טוב.
השישייה…..ריינס רולינס פאנק סינה ג׳יי ולוגאן פול, הולי שיט מה הלך שם עם רולינס, האיש הזה כל כך טוב איך הוא גונב את ההצגה כל פעם, לאן זה ילך? משולש? רולינס ריינס? פאנק ריינס? מה קרה שם לעזאזאל
שסינה נשאר עם לוגאן פול וג׳יי אני חושב שכולנו היינו בטוחים שסינה זוכה, הוא הדיח את פול והייתי בטוח שג׳יי רץ אליו בספיר וסינה זורק אותו החוצה, גם שהוא הרים אותו לAA על החבלים הייתי בטוח שהוא זורק אותו ואפילו שהוא יצא מזה חשבתי שסינה יתחמק. אפילו שהוא דחף אותו החוצה הייתי עם פה פתוח כי חשבתי שסינה החליק או משהו…שזה לא היה מתוכנן, פשוט שוק, ג׳יי אוסו זוכה בראמבל!

אבל אני עדיין לא סגור על האם אני מרוצה מזה, מצד אחד באמת מגיע לו אבל מצד שני הוא הרי ילך על גונת׳ר וסביר להניח שיזכה ואני פשוט לא חושב שהוא מספיק טוב עדיין כדי להחזיק אליפות ראשית. אין לו את הסטאר קואליטי שיש לפאנק, מקינטייר, רולינס וכו׳, הוא גם לא טוב בזירה כמוהם.
אני אסיים עם מה שהתחלתי ואגיד שאני לא יודע…צריך עוד לחשוב מה אני חושב על זה חחחחחחחחחח
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
02-02-2025, 01:56 PM
(02-02-2025, 01:20 PM)gilam כתב:  זה רק אומר לנו שסינה ינצח.
סינה נתן לך ספויילרים לצ'אמבר ולרסלמניה. הוא גם אמר לך שהוא חשב שזה לא נכון בשביל
החברה לקחת את המין איוונט ובטח את החגורה והיום נפל לו האסימון שזה טעות ובעיקר בשביל החברה
הוא חייב לקחת את ה17 (ולהיות גם היחיד שעושה את זה רק בחברה אחת ולשים את הWWE בטופ ללא עוררין)

יש סיכוי שקודי הולך להיל טרן, גם ראינו את הקהל היום טיפה מתהפך עליו וזה יחריף שזה יהיה נגד סינה שהקהל

סינה נתן ספוויילר שינצח בראמבל וזה לא קרה אני מוכן להתערב שקודי מנצח את סינה ואם סינה יהיה אלוף שוב זה רק בהמשך שיקח את האליפןת הבין יבשתית שהיחידה שחסרה לו אתה תראה שקודי ינצח את סינה במניה
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
02-02-2025, 01:57 PM
(02-02-2025, 01:56 PM)Sexy devil כתב:  סינה נתן ספוויילר שינצח בראמבל וזה לא קרה אני מוכן להתערב שקודי מנצח את סינה ואם סינה יהיה אלוף שוב זה רק בהמשך שיקח את האליפןת הבין יבשתית שהיחידה שחסרה לו אתה תראה שקודי ינצח את סינה במניה

מתישהו אתה תלמד את ההבדל בין "ספוילר" ל"פרומו". היום זה לא היום הזה כנראה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 5 users Like The Visionary's post:
  • gilam, lidoradir, Liorton, SaHBK, Shalev_the rock
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
02-02-2025, 02:02 PM
ברמת המאקרו האירוע היה טוב מאד, במיקרו היו המון החלטות שהיוו באמפרים לאורך הדרך ומנעו מהנסיעה לעבור חלק כמו שאפשר היה לעשות.
אנסה לנתח כמה שעולות לי לראש עד שאתעייף ואלחץ "פרסם תגובה".
1)ההחלטה המרכזית היא כמובן על זהות המנצחים בראמבלים, ללכת עם ג'יי זאת החלטה סופר אמיצה שאני מעריך בטירוף ומבשרת בעיקר טובות לגבי העתיד אבל הוא לא טאלנט מספיק טוב. ניב צודק והוא אובר בצורה מדהימה והלוואי והוא היה יכול לגבות את זה בזירה אבל ניסו וזה לא עבד, הוא פחות טוב מל.א נייט שהיה באותה עמדה עד לא מזמן והתרסק על הפרצוף. קרב הסינגלס האחרון שג'יי סיפק בו את הסחורה היה לפני יותר מ-4 שנים והוא נשען בו על HIAC ועל הפיק של סיפור הבלודליין. מאז היו לו עוד לא מעט הזדמנויות שהוא הרוויח אותן לגמרי ביושר עם עבודה קשה והתמדה אבל ברגע האמת זה פשוט לא עבד: הטרייבאל קומבט מול ריינס, עוד 2 הזדמנויות על אליפות העולם מול גונת'ר ופריסט, הפסד נוסף לגונת'ר על הIC ומעל כולם הקרב הכי חלש של הרסלמניה האחרונה מול ג'ימי אוסו. אז הלוואי וזה יהיה שונה הפעם כי אני לגמרי אוהב ומעריך את האומץ לבחור בזוכה אחר עם סטארפאוור כזה פשוט הייתי מעדיף שהזוכה האחר יהיה אחר, וכאן שארלוט נכנסת לתמונה. אם רק היו מחליפים בין הבחירות בין הזוכים בנשים ובגברים זה יכול היה להיות מושלם. בשנה עמוסה כזאת מבחינת מיין אבנטרים בגברים הקהל היה מחבק כל אחד מהם כזוכה כי זה גם היה מפתיע יותר משנים קודמות וגם הם דאגו לעשות עבודה מדהימה בבניית המוטיבציה של כל אחד מהם לקראת הראמבל ולקראת רסלמניה ככה שכל אחד מהם היה מצוין. אצל הנשים לא היה לנו את זה, ראינו בהתפלגות ההצבעות לטובת שארלוט ובגלגול העיניים של כולנו כזה אשכרה קרה, לא בנו לה אופק ברור או סיבה מעניינת, אפילו לא שברו את הראש באיזה שלב להכניס אותה לקרב, נתנו לה את הלאקי 27 ונתנו לניה לפנות לה את הדרך. אז דווקא כאן היה מקום להיות שאפתנים יותר עם המנצחת, חלק פה יודעים שאני חלמתי על המפגש בין גרייס לריפלי, בפנטאזי-בוקינג שלי באמצע השנה ממש רציתי שילכו על זוכה מNXT והיה להם פה מגוון מפואר ללכת איתו, בהימורים היו איזה 4 הצבעות שהתפזרו בין איו, ליב, ביאנקה וג'ייד שגם ארבעתן היו עובדות מצוין ואני בטוח שאני לא היחיד שהתפוצץ מלראות את החזרה של אלכסה בליס ורק רוצה לראות אותה חוזרת לטופ.
אז שני הקרבות ביו באמת מעולים אבל אם רק היו לוחצים על שיפט בין הזוכים זה כבר היה מושלם.

טוב לכתוב את הסעיף הראשון כבר עייף אותי, אנסה לרדת לרזולוציות נמוכות יותר בסעיפים הבאים ולסגור את הבסטה.

2) אורי כבר דיבר על הבזבוז במספרי 30, אז את האמת שהבחירה בלוגאן פול היא בסדר גמור מבחינתי ונראה שבונים עליו לשחק תפקיד גדול ברסלמניה הבעיה שלי היא רק עם הבחירה בניקי בלה. הייתי בטוח באלף אחוז שלפחות אחת מבין בקי וג'ייד חוזרת בראמבל ואז הכניסה הזאת תפורה עליהן אבל תהיה הסיבה אשר תהיה שמנעה מהן להופיע ובהתחשב בטאלנט שכן הופיע היו חייבים לתת את הספוט הזה לאלכסה בליס. אני חושב שאפילו בWWE הופתעו מכמות הפופ שהיא קיבלה, היא לא רק פרצוף יפה אלא בשיא שלה גם אחת המתאבקות הטובות בעולם לדעתי.
3) רוצה להמשיך לדבר על בליס והפעם על מעט הזמן שקיבלה בזירה וההדחה המהירה. גם היא וגם סטיילס נכנסו על תקן ההפתעות הגדולות של הראמבל ומלבד הדקה הבודדת שהדרך הארוכה מהרמפה לזירה השאירה להם לשואוקייס לא קיבלו עוד שום ספוט בקרב. שני מתאבקי טופ, שקיבלו כניסה של טופ ונעלמו כלא היו.
4) התייחסות נוספת לנכנסים בראמבל הגברים. מתוך 30, 18 הוכרזו מראש, זה המון אבל זה גם הצית את הדמיון שאם הם מכריזים כבר כמעט על כל המיד-קארד מראש אז במעט המקומות שנשארו יש להם אסים לשלוף מהשרוול. היה רק אס אחד וג'וקר אחד, סטיילס וספיד. השאר הלך לחבר'ה כמו אוטיס, המיז, ג'ימי וקייזר. בעצם שכחתי גם מג'ו הנדרי אבל מישהו זוכר את החלק שלו בכלל? פאקינג זכה עכשיו באליפות העולם של TNA ומודח תוך 2 דקות. שוב, אין לי תלונות על זה שלא קיבלנו עוד אורטון, אובה פמי או הרוק אלא על זה שעם החומר הקיים היו צריכים לדעת להתנהל אחרת ואולי גם להכריז אפילו על יותר שמות מראש.
5) והפעם בקטנה על סדר הכניסות. אצל הנשים לא בזבזו זמן ושפכו את הטובות ביותר כבר מההתחלה וזה עבד לי, אצל הגברים העדיפו לחכות ולתת למיין אבנטר הראשון להיכנס בכניסה ה16. היו מי שהרוויחו מזה כמו ברייקר ופנטה שעשו ראמבל נהדר מבחינה אישית, אני גם כן נהנתי מההופעה של ג'ייקוב פאטו לעומת כמה תגובות שראיתי פה, אבל לדחוס את כל הסטארפאוור להיכנס אחד אחרי השני גרם להם להזדרז מאד ברגע שנכנסו לזירה ולהיות מודחים לפני שהספקתי למצמץ. רולינס ופאנק הודחו ממש רגעים אחרי שנכנסו ועל ההדחה של מקינטייר כבר דיברו פה. זה היה יכול לעבוד טוב יותר אם הראמבל היה נמשך לאורך יותר זמן אבל אני מבין ש4.5 שעות זה גם ככה כבר מעל המצופה. עם הדרך שבה הודחו אין לי באמת בעיה, דווקא אהבתי אותה, רולינס שוב שיחק מושלם וגם ככה בכל קומבינציה שהרצתי בראש היה שם שתמיד נשאר בחוץ ברסלמניה אז להריץ משולש ביניהם יכול לעבוד כל כך טוב כי הם דאגו להשקות את את האינטראקציות בין שלושתם למשך למעלה משנה ועכשיו זה הזמן לקטוף את הפירות.
6) יוצא לרגע מקרבות הראמבל להתייחסות קצרה לקרב הזוגות. אם באירוע של 4.5 שעות ובקארד של 4 קרבות אתה לא יכול להבטיח שקרב של 2 מתוך 3 הכרעות יקבל לפחות 15 דקות אתה לא קובע את הסטיפולציה הזאת. אני כן אהבתי את הקרב, DIY הילים אדירים ו-MCMG היו יכולים אפילו לדחוף אותם לקצה אם לא היו צריכים למהר כל כך בין הכרעה להכרעה, זה מסוג היריביויות שצריכות להמשיך ל-EC ורסלמניה, לא למרובה משתתפים. SP, PD ו-LG צריכים לקבל את הצ'אנסים שלהם רק בסמאקדאון, לא לגנוב להם את הספוטלייט מהקרב שנלקח מאיתנו.

זהו, נראהלי אסגור פה לבינתיים, יש עוד להשלים קוליז'ן וסטארדום, ד"א לא הזכרתי את קרב הסולם כי לטעמי היה מצוין וחף מטעויות, אפילו בסמי זיין השתמשו נכון כאן, בסה"כ אסיים בטעם מתוק ואגיד שלמרות 6 הנקודות האלו כל הקרבות היו טובים ונהנתי מהם מאד.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, NoamRR, RoeeHardy
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
02-02-2025, 02:05 PM
(02-02-2025, 01:57 PM)ser duncan the tall כתב:  מתישהו אתה תלמד את ההבדל בין "ספוילר" ל"פרומו". היום זה לא היום הזה כנראה.

אני ראיתי את הפרומו של סינה הוא אמר שהוא ינצח ברסלמניה ויהיה אלוף 17 פעם אבל אני לא רואה את זה קורה לא הגיוני שמי שניצח את רומן אחרי 3 שנים יקבל ריין של שנה אני אגיד לך משהו כמו שהייתי מופתע שאהוב ליבך לקח את הראמבל אז אני אהיה מופתע אם סינה ינצח את קודי
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
02-02-2025, 02:13 PM
(02-02-2025, 01:20 PM)gilam כתב:  זה רק אומר לנו שסינה ינצח.

דרך אגב סינה גם יכול לזכות במאני דה בנק ואז לשבור את השיא ככה קודי ישאר אלוף תחשוב על זה סינה פודה על גיי אוסו וסוגר מעגל בנקמה בראמבל אלה אם כן כמו שאמרתי סינה ישאר אלוף 16 פעם ויזכה בבין יבשתי הוא חייב לזכות בגרנד סלאם
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (16): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 16 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 09:05 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר