01-26-2025, 11:18 PM
(01-26-2025, 10:10 PM)Jon_M0xley כתב: תגובה לא לעניין.
זה כמו שיגידו בגלל שאני ואתה אוהדי ביתר אז אנחנו גזענים.
ומה עם זה שהם שרים ירושלים על הזין?
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
01-26-2025, 11:18 PM
(01-26-2025, 10:10 PM)Jon_M0xley כתב: תגובה לא לעניין. ומה עם זה שהם שרים ירושלים על הזין?
01-26-2025, 11:30 PM
(01-26-2025, 11:18 PM)Sexy devil כתב: ומה עם זה שהם שרים ירושלים על הזין? לקלל זה משהו אחד, ואני האחרון שיכול להיתמם בנושא באותה מידה אני לא משתף פעולה עם ניאו נאצים למכבי תל אביב אני לא יכול לפנות לכל הקהל שלכם אבל אני מאמין שאם אצליח לשכנע נפש אחת עשיתי את השנקל שלי החלטה שלך איך להתנהג אני אגיד עוד הפעם יש יריבות ספורטיבית ויש להשוות ארגון טרור (פשוטו כמשמעו) לקהל אוהדים וקבוצת כדורגל. המקום של הפוליטיקה לא בכדורגל.
01-26-2025, 11:52 PM
(01-26-2025, 11:30 PM)Agent O22 כתב: לקלל זה משהו אחד, ואני האחרון שיכול להיתמם בנושא תקשיב גם זה שאוהדים שלכם כותבים בכל מקום אמן קרע לאצילי לא תורם בקיצר אין אהבה בין הקהלים אבל כבוד בין הקבוצות בהנהלה
01-27-2025, 07:09 AM
01-27-2025, 07:54 AM
(01-26-2025, 11:52 PM)Sexy devil כתב: תקשיב גם זה שאוהדים שלכם כותבים בכל מקום אמן קרע לאצילי לא תורם בקיצר אין אהבה בין הקהלים אבל כבוד בין הקבוצות בהנהלהדוויל אתה טועה, ואני אסביר לך למה : אייג'נט צודק במאה אחוז. אין שום בעיה ביריבות ספורטיבית, אבל אחרי מה שקרה ב-7 באוקטובר, אף קבוצה או גוף בישראל לא צריכים להיקרא בשמות כמו "חיזבאללה" או "חמאס". אלה לא סתם כינויים – אלה שמות של ארגוני טרור שרצחו את החברים, האחים והאחיות שלנו. יש מקום להומור, יש מקום ליריבות, אבל יש גם גבול ברור, וזה בדיוק המקום שבו צריך לעצור. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
01-27-2025, 01:53 PM
(01-27-2025, 07:54 AM)StavHen כתב: דוויל אתה טועה, ואני אסביר לך למה : סבבה אחי מת עליך
01-27-2025, 07:28 PM
![]() ביום של משחק נגד חיפה הוא עושה לי ניסוי עם השוער, זלאטיץ' מקווה בשבילך שיצליח. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|