Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 397 398 399 400 401 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתגיד את האמת
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#3,981
01-09-2025, 08:58 PM
הפינישר של ניה ג'אקס קופצת מהחבלים הוא אחד העלובים שראיתי.

ביאנקה בלאייר מדהימה. איזה הבדל בגודל בינה לבין ג'אקס והיא מבצעת עליה kod

טיפרני - לזכות באליפות אחרי מונסולט? זה די עלוב. כמה קפיצות על החבלים היא צריכה כדי להגיע לחבל העליון?
אני לא אוהב את הקול ציפציף שלה
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#3,982
01-11-2025, 12:13 AM
הקונצנזוס סביב NJPW כרגע הוא שהם לא מסוגלים לצאת מהבור בו הם נמצאים.

הטאלנטים שלהם זקנים ועייפים, אין אנשים עם המון מוטיבציה, הגישה של 'לשנות את הביזנס' רק לוקחת אנשים שהם אובר לWWE או ככל הנראה לAEW.

למרות זאת, אני רואה את גייב קיד ואת הWar Dogs וחושב שבתכלס הם התשובה. הם וטסוג'י.
אני לא יודע איפה קראתי את זה, אם ביוטיוב או כאן, אבל השלישייה הזאת (WD) מזמן עקפה את המנהיג שלהם (פינלי). המהלך החכם והנכון של טנהאשי לעשות הוא להריץ אנגל הפיכה ולתת לגייב קיד ולWD להיות הגרסה הנוכחית של אומגה/באקס. יש להם את זה, יש להם את הקול פקטור שאין כמעט לאף אחד בNJPW. הגיע הזמן ללחוץ איתם על ההדק. 

כל השאר?
גרסה יותר עייפה ומשעממת שלהם מלפני כמה שנים. נאיטו, GOK, הירומו, צייד הראשים ואליפויות הלואוקארד ג'ף קוב, איוול, כולם. יש להם ארבעה חבר'ה שאפשר לסמוך עליהם, יש להם את פינלי שהוא בגדר "בסדר" נכון לעכשיו, יש להם את ZSJ, הם יכולים להיות בסדר. 

אה, ושמתם לב שלא הזכרתי את שוטה אומינו?
כן, זה היה בכוונה, הרי אני מדבר על העתיד של NJPW. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • DarkArts, KB24
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#3,983
01-17-2025, 02:08 AM
אני מנסה להרכיב פה דעה, אבל היא לא סופית אז תגידו מה אתם חושבים.

יש הרבה דיבורים אפוקליפטיים סביב AEW. 
אני לא בהכרח חושב שיש מקום לדבר על אפוקליפסיה בעתיד של AEW - בעיקר מפני שאולי היא כבר קרתה ב2023. 

אני אסביר: כל העוקץ בארגון הזה היה השיפט מתעשייה שיש לה קודקוד אחד לכזו שיש לה שניים.
ארגוני צד היו לנו בשפע - ROH, NJPW, TNA, קונטרול יור נרטיב המעולה, GCW, OTT והלאה. עוד ארגון כזה, גדול ככל שיהיה, לא באמת משנה משהו בביזנס. וAEW הוקמו מתוך כוונה מלאה 'לשנות את הביזנס'. 

המרכיב המהותי באתוס של AEW היה 'אנטי WWE'. 
לא יעזור אם נכחיש בדיעבד או לא, זה היה הmission statement. 
במילותיו האירוניות של אלוף הWWE הנוכחי - "From undesirable to undeniable". 

האם מישהו יכול לקרוא לAEW, בינואר 2025, Undeniable? 
לדעתי.. לא. במיוחד כשWWE מצעידים את כל הביזנס לרמות חדשות שלא נראו בעבר (מאז 2021), וAEW מדדים מאחור בעצלתיים. 

האם הביזנס מכיל 2 קודקודים בשלב הזה? 
ב2018 לא, ב2019 לא, ב2020 כן, ב2021 לגמרי, ב2022 כן, ב2023 אולי, ב2024 לא, ב2025 מה? יש עוד ארגון?

אז הם איבדו את המרכיב הבסיסי ביותר בקוד הגנטי שלהם. בנוסף, העולם לא נגמר באפוקליפסיה, הרי אם כך היה המצב - לא היו עולמות 'פוסט אפוקליפטיים' כקונספט. אפוקליפסיה זה אסון שלוקח המון זמן להחלים ממנו. 
אני חושב שבשלב הזה של AEW, יכול מאוד להיות שהאסון הזה באמת קרה. הם לא תחרות יותר - אפשר לראות את זה בקלות כשיצטטו אותי ויאמרו לי "אפשר פשוט להינות מרסלינג? שני הארגונים טובים" מבלי להתייחס לעובדה שAEW חד משמעית קמו כאלטרנטיבה, כקונטרה, ולא כמשהו בפני עצמו. 

גם בעולם פוסט-אפוקליפטי יש חיים, ובהתאם, הנה ג'ריקו מול אדג' (סליחה, COPE, שם שלקוח מהדמיון של וינס מקמהן ב2019), הנה מלא קנדיאן דסטרוירס ללא מכירה, הנה קרב חוטי תיל עם נעצים, הנה מוקסלי, הנה ג'ארט. אבל אנחנו כנראה נמצאים בעידן של פוסט האסון, חזרה לקודקוד אחד, ואולי (ואני ממש מקווה) התחלה של מעגל חדש בו AEW כן ימצאו את עצמם שוב מרימים ראש מול WWE ומחזירים לעצמם את האון ואת היומרה שהייתה להם בעת ההקמה. 

עצם החזרה של הבאקס וקני הביתה (NJPW) אולי מסמנת את זה יותר חזק מהכל.

אבל שוב - הדעה לא סופית, סתם משהו שעלה לי לראש. 
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Asaf
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,180
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,135
#3,984
01-17-2025, 02:22 AM
(01-17-2025, 02:08 AM)SwitchBlade כתב:  הם לא תחרות יותר

הם מעולם לא היו תחרות, הם מעולם לא יהיו תחרות.
בחיים לא תיהיה תחרות ל-WWE.

[Image: image.gif]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#3,985
01-17-2025, 02:31 AM
(01-17-2025, 02:22 AM)lidoradir כתב:  הם מעולם לא היו תחרות, הם מעולם לא יהיו תחרות.
בחיים לא תיהיה תחרות ל-WWE.

ב2021 WWE לא הצליחו לעמוד בשליש מהקצב של AEW. 
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,180
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,135
#3,986
01-17-2025, 02:50 AM
(01-17-2025, 02:31 AM)SwitchBlade כתב:  הקצב של AEW. 

דניאל בריאן חחחח

איזה קצב ואיזה נעליים... הקצב היחידי שהיה להם זה קרבות מהירים חסרי חשיבות, גלגלונים, ספוטים חולניים ו-0 מכירות, דם מיותר ועשרות אלפי כוכבים מדייב מלצר האידיוט. תקופת הצעצועים של טוני קהאן, כל שבוע דביוט של מישהו אחר. בסוף לא יצא מזה כלום.

[Image: giphy-1.gif]

[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#3,987
01-17-2025, 02:56 AM
(01-17-2025, 02:50 AM)lidoradir כתב:  דניאל בריאן חחחח

איזה קצב ואיזה נעליים... הקצב היחידי שהיה להם זה קרבות מהירים חסרי חשיבות, גלגלונים, ספוטים חולניים ו-0 מכירות, דם מיותר ועשרות אלפי כוכבים מדייב מלצר האידיוט. תקופת הצעצועים של טוני קהאן, כל שבוע דביוט של מישהו אחר. בסוף לא יצא מזה כלום.

קני אומגה < ביילי הום פרייז
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,226
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#3,988
01-17-2025, 03:16 AM
היו סטוריליין מעולים עם בניה לטווח ארוך ובתקופה הזאת במקביל היה בWWE את הרצה הנמוכה של וינס.

אי אפשר להתכחש לגל של AEW

מירו עם TNT
MJF עם ג׳ריקו פאנק וווארדלו
הריין של אומגה עם האליפות
הסטוריליין של האנגמן לאליפות
פאנק עם קינגסטון
בריט בייקר

המומנטום הזה היה מדהים בזכות היכולת לספר סיפור וכמו שלידור אמר- אין סיפור אבל יש הרבה כוכבים ממלצר.
הגב
The following 1 user Likes Asaf's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
WWFWCW מנותק
Rookie
*
תגובות: 141
אשכולות: 1
Likes Given: 76
הצטרף בתאריך: Jul 2024
#3,989
01-17-2025, 04:12 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-17-2025, 04:25 AM על ידי WWFWCW.)
(01-15-2021, 02:04 AM)Ariel כתב:  אני לא חושב שריק פלייר והאלקהוגן היו מצליחים אילו היו בדור של היום

(01-09-2025, 11:10 AM)StavHen כתב:  

השיר הכי טוב של ראו אי פעם.
בדיוק נזכרתי בו לפני שבוע בגלל שאני רואה WWF/WCW והפתיח בשנות 90 המאוחרות הוא לא ברמה גבוהה אז נזכרתי בפתיח של 2005. פתיח ומוזיקה שלדעתי הוא ברמה יחסית לשנות ה90 המאוחרות זה של ECW אבל עדיין הפתיח של RAW שהבאת הוא הכי טוב אי פעם
אכן הברקה שלהם, ככה פתיח של תוכנית רסלינג צריך להראות
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,351
אשכולות: 12
Likes Given: 1,131
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#3,990
01-17-2025, 05:31 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-17-2025, 05:32 AM על ידי gilam.)
(01-17-2025, 02:08 AM)SwitchBlade כתב:  אני מנסה להרכיב פה דעה, אבל היא לא סופית אז תגידו מה אתם חושבים.

יש הרבה דיבורים אפוקליפטיים סביב AEW. 
אני לא בהכרח חושב שיש מקום לדבר על אפוקליפסיה בעתיד של AEW - בעיקר מפני שאולי היא כבר קרתה ב2023. 

אני אסביר: כל העוקץ בארגון הזה היה השיפט מתעשייה שיש לה קודקוד אחד לכזו שיש לה שניים.
ארגוני צד היו לנו בשפע - ROH, NJPW, TNA, קונטרול יור נרטיב המעולה, GCW, OTT והלאה. עוד ארגון כזה, גדול ככל שיהיה, לא באמת משנה משהו בביזנס. וAEW הוקמו מתוך כוונה מלאה 'לשנות את הביזנס'. 

המרכיב המהותי באתוס של AEW היה 'אנטי WWE'. 
לא יעזור אם נכחיש בדיעבד או לא, זה היה הmission statement. 
במילותיו האירוניות של אלוף הWWE הנוכחי - "From undesirable to undeniable". 

האם מישהו יכול לקרוא לAEW, בינואר 2025, Undeniable? 
לדעתי.. לא. במיוחד כשWWE מצעידים את כל הביזנס לרמות חדשות שלא נראו בעבר (מאז 2021), וAEW מדדים מאחור בעצלתיים. 

האם הביזנס מכיל 2 קודקודים בשלב הזה? 
ב2018 לא, ב2019 לא, ב2020 כן, ב2021 לגמרי, ב2022 כן, ב2023 אולי, ב2024 לא, ב2025 מה? יש עוד ארגון?

אז הם איבדו את המרכיב הבסיסי ביותר בקוד הגנטי שלהם. בנוסף, העולם לא נגמר באפוקליפסיה, הרי אם כך היה המצב - לא היו עולמות 'פוסט אפוקליפטיים' כקונספט. אפוקליפסיה זה אסון שלוקח המון זמן להחלים ממנו. 
אני חושב שבשלב הזה של AEW, יכול מאוד להיות שהאסון הזה באמת קרה. הם לא תחרות יותר - אפשר לראות את זה בקלות כשיצטטו אותי ויאמרו לי "אפשר פשוט להינות מרסלינג? שני הארגונים טובים" מבלי להתייחס לעובדה שAEW חד משמעית קמו כאלטרנטיבה, כקונטרה, ולא כמשהו בפני עצמו. 

גם בעולם פוסט-אפוקליפטי יש חיים, ובהתאם, הנה ג'ריקו מול אדג' (סליחה, COPE, שם שלקוח מהדמיון של וינס מקמהן ב2019), הנה מלא קנדיאן דסטרוירס ללא מכירה, הנה קרב חוטי תיל עם נעצים, הנה מוקסלי, הנה ג'ארט. אבל אנחנו כנראה נמצאים בעידן של פוסט האסון, חזרה לקודקוד אחד, ואולי (ואני ממש מקווה) התחלה של מעגל חדש בו AEW כן ימצאו את עצמם שוב מרימים ראש מול WWE ומחזירים לעצמם את האון ואת היומרה שהייתה להם בעת ההקמה. 

עצם החזרה של הבאקס וקני הביתה (NJPW) אולי מסמנת את זה יותר חזק מהכל.

אבל שוב - הדעה לא סופית, סתם משהו שעלה לי לראש. 

הסיבה שיש תחזית אפוקליפטית היא בגלל שזה כבר נעשה בעבר וראינו את התהליכים האלו מתרחשים בWCW.
המתאבקים הוותיקים (ובAEW זה אשכרה מתאבקים שהוחזרו מפרישה בגלל חוזי עתק בAEW) לוקחים את כל הספוטים
המרכזיים ודוחקים החוצה כישרונות צעירים יותר שכבר התחילו לפרוץ ויש להם קהל שרוצה לראות אותם.
אותם כישרונות צעירים שייגמר להם החוזה ויסתכלו ויבינו כבר 2-3 שנים אני לא במיין איבנט שלא לדבר על חגורה ראשית אולי כדאי לי לעזוב.
ואז הם עוזבים וברגע שהשמות יהיו אדם פייג' MJF וויל אוספריי ועוד 2-3 מתאבקים אז תגיע מכת המוות כי כל מה שיישאר לAEW זה מתאבקים
שכבר 5 שנים אחרי השיא שלהם ונראים רע יותר כל שנה שחונקים את הספוטים המרכזיים ולא נותנים לאף אחד להתקדם ואף אחד לא באמת
רוצה לראות אותם. ואז קאן מתעורר ומנסה לעשות תחייה זה גורם לוותיקים כולם לעזוב ביחד פחות או יותר וקאן מוצא את עצמו עם רוסטר שלא
שווה את החוזים שהם חתומים עליו. בשלב כזה או אחר רשת הטלוויזיה מודיעה שהיא יוצאת מהחוזה וכל מה שנשאר אחרי שהעשן מתפזר זה
להודיע על שעת הפטירה למורות שזה הייתה גופה כבר הרבה מאוד זמן.

בAEW זה כבר התחיל. אם תשים לב כל נפילה במכירת כרטיסים, כל נפילה ברייטינג מה הוא עושה? הוא הולך חזק יותר לכיוון של הפליטים
והזקנים. הוא מנסה להרים את הרייטינג העלוב של קוליז'ן. אבל הוא מקריב את דינמיט ועושה את הקרבות הגדולים שם דווקא. הרייטינג לא עולה
ובדינמיט אתה מקבל את פאקינג ג'ארט בפיק של התוכנית. אתה כבר רואה צניחה ברמה של MJF מהסיבה הפשוטה הוא כבר כמעט ולא מופיע
ועסוק בהרבה פרוייקטים שהם לא AEW. ומה יקרה אם ירצה לחזור להשקיע ברסלינג? לדעתי הוא יעשה את זה מחוץ לAEW לא יודע עם NJPW
הוא יחכה לסיום החוזה שלו ויעזוב ובעצם יהיה אחד הסנוניות הראשונות לעשות את זה.

תבין מוקסלי במעמד שלו לא יסכים לא להיות מיין איבנט (בטח שהוא רואה את רולינס וריינס בWWE) הוא לא יוותר על החגורה בלי לדעת
מתי היא חוזרת אליו ויש לו חופש יצירתי כמעט מוחלט לעשות מה שהוא רוצה. ואם קאן יגדל ביצים? הוא יאיים בעזיבה וקאן יסתכל על דין אמברוז
המתאבק שהעריץ בWWE מגובה בחבר שלו וגיבור נוסף של קאן דניאל בראיין ויתקפל.

טוני קאן לא אדם טיפש להפך מספיק לראות את החוזה שהשיג והמהלכים שעשה. הוא אוהד רסלינג שרוף יותר נכון WWE.
הוא בז לאינדיז. איך אני יודע? תראה מה הוא עשה לROH? תראה איך הוא רמס את NJPW? הוא הניח עליהם את ידיו לקח מהם כל מה שרצה
וזרק אותם הצידה קליפה נוצצת יותר או פחות. ההיסטוריה המפוארת (יחסית או שלא) של הארגונים האלו? הקהלים שלהם? החגורות?
לא הזיז לו שריר בגוף הוא פירק אותם ביודעין ובכוונה תחילה. הוא רוצה WWE משלו, הוא רוצה להוכיח שהוא יכול לעשות טוב יותר ולהיות
גדול יותר מהWWE.

איך יודעים שקאן הורג את האינדיז? פשוט הולכים לWWE ורואים שהם מהדקים ויוצרים חומה ואלטרנטיבה כדי לשמור על חממות לגידול
הדור הבא גם באינדיז כי הם מבינים את החשיבות של ארגונים קטנים למי שלא עולה ישירות מNXT. הם שמים חותמת רשמית על מי עובד נכון
ומלמד כמו שצריך איזה ארגונים אפשר לסמוך עליהם ולהתקדם משם מהר יותר כנ"ל בתי ספר להאבקות ממש שמים את השם שלהם עליהם
משהו שלא היו עושים לעולם בעבר. אפילו את TNA הם לקחו תחת חסותם ולדעתי גם ירכשו אותם אם לא תהיה ברירה כי הם מבינים את החשיבות
של ארגון גדול מספיק כדי לקבל חשיפה של טלוויזיה מצד אחד ועדיין להיות חלק מסצנת האינדיז. עכשיו תשווה את הפריחה היחסית שחווה TNA
לעומת הגורל של ROH תחת קאן? ותבין לאן כל זה הולך.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 397 398 399 400 401 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-27-2026, 09:58 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר