12-24-2024, 07:05 PM
זה רק אני או שהקארד לרסל דיינסטי הוא פשוט אסופת קרבות ללא בשר?
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
12-24-2024, 07:20 PM
(12-24-2024, 07:05 PM)NaRRative כתב: זה רק אני או שהקארד לרסל דיינסטי הוא פשוט אסופת קרבות ללא בשר? הקרב היחידי שאולי יעניין אותי זה גייב קיד נגד קני אומגה. קרבות הקיקאוף לא מעניינים, במיוחד שדפקו טורניר יחסית רציני בשביל הנשים ופשוט זרקו את המרובע לקיק אוף. סאמי גווארה זה אנטי דראו, אבל אני אוהב את האוס אוף טורצ'ר. הגאונטלט לוצ'ה יכול להיות מעניין, אני לא מכיר הרבה שמות לצערי. אמרתי כבר שמרצדס מונה זה אנטי דראו רציני, אני לא צריך אותה בטוקיו דום. היאנג באקס, אנטי דראו משעמם. שינגו או טקאשטה נגד ישיי, שכחתי שזה קרב שאמור להיות בדיינסטי. האמת, גם תופס את העין. ג'ק פרי נגד יוטה טסוג'י, טסוג'י ירצח את ג'ק פרי. ברודי קינג נגד דיוויד פינלי, הייתי מעדיף ג'יי וויאט נגד דיוויד פינלי, אבל גדו מפגר. שוטה אומינו נגד קלאודיו קסטגנולי, פשוט לא. אנטי דראו + אנטי דראו לא שווה דראו. ריקושט נגד זאק סייבר ג'וניור. ריקושט הוא אנטי דראו, אני אוהב את ZSJ. וכמובן, גייב קיד נגד קני אומגה. הקרב שאני הכי מחכה לו.
12-24-2024, 07:39 PM
מסכים, זה לא רעיון טוב להרים את זה באותו שבוע של WE ו-WK שגונבים את הפוקוס וגם ב-FD המצב הרגיש אותו דבר והאירוע היה תקוע באמצע, צריכים לנהל את הלוז טוב יותר.
![]()
12-24-2024, 07:58 PM
כצופה חדש שלא ראה בכלל קרב של קני אומגה.
מישהו יכול להסביר לי את זה שהוא עושה את החזרה בכלל בNJPW. שסטורם כמעט שנה שלמה מתאבקת מחוץ לAEW. שהיאנג באקס הורידו את האליפויות ונעלמו גם הם לNJPW. ואיך טוני קאן נותן לכל הפארסה הזאת להימשך בלי תגובה?
12-24-2024, 08:13 PM
(12-24-2024, 07:58 PM)gilam כתב: כצופה חדש שלא ראה בכלל קרב של קני אומגה. בגדול, קני אומגה לא חוזר מאה אחוז. הוא לא יכול לחזור לAEW, העיפו אותו מהאליט ומהתפקיד שלו בהנהלה. NJPW זה הארגון השני שבו הוא צמח, הראשון היה DDT שגם נמצא ביפן. יש לו מקום גדול בלב לNJPW, וזה רק הגיוני לעשות את החזרה לזירה בזירה של NJPW, באירוע משותף של כמה חברות. טוני סטורם כרגע בסטוריליין שהיא פשוט איבדה את השכל שלה ואת הזיכרון מכל התקופה שלה בAEW. היא לא זוכרת את טיימלס טוני סטורם, או את כל הריינים שהיו לה. היא כביכול עשתה דביוט מחודש בAEW, ומתנהגת כאילו היא צריכה להרוויח את המקום שלה בחברה ומאחורי הקלעים. (בסרטון בטוויטר היא אפילו החליפה בגדים לרינג גיר במסדרון, היא לא מרגישה שמגיע לה עדיין מקום בלוקר רום.) כל עוד היאנג באקס לא במסך בAEW, רק מבורך. הם גם צריכים להפסיד את הקרב אליפות הקרוב, לא מגיע להם כלום והם גם מאוסים.
12-24-2024, 08:18 PM
(12-24-2024, 06:03 PM)ser duncan the tall כתב: מה? ברגע שזה בנטפליקס זה נשאר שםנטפליקס חינם אין לי מאות ערוצי טלויזיה בעולם יש לי בחינם כולל שידור חוזר אז בשבילי זה שנמוך
12-24-2024, 08:22 PM
(12-24-2024, 07:58 PM)gilam כתב: כצופה חדש שלא ראה בכלל קרב של קני אומגה. רק מוסיף על תומר שטוני סטורם לא נמצאת שנה בחוץ, היא קיבלה את המנוחה שלה לפני פחות מ-4 חודשים ובזמן הזה נתנה 2 קרבות מחוץ לארגון, אחד בסטארדום ואחד בCMLL, ארגונים שעובדים בשיתוף פעולה מלא עם AEW. ![]()
12-24-2024, 08:32 PM
(12-24-2024, 08:22 PM)orgibor כתב: רק מוסיף על תומר שטוני סטורם לא נמצאת שנה בחוץ, היא קיבלה את המנוחה שלה לפני פחות מ-4 חודשים ובזמן הזה נתנה 2 קרבות מחוץ לארגון, אחד בסטארדום ואחד בCMLL, ארגונים שעובדים בשיתוף פעולה מלא עם AEW. היא גם החליטה 'לפרוש' אחרי הקרב שלה בCMLL, טיימלס טוני נמצאת כרגע בבית שלה, היא החליטה לפתוח דוכן מכירת אוכל או להיות חוצבת עצים. כמובן, אין שום דבר קשור בינה לבין טוני סטורם.
12-24-2024, 10:56 PM
טוני סטורם הייתה בסך הכל 4 חודשים מחוץ ל-AEW וגם זה כחלק מהסטוריליין שלה
היא ניצלה את זה מצויין להמשיך את הסיפור של הדמות שלה גם מחוץ ל-AEW והמשיכה להיות רלוונטית קני זה סיפור קצת מוזר מבחינתי, הוא טוען שהוא לא רוצה לתפוס זמן מסך למתאבקים ב-AEW ושהוא רוצה לעשות את החזרה שלו לארגון שבו הוא פרץ וכיכב. הבאקס פשוט מיצו את עצמם כרגע בארגון וקפיצה ליפן בהחלט יכולה לעשות להם טוב, רק חבל שזה הולך לבוא על חשבון קני אומגה שכנראה יסחוב אותם להיות מעניינים שוב. לגבי טוני קהאן - בסופו של דבר יש לו הסכם עם NJPW וכמו שהוא משתמש במתאבקים מניו ג'פן ככה הוא גם צריך להשאיל להם מתאבקים לאירועים הגדולים שלהם. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|