Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 29 30 31 32 33 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.12.2024

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.12.2024
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-10-2024, 11:00 AM
[Image: 20241202_RAW_RheaRaquel_FC_Tonight--af10...c8de28.jpg]

אלוף העולם במשקל כבד גונת'ר פותח את התוכנית, גונת'ר אומר שפין באלור עשה טעות ועכשיו לו את תשומת הלב שלו, הוא מבטיח ש-SNME לא יסתיים כמו סורבייבר סיריס בשבילו בגלל... יום הדין יוצאים החוצה, באלור אומר לגונת'ר שהוא יכל לתת לו את הקרב כמו שמגיע לו אך הוא רצה להתעסק איתו ולתת את זה למישהו שלא מגיע לו כמו דומיניק. באלור אומר שהוא הסיבה היחידה שגונת'ר עדיין אלוף העולם, הוא צודק בדבר אחד וזה ש-SNME לא יהיה כמו סורבייבר סיריס... כי בסורבייבר סיריס הוא שמר על האליפות בגללו. וב-SNME הוא יפסיד את האליפות בגללו. באלור אומר שאחרי 8 שנים ארוכות הוא יצא משם אלוף העולם במשקל כבד. גונת'ר אומר לבאלור שהוא לא הרוויח את הקרב, זה שהוא חושב שהוא אחראי על זה שהוא אלוף... זה הרוויח לו את הקרב. הוא מבין שהוא מתוסכל כי לפני 8 שנים הוא הפך לאלוף האוניברסאלי הראשון ובנקודה הזאת בקריירה שלו הוא כיבד אותו. גונת'ר אומר לבאלור שהוא בחר להסתובב עם אנשים מוזרים בקלאב האוס, הוא בחר להיות השחקן המשני לדמיאן פריסט. גונת'ר אומר לבאלור שהוא מסתכל עליו למטה, לפני 8 שנים הוא היה הכי טוב בעולם... ללילה אחד. גונת'ר אומר שהוא הכי טוב בעולם עכשיו ולעוד אלפי ימים, האליפות שלו מוכיחה זאת. גונת'ר אומר לבאלור שיש סיבה אחד שהוא לא יעזוב אלוף את SNME, הוא לא ברמה שלו והוא בחיים לא יהיה. יום הדין עולים על האפרון לתקוף את גונת'ר, דמיאן פריסט יוצא החוצה, זה מוביל לברול. פריסט תוקף את יום הדין מחוץ לזירה ואז את באלור, גונת'ר תוקף את פריסט, באלור תוקף את שניהם מחוץ לזירה, באלור נותן לגונת'ר קופ דה גראס מהאפרון, בזירה פריסט תוקף שוב את יום הדין אך הם מנצלים את המספרים ותופסים אותו. יום הדין מחזיקים את פריסט, באלור נותן לו 3 קופ דה גראס ברציפות. באלור מחזיק את אליפות העולם במשקל כבד.
[Image: 111.png]

אחרי הפרסומות יום הדין שמחים מאחורי הקלעים, אדם פירס מגיע ואומר לפין באלור שהוא דיבר עם גונת'ר ובגלל מה שקרה הקרב ב-SNME השתנה... עכשיו זה יהיה פין באלור נגד גונת'ר... נגד דמיאן פריסט. באלור אומר שזה יהפוך את זה ליותר מספק כאשר הוא ינצח את גונת'ר וגם את דמיאן פריסט ויהפוך לאלוף העולם במשקל כבד. פריסט מעדכן את באלור שבשבוע הבא הם יגנו על אליפות העולם לזוגות נגד הוור ריידרס... ויום הדין מורחקים מהקרב.

פיינאל טסטמנט ומיז ניצחו את הוייאט סיקס, במהלך הקרב הדוד האודי מנסה לקפוץ על קאריון קרוס מעבר לחבלים אך סקארלט תופסת לו את הרגל מחוץ לזירה, ניקי קרוס מופיעה בהפתעה מאחורי סקארלט ותוקפת אותה. בזירה האודי מנסה לתת לקרוס סיסטר אביגל, מיז נכנס לזירה ותוקף את האודי, מיז יוצא מהזירה, האודי תופס אותו במנדבל קלואו, פול אלרינג מופיע ומעיף אבקה לפנים של האודי, קרוס מצמיד את האודי לניצחון אחרי פיינאל פרר.
[Image: 22.png]

מוקדם יותר ג'קי רדמונד מראיינת את CM פאנק בלוקר רום, היא שואלת אותו מה הטובה שפול היימן חייב לו, פאנק עונה שזה לא הזמן הנכון לענות על זה, זה משהו אישי. הם עוברים לדבר על סת' רולינס, פאנק אומר שזה לא סוד שהוא לא מתחמק מקרב, שזה מגיע לשנאה של רולינס הוא מבולבל... הוא לא שונא אותו, צריך לדבר על ההיסטוריה שלהם, הוא אומר שרולינס בן ה-16 הגיע אליו וביקש ממנו שיאמן אותו בחינם. פאנק מדבר על רולינס המבוגר שרוצה להיות הכי טוב בעולם, הוא אומר שרולינס רוצה להיות בכל רשימות הטופ 10 הכי טובים בכל הזמנים. פאנק אומר שהוא זוכר תקופה שרולינס היה ברשימה של טופ האנשים שעומדים להיות מפוטרים והוא זה שהגן עליו. פאנק אומר שאם הוא היה צריך לחיות בצל שלו הוא גם היה שונא את עצמו. פאנק אומר שכל מה שרולינס עשה... הוא עשה את זה יותר טוב מלפני שהוא הגיע. פאנק אומר שבזמן שהוא לא היה כאן רולינס עשה עבודה טובה בלמלא את המקום. אך עכשיו השחקן הפותח כאן והוא צריך לחזור לספסל.

אלופת העולם לנשים ליב מורגן ניצחה את דקוטה קאי, במהלך הקרב PFC יוצאות החוצה. לקראת סוף הקרב PFC מנסות להפריע לדקוטה אך היא מעיפה אותן, ליב מנצלת זאת ומצמידה אותה לניצחון אחרי אובליביון. אחרי הקרב PFC תוקפות את דקוטה קאי, דמג' קונטרול יוצאות לעשות את ההצלה. קיירי סיין קופצת עליהן מהטופ רופ החוצה, ליב מורגן חוזרת לזירה ונותנת לאיו סקיי אובליביון. ליב עומדת מעל איו ומרימה את אליפות העולם לנשים.
[Image: 44444444444.png]

משודר סרטון על דרו מקנטייר, מקנטייר מדבר על קרב HIAC ועל איבוד הדם שלו, הוא אומר שהוא יכל להופיע בראו בניגוד להוראות הרופאים. אך הוא היה חייב לחזור לסקוטלנד, המשפחה שלו הייתה צריכה אותו. מקנטייר אומר ש-2024 הייתה אמורה להיות ה-שנה בקריירה שלו אך כל פעם מחדש הוא נדפק בקו הסיום. מקנטייר אומר שהוא שאל את עצמו אולי הוא טעה וכולם צדקו... ובאמת אנשים יכולים להשתנות. הוא ראה סורבייבר סיריס... ראה את ריינס עומד ליד פאנק... ומי היה לידם ? זיין והאוסוס. אחרי כל מה שהם עברו... הם חוזרים לריינס. לפחות פאנק לקח משהו מזה... כל השאר סולד אאוט. מקנטייר אומר שהוא ידע שהוא צריך לחזור ולחסל את סמי זיין וג'יי אוסו. הוא הבין שהוא לא יכול לשנות את העבר, הוא יכול לשנות את ההווה... והוא ישנה את העתיד.

אדם פירס יוצא מהמשרד שלו עם אלוף ה-WWE קודי רודס, הם לוחצים ידיים. הניו דיי עוברים לידם, קודי אומר להם שהם צריכים להתבייש בעצמם.

סת' רולינס יוצא לזירה, רולינס אומר שאחרי שהימים של פאנק בזירה יסתיימו הוא יכול להיות פוליטיקאי. הוא מדבר על מה שפאנק אמר עליו מוקדם יותר. רולינס אומר שפאנק משנה את האמת במשך כל הקריירה שלו, הוא רמאי. רולינס מספר את האמת, הוא אומר שפאנק צדק והוא כן הגיע אליו כדי להתאמן... פעם אחת הוא היה הכי טוב בעולם, הוא עזר לו להגיע לכאן, הוא מכבד אותו על זה, הם היו חברים. ואם הסיפור היה נגמר שם... הייתם שואלים למה הוא שונא אותו. אבל פאנק השאיר חלק בחוץ שיגיד לכם למה... כאשר פאנק הגיע לחברה הזאת לפני 11 שנה הוא שלח לו הודעה כי הוא כיבד אותו... ומה הוא קיבל ממנו בחזרה ? כלום. הוא התעלם ממנו, זה לא היה רק הוא. זה היה כל אחד בחברה הזאת כי אם לא פרשת מעבודת החלומות שלך והעדיפות שלך לא הסתדרה עם קבוצת CM פאנק היית נוראי. רולינס אומר שבמשך 10 שנים פאנק ניסה לקרוע את החברה הזאת, הוציא את כל החרא שהיה לו... ומתי הוא חוזר לכאן ? אחרי שנכשל בכל דבר אחד, שרף כל גשר והכסף היה נכון. רולינס אומר שהוא הבין שפאנק רמאי והוא רצה להיות יותר טוב ממנו. כל מה שפאנק עשה בזירה... הוא עשה כפול... והוא עשה את הדבר שפאנק לא יעשה אף פעם וזה להיות בקרב המרכזי של רסלמניה. סמי זיין יוצא החוצה, רולינס אומר לו שאם הוא פה בשביל להגן על פאנק שוב הם הולכים לריב... זיין אומר שזה לא היה בסדר מצידו לחשוב שהוא תקף את ג'יי אוסו מאחורי הקלעים, הוא טעה והוא מצטער. רולינס עונה לו שהם חברים במשך 20 שנה, הילדים שלהם משחקים ביחד וכאשר ג'יי הותקף הוא היה הראשון שעלה בדעתו. זיין אומר שיש סיבה... איך שהוא דיבר שבוע שעבר, הוא לא היה הרולינס שהוא הכיר... הוא נשמע כמו דרו מקנטייר. רולינס עונה שהוא לא דרו מקנטייר, זיין אומר לו שהוא יותר טוב ממנו אך הדבר הזה עם פאנק... זה מוציא את ההכי רע ממנו. אולי הוא לא היה צריך להתערב, זיין אומר לרולינס שמעכשיו זה העסק שלו ויעשה את זה איך שהוא רוצה נגד פאנק. רולינס מודה לו ומעריך את זה. זיין שואל אותו אם הם בסדר, רולינס עונה שכן. רולינס אומר לו שנראה שיש לו עסק נגד דרו מקנטייר... רולינס הולך. זיין עובר לדבר על מקנטייר, הוא אומר שהוא לא יחכה ויקשיב לו שבוע אחרי שבוע איך הוא מדבר על זה שכולם טעו והוא צדק... הוא יסיים את זה כמה שיותר מוקדם, הוא דיבר כבר עם אדם פירס... זיין אומר שהוא יפגוש את מקנטייר ב-SNME. זיין עוזב את הזירה, דרו מקנטייר תוקף אותו בהפתעה באיזור של הכניסה עד שאבטחה מגיעה להפריד אותם.
[Image: 5.png]

טורניר אליפות ביניבשתית לנשים - סיבוב ראשון
ליירה ואלקיריה ניצחה את אייבי נייל ואת זלינה וגה, ליירה הצמידה את אייבי לניצחון אחרי נייטוינג.
[Image: 6.png]

קת'י קלי מראיינת את הניו דיי מאחורי הקלעים, היא שואלת מה הייתה הכוונה שלהם מאחורי מה שעשו לחבר שלהם ביג אי. קופי אומר לה שהיא לא צריכה לשאול שאלה כזאת, וודס אומר לה שהם ילכו לדבר לאנשים שהם צריכים, הם לוקחים את המצלמה מהצלם ועושים את דרכם לזירה. הקהל נותן להם היטים אדירים ולא נותן להם לדבר, קופי אומר לקהל שאחרי עשור של חיוביות שוודס והוא נתנו להם... הם ככה עצבניים בגלל יום אחד ? הקהל נותן צ'אנטים של : 'אנחנו רוצים את ביג אי, ניו דיי גרועים'. וודס אומר שהם לא עשו כלום לביג אי, קופי אומר שהם יכלו לתקוף אותו בעזרת כיסא או פטיש... הקהל ממשיך לתת להם היטים, הניו דיי עוזבים.
[Image: 8.png]

מוכרז לשבוע הבא :
- קרב על האליפות הביניבשתית : לודוויג קייזר נגד ברון ברייקר.
- קרב על אליפות העולם לזוגות : וור ריידרס נגד יום הדין.

קרב 'הכל הולך'
ריה ריפלי ניצחה את ראקל רודריגז, לקראת סוף הקרב ריה מנסה לתת לראקל ריפטייד על ערימת כיסאות, אלופת העולם לנשים ליב מורגן יוצאת החוצה, ליב עולה לאפרון וריה מכניס אותה לזירה, ראקל תוקפת את ריה, אחר כך ריה שוב מנסה לתת לה ריפטייד, ליב חוזרת לזירה וקופצת על הגב של ריה. ראקל תוקפת את ריה, ריה מעיפה אותה מהזירה, ליב נותנת לריה אובליביון, איו סקיי יוצאת החוצה ונותנת לליב דרופקיק מהחבלים, אחר כך איו קופצת על ליב מחוץ לזירה. בזירה ראקל מנסה לתת לריה טאהנה בומב על שולחן, ריה מתחמקת ומעיפה את ראקל לתוך כיסא, ריה נותנת לראקל ריפטייד על שולחן שנשבר ומצמידה אותה לניצחון. אחרי הקרב ריה ריפלי ואיו סקיי מחזיקות ביחד את אליפות העולם לנשים.
[Image: 20241209_RAW_final2--1579a5e6a0e36aeb7d5...67859d.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 7 users Like lidoradir's post:
  • avramdogs100, gilam, Hard2Reach, NoamRR, StavHen, Triple T, תנולהיותאורח
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
12-10-2024, 11:23 AM

ברייקר-קייזר שבוע הבא על האליפות הביניבשתית.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מחובר
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
12-10-2024, 11:25 AM
תודה רבה על התוצאות! איזה ראו כיפי !

נקודות אור:

הסגמנט של אלוף העולם גונת'ר ופין באלור
אז כן, אני מבין - הקרבות האחרונים של גונת'ר היו קצת מאכזבים, אבל בחייאת, מי יכול לקחת ממנו את ההילה מסביבו?
היכולת שלו במיקרופון,היכולת הספציפית הזו בפרומו שיכולה לגרום לכך שהוא קובר יריבים במשפט אחד.
הקטע שבו הוא אומר לבאלור: "היית הכי טוב בעולם לערב אחד" (רפרנס מעולה לאליפות האוניברסלית שאיבד בגלל פציעה) היה פשוט פצצה.
ואז כמובן איך אפשר שלא..? פריסט מתערב, יום הדין מנסים לפרק את כולם בהתחלה , מפורקים ע"י פריסט וגונת'ר ואז באלור יוצא עם ידו על העליונה,
בסדר קיבלנו קרב משולש בPLE נקווה לטוב.

דקוטה קאי נגד ליב מורגן
איזה יופי של קרב.
דקוטה, כשהיא לא פצועה, באמת נראית כמו מועמדת לאליפות עתידית.
ליב ודקוטה נתנו קרב שזרם,שעניין עם כמה הפרעות מצד הלסביות
הקרב הסתיים בניצחון של ליב, ואז אנחנו מקבלים את איו סקיי שמגיעה ומזכירה לכולנו למה היא המלכה של הדוויז'ן. פשוט זהב.

הסגמנט של סת' פריקינג רולינס והטייס שהטיס את אסד לרוסיה
הפיוד של רולינס ופאנק.. תנו לי מזה כל יום,אני מת על השנאה הטהורה ביניהם,
הפרומו הזה היה פשוט גאוני: הוא נכנס בפאנק עם כל העוצמה, מסביר את הצד שלו כמו שצריך,מסביר למה הוא שונא את פאנק,
הוא עדיין בא מסביב לכל הקטע של AEW, והפיוד נבנה לאט – וזה מה שעושה אותו טוב ומותח.
ואז כמובן מגיע מחבל המחמד,
סוגר את העניינים מול רולינס ומעדכן את כולם שיש לו קרב נגד מקינטייר
יוצא מהזירה , מגיע לרמפה , באבאם ישר לפנים , כמה כיף לראות את האידיוט הזה מרוח על הרצפה.

זלינה ווגה נגד אייבי נייל נגד ליירה ואלקיריה
מהיר, כיפי, בלי רגעים מתים – באמת שנהנתי מכל רגע,
נייל הדגימה כוח מטורף, ווגה (אוי, כמה שהיא מבוזבזת) הראתה כמה פוטנציאל יש לה, וליירה... ליירה פשוט מוכיחה שהיא כישרון על.
הניצחון שלה היה צפוי, אבל לא פחות מתענוג.

הסגמנט של וודס וקופי
טוב, אם יש מישהו שיודע איך להיות היל– זה וודס.
הקטע מאחורי הקלעים שבו הוא לוקח את המצלמה ועושה POV של מתאבק עד הזירה זה גאוני. ואז בזירה? המנה העיקרית..
לא נתנו להם לדבר, וזה היה פשוט מבריק. זה בונה גם את התסכול שלהם בתור הילים,
קיבלו את הטיפול שהקהל נותן לדומדום.

ריה ריפלי נגד ראקל רודריגז
ריפלי וראקל פירקו אחת לשנייה את ה-ASS, וריה פשוט הובילה את הקרב בצורה אדירה.
אפילו ראקל(טאנגה לואה עם שיער), שאני בדרך כלל פחות סובל, הצליחה להחזיק את עצמה פה.
ואז הגיעו ההפרעות של ליב – ולא הרסו, רק הרימו את המתח.
האוביליון של ליב על ריה משום מקום היה מושלם, ואיו סקיי שוב מראה כמה היא מטורפת.
ריפלי מנצחת, מאיין איבנט איכותי, באמת שנהנתי.

[Image: 8ab9c80bce37b902c7357186feb650a76c93e629.png]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נקודת חושך:

הקבוצה של קרוס נגד שישיית הוויאטס
תשמעו.., זה לא שאי פעם היה לי הייפ לקרב הזה, אבל מה שהכי כואב זה שטריפל איבד לחלוטין את האמון בוויאט סיקס.
הפסד לקרוס והמאבטחים? בתור פייסים? מה המחשבה פה?
אני מבין שלא הייתם צריכים להפוך אותם למפלצות בלתי מנוצחות, אבל להפסיד בצורה כזו בראו? זה פשוט מרגיש מיותר. חבל, כי הם היו יכולים להיות כוח רציני ברוסטר.

לסיכום:

ראו היה פשוט מעולה.
קצב טוב, רגעים כיפיים, כמעט כולם היו בטופ שלהם.
ציון: 9.5/10. איזה פרק נהדר!
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • Hard2Reach
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
12-10-2024, 11:31 AM
תוכנית טובה, לא היה לי זמן אז הרצתי את הקרבות.
הסגמנט פתיחה היה מעולה, גונת'ר מחזיר את הביטחון שלו. באלור יוצא עם יום הדין ונותן אחלה פרומו. גונת'ר עם עקיצה לבאלור שהיה אלוף אונברסלי ליום אחד חחחח אף פעם לא ימאס, עד שבאלור יזכה באליפות העולם שוב זה לא יגמר. התגובות של באלור כל פעם שמזכירים את זה חחחח ענק. פריסט יוצא ואז יש ברול טוב שלבסוף באלור יוצא אובר על שניהם עם עזרה קטנה מיום הדין על פריסט. אחלה באלור, קצת מקווה שהוא יזכה.

התגובה של באלור אחרי שפירס אומר שהקרב הופך להיות משולש ושהם יגנו על אליפות הזוגות נגד הוואר ריידרס בראו שבוע הבא חחחחחחחחחח.

שמח שקרוס ומיז ניצחו, ויותר שמח שבו דלאס הוצמד. לא צריך לעשות את בו דאלס כמו הפינד שהוא בלתי מוצמד זה לא עובד לטווח הארוך. דלאס יכול להיות מוצמד והכל בסדר.

הראיון עם פאנק היה אחלה, משאיר את עיניין הטובה של היימן כמשהו מעניין שאף אחד לא יודע וכולם יכולים רק לדמיין מה זה. הוא מדבר על רולינס אבל הקטע שהוא אומר שרולינס היום רוצה להיות ברשימה של ה10 אנשים הכי טובים למרות שבעבר הוא היה ב10 שמות של האנשים שרוצים לפטר אבל פאנק הגן עליו אבל יותר מעניין זה שהוא השתמש במילה shielded כקריצה לשילד לתקופה שהם היו תחת פאנק ועזרו לו בהתחלה.פאנק אומר שמה שרולינס עשה פאנק עשה לפני שרולינס הגיע היה עקיצה יפה שרולינס התייחס אליה יפה בפרומו שלו.

הסרטון של מקנטייר היה זהב, לראות אותו עומד וחותך פרומו בחליפה היה סינמה. חליפה יושבת עליו כל כך טוב חייב שהוא יחזור להיות הצ'וזן וואן ויבוא עם חליפות. מסביר יפה למה הוא חזר ולמה הוא תקף את זיין וג'יי. הייפ לגבי ההמשך של מקנטייר ומה הוא יקבל למניה.

קודי רודס יוצא מהמשרד של פירס והם לוחצים ידיים(לדעתי נטפליקס כן יביאו את קודי לראו וכנראה גונת'ר ישלח לסמאק(או מי שיהיה האלוף), הניו דיי עוברים שם אחרי שהם מקבלים דחיות מאוטיס והאלפא יחד עם מקסין ונטליה ואז קודי אמר שהם צריכים להתבייש, חבל שקופי לא דחף אותו או משהו אבל בסדר.

רולינס יוצא לזירה, הוא עוקץ את פאנק ואומר שהוא יכול להיות אחלה פוליטיקאי אחרי שיפרוש. רולינס מספר למה הוא נגד פאנק, זה קצת הזכיר לי את הסיפור עם MJF אבל לשימחתי הוא המשיך ולא עצר בפאנק לא ענה לי להודעות. רולינס באמת צודק, פאנק אכן ירד על הWWE כל הזמן וגם פה אפשר לתמוך ברולינס אבל הקהל כמובן יצעק CM פאנק, וראו שרולינס התבאס שהוא לא הצליח לשכנע אותם אבל בסדר. רולינס מתייחס לתקופה של פאנק בAEW ואמר ששרף את הגשר למרות שהכסף היה טוב. השיא היה שרולינס אמר שהוא רצה להיות יותר טוב מפאנק וכל מה שפאנק עשה הוא עשה כפול 2 למרות פלוס הדובדבן שבקצפת הוא היה במאיין איבנט של רסלמניה והגשים את החלום הכי גדול שפאנק עצמו לא הגשים.
זיין יוצא, והתגובה של רולינס הייתה כמו התגובה שלי חחחחח.  זיין מבקש סליחה ומסביר את עצמו ואז אומר שרולינס מתנהג כמו מקנטייר ורולינס מתעצבן(בצדק כי זה לא דומה אפילו). בסוף זיין מתחרבן ואומר שהו אלא יתערב יותר, רולינס שמח והולך. זיין מאתגר את מקנטייר ואז מקנטייר מחסל אותו, מקווה שהוא ינצח ולא יתנו את זה לזיין בטעות.

שמח שליירה וואלקירה עלתה לשלב הבא, היא לדעתי צריכה לזכות ולהיות האלופה הראשונה.

הווווווווו ביייביייייייייי ההיט שהניו דיי קיבלו, אמלה ואבלה. התגובה שלהם הייתה זהב, הם שיחקו אותה יפה שהם מופתעים. הצחיק אותי שהם אמרו שהם לא עשו לו כלום, והם יכלו לתקוף אותו עם כיסא או פטיש. ממש הם קיבלו את ההיט של דומיניק מסטיריו, הם בקושי הצליחו לדבר ובקושי שמעו אותם. לא יודע אם זה היה מתוכן או אילתור אבל זה שהם פשוט התייאשו ועזבו היה ענק חחחחחחח.

המאיין איבנט לא ראיתי אבל אני מאוד שמח שריפלי ניצחה, פחדתי שליב תדפוק אותה. אחלה ריפלי.

תודה על התוצאות יאח  Heart
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,890
אשכולות: 4
Likes Given: 32
הצטרף בתאריך: Nov 2023
12-10-2024, 11:31 AM
פרק פחות טוב משבוע שעבר אבל אין תלונות.אגיד מה אהבתי בפרק.

קודם כל דקוטה קאי מקבלת פוש נגד האלופה לא ציפיתי לזה ואני מקווה שלא מתכננים שהיא תבגוד באיו נגד ליב.

גונתר ופין בפרומו זהב עדיין אני חושב שהקרב המשולש היה צריך להיות ברויאל ראמבל פריסט מכסח את יום הדין וגונתר תוקף אותו חזרה כי מקבלים קרב משולש

הוויט סיקס מפסידים ועוד הדוד האודי מוצמד לדעתי הפסידו מהר מידי אבל הם כבר ממש לא מעניינים כמו בדיביוט שלהם.

מה שקרה עם ניו דיי אני מבסוט על הקהל לא נתן להם לדבר מילה מזכיר לי את המקרים שדומיניק מדבר או מי שזוכר שריינס ניצח את טייקר במניה הקהל לא נתן לרומן לדבר.
מגיע לקופי וגם לוודס כל מה שהקהל עשה להם אני מבסוט לאללה אני מקווה שזה ימשך עוד בהמשך.
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,287
אשכולות: 0
Likes Given: 228
12-10-2024, 12:47 PM
הדבר היחיד שעניין אותי היה הניו דיי...
וואיאיזה יופי של סגמנט, התגובה של הקהל פה ברמה שמוסיפה להם כל כך הרבה... מקווה שזה יתפתח לזה שהם ממש משפילים מתאבקים בקרבות עכשיו שלא יעשו שטויות וישברו את מי שאפשר כם הרמאויות הישנות שלהם...

שאר הפרק בסדר, פאנק היה טוב, שמח שמקנטייר מרביץ לסמי...
נשים - לא רלוונטי כבר ברור שזה ריה ליב לרסלמניה לקרב חוזר
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,890
אשכולות: 4
Likes Given: 32
12-10-2024, 02:05 PM
נשבע לכם אני לא מצליח לקנות את קופי קינגסטון כהיל הרע גם אם יהיה היל עכשיו שנה הלוק שלו של פייס אין מה לעשות הוא נראה ילד טוב ירושלים
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
yudall מנותק
Rookie
*
תגובות: 25
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: Jan 2023
12-10-2024, 03:01 PM
אני לא יודע אם מישהו שם לב, אבל בקטע של ניו דיי קופי עם שרשרת של מג'ין כמו Majin Vegita

הדברים הקטנים האלה מטורפים
[Image: giphy.gif?cid=6c09b9529s0wxn9s4z2pn70bv6...p;amp;ct=g]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,287
אשכולות: 0
Likes Given: 228
12-10-2024, 05:05 PM
(12-10-2024, 02:05 PM)Sexy devil כתב:  נשבע לכם אני לא מצליח לקנות את קופי קינגסטון כהיל הרע גם אם יהיה היל עכשיו שנה הלוק שלו של פייס אין מה לעשות הוא נראה ילד טוב ירושלים

הוא היה כבר היל ליותר משנה, אתה שוכח את התקופה של הניו דיי בהתחלה?
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
12-10-2024, 05:22 PM
תוכנית מעולה של ראו.

- פתיחה טובה של גונת'ר, פין באלור ודמיאן פריסט. גונת'ר היה מעולה על המיקרופון ונקנק את באלור. השורה 'היית הכי טוב בעולם... ללילה אחד' מושלמת, כל פעם שמישהו נכנס לפיוד נגד באלור הוא משתמש בזה, אין מה לעשות. הברול היה חזק, יום הדין מנצלים את המספרים ובאלור יוצא אובר על גונת'ר ופריסט. החלטה מעולה להפוך את הקרב למשולש ולהוסיף את פריסט. חסכנו הרבה בכי מיותר בנושא פריסט ובאלור. הולך להיות באנגר.

- פיינאל טסטמנט ומיז נגד הוייאט סיקס היה קרב טוב מאוד. WWE עדיין מנסים לדחוף חזק את קאריון קרוס ונותנים לו ניצחון גדול כאן והצמדה על הדוד האודי. אני חושב שזאת החלטה טובה לתת להם להפסיד מדי פעם, הם לא צריכים רק לנצח ולהיות דומיננטים. וכמו שכבר רשמו כמה פעמים... הדוד האודי זה לא בריי וייאט/הפינד, אין לו כוחות על וטוב שהוא מפסיד. מה שכן הוייאט סיקס עדיין אובר אצל הקהל למרות שהם בקושי מופיעים.

- ליב מורגן נגד דקוטה קאי היה קרב טוב. דקוטה קאי בכניסה הכי פייסית שלה אני חושב אי פעם, הקהל לא נתן לה פופים חזקים כמו בפעם הקודמת. ספוטלייט טוב לדקוטה לאחרונה, מקבלת קרב גדול נגד האלופה, כמובן שהיא מפסידה אותו. הייתי מוותר על PFC... אני לא יכול לראות את הסטייבל הזה יותר, פשוט משעממות. הברול של ליב ואיו היה נהדר.

- הסרטון של דרו מקנטייר פצצה.

- ה-פרומו של הערב, סת' רולינס. איזה כוכב. זה לא היה אחד מול השני... אבל עוד תוכנית שאנחנו מקבלים החלפת מילים של CM פאנק וסת' רולינס אחד כלפי השני. הראיון של פאנק היה חזק, הפרומו של רולינס היה תענוג. כל מה שרולינס אומר אמת, כמובן שורת המחץ שהולכת לעצבן את פאנק זה שרולינס היה בקרב המרכזי של רסלמניה... והוא לא. עד כמה הקהל אוהב את פאנק ? כל מה שרולינס אמר היה נכון ועדיין אחרי כל זה הקהל נתן צ'אנטים של 'CM פאנק'. רולינס חייב להשתמש בזה אחרי שיעשה היל טרן.

- דרו מקנטייר מנקנק את סמי זיין ואנחנו הולכים לקבל עוד באנגר ב-SNME.

- ליירה ואלקיריה נגד אייבי נייל נגד זלינה וגה היה נהדר. ה-כוכבת של הקרב הזה זאת כמובן ליירה ואלקיריה המצוינת. עוד מישהי שלאחרונה גם פחות הופיעה... אבל זה לא עוצר את הקהל שממשיך לתת לה פופים גדולים בכניסה שלה וגם לאורך כל הקרב. ליירה כמובן מנצחת בדרך לחצי גמר. ליירה ואלקיריה או דקוטה קאי... אחת מהן חייבת לזכות באליפות הזאת.

- הסגמנט של הניו דיי היה אדיר. קיבלו יחס סטייל דומיניק מיסטריו. אשכרה לא נתנו להם להוציא מילה מהפה ושהם עזבו את הזירה הקהל השתגע. זהב.

- עשו בשכל לשנות את הסטיפולציה בקרב של ריה ריפלי וראקל רודריגז ל-'הכל הולך'. סביר להניח שקרב רגיל היה פרווה. עכשיו בסטיפולציה כזאת שאפשר להשתמש בכל מה שהן רוצות... התוצאה היא קרב מהיר, פיזי ומאוד כיפי לצפייה. יופי של ספוטים. הרבה אקשן בלי רגעים מתים. ריה מנצחת אחרי שמעבירה אותה דרך שולחן. הבלאגן של ליב-ריה ממשיך וגם המשך הפיוד של ליב-איו לקראת SNME. גם טיזינג קצר לסיום בין איו וריה... אהבתי.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 01:01 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר