08-30-2021, 10:38 PM
(08-30-2021, 10:18 PM)lidoradir כתב:
תכירו בו.
אני מכיר בו עד ערב הסעודית, שמה ביסטי בוי הולך לאכול אותו בלי מלח
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
08-30-2021, 10:38 PM
(08-30-2021, 10:18 PM)lidoradir כתב: אני מכיר בו עד ערב הסעודית, שמה ביסטי בוי הולך לאכול אותו בלי מלח
08-30-2021, 10:42 PM
(08-30-2021, 10:38 PM)Tower Of Darkness כתב: אני מכיר בו עד ערב הסעודית, שמה ביסטי בוי הולך לאכול אותו בלי מלח נראה מה יהיה, על הנייר ריינס אמור לנצח כל הדרך עד רסלמניה... וגם שם לשמור. ![]()
08-30-2021, 10:44 PM
(08-30-2021, 10:42 PM)lidoradir כתב: נראה מה יהיה, על הנייר ריינס אמור לנצח כל הדרך עד רסלמניה... וגם שם לשמור. האמת, אני בעד זה כל עוד הוא מצליח להשאר מעניין ורק להשתפר. השינוי שהוא עבר מאז תחילת הקורונה היה מדהים
08-31-2021, 07:34 AM
(08-30-2021, 10:22 PM)Tower Of Darkness כתב: פואגו הוא המאסטר של הטורנדו DDT הפינישר של לידור הוא 'לדעתך סלאם'.
08-31-2021, 09:30 AM
דעות NWA 73:
שוב, לא צפיתי בפרי שואו. טים סטורם נגד תום לאטימר נגד קרימסון - קרב בלי פסילות דיי סטנדרטי. התעלה על הציפיות שלי, כי ציפיתי למשהו איטי ומשעמם וזה לא מה שהיה כאן. לאטימר ספציפית נתן אחלה של הופעה. סנטון מסולם זה לא משהו שציפיתי לראות ממנו. טים סטורם בן 56, ובשביל מישהו שהפריצה הגדולה שלו הייתה בגיל 52 - הוא עובד ממש לא רע. נורא השתפר ב4 שנים ומצליח לשמור על רמה יציבה. הוא לא המתאבק הכי טוב בעולם, אפילו לא קרוב, אבל אי אפשר שלא להתרשם מזה. לפני הקרב הם עשו אנגל של היל טרן של ג'אקס דיין על קרימסון - אהבתי את זה. היל טרן בתחילת הקרב או לפני הקרב תמיד מרגיש לי הגיוני יותר מאשר לחכות 10 דקות בשביל לעשות את זה בשיא המתח, גם אם זה מוריד מהאימפקט של הרגע. מיקי ג'יימס נגד קיילי ריי - תזכירו לי למה WWE החליטו שהם לא עושים כלום עם מיקי ג'יימס? כי היא עדיין באותה רמה שהיא הייתה לפני כמה שנים, לא הרגישה לרגע כמו מישהי "גמורה" או אפילו קרובה לזה. זה כן היה קרב קצר, רק 5 דקות, אבל יצאתי עם טעם של עוד. התקיפה של דיאונה אחרי הקרב הייתה מוזרה לי. לא מובן לי למה לעשות תקיפה במסיכה כשזו מישהי שכבר בפיוד עם מיקי וחושפת את עצמה מייד אחרי. בכל אופן - מצפה לקרב בניהן, מתי שזה לא יגיע. ג'ורדן קלירווטר, סיון וטיירוס נגד הפופ, פרו ואודינסון - חרא. טיירוס הוא בן 48, שמן, לא בכושר, לא זז. הוא לא צריך להיות מועסק, שלא נדבר על אלוף הTV. אי אפשר לבנות קרב סביב הדבר הזה. הדבר היחיד שברודוס קליי יכול לתרום לרסלינג זה ראן נוסטלגיה של הפאנקזאורוס באינדיז נידחים. אם הוא לא עושה את זה, שיפרוש. כריס אדוניס נגד ג'יימס סטורם - למה כריס מאסטרס נכנס עם שיר רוק גנרי? זה כל כך לא מתאים לו. הקרב היה פחות או יותר מה שאפשר לצפות מכריס מאסטרס וג'יימס סטורם. שניהם טובים, אבל אף אחד מהם לא בדיוק מדהים. לא החובב הכי גדול של סיום בולשיט שבנוי סביב זה שהשופט פאקינג אידיוט, אבל היו גרועים יותר. פרומו של ריק פלייר - היה מגניב לראות את פלייר בNWA, אבל הפרומו שלו היה... מבולגן. היו לו רגעים טובים, אבל הוא הודה לוינס ולטריפל H איזה 3-4 פעמים. כשהוא היה ממוקד ומפוקס - זה היה אחלה. אבל בגדול, זה היה ריק פלייר בארגון הבית שלו - לא משהו שחשבתי שאראה איי פעם. באטל רויאל - לא הכרתי את רוב המשתתפים בכלל, וזה לא היה קרב טוב בשביל להכיר אותם. באטל רויאל דיי בנאלי. זה השתפר כשרוב הג'אברוניז עפו והיה ממש סבבה לקראת הסוף כשזה היה ג'ודיאס וJTG. לא היה לי מושג מי זה ג'ודיאס, אבל השדרנים אמרו שהוא עבד בTNA אז החלטתי לעשות חיפוש וגיליתי שהוא היה מרפי לפני עשור. לא היה לי מושג שהוא עדיין מתאבק, והוא היה ממש סבבה כאן. מי היה מאמין שבסופו של דבר גאנר הוא הג'אנטי בטאג הזה. קמיל נגד צ'לסי גרין - מאכזב. צ'לסי מרגישה כמו כוכבת כשהיא נכנסת לאולם, אבל היא לא מתאבקת כמו אחת. זה היה חסר כימיה ואיפשר לקמיל לחזור להרגלים הפחות טובים שלה, אז היא שוב התאבקה כמו קרש ומכרה בצורה מעאפנה ולא משכנעת. היא כן סיימה את הקרב עם פינישר חדש, אז הם כנראה הבינו שהספיר נראה רע. הארמבאר נראה יותר טוב, אבל יש מקום לשיפור (הבעות פנים ושפת גוף). אחרי הקרב נגד ליילה הירש, אני משוכנע שקמיל יכולה להיות טובה באמת, אבל היא צריכה ליטוש. היא תקבל את הליטוש הזה אם היא תעבוד מול יריבות טובות שיגרמו לה לעלות לרמה שלהן. צ'לסי היא לא זה והקרב הזה ממש חשף אותה. ארון סטיבנס וJR קרייטוס נגד לה רבליון - לה רבליון היו מעולים בקרב הזה. לא ראיתי אותם כטאג לפני זה, אבל אחרי ההופעה הזאת אני משוכנע שזאת החלטה נכונה לשים עליהם את אליפות הזוגות. אני לא בדיוק אינבסטד בסטוריליין של סטיבנס וקרייטוס, אבל לפי איך שהשדרנים דיברו עליהם במהלך הקרב - הם כנראה הולכים לפיוד, ואני לא יודע כמה זה מעניין אותי. סטיבנס עובד טוב רק עם גימיקים ושטיקים. קרייטוס היה ממש גדול ומאיים כשראיתי אותו מתאבק בפעם הראשונה לפני שנתיים-שלוש, עכשיו הוא התנפח כמו בלון ונראה כמו דובי שמן. ניק אלדיס נגד טרבור מורדוך - הקרב הכי טוב בקריירה של מורדוך, זה בטוח. הוא קם בבוקר ואמר לעצמו "אני הולך להיות ג'וני גרגאנו היום", וזה לא הצליח לו, אבל הוא ניסה וזה מה שחשוב. הוא גם היה מול קהל הבית שלו שהיה מאוד מאחוריו, ועבד עם אלדיס שהוא טאלנט לא מוערך בזירה. האם הוא היה צריך להיות זה שמסיים את הריין של אלדיס? לדעתי לא. אני חושב שמורדוך ב2021 הוא תוספת נחמדה למידקארד של ארגון - הוא יותר טוב ממה שמצפים ממנו בזירה, יכול לחתוך פרומו, יש לו וייב של רדנק נחמד שלא כדאי להכעיס ויש לו את הלגיטימציה של "התלמיד של הארלי רייס". אבל מצד שני, הוא נראה כאילו הוא אכל את לאנס קייד ואני חושב שהתגובה האוטומטית שהשם שלו מוציא מאנשים היא יותר בכיוון של "טרבור מורדוך? ההוא שהיה אלוף זוגות ב2006?". אני חושב שטרבור מורדוך כאלוף עולם זה פשוט לא משהו שנראה טוב כלפי חוץ. במיוחד בעידן הדלת האסורה - אני חושב שהאינטרס של ארגון כמו NWA צריך להיות אלוף ייצוגי, כזה שאפשר לעשות איתו פאנטזי בוקינג ולשלוח אותו להופיע בארגונים אחרים. אני לא מסוגל לראות את טרבור מורדוך מופיע בדיינמייט או באימפקט. הוא לא יראה טוב לייד כריסטיאן או קני אומגה. לא יפתיע אותי אם כל המטרה של הריין של מורדוך היא נטו לאפס את הריין של אלדיס ולהחזיר לו את התואר בעוד חודשיים. אלדיס לא היה אמור להיות אלוף בשלב הזה, הוא היה אמור להפיל את האליפות למרטי סקורל בשנה שעברה, הקורונה הרסה את התוכניות האלה ואז באו ההאשמות נגד סקורל. ככל שהריין של אלדיס נהיה ארוך יותר, זה יותר ויותר קשה למצוא מישהו שיכול לנצח אותו, וזה כבר היה על כמעט 3 שנים. זה הגיוני שהם ירצו לאפס את הספירה. בגדול? אירוע בינוני. הרבה פחות טוב ופחות זורם מהאירוע של הנשים. NWA צריכים לעשות בדק בית ולפנות חלק מהזבל. בראש ובראשונה את ברודוס פאקינג קליי.
08-31-2021, 01:11 PM
(08-31-2021, 09:30 AM)EVIL Rainmaker כתב: הוא קם בבוקר ואמר לעצמו "אני הולך להיות ג'וני גרגאנו היום", וזה לא הצליח לו, אבל הוא ניסה וזה מה שחשוב. note to self: אם אני אי פעם מחליט להיכנס לזירה, לוודא שסלביק לא נמצא שם. בכל אופן עשית לי חשק לצפות במורדוך/אלדיס, במיקי ג'יימס ובברודוס קליי - תנחשו בעצמכם מי מהם בתור אירוניה ומי מהן ברצינות. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|