Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 30 31 32 33 34 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE NXT 12.11.2024

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 12.11.2024
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,458
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-13-2024, 04:58 PM
[Image: 20241108_NXT_Match_StephGiulia_LashJakar...0edd31.jpg]

ג'וליה וסטפני ואקר ניצחו לאש לג'נד וג'קרה ג'קסון, ג'וליה וסטפני הצמידו את ג'קסון לניצחון אחרי דאבל ני סטרייק.
אחרי הקרב בלייק הווארד מראיין אותן בזירה, הוא אומר להן שבשבועות הקרובים הן ישתתפו בקרבות העפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג. ג'וליה אומרת שהיא ידעה שהיום הזה יגיע, סטפני אומרת לה שהיא תראה אותה בדדליין.
[Image: 1.png]

קרב ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג' נשים
סול רוקה ניצחה את קורה ג'ייד, סול הצמידה את קורה לניצחון אחרי סול סנאצ'ר.
[Image: 2.png]

ג'בון אוונס וסדריק אלכסנדר מדברים מאחורי הקלעים על קרבות ההעפלה שלהם. אחר כך כרמן פטרוביץ', דיון לנוקס, אשאנטי די אדוניס וברינלי ריס מדברים וזה מוביל לכך שנקבע להם קרב מיקס טאג בשבוע הבא.

אווה במשרד שלה מדברת עם מחלקת הזוגות של NXT, היא אומרת להם שהיא מחפשת את הטאג הבא שיפגוש את אקסיום, כולם מתווכחים.

קרב ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג' גברים
ווס לי ניצח את סדריק אלכסנדר, לקראת סוף הקרב ווס מעיף את הפד מהסקנד טרן באקל, השופט מנסה להחזיר את זה למקום, סדריק נותן לווס מיצ'ונוקו דרייבר ומצמיד אותו אך לוקח לשופט כמה שניות לראות את זה ווס לי מתחמק. אחר כך אלכסנדר מפספס את ווס פוגע בטרן באקל החשוף, ווס מצמיד אותו לניצחון אחרי מיטיאורה.
[Image: 3.png]

אלוף צפון אמריקה טוני דאנג'לו אוכל במסעדה שלו, שון ספירס וברוקס ג'נסן מגיעים, טוני אומר לו שהוא לא אוהב את האובססיביות שלו לעקוב אחריו. ספירס אומר לו שיתרגל לזה ושלא אכפת לו שהוא הדון, אכפת לו מהתואר השני שלו. ספירס אומר לו שהוא נתן לו פעמיים להתחמק ממנו וזה לא יקרה שוב. טוני אומר שלקח לו כמעט 3 שנים ולהפיל מפלצת בשביל לזכות באליפות הזאת. ספירס עונה לו שהוא רוצה שברוקס ג'נסן יאתגר אותו. ספירס אומר שהדבר היחידי שישביע את התאבון שלו זה אליפות צפון אמריקה, הם יוצאים מהמסעדה ונכנסים לרכב, ספירס אומר לג'נסן שככה מתעסקים עם הבוס. ספירס שואל את ניקו(זה שיושב במושב של הנהג) אם זה נכון, ניקו עונה לו שכן.
[Image: Screenshot-2.png]

ביירון סקסטון מראיין את קלאני ג'ורדן מאחורי הקלעים, קלאני אומרת שהיא חיכתה לקרב החוזר מאז הלואין האבוק. לא אכפת לה אם ג'ייסי או ג'סמין יתערבו כי הן יקבלו את זה גם. היא אומרת שהיא תחזיר את האליפות שלה. ג'ייסי ג'יין וג'סמין ניקס מופיעות, הן אומרות לה שהיא לא תנצח את פאלון הנלי הערב.

אלוף NXT טריק ויליאמס יוצא החוצה, טריק מזכיר ששנה שעברה בדדליין הוא זכה באיירון סורבייבר צאלנג' ודברים הפכו להיות טובים בשבילו. הוא כאן לדבר על רידג' הולנד שהצמיד אותו. טריק מזמין אותו החוצה. אנדרה צ'ייס יוצא החוצה, צ'ייס אומר שהוא לא סיים עם הולנד, טריק אומר לצ'ייס שאחרי הכל הוא עדיין על הרגליים, הם לא נפגשו בעבר אך כולם צריכים להכיר בו על העבודה הקשה שלו ב-NXT. טריק אומר לו שהוא עשה הכל כאן ב-NXT... מסתכל על האליפות שלו ואז אומר : לא הכל. טריק מציע לו שישכח כל מה שהולנד עשה לו... רידג' הולנד יוצא החוצה, הולנד אומר שזה צריך להיעצר... צ'ייס מקבל הזדמנות על אליפות NXT... הולנד אומר לטריק שהוא מתחמק ממנו בשביל לפגוש מישהו שהוא הכניס לאמבולנס לפני שבועיים. הולנד אומר לצ'ייס שהוא המשיך הלאה, הולנד אומר לטריק שהוא גרם לאולם של ECW להיות בשקט אחרי שהצמיד אותו. צ'ייס אומר להולנד שהוא רוצה עוד קרב איתו, הולנד לא מסכים, צ'ייס אומר שצ'ייס U יהיו על הכף. הולנד אומר שלא אכפת לו מהם, הדבר היחידי שהוא רוצה זה אליפות NXT. טריק אומר שיש לו רעיון, קרב שלהם בשבוע הבא כאשר המנצח יפגוש אותו בדדליין. הולנד אומר לצ'ייס שאם הוא ינצח אותו הקשר שלו עם אוסבורן, הדסון ות'יאה נגמר. צ'ייס מסכים. הולנד נותן אגרוף לצ'ייס, טריק נותן להולנד יורנאגי. טריק וצ'ייס תוקפים ביחד את הולנד.
[Image: 6.png]

משודר סרטון על ג'יידה פרקר שמדברת על קרב ההעפלה שלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג'.

אווה במשרד שלה מדברת עם ג'וש בריגס ויושהיקי אינאמורה. אדי ת'ורפ מגיע לדבר איתה ואומר לה שהוא צריך כמה דקות. אווה אומרת לו שהיא מבינה שהוא מתוסכל, הוא אומר לה שהיא לא מבינה, הוא צריך משהו כאן. היא עונה לו שהיא הכניסה אותה לקרב ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג'. הוא מודה לה.

ניקיטה ליונס ניצחה את אדריאנה ריזו, ניקיטה הצמידה את ריזו לניצחון אחרי ויידר בומב. אחרי הקרב ריזו תוקפת את ניקיטה בעזרת לום.
[Image: 9.png]

צ'ייס U מאחורי הקלעים, צ'ייס אומר להם שהם נבנו על לקחת סיכונים, הם ביחד ואף אחד לא יפריד אותם.

משודר סרטון על זאריה שמדברת על קרב ההעפלה שלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג'.

קרב ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג' גברים
ג'בון אוונס ניצח את לקסיס קינג, במהלך הקרב קינג בטעות נגח לג'בון בביצים אך לא המשיך את הקרב ובדק את מצבו. אוונס הצמיד את קינג לניצחון אחרי סופרקיק וטויסטינג ספלאש. אחרי הקרב השניים לוחצים ידיים.
[Image: 8.png]

אלופי הזוגות של NXT ניית'ן פרייזר ואקסיום מאחורי הקלעים. אקסיום אומר לפרייזר שאווה דיברה על מחלקת הזוגות של NXT. פרייזר עונה שזה יגיע במהשך, הוא מספר לו שיש לו קרב ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג'. אקסיום אומר לו שכל טאג רודף אחריהם והוא מתעסק בזה. הם מתווכחים, פרייזר הולך. OTM מגיעים לרדת עליהם, משפחת דאנג'לו מגיעים גם, שופטים מרגיעים את המצב.

לקסיס קינג חוזר ללוקר רום, מספר מתאבקים מנחמים אותו. האנק וטנק מתווכחים עם גאלוס.

מוכרז לשבוע הבא :
- קרבות ההעפלה לאיירון סורבייבר צ'אלנג' גברים ונשים ממשיכים.
- קרב N1C לאליפות NXT : רידג' הולנד נגד אנדרה צ'ייס. במידה וצ'ייס מפסיד צ'ייס U מתפרקים.
- ברוקס ג'נסן נגד אלוף צפון אמריקה טוני דאנג'לו.
- כרמן פטרוביץ' ואשאנטי די אדוניס נגד ברינלי ריס וליון דנוקס.

קרב על אליפות צפון אמריקה לנשים
פאלון הנלי ניצחה את קלאני ג'ורדן ושמרה על אליפות צפון אמריקה לנשים, לקראת סוף הקרב קלאני נתנה לפאלון ספליט לגד מונסולט והצמידה אותה אך ג'ייסי הניחה לפאלון את הרגל על החבלים כאשר השופט לא ראה. קלאני בועטת בג'ייסי, ג'סמין עולה לאפרון, קלאני מכניסה אותה לזירה ונותנת לה סופרקיק, קלאני מנסה להצמיד את פאלון ברולאפ, פאלון מעיפה את קלאני לחבלים ומחוץ לזירה ג'ייסי נותנת לה ספינינג פורארם לפרצוף, פאלון הצמידה את קלאני לניצחון אחרי פיימסר.
[Image: 888.png]

התוכנית מסתיימת בברול של מחלקת הזוגות : OTM, משפחת דאנג'לו, האנק ווקר וטנק לדג'ר וגאלוס.
[Image: 11.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-13-2024, 07:21 PM
(11-13-2024, 04:58 PM)lidoradir כתב:  [Image: 888.png]
דז'ה וו קליל..

[Image: 3ba1b2d63d4419884815bd9c049dac687f4d7393.png]
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 2 users Like StavHen's post:
  • Asaf, lidoradir
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,889
אשכולות: 4
Likes Given: 32
הצטרף בתאריך: Nov 2023
11-13-2024, 11:36 PM
תוכנית בנונית אבל 2 המתאבקים אהובים עליי באותה זירה ביחד אנדריי צייס וטריק וולימאס ענק
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-14-2024, 06:53 AM
NXT במתכונת החדשה מחולקת לאני מאמין לפחות 60% נשים בתוכניות השבועיות שלה,
אני לא מבין גדול במספרים אבל אני מאמין שזה עובד לשון מייקלס ואנשים אוהבים את זה.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
11-14-2024, 12:57 PM
(11-14-2024, 06:53 AM)StavHen כתב:  NXT במתכונת החדשה מחולקת לאני מאמין לפחות 60% נשים בתוכניות השבועיות שלה,
אני לא מבין גדול במספרים אבל אני מאמין שזה עובד לשון מייקלס ואנשים אוהבים את זה.

זה עובד... ועובד מעולה.
מחלקת הנשים רותחת וכולם אוהבים את זה.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
11-14-2024, 01:14 PM
תוכנית מעולה של NXT השבוע.

- ג'וליה וסטפני ואקר נגד לאש לג'נד וג'קרה ג'קסון היה MOTN. אופנר מעולה לתוכנית. כולן הפציצו כאן ונתנו עבודה חזקה. אני מקווה שיעלו רשמית את לאש לג'נד וג'קרה ג'קסון לרוסטר הראשי, בתאכלס אין להן מה לחפש יותר בנקסטי. ג'וליה וסטפני זה פצצת אנרגיה בזירה, כיף לראות אותן כל שבוע. אבל הלאבי דאבי נגמר, עכשיו כל אחת לעצמה לקראת דדליין.

- סול רוקה נגד קורה ג'ייד היה קרב טוב, וואלה חששתי שראיתי את המאצ'אפ הזה שהם הולכים לתת לקורה את הניצחון פה. סול רוקה זאת ההחלטה הכי קלה שיש, היא זהב בזירה, יש לה הכל, זה היה קרב קצר אבל היא עדיין סחבה את קורה לקרב טוב והיא צריכה את זה. סול סנאצ'ר אחד הפינישרים הכי טובים שיש היום. סול באיירון סורבייבר צ'אלנג'... הולך להיות כיף.

- ווס לי נגד סדריק אלכסנדר היה קרב סבבה לגמרי, לא מובן לי למה בטוויטר כל כך התלהבו מהקרב הזה, מרגיש לי התלהבות מוגזמת. סדריק נתן את הבוץ' הקבוע שלו בדייב החוצה אבל בסך הכל נהניתי מאוד. ווס לי כמובן מנצח ומעפיל לאיירון סורבייבר צ'אלנג'.

- פיוד של טוני דאנג'לו נגד שון ספירס/ברוקס ג'נסן, נהדר.

- הנקודה החלשה של התוכנית אצלי זה הסגמנט של טריק ויליאמס, אנדרה צ'ייס ורידג' הולנד. כאילו זה כן היה סגמנט טוב והקהל אכל הכל ועודד את צ'ייס ונתן היט מוגזם להולנד... אבל מאצ'אפ של טריק-הולנד/צ'ייס לא מדליק אותי, זה מאצ'אפ של תוכנית רגילה, גג תוכנית ספיישל. לא קרב בקאליבר של אירוע לטעמי. יאללה נעבור את זה בתקווה למאצ'אפ גדול אחר בהמשך הדרך.

- אין לי כוח לניקיטה ליונס המוגזמת, הדבר החיובי פה זה שאדריאנה ריזו פיצצה אותה אחרי הקרב.

- ג'בון אוונס נגד לקסיס קינג היה קרב כיפי לצפייה. כל קרב של ג'בון אוונס כיפי לצפייה, אין עליו. מתחיל להתחבר לסטוריליין של קינג ושינוי הדמות שלו, הוא ממשיך להפסיד קרבות בגלל שהוא מנסה להיות טוב ולא רע, נראה מתי הוא ישתגע.
ווס לי וג'בון אוונס המתאבקים הראשונים להעפיל לאיירון סורבייבר צ'אלנג'... כן... הקרב הזה הולך להיות באנגר מטורף.

- פאלון הנלי נגד קלאני ג'ורדן על אליפות צפון אמריקה לנשים היה קרב מרכזי טוב. הופעה טובה שלהן, ספוטים טובים, סיום קלאסי של ההיליות. ג'ייסי וג'סמין עוזרים לפאלון לשמור על האליפות. הסטייבל של השפעה קטלנית מעולה.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 05:43 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר