Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 111 112 113 114 115 ... 130 הבא »

תוצאות| WWE Friday Night SmackDown 27.8.21

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| WWE Friday Night SmackDown 27.8.21
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-28-2021, 12:42 PM
החלק הכי טוב בסמאקדאון:

[Image: c548fb37aef4727e172674613c60e540.png]

אוסטין ת'אורי, ה-כוכב, סוף סוף מנצח.

ולגבי התוכנית:
- שמח שנתנו לנשים את החצי שעה הראשונה, הנאה מוחלטת. 
מסתבר שהקהל לא אכל את בקי בהיט, היא קיבלה תגובות חזקות, אבל היה אפשר לשמוע גם את הצד המאוכזב של הקהל. 
כרמלה אחלה, אבל לא באמת מעניינת. זלינה אחלה, אבל מרגיש שהיא מעולם לא עזבה את הWWE ונשארה בדיוק באותו מיקום.
בדיוק כמו רוב הקהל - שמחתי ממש לראות את ליב מורגן סוף סוף. לדעתי היא עדיין לא איבדה את הקסם שהיה לה עד MITB, ואם אם יחליטו לרוץ איתה, זה יעבוד. הכל תלוי בהם.
ביאנקה בלאייר... אלופה! רק בלי האליפות. אם לאבד את האליפות זה מה שהיה צריך כדי לגרום לה להתפוצץ, אז מעולה. היא הרגישה פשוט on fire. זה לגמרי היה הסגמנט שלה.
ובנוגע לקרב - היה אחלה קרב, עם דגש כמובן על המיני-מאץ' בין ביאנקה למורגן. לא באמת ציפיתי שמורגן תנצח כשביאנקה איתה באותה זירה, ככה שהניצחון הזה מוצדק לחלוטין, ביאנקה-בקי זה הקרב האידיאלי לאירוע הבא. יחד עם זאת, זה ממש לא אומר שהם צריכים לזרוק שוב פעם את ליב מורגן מהמסך. הם חייבים לרוץ איתה. הקהל מאחוריה ורואים לה בעיניים שהיא נותנת את ה100% שלה.

- סזארו-אמריקן אלפא/אמריקן אקדמי/אמריקן סנייפר, אחלה, אבל לא באמת מעניין כרגע.

- קורבין מדהים, ביג E פחות. 

- הפרומו של אדג' היה אחלה, אבל הפרומו של סת' רולינס.. היה מושלם. מה נסגר עם הבן אדם הזה? 

- עכשיו כשנקאמורה אלוף הIC הוא חייב להתקדם, לא יודע לאן, העיקר לעבור לדף הבא.

- אני מאוד מעריך את דומיניק על כך שהוא החליט לצאת לזירה, ומול קהל רב באולם הוא פשוט התאמן לבדו על ההאבקות שלו בזירה. היו שם כמה מהלכים שגרמו לי לחשוב שאני צופה בהתעמלות אומנותית באולימפיאדה, אבל סך הכל היה אחלה אימון. מחכה כבר לראות אותו בקרב 1 על 1!

- הסגמנט הסוגר היה סבבה לגמרי.
האוסוס וכמובן פול היימן עשו את התפקיד שלהם בצורה נהדרת. ריינס היה ריינס - מושלם.
שמחתי ממש לראות את באלור. "יטפל בסינה בבוא הזמן" = משמע, לא יטפל בו בחיים. אשמח שתצטטו אותי בעוד שנה מהיום ותגידו לי שטעיתי.
SP באמת הרגישו לא קשורים, אבל זה היה מתבקש כשהאוסוס נמצאים שם. בכל מקרה, פין באלור סוגר את התוכנית זה הרבה יותר ממה שאני יכול לבקש, אבל התגובה של רועי מסבירה בצורה מושלמת למה כל הפיוד (אם לקרוא לזה ככה בכלל) הזה הולך להיות פילר.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
08-28-2021, 01:01 PM
(08-28-2021, 12:42 PM)Adam Cole כתב:  החלק הכי טוב בסמאקדאון:

[Image: c548fb37aef4727e172674613c60e540.png]

אוסטין ת'אורי, ה-כוכב, סוף סוף מנצח.
את מי הוא ניצח ואיזה עוד קרבות חושך היה?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,065
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,118
08-28-2021, 01:15 PM
(08-28-2021, 01:01 PM)Didiwe כתב:  את מי הוא ניצח ואיזה עוד קרבות חושך היה?

קאל בלום ניצח את אוסטין ת'אורי.
קייסי קאטנזרו וזאיה לי ניצחו את אליה ודקוטה קאי.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
08-28-2021, 01:34 PM
(08-28-2021, 01:01 PM)Didiwe כתב:  
(08-28-2021, 12:42 PM)Adam Cole כתב:   
את מי הוא ניצח ואיזה עוד קרבות חושך היה?

(08-28-2021, 01:15 PM)lidoradir כתב:  קאל בלום ניצח את אוסטין ת'אורי.
קייסי קאטנזרו וזאיה לי ניצחו את אליה ודקוטה קאי.

הייתי בטוח שת'אורי ניצח.
פאק איט, חזרתי לבור.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
08-28-2021, 01:42 PM
תכנית טובה של סמאק.

ראיתי את בקי פותחת את התכנית והזדעזעתי לראות שהיא אשכרה מקבלת פופים, ציפיתי שהיא תקבל היטים חזקים או לפחות צרצרים. איכס.
תכננתי להריץ ואז ראיתי שהם החזירו את ליב מורגן, תודה לאל. זה הזייה שכרמלה וזלינה מקבלות יותר ספוט ממנה, וה-WWE עוד מרימים לכרמלה להסתלבט על ההיעדרות שלה, טפי. אחרי ביאנקה-בקי ליב צריכה לקבל את הספוט על האליפות וגם לקחת אותה.

הקרב המרובע היה בינוני. ביאנקה הייתה אדירה, ליב קצת פחות הראתה מה היא מסוגלת, ניצחון צפוי. אז ביאנקה-בקי בקרוב, יופי לנו. שמישהו יעיף לי את בקי מהמסך.

מתחיל לעצבן קצת העניין עם אוטיס. הוא מעולה, אבל עומד במקום יותר מדי זמן. נקאמורה כרגע לא עושה כלום, למה לא להכניס את אוטיס לתמונה? אפולו לא רלוונטי כבר.

דומיניק וריי מתפרקים, מעולה. ריי צודק שהם השיגו הכל בתור זוג, זה מתאים מאוד לקו העלילה. עכשיו נראה מה דומיניק באמת שווה.

כרגיל, ה-מיינאבנט של התכנית וה-WWE בכלל, רומן ריינס. ענק. כל מה שהיה בתכנית הזאת מסביב לפול היימן והבלודליין, ענק. ואז באלור נכנס. הבעיה? אפשר פשוט להסתכל בתגובה של רועי ולהבין. אף אחד לא חשב שבאלור יזכה באליפות, אבל כשאתה יודע בוודאות מה התכניות העתידיות, זה ממש מוריד מההייפ. למה שאני אסתכל על זה אם ברור לי שלא סופרים באמת אחד מהמתמודדים? כל כך חבל כי לבאלור לא מגיע. אני תופס אותו כביג דיל אחרי הריין המעולה ב-NXT, פיוד שלו עם ריינס יכל להיות טוב מאוד. יכל.

כמובן גם שלסנר לא יופיע.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 921
אשכולות: 2
Likes Given: 2,220
הצטרף בתאריך: Jul 2021
08-28-2021, 05:52 PM
פנטזי בוקינג: בקרב של שבוע הבא, רולינס/אגד׳/לסנר מתערבים בקרב של באלור והקרב נפסל.
באלור ממשיך קדימה ובונה מיני פיוד עם ג׳ון סינה וסוגר את זה בMSG.
אחר כך באלור ממשיך קדימה וסוגר חשבונות עם כל מי שלקח לו הזדמנות.
בראמבל באלור מנצח את הקרב ואז מאתגר את ריינס למאניה.
#bookit #הרוקלאמעניין #באלורמאניה
הגב

•
חפש
הגב
hpt מנותק
Day One Ish
תגובות: 144
אשכולות: 0
Likes Given: 1
08-28-2021, 06:06 PM
הקרב נשים היה מצוין, ביאנקה כוכבת אמיתית.
קורבין מצוין, אבל לא יכול לנצח את ביג אי שעם המזוודה. מקווה שאחרי ינצח קצת סוף סוף.
רומן ריינס והבולדליין פשוט מצוין כרגיל.
[Image: bea3d642ef915721e85736a72bbec1bd325b6a6b.gifv]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
08-28-2021, 06:12 PM
אז החלטתי לראות סמאקדאון... 
התוכנית הראשונה של הרוסטר הראשי שאני רואה בשלמותה... לדעתי מתחילת השנה. 
למה עשיתי את זה לעצמי? כי קווין אואנס בשולחן השדרנים. כנראה שהוא תמיד יהיה דראו בשבילי, לא משנה כמה יתייחסו אליו כמו סמרטוט. 
בגדול חשבתי שזו הייתה תוכנית דיי טובה. היה WWE שיט, אבל שום דבר מגעיל במיוחד.

הסגמנט הפותח היה ממש סבבה - כשזה היה בקי לינץ' וביאנקה בלאייר. ההיל טרן של בקי הוא תהליך וזה אחלה, למרות שאני לא יודע אם היא תוכל לקבל את ההיט שהיא מנסה להוציא מהקהל. מרגיש לי שהיא יותר מידי אובר ויותר מידי מגניבה בשביל זה. בלאייר גם הייתה מצויינת.
ברגע שהם התחילו להוציא את צבא המידקארד החוצה לדקלם שתי שורות מהתסריט שלהן, שם הסגמנט איבד אותי. 
במשך שנים לא אהבתי את הקלישאה הזאת של אלוף שחותך פרומו, ואז מתאבק אחרי מתאבק יוצאים לאתגר אותו וכל אחד זורק שתי שורות. אחרי NXT השבוע הגעתי להבנה שאני בסדר עם סגמנטים כאלה, פשוט צריך שכל יריב כזה שיוצא החוצה יהיה מישהו שאני באמת רוצה לראות נגד האלוף. אני לא רוצה לראות את בקי נגד כרמלה או נגד זלינה ווגה. 
הייתי שמח אם היינו מקבלים קרב יחידים של בלאייר נגד ליב מורגן. השתיים האחרות גם ככה הודחו מאוד מהר ולא ממש תרמו לקרב. הקרב נהיה ממש טוב כשזה הגיע לבלאייר-מורגן בכל אופן. אני מרגיש שאני אומר שליב מורגן אנדרייטד מאז NXT, ולצערי אני לא רואה את זה משתנה.

לרגע הרשתי לעצמי להתלהב מזה שאני מחליט לראות סמאקדאון ומקבל סזארו-גייבל, ואז זה נגמר עם בולשיט אחרי 2 דקות. כמובן...
עכשיו אני יודע שיהיו לפחות 4 רימאצ'ים, עוד 4 קרבות של סזארו נגד אוטיס ולפחות שני קרבות שיהיה לסזארו שותף נוסף נגדם. הנוסחה המנצחת של WWE לפיודי TV במידקארד.

בארון קורבין הוא הדבר הכי טוב בWWE TV השבוע. בפער. הוא פשוט מעולה בגימיק הזה.
מבאס אותי שאין סינרגיה אמיתית בין הרוסטר הראשי לNXT, כי עכשיו זה כל האנגל הזה פשוט צועק "קמרון גריימס". זה סוג של פיוד חלומות בשבילי עכשיו. 

אני מקווה שהפיוד של אדג' ורולינס נגמר לבינתיים. זה משהו שאפשר לחזור אליו בהמשך, אבל כרגע אדג' ניצח נקי ואני בעד לתת להם לנוח אחד מהשני, להתרענן ולחזור לזה מאוחר יותר. 
מה שכן, אם יש מישהו מהם שצריך שינוי זה אדג'. אני חושב שאני מוכן להוריד מהאינטנסיביות שלו ולראות אותו במוד קליל יותר. יותר אדג' של E&C ופחות אדג' "במקום האפל שלו".
אני כן סקרן לגבי הכיוון של רולינס. היה לי במהלך התוכנית רגע שנזכרתי שאנחנו בבניה לאקסטרים רולז, ובשנה שעברה בPPV הזה הוא היה באמצע הסטוריליין עם העיניים - שבסופו של דבר קיבל את הפייאוף שלו רק בAEW. 

הסטוריליין עם היימן וריינס לאורך התוכנית היה מעולה. היימן שחקן תותח, והם הצליחו לסקרן אותי לגבי הכיוון. זה נראה שריינס לא לחוץ מידי לגבי לסנר - כמו שצריך. 
קצת מאבס אותי שבשביל להגיע לבשר של הפיוד הזה, אנחנו צריכים לעבור הגנת פילר של פין באלור. אפילו יותר מבאס אותי שפין באלור נמצא במעמד הזה של הגנת פילר. מגיע לו יותר מזה.
אני מאוד מקווה שסינה שם את באלור אובר בMSG לפני שהוא הולך, אבל שוב... WWE הכניסו את עצמם לפינה מטומטמת עם ריינס. אין טופ פייס בסמאקדאון שיכול לאתגר אותו והם חייבים ללכת ללסנר, לדוויין, לגייג'. 

ריי מסטריו נגד דומיניק זה פיוד שכל כך לא בא לי בטוב. ריי כל כך טוב, אבל הוא בוחר להתבזבז בבולשיט עם הבן הלא יוצלח שלו וזה ממש מתסכל.
היה לי ממש מוזר שהם פרסמו "יריב מסתורי" לדומיניק, ואז... זה היה סמי זיין. לי אין שום דבר נגד סמי זיין, לעומת רוב הפורום, אבל הם בנו ציפיה וזיין היה אכזבה. דומיניק עדיין נראה כאילו אחרי כל צעד הגלגלים במוח מסתובבים והוא צריך לחשוב על הספוט הבא לפני שהוא מבצע אותו. זיין יריב טוב בשבילו וסחב אותו לדבר הכי טוב שאפשר להוציא ממנו כרגע לדעתי, שזה קרב סביר. 

אני מבין שריק בוגז הוא הצעצוע החדש שוינס מתלהב ממנו בסמאקדאון. עם איך שהוא מוצג, מרגיש שזה עניין של זמן עד שהוא יהיה אלוף הIC במקום שינסקה. 
זיגלר זה אנטי דראו. ברגע שהוא בזירה, אני מאבד עניין. KO ניסה להעצים את בוגז ואמר שהוא הצמיד אלוף עולם לשעבר, וזה פשוט לא עובד יותר עם זיגלר. 
אני לא יודע אם זה בגלל שזה בובי רוד, או משהו בפרזנטציה שלהם (אני חושב שזה שיר הכניסה), אבל משהו בזיגלר ורוד פשוט מרגיש לי כמו אקט של אימפקט שזולג לWWE.

הסטוריליין שנעמי מגיעה לסמאקדאון ואף אחד לא יודע שהיא עברה לרוסטר ולא קבעו לה קרב מרגיש נורא ריאליסטי, במיוחד אחרי הידיעה על שיין ת'ורן לא מזמן. אני לגמרי מאמין שיד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה בWWE. 
אני מקווה שזה יוביל למשהו בשבילה. מרגיש לי שWWE איבדו כל אמון בנעמי איפשהו ב2018. הייתי רוצה לראות אותה כחלק מהבלאדליין אפילו, אבל זה בעייתי כשבקי היא הטופ דוג של מחלקת הנשים.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
08-28-2021, 07:45 PM
קטסויורי שיבאטה
הירומו טקהאשי
נרטיב
פסיכולוגיה
מינורו סוזוקי
סשימי בטמפורה

עכשיו כשלידור הפסיק לקרוא תתגובה, אפשר לדבר על סמאקדאון.

תכנית חסרת אוויר בעיניי.
ריינס מרגיש מוזר מאוד אחרי כל הסינה-באלור-לסנר שמסתובב סביבו.
לא ככה אמור להרגיש מגה-טאלנט שהרגע קיבל את המקל מג'ון סינה.
באלור הוא סוג של שפכטל. חומר מילוי. 
יש לך חור בקיר? שים קצת פין באלור עליו ותחכה שיתייבש.
ג'ון סינה מקבל את הקרב בסאמרסלאם? יופי. עד הבנייה לסאמרסלאם נשים קצת פין באלור בין לבין, כשסינה יקבל את הקרב - פין באלור ייעלם.
ברוקי ברוק מקבל קרב בערב הסעודית? יופי. עד הבנייה לערב הסעודית נשים קצת פין באלור בER, כשלסנר יחזור הוא כמובן יחסל את באלור ונתחיל בקרב האמיתי.

יש את הסרטונים באינסטגרם שאתה לוקח כיור שבור ושם עליו נודלס ואז איכשהו מתקן את השבר? אפשר לעשות משהו דומה עם פין באלור.
הבעיה היא שזה לחלוטין מוציא את הפואנטה מהמיין איבנט.
הפגיעה היא כפולה כשזה גם טאלנט שאתה מעדיף על הטאלנט שאמור לקבל את הקרבות האמיתיים..
בעיניי פין באלור/ריינס > לסנר/ריינס, והכל מרגיש הפוך ורע.
מה שהיה סביב היימן היה מוצלח יחסית לשאר.

- בקי סובלת מהswitchblade effect: אמורה להיות היל, אבל מגניבה מכדי לקבל היטים.
בקי היא היחידה שיכולה לגרום לביאנקה להרגיש כמו רוקי נטו עם הנוכחות שלה.
הן כולן הרגישו כל כך קטנות ביחס לבקי - שזה פשוט חיסל את האמינות לכל הזירה חוץ מאולי לליב מורגן. 

- קורבין אש.

- ביגי הוא לא הטאלנט שעושים ממנו. מצטער.
ככל שכולנו נבין את זה יותר מוקדם ככה יהיה טוב יותר. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • ANYS, KillSwitch
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
08-28-2021, 09:42 PM
(08-28-2021, 07:45 PM)SwitchBlade כתב:  קטסויורי שיבאטה
הירומו טקהאשי
נרטיב
פסיכולוגיה
מינורו סוזוקי
סשימי בטמפורה

עכשיו כשלידור הפסיק לקרוא תתגובה, אפשר לדבר על סמאקדאון.

לידור עכשיו צופה בסדרת הקרבות של ברוק לסנר בערב בסעודית, רק כדי לפצות על כל המילים המדהימות שאמרת (חוץ מסשימי בטמפורה)

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 11:07 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר