10-19-2024, 09:44 PM
אם כבר מדברים על פוליטיקה ועל הבאנר - אני לא אדם מאוד פוליטי אבל אני מכריז חגיגית שפאנק לא חוזר לבאנר.
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
10-19-2024, 09:44 PM
אם כבר מדברים על פוליטיקה ועל הבאנר - אני לא אדם מאוד פוליטי אבל אני מכריז חגיגית שפאנק לא חוזר לבאנר.
10-19-2024, 09:47 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-19-2024, 09:48 PM על ידי Coquina Clutch.)
(10-19-2024, 09:44 PM)SwitchBlade כתב: אם כבר מדברים על פוליטיקה ועל הבאנר - אני לא אדם מאוד פוליטי אבל אני מכריז חגיגית שפאנק לא חוזר לבאנר. למי אכפת אם פאנק שם או לא, טקאשטה מוקס ומריה צריכים להיות שם במינימום ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
10-19-2024, 09:54 PM
(10-19-2024, 09:47 PM)Coquina Clutch כתב: למי אכפת אם פאנק שם או לא, טקאשטה מוקס ומריה צריכים להיות שם במינימום אם הם רוצים להיות על הבאנר שיעברו חברה. ![]()
10-19-2024, 09:54 PM
(10-19-2024, 09:47 PM)Coquina Clutch כתב: למי אכפת אם פאנק שם או לא, טקאשטה מוקס ומריה צריכים להיות שם במינימום טקאשטה לא, מוקס אולי, מארייה חד משמעית. זו דעתי הצנועה. אם כבר - אוספריי, ג'ק פרי, האנגמן פייג' וסוורב הם שמות רלוונטיים לפחות כמו טקאשטה. (10-19-2024, 09:50 PM)Cen כתב: פאק CM PUNK +1
10-19-2024, 10:08 PM
תגובה מהירה של רסלינג-תוך-כדי-ריצה.
זוגות סמאקדאון - קרב מצוין. לא רוצה להרחיב כי זה עדיין קרב טרי שיש לו אשכול משלו, אבל נהנתי. ניה ג'קס/ג'וני גרגאנו מול ביילי ונעומי קרב פח. AEW ראמפייג' - על מארק בריסקו אני מדלג, יצא לי לראות את אנה ג'יי מול טריש אדורה ועוד קצת מהתכנית. אנה ג'יי השתפרה, אבל לא פלאים. טריש אדורה ירוקה מאוד והקרב לא הצליח להרשים בעיניי. הן ביצעו כמה מהלכים ברמת מורכבות גבוהה משהן מסוגלות, לדוגמה ספינינג נקברייקר שהיה מסוכן עד לכדי צוואר שבור שאולי יכל לקרות שם. אנה ג'יי הייתה צריכה עוד כמה חודשים ביפן לפי איך שזה נראה, טריש אדורה צריכה עוד כמה שנים בפיתוח לפני שהיא דורכת בראמפייג' לצערי. אני מסרב לראות את MXM. TNA אימפקט - רפרפתי ונחתתי על מייק ביילי מול ליאון סלייטר על אליפות הX דיוויז'ן. איזה קרב! מייק ביילי תותח ברסלינג, סלייטר עמד באתגר ונתן הופעה מצוינת. הקרב נמשך יותר משציפיתי, ביילי נתן שם ספוט הזוי עם SSP ישר על הרגליים. רואים שהוא מעריץ שרוף של אומגה. ביילי נותן שם באנגרים בTNA, הוא הולך להיות מתאבק שאני אתחיל לעקוב אחריו אקטיבית במקום להיתקל בקרב שלו כשיש לי זמן פנוי.
10-19-2024, 11:01 PM
(10-19-2024, 09:54 PM)Jon_M0xley כתב: אם הם רוצים להיות על הבאנר שיעברו חברה. אנחנו שופטים מתאבקים לפי מי שמשלם להם את המשכורת ולא לפי כמה שהם טובים
![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
10-19-2024, 11:12 PM
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|