10-18-2024, 10:09 AM
(10-18-2024, 12:34 AM)master of doom כתב: המעגל נסגר, הסיפור הסתיים. החיילים הגיבורים שלנו חיסלו את החולדה בעלת 1000 מחלות המין, המכונה גם יחיא סינוואר. הגיע הזמן. יש לי מגילת קללות קשה ומספקת כדי לתאר את היצור המתועב והמצחין הזה, אבל אחסוך אותה מכם כי אני מכבד את הפורום ואת השאר ולא רוצה להוריד את הרמה. בקצרה, אני מאוד שמח שחיסלנו את הבן של זונה הזה שאחראי לרצח של האחים והאחיות שלנו מתחילת המלחמה. הוא ראה את עזה נחרבת, ברח כמו עכבר ומת כמו חולדה עלובה. אפס. מקווה שישרפו את הגופה שלו ויפזרו את העפר בים, כמו שעשו לנאצים.
וגם ביום כזה יש בשורות קשות מאוד, 5 חיילים הרוגים במארב של חיזבאללה בתוך בית בלבנון. יהי זכרם ברוך.
ושיהיה ברור, אני שם אלף זין על ההודעה של חיזבאללה על הסלמת הפעולות. הודעה חסרת תועלת כי ברור שאנחנו במלחמה כמעט כוללת, הם לא יחדשו לנו הרבה. סתם ניסיון עלוב וחלש לייצר פחד אצלנו, זה לא יצליח להם. פחי אשפה טרוריסטים.
חייבים להפוך את הגבול עם לבנון לנקי ממבנים... אין שום סיבה לתת למבנה אחד לעמוד על תילו שם, כל פעם שהם מראים תמונות צה"ל אומר שהמבנים מלאים באמצעי לוחמה.... לבנון זאת מדינה, זאת מלחמה רגילה ולא כמו בעזה שיש לך 2 מיליון תושבים על שטח כל כך קטן שאתה לא יכול שלא לפגוע בהם... פה מדובר ביחס שטח/אוכלוסייה הרבה יותר מרווח

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)