10-05-2024, 10:31 PM
האירועים האחרונים שלהם היו יחסית חלשים.
אני מאוד מקווה שbad blood יהיה אירוע בו הם מרשים לעצמם לקדם עלילה.
בגזרת קודי/ריינס/בלאדליין/רייבאק המצב חמור.
קודי/אוואנס/רנדי לא התקדם ולו בצעד אחד מאז רסלמניה, הבלאדליין נמצא בפלאטו מוחלט. חייבים כאן איזשהו זרז לעלילה שיקרה הלילה, אחרת הם ייכנסו לטריטוריה המשעממת של העלילה הזאת.
וכשאני אומר 'משהו' אני מתכוון לאנגל ענק כמו רוק מגיע וחושף את עצמו בתור המפעיל של סולו, פאטו בוגד בסולו, טנגה לואה מכריז על עצמו בתור הזוכה ברויאל ראמבל, משהו שבאמת משנה את העלילה. מבחינתי אורטון עושה טרן ועולה לקודי בקרב גם עובד.
פאנק/מקנטייר 3 הולך להיות מגניב, וגם כאן משהו גדול צריך לקרות.
אני מצפה שזה יהיה הקרב הסוגר בפרק הנוכחי של היריבות בניהם, ובהתאם מקנטייר צריך פה איזה ניצחון משכנע.
ריפלי/מורגן צריך להיות מעולה, ולא אכפת לי במיוחד כיצד זה יסתיים.
פריסט/באלור לא נשמע מאוד מעניין אבל יכול להיות מעניין אם הם ישקיעו.
בגדול אני לא חושש מבחינת הרסלינג, אני כן חושב שבחודש האחרון לא קיבלנו התפתחות עלילתית אמיתית בשום מקום, והם צריכים להתעורר על עצמם ומהר. היום זה הזמן.
אני מאוד מקווה שbad blood יהיה אירוע בו הם מרשים לעצמם לקדם עלילה.
בגזרת קודי/ריינס/בלאדליין/רייבאק המצב חמור.
קודי/אוואנס/רנדי לא התקדם ולו בצעד אחד מאז רסלמניה, הבלאדליין נמצא בפלאטו מוחלט. חייבים כאן איזשהו זרז לעלילה שיקרה הלילה, אחרת הם ייכנסו לטריטוריה המשעממת של העלילה הזאת.
וכשאני אומר 'משהו' אני מתכוון לאנגל ענק כמו רוק מגיע וחושף את עצמו בתור המפעיל של סולו, פאטו בוגד בסולו, טנגה לואה מכריז על עצמו בתור הזוכה ברויאל ראמבל, משהו שבאמת משנה את העלילה. מבחינתי אורטון עושה טרן ועולה לקודי בקרב גם עובד.
פאנק/מקנטייר 3 הולך להיות מגניב, וגם כאן משהו גדול צריך לקרות.
אני מצפה שזה יהיה הקרב הסוגר בפרק הנוכחי של היריבות בניהם, ובהתאם מקנטייר צריך פה איזה ניצחון משכנע.
ריפלי/מורגן צריך להיות מעולה, ולא אכפת לי במיוחד כיצד זה יסתיים.
פריסט/באלור לא נשמע מאוד מעניין אבל יכול להיות מעניין אם הם ישקיעו.
בגדול אני לא חושש מבחינת הרסלינג, אני כן חושב שבחודש האחרון לא קיבלנו התפתחות עלילתית אמיתית בשום מקום, והם צריכים להתעורר על עצמם ומהר. היום זה הזמן.

![[Image: giphy-7.gif]](https://i.ibb.co/Y4pZMjmv/giphy-7.gif)

![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)