Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1979): « הקודם 1 ... 1135 1136 1137 1138 1139 ... 1979 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#11,361
10-03-2024, 05:50 PM
מישהו ניסה לאחרונה לפתוח חשבון ג'מייל דרך המחשב והצליח? ניסיתי לפני כמה חודשים ולמרות שהזנתי מספר פלאפון, אחרי כמה ניסיונות שזה לא הצליח, זה רשם לי שמספר הפלאפון עבר את הכמות המותרת. האם זה עדיין קיים?

ראיתי שיש סדרה שמקראת ברייק פוינט. כנראה משהו על טניס. זה אולי יעניין את המאסטר
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
אני אידיוט
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#11,362
10-03-2024, 07:13 PM
(10-03-2024, 04:17 PM)lidoradir כתב:  הייתי אמור ללכת אך כמו שרשמתי כל הקריון סגור, תעדכן.
אלך לזה תחילת שבוע הבא.

הם שמו זין על ההגבלות והכניסו כמה אנשים שהם רוצים, קיבלו בראש על זה.
יש יס פלאנט רבע שעה נסיעה ממני אבל אין לי כח... תחילת השבוע נשלים את מה שרציתי. (ג'וקר וקומדיה של אוברי פלאזה)

אני ממש בהייפ על הסדרה הזאת.
יש טעם לראות שוב את הסרט של באטמן לפני זה ?

העלילה טובה, כן הרגשתי שיש חורים בעלילה שהפריעו לי.
ההחלטה לבצע את זה כמחזמר היא די הגיונית אם מבינים את דמות הג'וקר של חואקין. 
עדיין אני לא אוהב את הקונספט ואני חושב שהיו יכולים להנגיש לנו טוב יותר את השילוב של הג'וקר עם שירים.

[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,548
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
#11,363
10-03-2024, 09:55 PM
סיימתי עכשיו את הג'וקר 2
חוויה מאכזבת בטח בהשוואה לסרט הראשון
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#11,364
10-04-2024, 01:26 AM
בדקתי בנודע לג'ימייל. אפשר להירשם.

ראיתם שחרבו דרבו דורג במקום הראשון במצעד של גל"צ? אני לא שומע גל"צ, אבל זו לא אמורה להיות תחנה יחסית שמרנית?
אני לא מצליח להבין איך הדבר הזה בכלל זכה. זה בכלל שיר? בקושי דקלום מוזר. 30 מיליון צפיות? הזיה.

הייתי חייב לבדוק איפה סיים השיר של עדן חסון ודולי ופן (לא יודע מי אלה שני האחרונים). אני לא מחסידי עדן חסון, אבל השיר נהדר. מקום 8 אבל שייך למצעד של שנה שעברה.
עם ישראל חי של אייל גולן במקום יחסית גבוה. לא אוהב את הביצוע שלו כי מרגיש לי כמו קשקושי מילים שהוא לא באמת מתכוון אליהם (כמו הקדוש ברוך הוא שומר עלינו וכו'. מה לו ולזה?). ראיתי קהילות יהודיות שהעלו ביצוע שלהן לשיר, היה הרבה יותר מרגש מאשר הביצוע של אייל גולן.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,137
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,129
#11,365
10-04-2024, 01:53 AM
(10-03-2024, 04:30 PM)KB24 כתב:  לידור אתה יכול לפרגן בקישורים לסרטים הראשונים בבקשה?

שלח את הג'ימייל שלך אח אשלח לך הודעה לדרייב.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • KB24
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,464
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#11,366
10-04-2024, 02:00 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-04-2024, 02:11 AM על ידי Jon_M0xley.)
(10-04-2024, 01:26 AM)wwehof כתב:  בדקתי בנודע לג'ימייל. אפשר להירשם.

ראיתם שחרבו דרבו דורג במקום הראשון במצעד של גל"צ? אני לא שומע גל"צ, אבל זו לא אמורה להיות תחנה יחסית שמרנית?
אני לא מצליח להבין איך הדבר הזה בכלל זכה. זה בכלל שיר? בקושי דקלום מוזר. 30 מיליון צפיות? הזיה.

הייתי חייב לבדוק איפה סיים השיר של עדן חסון ודולי ופן (לא יודע מי אלה שני האחרונים). אני לא מחסידי עדן חסון, אבל השיר נהדר. מקום 8 אבל שייך למצעד של שנה שעברה.
עם ישראל חי של אייל גולן במקום יחסית גבוה. לא אוהב את הביצוע שלו כי מרגיש לי כמו קשקושי מילים שהוא לא באמת מתכוון אליהם (כמו הקדוש ברוך הוא שומר עלינו וכו'. מה לו ולזה?). ראיתי קהילות יהודיות שהעלו ביצוע שלהן לשיר, היה הרבה יותר מרגש מאשר הביצוע של אייל גולן.

אייל גולן הוא איש מאמין, מניח תפילין וגם בהופעה האחרונה בבלומפילד גם הכניס ספר תורה.
בנוסף בכל הופעה שלו הוא עושה משהו מיוחד ללוחמות וללוחמים(גם אלה שנפלו) וגם לחטופים ולחטופות.
הוא אמר שהוא הוציא את השיר כדי להגביר את המורל הפגום שהיה לנו אז באותה תקופה מה שדי הצליח לו.
להזכירך יש לו גם את השיר מי שמאמין, שגם זה אותו סגנון כמו עם ישראל חי.

לגבי חרבו דארבו לא כזה אהבתי את השיר בהתחלה אבל אחרי שאתה שומע אותו כמה פעמים(מהרדיו או בחתונות או סתם בסטורים ופוסטים) אתה מתחיל לזמזם את זה. מה שהלך להם שם זה שכמעט כל מי שהם אמרו שם חוסל שזה די חזק.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#11,367
10-04-2024, 02:41 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-04-2024, 02:44 AM על ידי wwehof.)
(10-04-2024, 02:00 AM)Jon_M0xley כתב:  אייל גולן הוא איש מאמין, מניח תפילין וגם בהופעה האחרונה בבלומפילד גם הכניס ספר תורה.
בנוסף בכל הופעה שלו הוא עושה משהו מיוחד ללוחמות וללוחמים(גם אלה שנפלו) וגם לחטופים ולחטופות.
הוא אמר שהוא הוציא את השיר כדי להגביר את המורל הפגום שהיה לנו אז באותה תקופה מה שדי הצליח לו.

לגבי חרבו דארבו לא כזה אהבתי את השיר בהתחלה אבל אחרי שאתה שומע אותו כמה פעמים(מהרדיו או בחתונות או סתם בסטורים ופוסטים) אתה מתחיל לזמזם את זה. מה שהלך להם שם זה שכמעט כל מי שהם אמרו שם חוסל שזה די חזק.

כל הזמרים המזרחיים פתאום "מאמינים". קובי פרץ, אייל גולן, ליאור נרקיס. אני לא יודע איך בדיוק לתאר את התהליך שהם עברו. אולי סוג של אמונה שזה מה שישאיר אותם בטופ אולי משהו אחר. בוא לא נשכח שפרץ ישב בכלא. גולן גם עם לא מעט בעיות. למה אדם מאמין עושה כל כך הרבה קעקועים?

שני השירים יפים, אבל אני לא חושב שגולן מייצג את המילים. שיחזור לשירים הישנים (לקנות לך יהלום וכו').

בנוגע לחרבו דארבו, זה בכלל לא שיר. איך דבר כזה זוכה במצעד השירים? אולי מצעד הדקלום, אולי מצעד אחר. האמת שזה ביזיון ומראה לאן התדרדרו השירים.
אחת כמו אגם בוחבוט מצליחה עם שירים מטופשים כמו דובנשייה (גם שם שחר סאול מדקלם) או השיר השני שברח לי שמו (נאדי באדי?). שיר שכיף לשמוע אבל טיפשי. ההוא ששר איתה הומו? לא יודע מי זה אבל הוא נראה כזה.

פעם היו אומרים על השירי מזרחית שהם עם מילים מטופשות. אין מה להשוות להיום.

עריכה: דרך אגב, הייתי בהופעה של קובי פרץ וזה היה יותר כמו כנס חזרה בתשובה מאשר הופעה. הוא זיין את המוח כל ההופעה. אצל ליאור נרקיס זה היה בקטנה והרבה פחות מורגש.

מדהים שקובי פרץ עם קול לא משהו הגיע למעמד של כוכב (עם הפריצה של בלבלי אותו, אף אחד לא הכיר אותו לפני).
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,900
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#11,368
10-04-2024, 09:34 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-04-2024, 09:36 AM על ידי master of doom.)
שוב תקיפות עצימות בדאחייה, הפעם ניסיון חיסול של האשם ספי א-דין, ראש המועצה המבצעת של חיזבאללה והמחליף המיועד של נסראללה בתור מזכ"ל הארגון, וגם בן הדוד שלו. לא ברור אם הניסיון צלח עדיין.

ספי א-דין נחשב מקורב להנהגה האיראנית ואח שלו הוא נציג חיזבאללה באיראן, והוא נחשב ליותר קיצוני מנסראללה בדעותיו. הוא למד ביחד עם נסראללה בעיר קום באיראן ואז נשלח ללבנון כדי לקבל תפקיד בחיזבאללה, שאותו הוא מילא בהצלחה במשך 30 שנה. אחרי החיסול של נסראללה הוא המועמד הראשי באופן טבעי לרשת אותו, ואפילו יצאו שמועות שהוא כבר נבחר למזכ"ל הארגון (חיזבאללה מיהר להכחיש), ולכן החיסול שלו מעמיד בבעיה את הארגון.

אם הוא באמת חוסל, זאת הצלחה גדולה שלנו. אין לי מושג איך אנחנו עושים את זה אבל כל הכבוד לכל המעורבים, לפי הדיווחים החיסול התבצע בתוך בונקר תת קרקעי בלב הדאחייה. לדרדר את חיזבאללה למצב שלא ברור מי יהיה המנהיג הבא שלו, אחרי מנהיג כל כך דומיננטי כמו נסראללה, זה הישג גדול שלנו. האפקט של נסראללה על הציבור השיעי היה עצום, הנאומים שלו הרגיעו את הציבור תמיד והוא בנה לעצמו תדמית חזקה שהשיעים ואולי כל הלבנונים יכלו להישען עליה. אחרי שהוא חוסל ברור היה שיש ואקום שצריך למלא אותו, אבל האשם ספי א-דין נחשב ליורש הטבעי, הוא נתמך על ידי איראן ומחזיק ב-"דעות הנכונות", יש לו ניסיון רחב בארגון ולכן החיסול שלו גם מאוד משמעותי. מי שראה את הנאום של נעים קאסם, סגן המזכ"ל של חיזבאללה, יודע שהוא (קאסם) ממש לא יכול להיות מזכ"ל הארגון. כלומר, בתור ישראלי הוא אחד שאני אהיה בראש שקט אם יהיה מנהיג חיזבאללה. הנאום שלו היה מביך, שידר פחד ולחץ, הוא לא הפסיק להזיע בגלל החור שהוא נמצא בו מתחת לאדמה ומחשש שחיל האוויר שלנו ימצא אותו, בארגוני טרור תודעה עובדת מאוד חזק ויש הבדל של 180 מעלות בין אחד כמו נסראללה לבין אחד כמו נעים קאסם.

ולמרות כל החיסולים האלה יש עוד הרבה עבודה בלבנון. החיזבאללה ממש לא נמחק והוא שיגר אתמול 200 רקטות לכל הטווחים, והכניס מיליון איש למקלטים. ממה שחבר בלבנון מספר לי הם מצאו כמויות עצומות של נשק והם עדיין לא כבשו כפר אחד, ככה שיש הרבה עבודה לעשות אפילו ברצועה שמקיפה את הגבול. מספרי ההרוגים של התמרון עד כה, אם נכונים, מפתיעים לטובה. אני יודע שמסריח להגיד את זה כשאיבדנו כבר 9 חיילים מלח הארץ, אבל צה"ל מעריך שנהרגו כבר 100 חיזבלונים, ונגד צבא מיומן כמו החיזבאללה זה מאזן מעולה והרבה מעל הציפיות שלי (זאת גם הסיבה שלא כל כך תמכתי בכניסה קרקעית, למרות שאני בעד כתישה מאסיבית של לבנון). לצורך ההשוואה, בלבנון השנייה משערים שנהרגו בערך 600 מחבלים של חיזבאללה ועוד 100 מחבלים של ארגונים אחרים, בעוד נהרגו לנו 120 חיילים. זה יחס של 1 ל-6 בערך, וצריך לקחת בחשבון שמאז החיזבאללה התחזק והתמקצע, שיפר את היכולת ההגנתית שלו בדרום לבנון וצבר ניסיון במלחמה בסוריה. המלחמה בעזה לצערי היא טיול בפארק לעומת המלחמה מולם, אבל בינתיים הצבא עושה חיל.

עוד כמה דברים לגבי האיראנים, אני חושב שהם עשו טעות קשה ביום שלישי (במבט קר, מחושב ושקול שמתעלם מכמות הקללות שיש לי עליהם). הם כן פגעו בבסיסים בחיל האוויר אבל לא פגיעה משמעותית שלא ניתן לתקן תוך 24 שעות (לפחות ברמה המבצעית). אנחנו לעומת זאת כנראה נהיה יותר מדויקים בזכות הנשק היותר מתקדם שלנו, ונראה שהפעם לא נכיל וגם האמריקאים מבינים שלא לגיטימי לבקש מאיתנו להכיל את ההתקפה הזאת. אם טיל בליסטי אחד היה נופל בשכונת מגורים היו לנו מאות הרוגים, ואני חושב שהגיע הזמן שגם המפגרים האלה עם החיתולים על הראש יתחילו לשלם מחיר בתוך המדינה המסריחה שהם בנו לעצמם. אני לא מכיר את בנק המטרות האיראני באופן מלא אבל השמדה של מתקני הנפט מאוד קורצת לי. זה אומר פגיעה קשה בכלכלה האיראנית שגם ככה סובלת מסנקציות, ופגיעה כלכלית = פחות סיוע לארגוני הטרור. זה יכול לתת לנו תקופה להתעצם בזמן שהאיראנים מתקשים לספק להם סיוע, וזה משמעותי.

אני מאוד בעד תקיפה על תשתיות הגרעין, אבל נראה לי שאנחנו בנקודת אל-חזור ואם נתקוף שם צריך גיבוי מלא ומוחלט של ארה"ב אם לא קואליציה שלמה שתסייע לנו לתקוף. המתקנים האלה מחופרים עמוק באדמה עם בטון קשיח מאוד, האיראנים לא מטומטמים וביצרו את מתקני הגרעין טוב ולכן יהיה קשה לעשות את זה לבד, הן לפגוע במתקנים ברמה שתשמיד לאיראנים את המתקן והן לחזור משם בשלום, לאיראנים יש מערכות S-300 רוסיות שכבר הפילו מטוס קרב שלנו ב-2018 ונחשבות די איכותיות (אני משער שאם תהיה תקיפה אז החמקנים שלנו ינסו קודם להשמיד את מערכות הנ"מ כדי להכין את השטח למטוסי ה-F15, אבל זה עדיין איום לא מבוטל). בקיצור, אם יש OK מהאמריקאים הייתי הולך על זה. אם לא, תהיה לנו בעיה מבצעית ולדעתי גם דיפלומטית אם נחשוב לעשות את זה. נראה.

חג שמח ושנה טובה, שנדע רק שמחות ושיחזרו החטופים, ושיחוסלו כל אויבנו. אמן.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,361
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#11,369
10-04-2024, 10:46 AM
(10-04-2024, 02:00 AM)Jon_M0xley כתב:  אייל גולן הוא איש מאמין, מניח תפילין וגם בהופעה האחרונה בבלומפילד גם הכניס ספר תורה.

אייל גולן איש מאמין, הוא מאמין שהגיוני שאבא שלו והוא יצאו וישכבו עם נערות בנות שש עשרה פלוס מינוס (לכאורה)...
המדינה הזאת כל פעם מחדש מראה שיש לה זיכרון קצר...

אם יש משהו שלמדתי מבתי המשפט מי שמגיע עם כיפה לבית משפט הוא אשם (כמובן הכוונה למי שלא חבש כיפה עד אז)...
הגב
The following 2 users Like תנולהיותאורח's post:
  • lidoradir, NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#11,370
10-04-2024, 12:00 PM
(10-04-2024, 02:00 AM)Jon_M0xley כתב:  אייל גולן הוא איש מאמין

אין תוקף לאמונה כשרמת הביצוע המוסרית שלו בפועל היא מתחת לכל ביקורת, לפי מה שאני מתרשם.

לדעתי אנשים כאלה, כשהם לוקחים את האמונה כסוג של מעטה ציני שאמור לתת תוקף לרמה הערכית העלובה שלהם, מורידים את כל העוקץ מהדת ומהאמונה בה. 
אולי אנחנו צריכים להתחיל לשלול את התואר 'איש מאמין' מאנשים שמוכיחים לנו שהרמה שלהם היא מתחת לסף מסוים. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1979): « הקודם 1 ... 1135 1136 1137 1138 1139 ... 1979 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-22-2026, 10:08 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר