Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 1126 1127 1128 1129 1130 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#11,271
09-29-2024, 01:41 PM
(09-29-2024, 11:38 AM)Jon_M0xley כתב:  מתייחס רק לנושא הזה.
מבחינת לימודים ליהודי(כמונו חברי הפורום) קשה מאוד מאוד להתקבל פה ללמודים כמו רפואה. צריך פסיכומטרי בשמיים מה שמצריך אנשים לבזבז מלא כסף על המבחן המיותר הזה עד שיצא להם תוצאה טובה במקרה הטוב או שהם יעזבו לחול וילמדו שם (אם אני לא טועה יש פה אחד בפורום שרוצה ללמוד רפואה).

במגזר הערבי יכול בבוקר לקום משהו/משהי להחליט שהם רוצים להיות רופאים והופ נרשמים ומתקבלים.
זה שהם נושרים זה לא משנה כי ברגע שהם נרשמים הם תופסים מקום מה שגורם להקשחה של התנאי קבלה למי שלא במגזר הערבי.

לא יודע מה קורה בשאר התארים כמו הנדסת בניין או מכונות או חשמל אבל ברפואה זה משהו ששמעתי כמה וכמה פעמים(גם מאנשים וגם קראתי).

אגיב יותר מאוחר לגיל. לא הספקתי עדיין לקרוא את דבריו.
אני רוצה להתייחס לזה - איפה רשום שהם מתקבלים ללימודי רפואה ללא בגרות ופסיכומטרי? זה לא נשמע לי הגיוני. חלק לא קטן מהם (לא יודע אם לא קטן, בינוני, גדול) לא לומד בארץ.

אני גם מסכים שיש בעיה קשה בתחום בארץ. אני יכול לומר שמישהי שלמדה איתי בכיתה, טסה ללמוד בחו"ל ואחרי זה חזרה לארץ. עוד חבר שאני כבר לא בקשר איתו טס ללמוד בחו"ל. אינני יודע אם סיים או לא, אם חזר לארץ או לא. כנ"ל בנוגע לעוד מישהי שהכרתי שתכננה לנסוע ללמוד באיטליה. המדינה צריכה למצוא לזה פתרון.

אני גם לא אוהב את כל האפליה מתקנת הזאת לערבים, חרדים, אתיופים וכו'. זה לא הוגן שמישהו מוכשר יותר ישאר בחוץ בגללם.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#11,272
09-29-2024, 02:13 PM
(09-29-2024, 01:41 PM)wwehof כתב:  אגיב יותר מאוחר לגיל. לא הספקתי עדיין לקרוא את דבריו.
אני רוצה להתייחס לזה - איפה רשום שהם מתקבלים ללימודי רפואה ללא בגרות ופסיכומטרי? זה לא נשמע לי הגיוני. חלק לא קטן מהם (לא יודע אם לא קטן, בינוני, גדול) לא לומד בארץ.

אני גם מסכים שיש בעיה קשה בתחום בארץ. אני יכול לומר שמישהי שלמדה איתי בכיתה, טסה ללמוד בחו"ל ואחרי זה חזרה לארץ. עוד חבר שאני כבר לא בקשר איתו טס ללמוד בחו"ל. אינני יודע אם סיים או לא, אם חזר לארץ או לא. כנ"ל בנוגע לעוד מישהי שהכרתי שתכננה לנסוע ללמוד באיטליה. המדינה צריכה למצוא לזה פתרון.

אני גם לא אוהב את כל האפליה מתקנת הזאת לערבים, חרדים, אתיופים וכו'. זה לא הוגן שמישהו מוכשר יותר ישאר בחוץ בגללם.

הכוונות היו טובות: תוכניות מיוחדות לקידום סטודנטים מאוכלוסיות מוחלשות - ערבים, יוצאי אתיופיה, חרדים ודרוזים - ליעד הנכסף של לימודי רפואה • אך במשך השנים נראה שהמגמה התהפכה: יוצאי צבא עם ציונים מעולים בתעודת הבגרות ופסיכומטרי גבוה אינם מצליחים להתקבל ללימודי רפואה בארץ, נוסעים ללמוד בחו"ל ובמקרים רבים משתקעים שם • תחקיר

https://www.israelhayom.co.il/magazine/shishabat/article/13679685

בפועל האוניברסיטאות קובעות ורק ערבים נהנים מהאפליה הזאת.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#11,273
09-29-2024, 03:11 PM
(09-29-2024, 07:11 AM)gilam כתב:  *צבא: ברגע שהצבא יקים יחידה, פלוגה, חטיבה, אוגדה חרדית לפי הצרכים שלו עם כל התקנים הדרושים וכל מה שהחרדים
צריכים כדי שמצד אחד יוכלו לשרת בצבא ומצד שני להישאר דתיים (שזה הפחד הכי גדול של ההורים שלהם) אז תאמין לי החרדים יתגייסו
וימלאו את כל התקנים. וזה בלי לקחת תלמיד אחד מבית המדרש אלא רק כאלו שלא מתאימים למסגרת של ישיבה. את המתגייסים תצ'פר
בקורסים יעודים שיאפשרו להם למצוא עבודה בשכר גבוהה ותראה באיזה מהירות אתה מייצר ביקוש אצל החרדים להתגייס שעולה על הצרכים
של הצבא. השאלה היא האם הצבא רוצה חרדים? האם הוא רוצה אנשים לא פחות אידיאולוגיים מאנשי הציונות הדתית (ובמקרים רבים יותר)
חברה שמאמינים בנקמה, שמחבל הורגים בשטח, שהארץ הזאת שלנו ואת הערבים צריכים לגרש. ואז החיילים האלו יהפכו לקצינים ואולי
יום אחד יכנסו גם למטכ"ל. לא בטוח שהתשובה היא כן.

*דתיים באופן כלליפלוגה: לא צריך להכניס שום קבוצה אתנית כזאת או אחרת כדי להודות שיש בעיה עם הציבור החרדי (וכן אני איש ימין)
ואתה חייב ממשלה רחבה ככל הניתן כדי לטפל בזה. ברגע שיש ממשלה רחבה אתה דבר ראשון עוצר את הסחיטה הפוליטית.
אחרי זה יכול לשנות את שיטת הממשלה והבחירות ולעצור גם לעתיד סחיטה של מפלגות קטנות שמשרתות קבוצות קטנות בחברה.
לאחר מכן אתה יכול לשבת עם החרדים לתת הגבלות כלכליות מסוימות ותמריצים כלכלים מנגד. לעשות הסברה ישירות לציבור עצמו
ולעקוף את העסקנים אולי גם פנייה לרבנים שמובילי דעת קהל ובעלי קהילות. הציבור החרדי הוא זרמים ולא מקשה אחת אפילו לא קרוב לזה.

ושוב אני מבטיח לך גנץ ייתן להם פי שתיים וגם בנט יגיד להם מה שתרצו תקבלו ואחרי זה אני יגדיל לכם אפילו יותר רק
תקימו ממשלה איתי. למה? בגלל שהם לשון מאוזניים. כל מה שנשאר לשאול מה יותר חשוב לפתור? רק לא ביבי? או להתחיל
טיפול שיהיה גם ככה ארוך ומייגע בחברה החרדית שחשובה כל כך לאומה שלנו כמו גם לזרז את הישראליות שלה.

ההצעה הזאת כל כך לא פיירית ולא הוגנת וגם היא לא תביא לשינוי שאתה רוצה. אתייחס למה שרשמת:

פלוגה, חטיבה וכו' - יש להם את נצח יהודה. למה הם לא רצים לשם?
שנית, למה הם צריכים לקבל משהו נפרד שמותאם להם? יש מישהו שמנגן 3 שעות בפסנתר, האם מישהו ידאג לו? מישהו שמתאמן בקראטה, האם מישהו ידאג לו? התשובה היא לא, אז למה שידאגו להם?
שלשית, למה שרק אלה שלא בבית מדרש יתגייסו? שכל השישים ומשהו אלף כולל אלה שבישיבות יתגייסו.
רביעית, אלה שלא בישיבות ועובדים לדוגמה בשירות המדינה - האם הם לא פוגשים נשים בשירות לקוחות? האם לא עובדים איתם רחמנא ליצלן חילוניים שהיו פוגשים בצבא? למה שם הם יכולים לפגוש אותם ובצבא לא? כי כאן הם מקבלים סכום יפה של כסף ושם לא?
חמישית, יש לי קרוב משפחה חרדי (שגר באחת הערים שלהם) שהתגייס. נדמה לי ששירת בנצח יהודה. למה הוא יכול להתגייס והם לא? למה הוא צריך להגיע פעם שלישית (או רביעית, הפסקתי לספור) למילואים? אתם רושם חברה לא פחות אידיאולוגיים, אבל בינינו זה רחוק מלהיות נכון ואני אומר את זה על סמך אנשים שגרים שם ויודעים מה הולך בקהילות שלהם.

לעניין לימודים - שוב, אתה הולך עם הצעות עקומות ומנסה להתחמק מהבעיה. לא יותר פשוט שידאגו שהם ילמדו ליבה ואז לא יצטרכו להשקיע בהם כספים נוספים שלאחריהם הם עדיין יהיו ברמה נמוכה יותר ממה שיכלו להיות אם היו לומדים בבית ספר?

איך גנץ יתן להם פי 2? אני מעריך שהם מקבלים (כולל הנחות, סובסידיות וכו') מעל 100 מיליארד בשנה. תקציב המדינה בשנה רגילה, אזור ה-420 מיליארד. אתה חושב שגנץ יכול לתת להם חצי מתקציב המדינה או אולי אפילו יותר? לא נראה לי אפשרי.

בשורה התחתונה, הוקמה ממשלה בלעדיהם ולמרות שהם עדיין קיבלו סכומים גבוהים מאוד (שהיו צריכים להיות מקוצצים) הפלא ופלא, נשאר סכום מאוד יפה בקופה (נדמה לי אזור ה-20 מיליארד). ככה זה כשלא נתנו להם לקחת כספים בדרכים לא דרכים.
למיטב זכרוני כל שנות ביבי הסתיימו בגרעון.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#11,274
09-29-2024, 03:24 PM
(09-29-2024, 02:13 PM)gilam כתב:  הכוונות היו טובות: תוכניות מיוחדות לקידום סטודנטים מאוכלוסיות מוחלשות - ערבים, יוצאי אתיופיה, חרדים ודרוזים - ליעד הנכסף של לימודי רפואה • אך במשך השנים נראה שהמגמה התהפכה: יוצאי צבא עם ציונים מעולים בתעודת הבגרות ופסיכומטרי גבוה אינם מצליחים להתקבל ללימודי רפואה בארץ, נוסעים ללמוד בחו"ל ובמקרים רבים משתקעים שם • תחקיר

https://www.israelhayom.co.il/magazine/shishabat/article/13679685

בפועל האוניברסיטאות קובעות ורק ערבים נהנים מהאפליה הזאת.

רשמתי את דעתי למעלה. כל האפליה הזאת לכל מגזר, לא ראויה בעיני. אני הסתכלתי בכתבה (ארוכה מאוד, אין לי זמן כרגע לקרוא את כולה). אתם מציינים שזה רק לערבים, אבל בפועל זה לא נראה שהם מתקבלים ברוב התוכניות ללא פסיכומטרי. ורשום שזה רק לערבים כשבפועל רשום שם על חרדי לשעבר שהתקבל ללא תעודת בגרות.

אני לא מצליח להבין איך מישהו שלא יודע אנגלית יכול להיות רופא. איך הוא אמור לקרוא מחקרים שמתפרסמים באנגלית? הייתם רוצים רופא כזה?
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,355
Likes Given: 237
#11,275
09-29-2024, 04:55 PM
בואו אני אסכם לכם את זה בקלות, בורות = שליטה באנשים... אין סיבה למנהיגים של המגזרים השונים להוביל אותם לכך שילמדו ויחכימו, אפילו אחמיר ואומר שהממשלה כעת תשמח לטמטם יותר את הנוער של היום...
אני מרחם על הילדים של המגזרים האלה ובו זמנית מאמין שרבים מהם מאושרים במצב שהם נמצאים בו...
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
#11,276
09-29-2024, 05:27 PM
(09-29-2024, 03:11 PM)wwehof כתב:  פלוגה, חטיבה וכו' - יש להם את נצח יהודה. למה הם לא רצים לשם?
שנית, למה הם צריכים לקבל משהו נפרד שמותאם להם? יש מישהו שמנגן 3 שעות בפסנתר, האם מישהו ידאג לו? מישהו שמתאמן בקראטה, האם מישהו ידאג לו? התשובה היא לא, אז למה שידאגו להם?

התקנים בנצח יהודה מלאים. אנחנו מדברים על תוכנית שכבר אושרה בצבא ונבלמה בגלל שיקולים פוליטיים בעיקר של בג"צ והיועמ"ש.
יש הבדל בין אדם שיש לו תחביב פנאי כמו שכתבת מושקע בו ככל שיהיה לבין אמונה של בן אדם.
דרך אגב דרוזים לא עושים דברים מסוימים בצבא בגלל האמונה שלהם ערבים שמתגייסים אז למה חרדים לא?.

(09-29-2024, 03:11 PM)wwehof כתב:  שלשית, למה שרק אלה שלא בבית מדרש יתגייסו? שכל השישים ומשהו אלף כולל אלה שבישיבות יתגייסו.

כרגע לצבא יש חוסר של 10 אלף לפי הטענה בו נמלא אותם. כמובן שום מילה על נערי מרץ והעבודה שלא מתגייסים באחוזים
לא פחות גבוהים בגלל מצפון. חוץ מזה במדינה יהודית יש ערך ללימוד תורה, כן אפשר לדון על תקנים כמו ספורטאי מצטיין
או תלמיד מחונן וכ"ו אבל עד שלא תבין שיש ערך ללימוד הזה במדינה יהודית אז הדיון בנושא עקר.
סתם לידע אישי בן גוריון קבע את תורתו אומנותו לא הימין.

(09-29-2024, 03:11 PM)wwehof כתב:  רביעית, אלה שלא בישיבות ועובדים לדוגמה בשירות המדינה - האם הם לא פוגשים נשים בשירות לקוחות? האם לא עובדים איתם רחמנא ליצלן חילוניים שהיו פוגשים בצבא? למה שם הם יכולים לפגוש אותם ובצבא לא? כי כאן הם מקבלים סכום יפה של כסף ושם לא?
יש הבדל בין בחור בן 24+ אבא לילדים מבוסס לבין ילד בן 18 בשוק של החיים שלו שיוצא מהעולם שלו בפעם הראשונה ונחשף
לכל מה שיש בצבא. ושוב אם לא תכבד את רצון ההורים שהילדים שלהם ישמרו על אורח חיים דתי לא תוכל להתקדם.

(09-29-2024, 03:11 PM)wwehof כתב:  יש לי קרוב משפחה חרדי (שגר באחת הערים שלהם) שהתגייס. נדמה לי ששירת בנצח יהודה. למה הוא יכול להתגייס והם לא? למה הוא צריך להגיע פעם שלישית (או רביעית, הפסקתי לספור) למילואים? אתם רושם חברה לא פחות אידיאולוגיים, אבל בינינו זה רחוק מלהיות נכון ואני אומר את זה על סמך אנשים שגרים שם ויודעים מה הולך בקהילות שלהם.

נצח יהודה=חרדים אתה לא יכול לקחת אותם כדוגמא. בנצח יהודה שומרים על ההלכות והדרישה מהצבא שהוא נתן
לה הסכמה זה להקים אוגדה חרדית שתענה על הצרכים של הצבא ושל המתגייסים החדשים עד שבג"צ התערב.

(09-29-2024, 03:11 PM)wwehof כתב:  איך גנץ יתן להם פי 2? אני מעריך שהם מקבלים (כולל הנחות, סובסידיות וכו') מעל 100 מיליארד בשנה. תקציב המדינה בשנה רגילה, אזור ה-420 מיליארד. אתה חושב שגנץ יכול לתת להם חצי מתקציב המדינה או אולי אפילו יותר? לא נראה לי אפשרי.

התקציב שלהם זה 4 מילארד בשנה איך 100 חיים שלי Smile.
וגנץ כבר אמר להם קחו דף לבן תמלאו מה שאתם רוצים ואני חותם למטה. חכה למערכת הבחירות הבאה
ותראה שגם השמאל ירדוף אחריהם מהסיבה הפשוטה שהם שוברי השוויון. זה אותו גוש שנתן 50 מיליארד לערבים
על 5 שנים ועוד 500 מיליון כספים קואליציונים שיוכלו לפזר ללא השגחה (חלקם הגדול הגיעו לעזה דרך מוסדות של רע"מ).

(09-29-2024, 03:11 PM)wwehof כתב:  בשורה התחתונה, הוקמה ממשלה בלעדיהם ולמרות שהם עדיין קיבלו סכומים גבוהים מאוד (שהיו צריכים להיות מקוצצים) הפלא ופלא, נשאר סכום מאוד יפה בקופה (נדמה לי אזור ה-20 מיליארד). ככה זה כשלא נתנו להם לקחת כספים בדרכים לא דרכים.
למיטב זכרוני כל שנות ביבי הסתיימו בגרעון.

הפסקה הזאת לא נכונה מההתחלה ועד הסוף.

שורה תחתונה אני ואתה באותו מקום. צריך למצוא פתרון למצב עם החרדים.
הבעיה שעושה רושם שאתה רוצה מלחמה ולשבור את העצמות לכל חרדי שלא יתיישר.
ואני שבעל תשובה לשעבר וסולד מהרבה דברים שם כנראה אפילו יותר ממך יודע שבכוח
אתה לא יכול לשבור אנשים בעלי אמונה עיוורת.

מדובר בקהילות (שוב עסקנים ופוליטקאים בצד) מאוד חמות שתורמות גם לא מעט לעם שלנו.
זק"א זה חרדים וכמעט אם לא כל ארגון חסד או התנדבות שייך להם.
חייב שינוי שנינו מסכימים על זה, אני רק אומר לך מהניסיון שלי במלחמה לא תנצח אותם.

יש יותר חרדים מהטאיסטים ויותר מסורתיים מחילוניים. ואני יגלה לך משהו, ביום שביבי יפרוש
אתה תגלה שהימין נע בין 70 ל80 מנדטים והשמאל הכחיד את עצמו כמעט לחלוטין במלחמת רק לא ביבי.
ואז כאשר הממשלה תהיה גדולה מספיק ידברו גם על פתרונות כי שוב חייבים להגיע אליהם.
רק שהשמאל ברוב טיפשות מנהיגיו יהיה מחוץ לשיח הזה ולא יוכל לתרום לו כלום וחבל.
או שאפשר להפסיק את החרמות להקים ממשלה רחבה ככל הינתן ולדבר על הכל כולל חרדים ולהגיע להסכמות
שלא כולם יהיו מרוצים מהם אבל אפשר יהיה לחיות איתם.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,897
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#11,277
09-29-2024, 07:28 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-29-2024, 09:24 PM על ידי master of doom.)
מה שהזרועות הצבאיות שלנו עושות בשבועיים האחרונים זה פשוט מופלא, אין דרך אחרת לתאר את זה. ההשמדה של תשתיות חיזבאללה בדרכים שאף אחד לא חשב עליהן, חיסול בכירים גדולים עם מודיעין פשוט מדהים, התקיפה היום בתימן, התקיפות על גורמים בגדודי חיזבאללה העיראקים, הפשיטה על מסיאף בסוריה, המילה היחידה שיכולה לתאר את זה היא וואו.

בתור אחד שקרא הרבה על החיזבאללה והכיר את היכולות שלהם (ע"פ פרסומים זרים כמובן) פחות או יותר, ידעתי שמלחמה נגדם תהיה משהו שלא היה פה מעולם. כל כך הרבה רקטות, אלפים מהן מדויקות, כטב"מים, ועוד הפתעות שהם טענו שהם מכינים לנו כולל בדרום לבנון. הייתה תקופה שחשבתי שמלחמת ההתשה הזאת מאפשרת לישראל לנצל את היתרון המדויק שלה באופן מיטבי, כיוון שאם המשוואות יישברו לחיזבאללה תהיה יכולת לשגר מטחים עצומים של רקטות על תשתיות אזרחיות ויהיה פה תוהו ובוהו. אבל צה"ל עשה צה"ל ועם סדרה של מתקפות פשוט מדהימות הוכיח לי שטעיתי בענק, וכשקרדיט מגיע צריך לתת. הפיצוץ של הביפרים זה משהו שעד היום מנסים להבין איך הצלחנו לעשות. כנ"ל מכשירי הקשר, אחר כך החיסול של איברהים עקיל ו-15 מפקדים של כוח רדואן בדאחייה, אחר כך היום המטורף בלבנון עם הרס של למעלה מ-1600 מטרות ו-550 מחוסלים שאני מניח שרובם מחבלים, אחר כך צה"ל המשיך לחסל בכירים של חיזבאללה עד הקרם דה לה קרם שלשום בלילה, עם חיסול של פאקינג נסראללה, שהאמנתי שבישראל יעדיפו להשאיר אותו חי מכל מיני סיבות.

האם החיזבאללה מתגלה כנמר מנייר? לדעתי לא. צה"ל פשוט התנפל עליו והוא לא מצליח לנשום, וזה מדהים. כל כך הרבה אמל"ח הושמד, כל כך הרבה משגרים הושמדו, עד שחיזבאללה משגר רקטות במספרים של חמאס. אני לא מזלזל בתושבי הצפון שתקועים במקלטים עם מאות רקטות ביום, אבל יחסית למה שחיזבאללה היה מסוגל לעשות זה טיפה במים, וזה בזכות יכולת אדירה של הצבא שלנו.

אסור לעצור עכשיו, צריך להמשיך להשמיד לחיזבאללה יכולות ולנצל את העובדה שהוא מוחלש + העובדה שהמודיעין שלנו פשוט יוצא מגדר הרגיל בלבנון. אסור להקשיב לאמריקאים ולצרפתים שמנסים משום מה לקצץ לנו את הכנפיים בגלל הפחד האידיוטי שלהם ממלחמה רחבה מול העולם השיעי שתקוע במאה השביעית ומתעב אותם יותר מכל.

בקיצור, גאה בצבא שלנו. אחרי ה-7.10 הוא חטף הרבה ביקורת ובצדק, אבל עכשיו הוא מזכיר לכולם מי הברוק לסנר של המזרח התיכון.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 2 users Like master of doom's post:
  • karusi, NoamRR
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#11,278
09-29-2024, 09:51 PM
גיל, תסלח לי שאני לא מצטט, אני מהפלאפון וזה לא נוח.

בוא נתחיל מהשורה התחתונה - אתה טוען שהתקציב של החרדים הוא רק 4 מיליארד. אני אענה שזאת בערך התוספת (דמיין שהמילה מודגשת) שהם קיבלו לתקציב החינוך ולכן מה שרשמת רחוק מאוד מאוד מהמציאות. אני אציין שאני כולל גם הנחות שהם מקבלים, כספים שמושגים בתחנות על ידי מניפולציה של התנאים כמו ריבית זכאות במשכנתא וכו'.

נצח יהודה רחוק מאוד מלהכיל 100% חרדים. זה יותר שאבאבניקים או כאלה שעושים את הדרך ההפוכה.
האמונה שלי שאם אקרא הארי פוטר זה יגן על המדינה. אפשר בבקשה לקבל קצבה בכל חודש לאור אמונתי? נכון שזה נשמע אבסורד.

נערי מרץ ועבודה - יש לך נתונים בנושא? דרך אגב , שלא יובן לא נכון, הדבר שמציק לי זה החוסר שיוויון והתתעלקות הכלכלית, לאו דווקא הצבא.
סבבה, בוא נסגור על 10 תקנים לעילויים, איך הגענו למעל 60 אלף (ששנינו יודעים שחלק גדול מהם לא באמת לומד כל היום).
בן גוריון קבע את זה לאור הסחיטה שלהם וכשראה שזה מתחיל לגדול התחרט על זה. ואנחנו מדברים על מספרים הרבה יותר נמוכים מהיום.

יכול לתת אסמכתא שבה רואים את גנץ מבטיח את הדברים הללו?
לעניין ה-50 מיליארד - זו בכלל תוכנית של ביבי שהמשיכו אותה. מה גם שביבי אמר שהעבירו 2 מיליארד בלבד. בנוסף, אופי הכסף שונה לחלוטין. המטרה כאן לנסות לשלב בעוד מטרתם הכספים החרדים היא הפוכה. ועניין אחרון חביב - 50 מיליארד ל-5 שנים זה כלום ביחס למה שהחרדים סוחטים.

למה הפסקה לא נכונה מתחליתה ועד סופה? ממשלת בנט לפיד היתה עם חרדים? כנ"ל בנוגע לשאר. הכל נכון שם.

אני לא רשמתי בשום מקום לנהוג בהם באלימות. לשלול את כל ההטבות הכלכליות. הם כבר ירוצו אחרי זה לבד. שנים מדברים איתם בטוב ואין שום התקדמות. אפילו המלחמה הזו לא הזיזה אותם.

זק"א זה ארגון שלפי פרסומים רימה את המדינה כדי לקבל כספים שלא מגיע לו (בהנחה שהדברים שרשומים נכונים). שנית, הבאתי כאן נתונים. הנזק הוא הרבה יותר גדול מהעזרה של זק"א. מעל 4 אלף שמשפחה חרדית מקבלת מהמדינה מעבר למה שהיא משלמת. אם הם גם היו תורמים כמו החילוניים, אנחנו מדברים כאן על מעל 10 אלף ש"ח למשפחה.

כבר היום יש לך יותר מ-70-80 מנדטים של ימין. נדמה לי שמרת והעבודה עם 4 מנדטים. תוריד את המנדטים של החרדים וכל השאר הם ימין.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,161
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#11,279
09-30-2024, 07:09 AM
(09-29-2024, 07:28 PM)master of doom כתב:  מה שהזרועות הצבאיות שלנו עושות בשבועיים האחרונים זה פשוט מופלא, אין דרך אחרת לתאר את זה. ההשמדה של תשתיות חיזבאללה בדרכים שאף אחד לא חשב עליהן, חיסול בכירים גדולים עם מודיעין פשוט מדהים, התקיפה היום בתימן, התקיפות על גורמים בגדודי חיזבאללה העיראקים, הפשיטה על מסיאף בסוריה, המילה היחידה שיכולה לתאר את זה היא וואו.

בתור אחד שקרא הרבה על החיזבאללה והכיר את היכולות שלהם (ע"פ פרסומים זרים כמובן) פחות או יותר, ידעתי שמלחמה נגדם תהיה משהו שלא היה פה מעולם. כל כך הרבה רקטות, אלפים מהן מדויקות, כטב"מים, ועוד הפתעות שהם טענו שהם מכינים לנו כולל בדרום לבנון. הייתה תקופה שחשבתי שמלחמת ההתשה הזאת מאפשרת לישראל לנצל את היתרון המדויק שלה באופן מיטבי, כיוון שאם המשוואות יישברו לחיזבאללה תהיה יכולת לשגר מטחים עצומים של רקטות על תשתיות אזרחיות ויהיה פה תוהו ובוהו. אבל צה"ל עשה צה"ל ועם סדרה של מתקפות פשוט מדהימות הוכיח לי שטעיתי בענק, וכשקרדיט מגיע צריך לתת. הפיצוץ של הביפרים זה משהו שעד היום מנסים להבין איך הצלחנו לעשות. כנ"ל מכשירי הקשר, אחר כך החיסול של איברהים עקיל ו-15 מפקדים של כוח רדואן בדאחייה, אחר כך היום המטורף בלבנון עם הרס של למעלה מ-1600 מטרות ו-550 מחוסלים שאני מניח שרובם מחבלים, אחר כך צה"ל המשיך לחסל בכירים של חיזבאללה עד הקרם דה לה קרם שלשום בלילה, עם חיסול של פאקינג נסראללה, שהאמנתי שבישראל יעדיפו להשאיר אותו חי מכל מיני סיבות.

האם החיזבאללה מתגלה כנמר מנייר? לדעתי לא. צה"ל פשוט התנפל עליו והוא לא מצליח לנשום, וזה מדהים. כל כך הרבה אמל"ח הושמד, כל כך הרבה משגרים הושמדו, עד שחיזבאללה משגר רקטות במספרים של חמאס. אני לא מזלזל בתושבי הצפון שתקועים במקלטים עם מאות רקטות ביום, אבל יחסית למה שחיזבאללה היה מסוגל לעשות זה טיפה במים, וזה בזכות יכולת אדירה של הצבא שלנו.

אסור לעצור עכשיו, צריך להמשיך להשמיד לחיזבאללה יכולות ולנצל את העובדה שהוא מוחלש + העובדה שהמודיעין שלנו פשוט יוצא מגדר הרגיל בלבנון. אסור להקשיב לאמריקאים ולצרפתים שמנסים משום מה לקצץ לנו את הכנפיים בגלל הפחד האידיוטי שלהם ממלחמה רחבה מול העולם השיעי שתקוע במאה השביעית ומתעב אותם יותר מכל.

בקיצור, גאה בצבא שלנו. אחרי ה-7.10 הוא חטף הרבה ביקורת ובצדק, אבל עכשיו הוא מזכיר לכולם מי הברוק לסנר של המזרח התיכון.

תמשיך לכתוב ולסקר בפן הזה, זה עושה הרבה סדר.
תודה רבה נשמה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • master of doom
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,078
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#11,280
09-30-2024, 11:22 AM
אוקטובר בקולנוע בישראל :

[Image: 11.png] [Image: 222.png] [Image: 333.png]
[Image: 444.png] [Image: 555.png] [Image: 666.png]
[Image: 777.png] [Image: 888.png] [Image: 999.png]

חודש עמוס וגדול של סרטים חזקים :

ג'וקר: טירוף בשניים - חואקין פיניקס חוזר בסרט השני של הג'וקר והפעם לצד לא אחרת מאשר ליידי גאגא.
הזמן שלנו - אנדרו גרפילד ופלורנס פיו מככבים בסרט דרמה רומנטי מרגש.
סמייל 2 - שנתיים אחרי שהסרט הראשון שבר את הקופות, החיוך חוזר לרדוף אותנו.
ונום: הריקוד האחרון - הדובדבן שבקפצת יסגור את חודש אוקטובר, טום הארדי חוזר בסרט השלישי והאחרון של ונום.

הדגשתי את הסרטים הגדולים אבל בכללי יש לנו מבחר נהדר החודש :
אוברי פלאזה בסרט קומדיה, אנה קנדריק בסרט מתח, ג'ואל קינמן בסרט אקשן, אתחול שני לסדרת הסרטים הלבוי וסבסטיאן סטן בדמותו של דונלד טראמפ.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 1126 1127 1128 1129 1130 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 06:53 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר