09-23-2024, 07:15 PM
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
09-23-2024, 10:39 PM
פעם נוספת ריצה מול AEW רסלינג.
דינמייט היה שבת/אתמול, אבל היום פרגנתי לעצמי עם AEW קוליז'ן. היו לי ציפיות גבוהות למדי, בהתחשב בכך שאני זוכר את AEW קוליז'ן בתור תכנית מדהימה עם 800K צופים, בה הרסלינג נקי, העלילה מסודרת, המתאבקים מתאבקים, ואף אחד לא מדמם. העינוי התחיל ברגע שראיתי את סאמי גווארה עם בגדים של טקסני. הוא ודאסטין 'אח של' רודס הגיעו מלאים באנרגיה לעוד קלאסיקת הארדקור מול לא אחרים מאשר ה.. נו, ההם ש.. נו, אלה עם אדם קול, הקינגדום. אוי, ואיזה קרב הארדקור זה היה. החוקים? אין חוקים, יש סולמות, יש דם, יש סכינים, יש נעצים, אין רסלינג. כולם מעיפים את עצמם על שולחנות, שוברים לעצמם את העצמות והורסים לעצמם את החיים. לקולות הדממה של מאות הצופים באולם הענק, סאמי ודאסטין ניצחו קרב שבוודאות יהיה 5 כוכבים אחרי shattered dreams עם חוטי תיל, וסוואנטון בומב מראש הסולם ללא שולחן. מי היה מאמין שכל כך הרבה מאמץ נדרש כדי להצמיד את מייק בנט ל3. כדי להרוג כל שארית של תקווה, הם הדגישו שבקרוב נקבל את הקרב לו כולנו חיכינו - דארבי "31 זה גיל ההתבגרות החדש" אלין מול לא אחר מאשר איוול "חלאס" אונו. נו די כבר. אפילו 200K צופים יפתיעו אותי כשאלה הקרבות שמציעים על הקארד. הקלאסיקה הבאה הייתה קרב 3 מול 3 - הקונגלומרציה (כן, זה טריו אמיתי בAEW) מול השילד 2 (טוני ניס, ההוא מ205 לייב וג'ובר). הקונגלומרציה מורכבת בעיקר ממתאבקים שהמכנה המשותף שלהם הוא שהם ויתרו על רסלינג - מארק בריסקו, קייל אוריילי, לפעמים אורנג' קאסידי והפעם הכוכב הולוגרם. הולוגרם, אם תהיתם, מקבל כניסה נפרדת משלו. אני מודה, צפיתי בכל הקרב, כולו התרחש מול העיניים שלי, והנה שעה אח"כ אני בכנות לא מסוגל לזכור מי ניצח, מי הצמיד, מי הפסיד ומה קרה. אסון של רסלינג. אפשר להשיג קרב פי 3 יותר טוב עם שליש מהטאלנטים שם, כל עוד אנחנו פשוט קובעים 1 על 1 של אוריילי מול טוני ניס. פרומו הייפ בין דארבי "תחזור לחדר שלך!" אלין לבין איוול "תחזור לאינדיז!" אונו. הם רבים משום מה, אבל לא אכפת לי. הקרב הבא היה מארייה מיי מול פרוסט. מארייה מיי היא הטאלנט TV המוצלח ביותר בAEW כרגע. הקרבות שלה לא מיוחדים, אבל אפקטיביים, מבחינת דמות היא רשמית הפכה להיות הכוכבת של המחלקה. הפעם הראשונה שAEW קוליז'ן הייתה אפילו קצת נסבלת בעיניי. היה כאן עוד איזה פרומו בלתי נשכח ששכחתי. עם ההבטחה שלהם לסיים את התכנית בקרב 5 מול 5, אני החלטתי לסיים את הריצה כאן. תכנית מזעזעת של AEW שמוכיחה שהם עדיין, בכנות, פשוט איומים ונוראיים איפה שאנחנו בוחרים לא לראות.
09-23-2024, 10:54 PM
![]()
09-23-2024, 11:04 PM
(09-23-2024, 10:39 PM)SwitchBlade כתב: פעם נוספת ריצה מול AEW רסלינג. אני כנראה מוותר על AEW השבוע, גראנד סלאם לא גראנד סלאם, הפעם האחרונה שראיתי משהו שקשור לAEW היה אול אאוט. אבל ברצינות, מה זה למען השם קרב בחוקי סארייה?
09-23-2024, 11:08 PM
(09-23-2024, 11:01 PM)DarkArts כתב: לידור, ראית את הציוץ של וינס בנוגע לדוקו? יאפ. נפרסם את זה פה : נראה שהדוקו הזה יעשה רעש. ![]()
09-23-2024, 11:12 PM
(09-23-2024, 11:08 PM)lidoradir כתב: יאפ. אני מקוהו שכל הדוקו יעלה ישירות מלא, במקום פרק בשבוע. אני חייב לראות את זה. בדיוק סיימתי את הסדרה על המתאבקת היפנית.
09-23-2024, 11:12 PM
09-23-2024, 11:13 PM
(09-23-2024, 11:12 PM)Triple T כתב: בקצרה - לה מותר הכל (לא יכולה להיפסל מספירת חוץ או התערבות מחברים של סארייה), להייטר לא. אני יודע את החוקים, אני לא מבין למה אישרו את זה לפי העלילה.
09-23-2024, 11:34 PM
די כבר עם כל הסמואנים האלה דייייייייייייייי כבר לא יכול לסבול אותם. כל פעם עוד אחד ועוד אחד חלאס.
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: 1.png]](https://i.ibb.co/2876xBW/1.png)
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)