09-22-2024, 09:30 PM
(09-22-2024, 07:35 PM)Triple T כתב: טר שטגן, זה לא נראה טוב
לפי רוב הדייוחים זה משהו בצולבת וזה כבר בברך שהוא עבר ניתוח לפני כמה שנים והיה בחוץ אז לחודשיים, אז כנראה פה הוא יסיים את העונה לצערנו.
![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
09-22-2024, 09:30 PM
(09-22-2024, 07:35 PM)Triple T כתב: טר שטגן, זה לא נראה טוב לפי רוב הדייוחים זה משהו בצולבת וזה כבר בברך שהוא עבר ניתוח לפני כמה שנים והיה בחוץ אז לחודשיים, אז כנראה פה הוא יסיים את העונה לצערנו. ![]()
09-22-2024, 11:04 PM
(09-22-2024, 07:35 PM)Triple T כתב: טר שטגן, זה לא נראה טוב אני מקומם משאיל מריאל את לונין או הולך על כל הקופה ומנסה את דניאל פרץ(גם בהשאלה). ![]()
09-22-2024, 11:11 PM
09-22-2024, 11:35 PM
טר שטגן (גמר את העונה)
אראוחו (דצמבר) כריסטנסן (חלק מהדיווחים אומרים דצמבר, חלק מוקדם יותר) דה יונג גאבי אולמו פרמין ברנאל (גמר את העונה) מתוך ה-8 יש 6 ששווים הרכב בסגל מלא, ופרמין הוא כמובן סאב מעולה וברנאל פתח את העונה נהדר עד שנפצע. זאת פשוט קללה, אי אפשר לתאר את זה אחרת. בינתיים אנחנו מנקנקים את הליגה למרות ההפסד המרגיז באלופות, אבל אי אפשר לרוץ ככה עונה שלמה. צריך לציין שאף אחד מהפצועים לא צפוי לחזור לפני הפגרה, שאחריה יש לנו באיירן מינכן בבית וקלאסיקו בחוץ. אני כל כך נהנה מאיך שהקבוצה משחקת וחבל לי מאוד שבקצב הזה לא תהיה לנו אפשרות להציג 100% יכולת כי באופן קבוע פצועים לנו לפחות 5 שחקנים שכמעט כולם משמעותיים, בסגל קצר ובלי כסף להשקיע כדי להביא מחליפים.
09-22-2024, 11:57 PM
09-23-2024, 03:08 PM
חברים שלי,
בחודש-חודשיים האחרונים הייתי קצת פחות פעיל, ברמה שאפילו את הבאנר אולי לא הייתי מעדכן אם לא לידור שישב לי על העורק הראשי ודאג שזה יקרה. אחת מהסיבות הייתה שהייתי עסוק בלסיים סוף כל סוף את התואר שלי, והסיבה השנייה היא שהייתי בהכנות וארגונים לקראת היום - הטיסה שלי ללוס אנג'לס. אני טס לתקופה של מס' חודשים ואולי אפילו רילוקיישן על הפרק, אבל כמו שאנחנו כבר יודעים - אי אפשר לתכנן באמת תוכניות, אף אחד לא יודע מה יהיה מחר. זוכרים את התקופה בעולם המקביל שהיינו פותחים תוצאות ל-RAW ב05:55 בבוקר? אז אולי הגיע הזמן שאפתח תוצאות מבלי שאהיה שפוך וגמור מעייפות דקה אחרי. ![]() נתראה בקרוב
![]()
The following 12 users Like Breakker's post:
• Coquina Clutch, DarkArts, DvirTal, Jon_M0xley, karusi, lidoradir, NoamRR, orgibor, RoeeHardy, SwitchBlade, Triple T, wwehof (09-23-2024, 03:08 PM)Breakker כתב: חברים שלי, וואי, אני ממש מקנא בך, איזה כיף לך. קודם כל תהנה. אם יש לך אופציה לרילוקשיין, לא הייתי חושב פעמיים. יש מבחינתי שני חסרונות שיכולים להיות לך - משפחה ובת זוג. מצד שני יש המון יתרונות במיוחד עם הכיוון שהמדינה דוהרת אליו ועם יוקר המחיה המטורף, במיוחד בתחום הדיור עם המחירי הזיה שהגענו אליהם. רשמתי בעבר שכבר תקופה זה גם עובר לי בראש, אבל לצערי רילוקשיין כרגע לא אופציה. אפשר לשאול איזו אופציית מגורים בחרת וכמה אתה הולך לשלם? (כמובן אם תרצה לשתף כאן או בפרטי, נראה שזאת תהיה ההעלות העיקרית מבירורים שעשיתי) דרך אגב, מה היה השם משתמש הקודם שלך? חשבתי שאתה הארדי אבל אני רואה שהשם משתמש שלו עדיין קיים. אולי אדם קול? עריכה: ושניה אחרי שקראתי את מה שרשמת, אני קורא את הכתבה הזאת: https://m.maariv.co.il/news/politics/article-1134662 חחחחח איזה תזמון. בדיוק אחרי שרשמתי לך על הכיוון שהמדינה דוהרת אליו
09-23-2024, 03:47 PM
(09-23-2024, 03:08 PM)Breakker כתב: זוכרים את התקופה בעולם המקביל שהיינו פותחים תוצאות ל-RAW ב05:55 בבוקר? ![]() אתה תיהיה גמור גם ב-23:00 ינבלה. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|