Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 34 35 36 37 38 ... 131 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 20.9.2024

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתוצאות | WWE Friday Night SmackDown 20.9.2024
Codycutter מנותק
עד עכשיו
*
תגובות: 259
אשכולות: 0
Likes Given: 171
הצטרף בתאריך: Aug 2023
09-21-2024, 01:04 PM
(09-21-2024, 01:00 PM)orgibor כתב:  הרעיון של טורנדו טאג בו מי שמצמיד הופך ל-N1C היה אחד הרעיונות הראשונים שהשתמשתי בהם כשניסיתי להתחיל יומן היאבקות לפני שנים ובגלל זה ממש התלהבתי כשהכריזו על הקרב. הקרב עצמו קצת פחות זרם לי כי טיפאני נדחקה לפינה לטובת שלוש האחרות והרגיש שכל ספוט בקרב דרש מהן להתכונן אליו יותר מדי זמן במקום להיות קרב כאוטי ומהיר כמו המטרה של טורנדו בדרך כלל. לא אשקר שהתבאסתי גם ששוב הולכים לתוצאה שאינה חד משמעית ואני ארתח עוד יותר אם זה יוביל ל"תיקו" נוסף ביניהן בשבוע הבא, כבר העדפתי לאכול את הלקרדה עם נעומי כמתאגרת בBB ולהחזיר את ביילי למקרר לזמן הקרוב.

גם נייט-אנדרדה לא היה להיט אז פה דווקא החלטה טובה להיפטר מזה בסמאקדאון ועוד באופנר של הפרק. אנדרדה מעולה אבל כמו שכבר אמרו פה הוא ניסה בקרב הזה להכניס למיקרוגל את נייט הצונן וכמו שקורה בדרך כלל הוא הצליח לחמם רק את הצלחת והאוכל נשאר קר. בשבוע שעבר החמאתי לכך שידעו לסיים את הסדרה של אנדרה- הייז בזמן, הפעם אני מוכן לפרגן גם על ההחלטה להמשיך עם הסדרה לקרב 6 כי ההפסקה הזאת שקיבלנו השבוע הצליחה להדליק את ההיט מחדש ונראה אם גם הכיוון פה יהיה בסוף משולש או שהפעם יהיה תורו של הייז מול נייט כשפה דווקא 2 האופציות קורצות לי.

הסגמנט של קודי וריינס באמת היה זהב. לא קרוב לסגמנט השנה כמו שלידור וגם אני לפעמים אוהבים להגזים אבל המעטפת ושינוי הנוף מהזירה המרובעת הקפיצו אותו בכמה רמות. הדיאלוג הלך וצבר תאוצה עד למשפט המחץ של ריינס שהולך לשבת לי בראש תקופה ארוכה. ב-BB הם כנראה יסתדרו ביניהם אבל בכל נקודת ציון של ריינס לאחר מכן שתערב גם את הבלונד של קודי באותו הפריים אני אחזור אחורה למשפט הזה.

את הגלולה של אואנס עדיין קשה לי לבלוע. מאזן הטרנים שלו כבר מתחיל לקרוא תיגר על ביג שואו אבל כמו שיש אנשים שטוענים שתמיד היה ברור להם שהם נולדו במין הלא נכון לי זה תמיד היה ברור שהוא היל בגוף של פייס. אם כל הבנייה הזאת רק תוביל להפסד נוסף לקודי אז לא עשינו בזה כלום. אם למישהו למעלה יש עדיין אמונה באואנס כמו שלי יש, אם עדיין זוכרים איזו מפלצת הוא יכול להיות כשלא קושרים אותו ברצועה ואם כחלק מהמו"מ על החוזה החדש רוצים לפנק אותו באיזה מענק חתימה בדמות זכייה באליפות עולם אני עולה איתם על הסירה הזאת מבלי להביט לאחור.

זה משפט השנה - ״אנדרדה ניסה להכניס למיקרוגל את נייט הצונן וכמו שקורה בדרך כלל הוא הצליח לחמם רק את הצלחת והאוכל נשאר קר״. גאוני ומדויק.

לגבי סגמנט השנה - לפעמים משפט אחד גדול שיחקק במוחות של אנשים מגדיל את הסגמנט פי כמה וכמה.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,221
אשכולות: 1,866
Likes Given: 5,141
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-21-2024, 01:09 PM
תוכנית מעולה של סמאקדאון.

- 14,549 צופים. סלאאוט מספר 39 בטלוויזיה בשנת 2024. המספרים לא משקרים, אף פעם.

- אנחנו עוד לא דקה באוויר וכבר ג'ייקוב פאטו מחסל מאבטחים. מת.

- אל איי נייט נגד אנדראדה על אליפות ארה"ב היה באנגר לפתיחת התוכנית. כמו תמיד תגובות מטורפות מהקהל לנייט. אנדראדה מקבל חידוש יפה ב-titantron. אני חושב שהם כמעט קיבלו 20 דקות פה... קיבלו קרב ארוך ונתנו הופעה נהדרת. נייט בסוף הקרב מבצ'בץ' את הקפיצה לחבלים, זאת הפעם השנייה בלבד שזה קורה לו. אני תמיד 'מפחד' שהוא עושה את הקפיצה הזאת, כמעט תמיד הוא מצליח... אבל זה מהלך לא קל.
אני עובר להתייחס למה שהיה אחרי הקרב ולא אהבתי את זה, אנדראדה רוצה ללחוץ לנייט את היד... נייט לא מסכים. אני חושב שנייט היה עצבני על משהו, אולי על המרפק שקיבל מאנדראדה שגרם לו לדמם ? אולי על עצמו על הקפיצה שלא הצליח ? בכל מקרה זה היה נראה מוזר ולא מתאים.

- כרמלו הייז ואנדראדה הולכים בסוף לטוב מ-7, תודה שזכינו. הייז צריך לנצח קרבות 6 ו-7 ואז ללכת לקרב נגד אל איי נייט על אליפות ארה"ב. אני מת על כרמלו הייז אז אין לי בעיה בכלל לתת לו לנצח גם את נייט ולזכות באליפות ראשונה ברוסטר הראשי.

- כמו שרשמתי בהודעה בנפרד, הסגמנט של רומן ריינס וקודי רודס זה סגמנט השנה של 2024 בעולם ההאבקות.

- אפולו קרוז עושה את הבלתי יאומן ומנצח בפעם השנייה את ג'יובאני וינצ'י. ההפסדים האלה מפגרים... אבל אני רוצה להאמין שזה לא משהו שיוריד מוינצ'י. וינצ'י מחסל את קרוז אחרי הקרב בשעה טובה, אני מקווה שבאמת יבנו איתו משהו כי חבל לפספס אותו, הוא מתאבק  מעולה.

- נעומי וביילי נגד ניה ג'קס וטיפאני סטראטון בקרב טורנדו טאג היה טוב מאוד. אין על קרבות טורנדו טאג. כולן בזירה ותמיד יש אקשן ואין רגעים משעממים. ניה ג'קס יכולה לסמן וי על עוד הופעה נהדרת בריצה הגדולה שלה, הבאמפ הזה שהיא לקחה שביילי ונעומי העיפו אותה ביחד... גדול. הייתי בטוח שהם הולכים למשולש אחרי שהקרב נגמר ככה. אבל אז נקבע ביילי נגד נעומי בשבוע הבא... נראה איך זה יסתיים.

- קרב מרכזי מעולה בין הבלודליין לקווין אואנס והסטריט פרופטס. בכללי כל מה שהיה במהלך התוכנית איתם היה מעולה. החיסול של הבלודליין על DIY מאחורי הקלעים היה חזק. רשמתי את זה לפני שבועיים ב-NXT כאשר הבלודליין הופיעו לבד בלי סולו סיקואה... הם הרגישו אדירים וככה הרגשתי גם הפעם. הם בהחלט יכולים להחזיק לבד. טאמה טונגה פנטסטי בזירה ובמיקרופון, ג'ייקוב פאטו תמיד זהב, טאנגה לואה גם היה סבבה לגמרי. בלאגן בסוף התוכנית ואז קודי רודס יוצא החוצה... הייתי בטוח שהוא לא יופיע בכלל. קודי מנקנק את הבלודליין... ואז שוב טיזינג גדול מצד קווין אואנס... וואלה הייתי בטוח שהוא ידפוק בו את הכיסא, הם מושכים את זה יפה, הקהל היה שם בשיגעון ורצה לראות את הטרן. זה בדרך. המשחק של אואנס לאורך כל התוכנית היה מושלם.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Cena@16
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,221
אשכולות: 1,866
Likes Given: 5,141
09-21-2024, 01:26 PM
שיתוף הפעולה של קודי רודס ורומן ריינס צריך להוביל לכמה סיפורים גדולים שונים :

- היל טרן של קווין אואנס.
- היל טרן של רנדי אורטון.
- רוק יהיה עצבני מאוד על השיתוף פעולה של ריינס וקודי.

קודי-רנדי, רוק-ריינס. הדרך סלולה.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Cena@16
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,762
אשכולות: 11
Likes Given: 1,732
09-21-2024, 01:42 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-21-2024, 01:48 PM על ידי karusi.)
(09-21-2024, 01:09 PM)lidoradir כתב:  - כמו שרשמתי בהודעה בנפרד, הסגמנט של רומן ריינס וקודי רודס זה סגמנט השנה של 2024 בעולם ההאבקות.
בהחלט. סינמה

מזכיר לי את לוצה אנדרגראונד שהיו להם הרבה פרומואים כאלו שלא היו מתביישים הפקה הוליוודית (הקישור השני עדיף, הסגמנט הראשון)
https://www.dailymotion.com/video/x6u65gk
https://rumble.com/v49xlft-lucha-underground-s2e01-a-much-darker-place.html?e9s=src_v1_ucp
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
ItzGil מחובר
Watch Me
**
תגובות: 399
אשכולות: 1
Likes Given: 36
הצטרף בתאריך: Mar 2024
09-21-2024, 01:45 PM
תוכנית מעולה מעניין הדרך החדשה שמתגלגלת לסמאק החדש.
אסכם בקצרה: סמאק 9/10 - הכל היה מעולה, היה אפשר להכניס סולו סיקואה לקבל כיסא בברול של הבלאדליין שרודס הגיע, הייתי נותן עוד נקודה, אבל ציון 9 מהנה מאוד.
[Image: giphy-7.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
09-21-2024, 02:54 PM
(09-21-2024, 01:26 PM)lidoradir כתב:  שיתוף הפעולה של קודי רודס ורומן ריינס צריך להוביל לכמה סיפורים גדולים שונים :

- היל טרן של קווין אואנס.
- היל טרן של רנדי אורטון.
- רוק יהיה עצבני מאוד על השיתוף פעולה של ריינס וקודי.

קודי-רנדי, רוק-ריינס. הדרך סלולה.

לידור לא מבין ברסלינג #2539

הדומינו הגדול ביותר שיוצא משיתוף הפעולה של קודי/רומן:

[Image: GKnC0xWXEAAt1zZ.jpg:large]

[Image: roman-reigns-attacks-seth-rollins-at-wre...a-40-1.png] [Image: 815952_c98a506e40a24aeb929fd750dbd017f2~mv2.jpg]

[Image: 90e201b1ab223d60a520d5f6c357740d.jpg]
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
TripleT מנותק
Joober
**
תגובות: 325
אשכולות: 0
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Mar 2024
09-21-2024, 03:13 PM
(09-21-2024, 02:54 PM)SwitchBlade כתב:  לידור לא מבין ברסלינג #2539

הדומינו הגדול ביותר שיוצא משיתוף הפעולה של קודי/רומן:

[Image: GKnC0xWXEAAt1zZ.jpg:large]

[Image: roman-reigns-attacks-seth-rollins-at-wre...a-40-1.png] [Image: 815952_c98a506e40a24aeb929fd750dbd017f2~mv2.jpg]

[Image: 90e201b1ab223d60a520d5f6c357740d.jpg]

ריינס/רולינס לא צריכים שום דבר מיוחד כדי להתחיל פיוד ביניהם. יש להם את כל ההיסטוריה שלהם. רק שים אותם בזירה וזה יקרה לבד, ממש לא צריך את קודי.

בהמשך למה שלידור כתב - מושלם.
תנו לנו היל רנדי מול קודי, תנו לנו כבר רוק מול ריינס.

הדבר היחידי שלא מעניין אותי זה הטרן של אוונס וזה שהוא יבוא מול קודי. סבבה רוצים לתת לו במה, רוצים שהוא יעשה את הטרן - לא צריך למשוך למטה את קודי ואת האליפות.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
09-21-2024, 03:19 PM
(09-21-2024, 03:13 PM)TripleT כתב:  ריינס/רולינס לא צריכים שום דבר מיוחד כדי להתחיל פיוד ביניהם. יש להם את כל ההיסטוריה שלהם. רק שים אותם בזירה וזה יקרה לבד, ממש לא צריך את קודי.

אני יותר מדבר על רולינס/קודי.
אתה צודק, רולינס/ריינס זה סיפור שכותב את עצמו, אבל קודי למעשה זורק הצידה את ההקרבה שסת' עשה עבורו. 

זה הרמז הראשון לכך שסת' יחזור פוטנציאלית כהיל, והוא ילך מול קודי.

אין יקום בו ריינס, קודי וגם סת' הם פייסים.
ריינס פייס, קודי פייס, הם משתפים פעולה, מכאן הטרן של סת' נגזר, ובעיניי זה החלק המהותי ביותר שהולך לצאת מכל העניין. 

עם כל הכבוד לאוואנס, רוק וכל שאר הירקות, סת' הוא העלילה הגדולה באמת שתצא משיתוף הפעולה הזה. 
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,483
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
09-21-2024, 03:20 PM
אליפות ארהב: קיוויתי שאנדרדה ינצח. היה קרב סבבה לא הגיע לרמות גבוהות אבל לא היה גרוע גם. מת על אנדרדה הוא מתאבק כזה טוב בזירה, והמהלך של הבעיטה לתוך מרפק זה המהלך הכי יפה שיש ברסלינג. בסוף נייט לא מצליח לעמוד על הטופ רופ אבל אנדרדה תיפעל את זה יפה, העיף אותו ואז קפץ והחמיץ והופ פינישר וזהו. לא מובן מה היה בסוף כי גם בהתחלה הוא לא היה כזה בעד ללחיצת יד אבל בסדר.

הייז יורד על אנדרדה ואז אנדרדה תוקף אותו, וואלה זה היה נראה אמיתי כאילו הם באמת הולכים מכות. ההבעות פנים, האבטחה זה שאדרדה פירק אותו על הארגזים ואז הייז ירד והוריד את הג'קט וואלה אהבתי.

ריינס וקודי: אכן היה סינמה, נוף שונה, מוזיקה, מכוניות. כל אחד מגיע למרכז של השדה ויש סטיירדאון. מדברים בהתחלה סתם ואז חותכים לנושא, קודי מקבל את המילה של ריינס. ריינס סוף סוף מסביר למה הוא יוצא נגד סולו והבלאדליין גם כי הם הורידו את ג'ימי וגם את היימן. ריינס אומר שאחרי הרבה זמן אין לו כבר מה להפסיד אבל לקודי יש הרבה מה להפסיד. קודי עמד מול ריינס יפה, עקץ אותו כמו שצריך וגם הזכיר לו את ה- פרומו שלו מלפני מניה של לפני שנתיים, ראש בלי שבט רק חיכיתי שיגיד רומן בלי ריין חחחחח יכל להיות ענק. ההבעות פנים של שניהם היו 10/10 הם לא אוהבים את הסיטואציה אבל הם מוכנים לעשות מה שצריך. ריינס אומר שהוא בא לאליפות שלו אחרי שזה נגמר ואז רודס חוסם אותו ואמר שזה כבר לא שלו לקחת היה ענק. ריינס אז אומר לו שהוא בדרך שלו, קודי זז והוא ממשיך ואומר בדרך בחיים, פאק זה היה זהב. סגמנט ענק.

רואים כבר שזה מערער את אואנס שקודי משתף פעולה עם ריינס אחרי כל מה שהם עברו איתו ואואנס בפרט. עוד אנשים שזה יכול להשפיע: אורטון, רוק, רולינס. אם זה תלוי בי אז במניה הקרובה נקבל: רוק-ריינס, קודי- רולינס.

כשוינצ'י יצא עם הגיר שמחתי כי זה מראה שהוא למד את הלקח מההפסד הקודם שלו וזה טוב כי נותנים להפסדים חשיבות. אחרי זה וינצ'י מפסיד שוב, כמו פעם שעברה ממש לא אכפת לי שהוא מפסיד כי הוא היה הג'ובר של אימפריום בראו וזה שהוא מחליף דמות לא אומר שאני שוכח מה שקרה לו עד היום. לדעתי זה משהו נכון ולאט לאט הוא יטפס למעלה. הינה כבר השבוע הוא חיסל את קרוז עם בריינבאסטר ונקווה שזה יהיה הפינישר שלו.

כשהכריזו אואנס וDIY במאיין איבנט שמחתי כי נותנים הם מקבלים זמן מסך אבל לא הבלאדליין יחסלו אותם ואז הSP המאוסים האלה יבואו להצלה.
אני מת לקבל קרב בלי חוקים בין אואנס לפאטו, זה יכול להיות מדהים. הסוף היה בולשיט, פתאום אסור לזרוק מתאבק למדרגות? מה קרה? על זה עוצרים קרב? וזה שהם משתמשים בשולחן של השדרנים זה בסדר? החלטה טיפשית.
לא אהבתי שDIY יצאו להצלה וחוסלו תוך 2 דק. קודי יוצא להצלה ואז הסוף שאואנס עומד מאחוריו עם כיסא היה ענק. יעשה לא יעשה כן יעשה בסוף קודי מסתובב ורואה את המבט של אואנס קודי אומר לו אני יודע מה אני עושה אל תדאג ואואנס לבנתיים מחליק.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
09-21-2024, 03:21 PM
(09-21-2024, 03:20 PM)Jon_M0xley כתב:  קודי- רולינס

הופה, הנה מקצוען ברסלינג. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-29-2026, 11:59 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר