Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 12 13 14 15 16 ... 38 הבא »

דיון טוני קאן האיש החזק בAEW.

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
דיון טוני קאן האיש החזק בAEW.
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,299
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
09-20-2024, 04:44 AM

ראיתי את הראיון הזה שרק עלה וכאחד שרק התחיל לראות את המוצר הוא השאיר לי
המון שאלות על האיש.

אלא אם הוא משחק דמות, נראה שמדובר באיש חביב ביותר שאוהב האבקות וחי את החלום
שלו ולא רוצה להתעורר ממנו. בן אדם שבאמת אין סיבה שלא לרצות לראות אותו מצליח בטח ובטח
כאשר זה ישפר את עולם הרסלינג כולו.
אבל כאן עולות לי שאלות ושאלות קשות שאולי חברים בפורום שוותיקים ממני יוכלו לענות
ואולי יתפצח כאן דיון מעניין על העתיד של החברה הזאת.

בעוד שכאשר טריפל H מדבר בראיונות הוא מדבר על המוצר שהם בונים, על התפאורה, זוויות
צילום, סאונד ושירי כניסה, בניית דור העתיד ושיתופי הפעולה עם יפן וTNA, על כמה חשוב הסיפור
שמספרים כדי להרים את הקרב עצמו, איך מתכננים מרסלמניה לרסלמניה עד כמה שניתן.
על חיפוש שווקים חדשים וכ"ו בעצם כל מה שסביב למוצר.
אז שנכנסתי לראיון בידיעה שהאיש בעל יכולות עסקיות נהדרות כנראה משיג חוזים מצוינים לדינמיט ותוכנית חדשה בפוקס שוק-וויב
ציפיתי לשמוע את זוויות הראיה שלו ומה לדעתו העתיד של החברה ולהשוות למה ששמעתי מטריפל H.
ולהפתעתי הגמורה, הבחור מדבר בתשוקה (שתביך אפילו את לידור שלנו) על קרבות החלומות שלו.
בוקינג כזה ואחר ובעצם נותן את ההרגשה שהוא חי את החלום עכשיו שגיבור ילדות כמו בראיין נהיה חבר שלו
והוא יותר ממקווה שבראיין יישאר אתו ביום שאחרי מאחורי הקלעים ויותר מזה מבחינתו אם חלילה יקרה לו משהו
ברור לו שבראיין יקבל ממנו את החברה כדי שהוא ידע שהיא בידיים טובות.

שהוא מדבר על אחד כמו ג'ארט ואיזה מוח האבקות מבריק הוא שהוא בעצם הגיע למאחורי הקלעים
ושיחות איתו גרמו להבנה שיש לו גם מה לתרום בזירה (בגלל כמה שאוון ארט חשוב לו כמובן)
אישית אני מקבל הרגשה מאוד לא נוחה שמתאבקים וטאלנטים אחרים מנצלים את הערצה שלו לעולם הרסלינג
כדי לנצל אותו בצורה מכוערת.

*האם ידוע שמנצלים אותו בצורה כזאת או אחרת?
*עם החוזי הטלוויזיה שמתאווים כמה תוכניות יהיו? והאם יהיה פיצול של הרוסטר?
*לאן הולך עתיד החברה? קארד חלומות כמו באינדיז עם קרבות מסוימים שמקבלים בנייה וכאלו שנוצרים על המקום?
או שהחברה לדעתכם עוד תשנה את פניה למשהו דומה יותר לWWE עם שינויים שלדעתו של טוני יהיו הכרחיים כדי לקבל מוצר טוב יותר?
*אני יוצא מנקודת הנחה שAEW מפסידה כסף וכנראה לא מעט, האם החברה כאן להישאר לפחות עשור קדימה?
או שאנחנו עלולים לקום יום אחד לידיעה שWWE קנו את החברה בסכום סימלי ועוד ניסיון תחרות כושל מאחורינו?
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-20-2024, 07:26 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-20-2024, 07:38 AM על ידי karusi.)
זה נהיה TNA 2.0 רק שיש להם יותר כסף מקרטר

[Image: Valerio-Castello-Moses-and-the-miracle-o...-crown.jpg]

יש כאן אילוסטרציה של טוני קהאן התינוק, הציעו לו פחמים וזהב והוא בחר בפחם (המקור זה משה ד''א של ולריו קסטלו)
שזה בדיוק מה שהוא עושה עם הרוסטר שלו

יש מליוני צופי רסלינג אבל טוני קהאן הוא הצופה היחידי שAEW מנסה לרצות

ברור שיודעים שנוא פתי ומנצלים אותו. אבל הוא לא יודע להבין איך עסק מתנהל
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,299
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
09-20-2024, 10:47 AM
(09-20-2024, 07:26 AM)karusi כתב:  יש כאן אילוסטרציה של טוני קהאן התינוק, הציעו לו פחמים וזהב והוא בחר בפחם (המקור זה משה ד''א של ולריו קסטלו)
שזה בדיוק מה שהוא עושה עם הרוסטר שלו

יש מליוני צופי רסלינג אבל טוני קהאן הוא הצופה היחידי שAEW מנסה לרצות

ברור שיודעים שנוא פתי ומנצלים אותו. אבל הוא לא יודע להבין איך עסק מתנהל

כן יש לו רוסטר איכותי, אבל עושה רושם שבגלל שהוא מתעקש להציג אגדות שהוא גדל עליהם
ככוכבי על החברה הצעירים יותר נשארים במקום ולא עושים את הצעד הבא ולכן לא גודל לו מישהו
ברמה של קודי או ריינס או רולינס או דרו וכ"ו

אכן העניין של האבקות כסוג של סדרת דרמה שמדברת על האבקות זה נוסחה ישנה שעובדת כבר מעל
100 שנה, אז למה לשנות? למה לא כמו בWWE להתרכז בסיפור שאפשר לספר מצד אחד ועדיין לתת דרור מצד
שני אם אתה חושב שזה רעיון כזה טוב מצד שני. לעשות בוקינג כמעט בלי לספר סיפור הופך את המוצר למשהו
שאפשר להתנתק ממנו ולחזור אליו מתי שרוצים כי אין שום דבר שמושך אותך להמשיך לראות מלבד הרצון לקרב טוב.

גם לגבי הניצול שלו זה מאוד מוזר. הבן אדם כנראה השיג 170 מיליון דולר לשנה בחוזה החדש לדינמיט שזה מספרים
שלא חשבתי שהוא ישיג והוא בדרך לחוזה כנראה גם יפה מאוד לתוכנית חדשה לגמרי בערוץ בת של פוקס.
אז משא ומתן ועסקים הוא יודע לנהל, ואז אתה שומע מצד שני את החוזים שהוא נותן והתנאים שמשיגים ממנו שהם
גדולים יותר מאלו שמציעים הWWE. ואתה רואה אנשים שהפסיקו להיות רלוונטיים בשנות ה90 המוקדמות מקבלים במה
כולל אפילו בשדרנות קריינות וכ"ו וזה גורם לזה שאני לא מבין איך אין אף אחד לצידו שייעץ לו מה נכון לחברה
ואיך באמת לקדם את המוצר כי פוטנציאל יש והרבה.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
09-20-2024, 11:09 AM
(09-20-2024, 10:47 AM)gilam כתב:  כן יש לו רוסטר איכותי, אבל עושה רושם שבגלל שהוא מתעקש להציג אגדות שהוא גדל עליהם
ככוכבי על החברה הצעירים יותר נשארים במקום ולא עושים את הצעד הבא ולכן לא גודל לו מישהו
ברמה של קודי או ריינס או רולינס או דרו וכ"ו
++תשובה+++ לא צריך לגדל אף אחד. היה לו את קודי ופאנק בידיים וגם איתן פייג'. אלוף, nxt, אלוף ראשי כוכב שהוא אחד מהטופ סלרס של מרץ'. הוא רק היה צריך לשמור אותם במקום ג'ק פרי והיאנג באקס

אכן העניין של האבקות כסוג של סדרת דרמה שמדברת על האבקות זה נוסחה ישנה שעובדת כבר מעל
100 שנה, אז למה לשנות? למה לא כמו בWWE להתרכז בסיפור שאפשר לספר מצד אחד ועדיין לתת דרור מצד
שני אם אתה חושב שזה רעיון כזה טוב מצד שני. לעשות בוקינג כמעט בלי לספר סיפור הופך את המוצר למשהו
שאפשר להתנתק ממנו ולחזור אליו מתי שרוצים כי אין שום דבר שמושך אותך להמשיך לראות מלבד הרצון לקרב טוב.
++תשובה+++ נכון . זה גורם לתוכנית השבועית גם להיראות מיותרת. ומגיעים למצב שרואים רק ppv ששם יש גרים מאטץ'

גם לגבי הניצול שלו זה מאוד מוזר. הבן אדם כנראה השיג 170 מיליון דולר לשנה בחוזה החדש לדינמיט שזה מספרים
שלא חשבתי שהוא ישיג והוא בדרך לחוזה כנראה גם יפה מאוד לתוכנית חדשה לגמרי בערוץ בת של פוקס.
אז משא ומתן ועסקים הוא יודע לנהל, ואז אתה שומע מצד שני את החוזים שהוא נותן והתנאים שמשיגים ממנו שהם
גדולים יותר מאלו שמציעים הWWE. ואתה רואה אנשים שהפסיקו להיות רלוונטיים בשנות ה90 המוקדמות מקבלים במה
כולל אפילו בשדרנות קריינות וכ"ו וזה גורם לזה שאני לא מבין איך אין אף אחד לצידו שייעץ לו מה נכון לחברה
ואיך באמת לקדם את המוצר כי פוטנציאל יש והרבה.
++תשובה+++ מה זה משנה אם ישיג 200 מליון אבל אין צופים בתוכנית

אני אגיד שזה מאוד תמוהה הנושא, כי או שהוא יודע שהמצב דפוק אבל נהנה לעשות את זה כי זה הכסף שלו
או שכמו שאמרת כל הסביבה שלו מטומטמים או מרמים אותו
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
09-20-2024, 11:31 AM
הדיון הכי תפל ומשעמם שיש. המוצר טוב, הוא בעלייה, אנחנו מקבלים פיודים ארוכי טווח ומעניינים. האם יש מקום לשיפור? ברור.
אבל עדיין אנשים חושבים שלהיכנס לו לכיס או לרגשות זה משתנה רלוונטי. שיהיה הבחור הכי קרינג'י, מתלהב, בזבזן שהיה איי פעם. איך זה משפיע לכם על היומיום? אין לי מושג.
אנשים שאין להם מושג ולא חצי מושג באיך לנהל צוות מלצרים בבית קפה חושבים שהם מבינים משהו בלנהל חברה של מיליארד דולר עם מאות עובדים תחתיה. הוא רוצה לשמור על הטאלנטים, הוא חושב שהם שווים את ההשקעה שלו, אם הוא טועה, הוא יאכל את הלקרדה. זה ממש לא עניינים או ענייני.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Codycutter מנותק
עד עכשיו
*
תגובות: 259
אשכולות: 0
Likes Given: 171
הצטרף בתאריך: Aug 2023
09-20-2024, 12:05 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-20-2024, 12:06 PM על ידי Codycutter.)
(09-20-2024, 11:31 AM)Coquina Clutch כתב:  הדיון הכי תפל ומשעמם שיש. המוצר טוב, הוא בעלייה, אנחנו מקבלים פיודים ארוכי טווח ומעניינים. האם יש מקום לשיפור? ברור.
אבל עדיין אנשים חושבים שלהיכנס לו לכיס או לרגשות זה משתנה רלוונטי. שיהיה הבחור הכי קרינג'י, מתלהב, בזבזן שהיה איי פעם. איך זה משפיע לכם על היומיום? אין לי מושג.
אנשים שאין להם מושג ולא חצי מושג באיך לנהל צוות מלצרים בבית קפה חושבים שהם מבינים משהו בלנהל חברה של מיליארד דולר עם מאות עובדים תחתיה. הוא רוצה לשמור על הטאלנטים, הוא חושב שהם שווים את ההשקעה שלו, אם הוא טועה, הוא יאכל את הלקרדה. זה ממש לא עניינים או ענייני.
תגובה תלושה מהמציאות.

קודם כל, מי אתה שתדע מי אנחנו ביום-יום ומה אנחנו עושים?

ב. בתור צופה יהיה ביקורת תמידית על מנהל המוצר שאתה צופה בו. בטח ובטח שזה ספורט !!בידורי!!

ג. המוצר אכן בעלייה, ועדיין זה בסדר שיהיה ביקורת לפי כל אחד וראות עיניו.

ממש לא מבין מה לא לגיטימי בדיון איך לקחת את החברה צעד קדימה **לפי דעתך האישית**

אפשר להסכים ולא להסכים. זה דיון.

דבר אחרון, דווקא נהנתי לקרוא את הדעות של אנשים בפורום ולגלות עוד על הארגון הזה בתור אחד שכמעט ולא מכיר אותו.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
09-20-2024, 12:32 PM
(09-20-2024, 12:05 PM)Codycutter כתב:  תגובה תלושה מהמציאות.

קודם כל, מי אתה שתדע מי אנחנו ביום-יום ומה אנחנו עושים?

ב. בתור צופה יהיה ביקורת תמידית על מנהל המוצר שאתה צופה בו. בטח ובטח שזה ספורט !!בידורי!!

ג. המוצר אכן בעלייה, ועדיין זה בסדר שיהיה ביקורת לפי כל אחד וראות עיניו.

ממש לא מבין מה לא לגיטימי בדיון איך לקחת את החברה צעד קדימה **לפי דעתך האישית**

אפשר להסכים ולא להסכים. זה דיון.

דבר אחרון, דווקא נהנתי לקרוא את הדעות של אנשים בפורום ולגלות עוד על הארגון הזה בתור אחד שכמעט ולא מכיר אותו.

א. צודק, הנחתי שאתם לא יודעים איך זה לנהל חברה לש מיליארד דולר בספורט בידורי, זה הנחה סבירה בעיניי, אבל לא חכם לקפוץ למסקנות.
ב.הביקורת היא לא עניינית, היא אישית, על בן אדם, לא יודע למה אנשים חושבים שיש להם סיי על איך בן אדם שלא פשע או עשה משהו לא מוסרי צריך להתנהג.
ג. לא טענתי ולא לשנייה אחת שלמוצר לא מגיעה ביקורת. טענתי שלהגיד טוני קהאן הוא בוקר גרוע זה לגיטימי בזמן שלהגיד, הוא מתרגש כאילו הוא על קוק כשהוא מחבק את קלאודיו זה סתם מגעיל וזה ממש לא ענייננו. ולהיכנס לכיס שלו ולהגיד "הוא מוציא יותר מדיי כסף על X" זאת בדיחה אחת גדולה כשהוא הבעלים, המממן והמילה האחרונה, הוא לוקח את כל האחריות ועדיין אנשים באינטרנט חושבים שהם יודעים יותר טוב.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
09-20-2024, 02:02 PM
(09-20-2024, 11:31 AM)Coquina Clutch כתב:  הדיון הכי תפל ומשעמם שיש. המוצר טוב, הוא בעלייה, אנחנו מקבלים פיודים ארוכי טווח ומעניינים. האם יש מקום לשיפור? ברור.
אנחנו ליטרלי בפורום היאבקות Dodgy
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
09-20-2024, 02:04 PM
(09-20-2024, 02:02 PM)karusi כתב:  אנחנו ליטרלי בפורום היאבקות Dodgy

אשמח שתסביר מה הקשר בין זה שאנחנו בפורום היאבקות לאיזה סוג של בן אדם טוני קהאן הוא
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,867
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
09-20-2024, 03:14 PM
(09-20-2024, 11:31 AM)Coquina Clutch כתב:  אנשים שאין להם מושג ולא חצי מושג באיך לנהל צוות מלצרים בבית קפה חושבים שהם מבינים משהו בלנהל חברה של מיליארד דולר עם מאות עובדים תחתיה. הוא רוצה לשמור על הטאלנטים, הוא חושב שהם שווים את ההשקעה שלו, אם הוא טועה, הוא יאכל את הלקרדה. זה ממש לא עניינים או ענייני.

אני חושב שזה מצחיק ללכת על הקו הזה כשמושא הטיעון שלך הוא טוני קאהן.
מילא וינס מקמהן - מישהו שהניסיון שלו בניהול חברה של מיליארד דולר הגיע מניהול חברה של מיליון דולר - אבל טוני קאהן?

טוני קאהן הוא אשכרה האנטיתזה לטיעון שלך, מישהו שהגיע מניהול מרתף מלא בתמונות של CM פאנק ב31.12.2018 לניהול חברת הרסלינג השנייה בגודלה בעולם ב1.1.2019.
אני לעולם לא אסכים עם הטיעון הזה של "אין לך מושג איך זה לנהל--" במיוחד כשאני רואה ילדים-של כמו טוני קאהן. אם לטוני קאהן יש מושג איך לנהל, לשיטתך, אז לי יש אכבר מושג איך לנהל, ואני אפילו אכפיל את הטיעון שלי ואומר שאני חושב שאני אהיה הרבה יותר טוב בזה מטוני קאהן.

אני חד משמעית מתיימר להיכנס להחלטות הניהול של מישהו כזה ולשפוט אותן, וכשאני רואה שהוא מנהל את הטאלנטים שלו לא נכון, אני אומר בגאון שזה המצב, ואני גם אצא מנק' הנחה שאני אהיה טוב יותר בזה. עם וינס מקמהן היה לי יותר קשה לעשות את זה. 

לגופו של עניין - טוני קאהן ירש את האדמה המדושנת ביותר לעקיפה של WWE שאי פעם הייתה מאז 2001. 
עצם זה שהוא הצליח לקחת תכנית של 800 אלף צופים (קוליז'ן,יולי 2023) ולהפוך אותה לתכנית של 200 אלף צופים (קוליז'ן, יולי 2024) מראה לנו שככל הנראה הסיבה שAEW נמצאים בעלייה משמעותית בתקופה האחרונה היא בגלל הכסף שלו ולא הטאלנט שלו, ובגלל שאנשים בתוך AEW כנראה השכילו להרחיק אותו מקבלת ההחלטות. הייפ ענק למוח המבריק של שיין מקמהן, עוד בן-של שעשה את הונו באמצעות לנשום ולהיוולד. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, karusi
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 11:34 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר