09-20-2024, 04:44 AM
ראיתי את הראיון הזה שרק עלה וכאחד שרק התחיל לראות את המוצר הוא השאיר לי
המון שאלות על האיש.
אלא אם הוא משחק דמות, נראה שמדובר באיש חביב ביותר שאוהב האבקות וחי את החלום
שלו ולא רוצה להתעורר ממנו. בן אדם שבאמת אין סיבה שלא לרצות לראות אותו מצליח בטח ובטח
כאשר זה ישפר את עולם הרסלינג כולו.
אבל כאן עולות לי שאלות ושאלות קשות שאולי חברים בפורום שוותיקים ממני יוכלו לענות
ואולי יתפצח כאן דיון מעניין על העתיד של החברה הזאת.
בעוד שכאשר טריפל H מדבר בראיונות הוא מדבר על המוצר שהם בונים, על התפאורה, זוויות
צילום, סאונד ושירי כניסה, בניית דור העתיד ושיתופי הפעולה עם יפן וTNA, על כמה חשוב הסיפור
שמספרים כדי להרים את הקרב עצמו, איך מתכננים מרסלמניה לרסלמניה עד כמה שניתן.
על חיפוש שווקים חדשים וכ"ו בעצם כל מה שסביב למוצר.
אז שנכנסתי לראיון בידיעה שהאיש בעל יכולות עסקיות נהדרות כנראה משיג חוזים מצוינים לדינמיט ותוכנית חדשה בפוקס שוק-וויב
ציפיתי לשמוע את זוויות הראיה שלו ומה לדעתו העתיד של החברה ולהשוות למה ששמעתי מטריפל H.
ולהפתעתי הגמורה, הבחור מדבר בתשוקה (שתביך אפילו את לידור שלנו) על קרבות החלומות שלו.
בוקינג כזה ואחר ובעצם נותן את ההרגשה שהוא חי את החלום עכשיו שגיבור ילדות כמו בראיין נהיה חבר שלו
והוא יותר ממקווה שבראיין יישאר אתו ביום שאחרי מאחורי הקלעים ויותר מזה מבחינתו אם חלילה יקרה לו משהו
ברור לו שבראיין יקבל ממנו את החברה כדי שהוא ידע שהיא בידיים טובות.
שהוא מדבר על אחד כמו ג'ארט ואיזה מוח האבקות מבריק הוא שהוא בעצם הגיע למאחורי הקלעים
ושיחות איתו גרמו להבנה שיש לו גם מה לתרום בזירה (בגלל כמה שאוון ארט חשוב לו כמובן)
אישית אני מקבל הרגשה מאוד לא נוחה שמתאבקים וטאלנטים אחרים מנצלים את הערצה שלו לעולם הרסלינג
כדי לנצל אותו בצורה מכוערת.
*האם ידוע שמנצלים אותו בצורה כזאת או אחרת?
*עם החוזי הטלוויזיה שמתאווים כמה תוכניות יהיו? והאם יהיה פיצול של הרוסטר?
*לאן הולך עתיד החברה? קארד חלומות כמו באינדיז עם קרבות מסוימים שמקבלים בנייה וכאלו שנוצרים על המקום?
או שהחברה לדעתכם עוד תשנה את פניה למשהו דומה יותר לWWE עם שינויים שלדעתו של טוני יהיו הכרחיים כדי לקבל מוצר טוב יותר?
*אני יוצא מנקודת הנחה שAEW מפסידה כסף וכנראה לא מעט, האם החברה כאן להישאר לפחות עשור קדימה?
או שאנחנו עלולים לקום יום אחד לידיעה שWWE קנו את החברה בסכום סימלי ועוד ניסיון תחרות כושל מאחורינו?

![[Image: Valerio-Castello-Moses-and-the-miracle-o...-crown.jpg]](https://i.postimg.cc/XJLJkncr/Valerio-Castello-Moses-and-the-miracle-of-burning-coals-Moses-as-a-child-who-had-seized-the-crown.jpg)
![[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]](https://i.postimg.cc/d0S19LMp/HQ-Tkaob-MAARJCN.png)