09-18-2024, 06:54 PM
|
האירוע הבא | WWE Bad Blood 2024
|
|
09-18-2024, 07:02 PM
(09-18-2024, 06:37 PM)TripleT כתב: הפסד ממש לא יקבור אותם. אל תשכח שהם מול ריינס וקודי, הטופ של הטופ. אישית קשה לי לראות את ריינס וקודי מנצחים. הדרך היחידה שיהיה ניצחון של ריינס וקודי זה אם פאטו יתהפך על סולו ויהפוך לראש החדש של הבלוד-ליין וסולו יצטרך לצאת למסע של כפרה וסליחה. ואז בסדרת ההישרדות (עד אז האח של הטאנגות יצטרף אליהם) זה יהיה הבלוד-ליין החדש נגד הבלוד-ליין הישן.
09-18-2024, 07:05 PM
(09-18-2024, 07:02 PM)gilam כתב: אישית קשה לי לראות את ריינס וקודי מנצחים. קודי ניצח נקי את סולו, ממש לא צריך התהפכות של פאטו (לפחות לא כרגע). לא יפרידו אותם כזה מהר
09-18-2024, 09:40 PM
(09-18-2024, 06:37 PM)TripleT כתב: הפסד ממש לא יקבור אותם. אל תשכח שהם מול ריינס וקודי, הטופ של הטופ. זה כן יקבור אותם אם סולו יוצמד זה יהיה 3 פעמים בחודשיים. ואם גייקוב יוצמד הוא יראה פחות מאיים. לדעתי דה רוק צריך לעזור להם לנצח. ככה קודי ורומן ימשיכו את המתיחות שלהם. ככה ריינס ורוק יחלו רשמית את הפיוד. וסולו יחד עם גייקוב יהיו בעמדה גבוהה יותר
09-18-2024, 09:47 PM
(09-18-2024, 07:02 PM)gilam כתב: אישית קשה לי לראות את ריינס וקודי מנצחים. האח של הטנאגות רעיון שיופיע כבר בארוע ויעזור לסולו וגייקוב ככה דה רוק יהיה עסוק אם קודי. ואז נקבל 3 טנגות סולו וגייקוב שזה 5 נגד סמי ריינס האוסוס ואולי קיוון אוונס
09-18-2024, 10:02 PM
אני באמת לא יודע לאן זה ילך.
בעיניי הדרך האופטימלית היא פאטו מצמיד את ריינס/קודי. הדרך הממוצעת היא פאטו נשמר, סולו מוצמד. הדרך הגרועה ביותר היא פאטו מוצמד/סיום מלוכלך או מורכב. בשונה מ.. 100% מהבוקינג של דמיאן פריסט מהרגע שוולטר הוכרז כמאתגר לאליפות העולם בסאמרסלאם, הפעם יש לי 0 מושג מה עובר בראש של אייץ'. קודי/ריינס בתור צמד? לקחו את שני המתאבקים עם הכי מעט הצמדות ב5 השנים האחרונות וציוותו אותם ביחד, איך אפשר להמר נגד הדבר הזה? מצד שני - פאטו.. יצא אובר בערך על כל מתאבק בWWE, בתקופה מאוד קצרה. הם חייבים להגן עליו, ואפילו יותר מזה, לבנות אותו. הרי ריינס נמצא רשמית באפילוג, ויש להם עוד סמואנים שהם צריכים לקדם. אם יש מתאבק שאני לא רואה מצמיד בקרב הזה - זה סולו. הוא ללא ספק, בפער, החוליה החלשה בקרב. אני יכול מאוד לראות את פאטו מתהפך על סולו, מבלי באמת לקחת את הצד של ריינס. הוא לא חייב להיות פייס או היל או ריינס או סולו, הוא יכול להיות ג'ייקוב פאטו ועם זה לבד הוא ירוץ בקלות דרך כל הרוסטר. זו לא אפשרות לא סבירה.
09-18-2024, 10:42 PM
כל אחד שיוצמד אחרי סופרמן פאנץ'/ספיר לתוך 3 קרוס-רודס לא ירגיש חלש, בטח אחרי קומבו שכזה.
אני כן רואה איך ימשיכו את המתיחות בין סולו חפאטו - החלפת טאג של סולו רגע לפני שפאטו בא לאיזה מהלך נגד ריינס. כל מה שהלך בשבועות האחרונים יתגבר בקרב הזה. אישית לא אכפת לי שהקרב יגמר ללא הכרעה בגלל התערבות (הלוואי רוק) כי נקבל מכאן המשך של הפיוד. הם צריכים להשאיר לנו פתח להמשך |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)