Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 128 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1912): « הקודם 1 ... 779 780 781 782 783 ... 1912 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#7,801
09-14-2024, 06:18 PM
(09-14-2024, 05:27 PM)lidoradir כתב:  הדיווח האחרון שראיתי זה שעדיין לא יודעים מתי בדיוק הם יגיעו... רק שהם יגיעו ישירות לרוסטר הראשי ולא NXT.

אני קראתי דיווח לפני יום או יומיים, הם כנראה יהיו ישר בסמאקדאון ברגע שיעשו דביוט.

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,800
אשכולות: 59
Likes Given: 4,446
#7,802
09-14-2024, 08:24 PM
(09-14-2024, 04:40 PM)Codycutter כתב:  והדבר האחרון - אני מת לשמוע אותך מתייחס למשפט האחרון שלי,

באיזה עולם ניק נמת גדול על קודי רודס? בשום עולם!

אבל Shoot, תמיד כיף לשמוע דעות מוזרות.

אני לא מכיר טאג שלוקח את עצמו ברצינות מאז 2010 שלא לקח השראה כלשהי מMCMG. 

בעולם סובייקטיבי - הפיצה הכי טעימה בעולם יכולה להימכר בפיצוצייה בקריית גת, ולא במסעדת מישלן או במקדונלדס. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Tblack
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#7,803
09-14-2024, 09:09 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-14-2024, 09:10 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
(09-14-2024, 04:37 PM)Codycutter כתב:  היי באם

אני חושב שאתה גם בוחר להסתכל על הדברים מהזוית שלך, אמרתי שהיכולת להשוות בין טאג שמופיע באולמות קטנים ולא מוכר יותר מידי חוץ מעכברי רסלינג זה הזוי בעיניי.

לא מכיר אותם אבל היכולת שלהם לספר סיפור ולהעביר רגש לקהל לא יכולה להיות שווה ליכולת של טאגים מוצלחים לאורך ההיסטוריה מהסיבה הפשוטה שהם לא עניינו מספיק אנשים, ואם הם כן היו כניראה שהיינו שומעים עליהם ולא רק עכברי רסלינג.

גם הרסלינג - אני אישית לא נהנה מהמופע כוראוגרפיה שמציגים באינדיז, רסלינג זה הרבה יותר ממהלכים מגניבים לדעתי האישית.
חוסר ההערכה למהלכים שצריכים להופיע בתדירות נמוכה.

כל הדברים האלה מבהירים לי באופן חד משמעי שהטאג המדובר לא יכול להיות הטאג הטוב בהיסטוריה כי הוא בכלל לא דרך בליגה של הגדולים.

אבל שוב דעה זה דבר סובייקטיבי ברסלינג וכל אחד נהנה בדרך אחרת ורואה את הדברים שונה.

אם שחקן מעולם לא שיחק בליגת האלופות, הוא לא יכול להיות הכי טוב בהיסטוריה. נקודה. זה לא משנה כל הנתונים המביכים שזרקת כאן, יש חשיבות לריין עצמו ולא לכמות פעמים שהוא זכה , ריין אחד של ריינס שווה חמישה ריינים אחרים. אבל שוב, לקחת חתיכה מהמשפט שלי וניסית להפוך את זה עליי במניפולציה מאוד זולה.

תגובה נהדרת, עד הפסקה האחרונה. נתונים מביכים? מניפולציה זולה? הנסיון להקטין אחרים לא מוציא אותך גדול. להיפך.

אז קודם כל פלה מוסר לך ד״ש. אבל שלא נתחיל פה דיון אחר - ההשוואה לספורט לא נכונה - כי זה משחק.
האם שחקן הקולנוע הטוב ביותר חייב להיות בהוליווד ולא בסרט קוריאני? האם השחקן התאטרון הטוב ביותר חייב להיות בברודווי? לא.
לא בטוח שהריין של ריינס היה גדול יותר מהריינים של אוסטין רוק הארט וכו׳

אבל אתה רואה איזה נחמד זה לדון בלי שאתה מנסה לרדת על כל מי שחושב אחרת? ממש אחלה.

ולהערה על זיגלר וקודי.
לא, אני לא חושב שזיגלר יותר טוב מקודי, אני חושב שלא הייתי עולה על הגבעה של קודי בתור wwe גאי.
ראשית - כי הוא לא היה מגיע לזה בחיים בלי האינדיז, ושנית - כי לדעתי כמובן, הוא לא האלוף הכי טוב. הנה - עזוב אינדיז, הייז היה הרבה יותר מעניין + בנה את טריק.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,401
אשכולות: 20
Likes Given: 332
#7,804
09-14-2024, 10:53 PM
האינסיידר מדווח ש(ספוילר) לידור הולך להחליף את הבאנר ולשים מתאבקי AEW עליו, משא ומתן כרגע לגבי השמות, עדכונים בהמשך
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,235
אשכולות: 119
Likes Given: 1,034
#7,805
09-14-2024, 11:03 PM
(09-14-2024, 10:53 PM)Coquina Clutch כתב:  האינסיידר מדווח ש(ספוילר) לידור הולך להחליף את הבאנר ולשים מתאבקי AEW עליו, משא ומתן כרגע לגבי השמות, עדכונים בהמשך

אם הם רוצים להופיע על הבאנר שיעברו לwwe.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • gilam
חפש
הגב
Codycutter מנותק
עד עכשיו
תגובות: 259
אשכולות: 0
Likes Given: 171
הצטרף בתאריך: Aug 2023
#7,806
09-14-2024, 11:07 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-14-2024, 11:08 PM על ידי Codycutter.)
(09-14-2024, 09:09 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  תגובה נהדרת, עד הפסקה האחרונה. נתונים מביכים? מניפולציה זולה? הנסיון להקטין אחרים לא מוציא אותך גדול. להיפך.

אז קודם כל פלה מוסר לך ד״ש. אבל שלא נתחיל פה דיון אחר - ההשוואה לספורט לא נכונה - כי זה משחק.
האם שחקן הקולנוע הטוב ביותר חייב להיות בהוליווד ולא בסרט קוריאני? האם השחקן התאטרון הטוב ביותר חייב להיות בברודווי? לא.
לא בטוח שהריין של ריינס היה גדול יותר מהריינים של אוסטין רוק הארט וכו׳

אבל אתה רואה איזה נחמד זה לדון בלי שאתה מנסה לרדת על כל מי שחושב אחרת? ממש אחלה.

ולהערה על זיגלר וקודי.
לא, אני לא חושב שזיגלר יותר טוב מקודי, אני חושב שלא הייתי עולה על הגבעה של קודי בתור wwe גאי.
ראשית - כי הוא לא היה מגיע לזה בחיים בלי האינדיז, ושנית - כי לדעתי כמובן, הוא לא האלוף הכי טוב. הנה - עזוב אינדיז, הייז היה הרבה יותר מעניין + בנה את טריק.

באם אני מאוד אוהב לשמוע אותך.
אני לפעמים נשמע קצת תוקפני ונסחף עם התגובה שלי אבל מאוד מכבד את דעתך למרות שלפעמים בורח לי מילים פה ושם.

שנית - לא מסכים עם הדוגמא של פלה, אבל זה ממש דיון אחר כי אני אישית לא מחשיב אותו באותו משבצת עם הגדולים ביותר. 526 גולים במשחקי ידידות, מעולם לא דרך באירופה, בגביע העולם השני גארינצ׳ה היה המוביל בלי צל של ספק.

החלום של כל שחקן בסופו של דבר הוא להגיע להוליווד. כן, גם הקוריאנים. החשיפה, היכולת לבלוט בין השחקנים הטובים ביותר, ועוד מכלול דברים שרק להוליווד יש להציע. מכאן - WWE = הוליווד , אם אתה כל כך מוכשר , אתה תהיה בסוף בWWE . זה מוכח לאורך ההיסטוריה של הרסלינג שמתאבקים קפצו לקדמת הבמה בWWE כי הם אכן הטובים ביותר. גם אם היו באינדיז, בWCW, ECW המובחרים ביותר עשו את המעבר לבמה הגדולה.

על קודי אין לי כל כך מה להגיב כי זה בסך הכול השערה שהייז יהיה גדול יותר. ולהגיד שקודי לא טיפס בסולם בזכות הWWE באמת לא נשמע הגיוני, מהרגע שהוא נחת בחברה הוא רק מטפס בסולם - ההוכחה האחרונה לכך זה שPWI דירגו אותו ראשון לראשונה בתקופה שלו בWWE. תעריך את PWI והרשימות המפגרות שלהם או שלא, אבל זה כן נתון שאומר שעלית שלב או שתיים או חמש בסולם.

לגבי הריין של ריינס, הדוגמא שלי לא הייתה לריין הגדול ביותר ויכול להיות שהמתאבקים שציינת נתנו ריונים טובים יותר, הכוונה שלי הייתה שגם אני לא מדרג מתאבקים לפי כמות זכיות באליפות אלא באיכות הריינים שלהם.

לסיום - מתנצל על הגסות שוב, זה מהלהט של הדיון ולא מעבר לזה. בטח שלא אקטין אותך שאני מוצא את עצמי המון פעמים יושב ונהנה לראות את מה שאתה כותב. שבוע טוב ומבורך Smile
הגב
The following 1 user Likes Codycutter's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Codycutter מנותק
עד עכשיו
#7,807
09-14-2024, 11:15 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-14-2024, 11:16 PM על ידי Codycutter.)
(09-14-2024, 05:21 PM)Coquina Clutch כתב:  ההשוואה לליגת האלופות היא לא טובה, כדורגל זה ספורט, בהגדרה, שם רק אלה שבאמת הטובים ביותר משחקים, בפרו רסלינג יש חוקים אחרים, זה מתוסרט כמו שאנחנו יודעים, המתאבק הכי טוב בעולם יכול היה להיות לדוגמה סקוטי טו הוטי, אנחנו לא נדע לעולם איזה פוטנציאל ענקי לא מומש לעולם.
רוצה דוגמה קונקרטית? AJ סטיילס. השיא שלו היה בTNA וניו ג'אפן. הוא היה המתאבק הכי טוב בעולם (לדעתי) כבר אז. הוא לא היה בWWE בזמן הזה, זה עושה אותו פחות טוב? כמובן שלא. כשהגיע לWWE כבר היה קצת אחרי השיא שלו.
מה שאני מנסה להגיד זה שהכל סובייקטיבי, להשוות מתאבקים ברמת האובייקטיבית זה חסר טעם. אין שום מדד כי שום דבר - במה, אליפויות, רסלמניות, זה הכל גחמות של הבוקר הראשי בכל חברה. כשרומן ריינס היה הבדיחה של החברה והקהל חירבן עליו שבוע אחרי שבוע למרות שהיה במיין איוונט של רסלמניה כמה וכמה פעמים, הוא היה יותר טוב מקני אומגה שכיכב בניו ג'אפן?
אי אפשר להגיד שאובייקטיבית MCMG יותר טובים מDX המחודשת כמו שאי אפשר להגיד את ההפך. כל מה שאפשר לומר זה את הדעה הסובייקטיבית לחלוטין שלך.

אני מאמין בלב שלם שהאנשים שיושבים בקודקוד מאחורי הקלעים יודעים לזהות את המתאבקים הטובים ביותר והם מתאימים את הבוקינג לכך שאלה עם היכולות הגבוהות ביותר יהיו בקדמת הבמה.
ולכן לא פספסנו את סקוטי 2 הוטי , כי הוא פשוט לא ברמה.

לגבי סטיילס - אני לא יודע אם בתור מכלול (לא רק יכולות זירה) הוא היה הטוב בעולם, וכאן נכנס הדעה הסובייקטיבית שלי - האבקות זה לא רק רסלינג. הרבה מעבר. וגם הוא בסופו של דבר הבין שצריך לקפוץ לבמה הגדולה ביותר(בכדי לקבל את ההכרה והחשיפה שמגיעה לו כי הוא באמת אדיר). הרי הוא יכל להישאר בכל ארגון אחר, לא רואה שום ארגון שלא היה מקבל אותו.

לגבי הסובייקטיביות - כל מילה נכונה. כל אחד רואה את הדברים בדרך שלו. אין צל של ספק.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,401
אשכולות: 20
Likes Given: 332
#7,808
09-14-2024, 11:32 PM
(09-14-2024, 11:15 PM)Codycutter כתב:  אני מאמין בלב שלם שהאנשים שיושבים בקודקוד מאחורי הקלעים יודעים לזהות את המתאבקים הטובים ביותר והם מתאימים את הבוקינג לכך שאלה עם היכולות הגבוהות ביותר יהיו בקדמת הבמה.
ולכן לא פספסנו את סקוטי 2 הוטי , כי הוא פשוט לא ברמה.

לגבי סטיילס - אני לא יודע אם בתור מכלול (לא רק יכולות זירה) הוא היה הטוב בעולם, וכאן נכנס הדעה הסובייקטיבית שלי - האבקות זה לא רק רסלינג. הרבה מעבר. וגם הוא בסופו של דבר הבין שצריך לקפוץ לבמה הגדולה ביותר(בכדי לקבל את ההכרה והחשיפה שמגיעה לו כי הוא באמת אדיר). הרי הוא יכל להישאר בכל ארגון אחר, לא רואה שום ארגון שלא היה מקבל אותו.

לגבי הסובייקטיביות - כל מילה נכונה. כל אחד רואה את הדברים בדרך שלו. אין צל של ספק.
ספציפית לגבי AJ, הוא בנה את TNA מהקרקע, הציעו לו לא מעט פעמים להגיע לWWE והוא בחר להישאר, הסיבה היחידה שעזב (ואמר את זה בעצמו בראיונות) היא שהחברה התמוטטה תחת האלק הוגאן ואריק בישוף שהביאו אותם להעלות את TNA לרמה הבאה ונתנו להם לנהל את המוצר, הם דירדרו את TNA לרמה שהם לכאורה לא יכלו להציע לAJ סטיילס חוזה חדש באותו הסכום של הקודם אפילו, הם ביקשו ממנו שיסכים לחיתוך במשכורת, לכן עזב לNJPW שם גם היה הטוב בעולם. לא ראיתי טעות כזאת בניהול בחיים שלי והעזיבה הזאת כמעט גמרה את TNA לגמרי, הידרדרו לערוץ מעפן של ציידים בארצות הברית, כל הכסף הלך, לא הצליחו למלא יותר אולמות, הקהל שכן הגיע היה מת לגמרי. באורך פלא הצליחו במשך מסע ארוך ומפרך עם לא מעט מהמורות בדרך להגיע לרמה שהם היום.
ככל הנראה, אם לא היו מציעים לו את החיתוך בשכר, היה נשאר בTNA עד סוף הקריירה שלו, החברה הזאת הייתה מפעל חייו.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Codycutter מנותק
עד עכשיו
#7,809
09-14-2024, 11:46 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-14-2024, 11:47 PM על ידי Codycutter.)
(09-14-2024, 11:32 PM)Coquina Clutch כתב:  ספציפית לגבי AJ, הוא בנה את TNA מהקרקע, הציעו לו לא מעט פעמים להגיע לWWE והוא בחר להישאר, הסיבה היחידה שעזב (ואמר את זה בעצמו בראיונות) היא שהחברה התמוטטה תחת האלק הוגאן ואריק בישוף שהביאו אותם להעלות את TNA לרמה הבאה ונתנו להם לנהל את המוצר, הם דירדרו את TNA לרמה שהם לכאורה לא יכלו להציע לAJ סטיילס חוזה חדש באותו הסכום של הקודם אפילו, הם ביקשו ממנו שיסכים לחיתוך במשכורת, לכן עזב לNJPW שם גם היה הטוב בעולם. לא ראיתי טעות כזאת בניהול בחיים שלי והעזיבה הזאת כמעט גמרה את TNA לגמרי, הידרדרו לערוץ מעפן של ציידים בארצות הברית, כל הכסף הלך, לא הצליחו למלא יותר אולמות, הקהל שכן הגיע היה מת לגמרי. באורך פלא הצליחו במשך מסע ארוך ומפרך עם לא מעט מהמורות בדרך להגיע לרמה שהם היום.
ככל הנראה, אם לא היו מציעים לו את החיתוך בשכר, היה נשאר בTNA עד סוף הקריירה שלו, החברה הזאת הייתה מפעל חייו.
חידשת לי בהמון דברים אח.
אני בעצם מבין שזה היה ה״בייבי״ שלו ולקחו לו את מה שהוא נתן לארגון לזה. והקש ששבר היה החוזה החדש והמוקטן.

שאלה לי אליך - מהם מכלול הדברים שאתה מתייחס אליהם בAJ שאתה קורא לו הטוב בעולם?
הכריזמה? היכולות בזירה? לחתוך פרומואים? להעביר רגש?

ועוד משהו : אני שם לב שTNA בתקופה מאוד טובה ביחס לשנים האחרונות ואפילו יש שיתוף פעולה עם הWWE, מה קרה שם? הם הצליחו לצאת מהבור שאתה מדבר עליו?
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,159
אשכולות: 14
Likes Given: 711
#7,810
09-15-2024, 10:53 AM
(09-14-2024, 10:56 AM)DarkArts כתב:  ספוילר בלבן מסטארדום:

אחרי הקרב של מאיו איווטאני, שודר סרטון על המסך שבו טוני סטורם מאתגרת את מאיו לקרב על אליפות הIWGP לנשים ב5 לאוקטובר.
עכשיו השלמתי את האירוע הזה והגיע הזמן שמאיו תגן על האליפות שלה, האליפות הזאת בקושי מוגנת.

מפה אם אני עובר לאירוע עצמו לאחרונה לא מאוד צפיתי בסטארדום בעיקר כי זה נהיה לי כבד אבל כן עקבתי אחרי מה שקרה וגם שקלתי הפעם לפתוח שוה אשכול תוצאות אבל האירוע למרות הקארד שהיה מבטיח לא גרם לי להנות כמו שקיוויתי. בכל מקרה כמה נקודות שכן טובות לדעתי:
-טאם נקאנו נגד מאיקה MOTN קל, כמה רמות מעל כל השאר.
-סאיה קמיטאני מדהימה בתור הילית ואני נורא נהנה ממנה.
-גוד'ס איי(שיורי, סאקי קשימה וליידי C) נגד הייט(קונאמי, מומו וואטאנבה וטקלה) היה טוב מאוד. חיכיתי לראות את קונאמי נגד שיורי אחרי שהיו אלופות זוגות יחד ואז קונאמי בגדה בה והצטרפה להייט ואני חושב שהסיפור הועבר כאן טוב מאוד ובאופן מפתיע סאקי קשימה היא ה-MVP של הקרב הזה מבחינתי.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 2 users Like ANYS's post:
  • KB24, orgibor
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1912): « הקודם 1 ... 779 780 781 782 783 ... 1912 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-25-2026, 11:41 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר