Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1981): « הקודם 1 ... 1079 1080 1081 1082 1083 ... 1981 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,366
אשכולות: 0
Likes Given: 239
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#10,801
08-22-2024, 11:20 PM
(08-22-2024, 10:52 PM)wwehof כתב:  אם ככה, אז גם הממשלה שלך היא שמאל קיצוני, כי הרי יש בבית המשפט העליון דתיים ומתנחלים.

שששששש לא לבלבל עם עובדות... הבנתי כבר שאין מה לדבר שהוא ממשיך לדבוק שכל מוקדי הכוח בידיים של שמאל או שמאל קיצוני...
מזכיר לי תקופות אחרות רק שאז אמרו היהודים במוקדי הכוח לא השמאל הקיצוני.

אני מצטער אבל המשפט של גרינג כל כך תואם למי שהולך אחרי ביבי כבר 15 שנים רצוף

והמשפט הוא:
"Naturally the common people don't want war . . . but after all it is the leaders of a country who determine policy, and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or parliament or a communist dictatorship. All you have to do is tell them they are being attacked, and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same in every country"

עכשיו לפני שתקפצו עליי... לא אומר שאתם נאצים בשום צורה חס וחלילה... והמשפט הזה גם לא מדבר על נאצים הוא מדבר על האדם הפשוט בלי קשר למפלגה שבחר...
הנה מי שאשם בכל הצרות בישראל זה השמאל והשמאל והשמאל
זוכרים שביבי גם אמר שהערבים נוהרים לקלפיות?
ומה עם חוק הלאום החדש בפוגע בדרוזים שכנראה תורמים הרבה יותר למדינה בהגנה עליה מאשר החרדים, עזוב חרדים אפילו יותר מתל אביב (באחוזים כמובן) אני עדיין מחכה שמישהו מהממשלה ידאג לבטל אותו
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#10,802
08-23-2024, 06:16 AM
(08-22-2024, 11:20 PM)תנולהיותאורח כתב:  שששששש לא לבלבל עם עובדות... הבנתי כבר שאין מה לדבר שהוא ממשיך לדבוק שכל מוקדי הכוח בידיים של שמאל או שמאל קיצוני...

והמשפט הוא:
"Naturally the common people don't want war . . . but after all it is the leaders of a country who determine policy, and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or parliament or a communist dictatorship. All you have to do is tell them they are being attacked, and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same in every country"

עכשיו לפני שתקפצו עליי... לא אומר שאתם נאצים בשום צורה חס וחלילה... והמשפט הזה גם לא מדבר על נאצים הוא מדבר על האדם הפשוט בלי קשר למפלגה שבחר...
ומה עם חוק הלאום החדש בפוגע בדרוזים שכנראה תורמים הרבה יותר למדינה בהגנה עליה מאשר החרדים, עזוב חרדים אפילו יותר מתל אביב (באחוזים כמובן) אני עדיין מחכה שמישהו מהממשלה ידאג לבטל אותו

למה כל דבר קשור לביבי?
אני לא הצבעתי לו אבל הדיון אם הוא טוב או לא טוב או אחראי או לא אחראי על כל מיני דברים לא קשור לדיון שלנו בכלל.

אנשים לא יכולים לבוא בטענות על טקס ב7.10
אבל לשתוק כשחוקרים פה חיילים על ״התעללות במחבל״ או כמו שאמרתי לפני כן הם עוד רצו לחקור אחרים על ״רצח מחבל״
כל היום מבלבלים את המוח על החטופים אבל ברגע שנועה ארגמני טסה עם ביבי לקונגרס דמה הותר.
ולא חסרים עוד דוגמאות אחי

אפשר לא לתמוך בביבי אבל לא צריך להפוך להיות אנטי ישראל בשביל זה
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
#10,803
08-23-2024, 11:24 AM
(08-23-2024, 06:16 AM)m0tti כתב:  למה כל דבר קשור לביבי?
אני לא הצבעתי לו אבל הדיון אם הוא טוב או לא טוב או אחראי או לא אחראי על כל מיני דברים לא קשור לדיון שלנו בכלל.

אבל לשתוק כשחוקרים פה חיילים על ״התעללות במחבל״ או כמו שאמרתי לפני כן הם עוד רצו לחקור אחרים על ״רצח מחבל״
כל היום מבלבלים את המוח על החטופים אבל ברגע שנועה ארגמני טסה עם ביבי לקונגרס דמה הותר.

אם עוד לא הבנת שכל השנאה שיש כלפיי השמאל לא התחילה מביבי אז אתה לא מבין את הפוליטיקה בישראל... נראה לך שאנשים בליכוד ידברו בלי אישור של ביבי?
כל הגורם בממשלה גורם בכיר זה הכל ביבי...
התגובות שלך שהשמאל במוקדי כוח, זה הכל תעמולה שהתחילה מביבי...
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
Likes Given: 752
#10,804
08-23-2024, 12:19 PM
(08-23-2024, 11:24 AM)תנולהיותאורח כתב:  אם עוד לא הבנת שכל השנאה שיש כלפיי השמאל לא התחילה מביבי אז אתה לא מבין את הפוליטיקה בישראל... נראה לך שאנשים בליכוד ידברו בלי אישור של ביבי?
כל הגורם בממשלה גורם בכיר זה הכל ביבי...
התגובות שלך שהשמאל במוקדי כוח, זה הכל תעמולה שהתחילה מביבי...

הזבל האלה תומכים בהעמדת חיילים לדין על פגיעה במחבל
אבל מבלבלים לי תמוח על איזה טקס אם הוא ראוי או לא ראוי

מצטער אחי אבל אין לזה קשר לביבי.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
Likes Given: 103
#10,805
08-23-2024, 01:30 PM
(08-22-2024, 11:10 PM)m0tti כתב:  אני לא בחרתי בהם
אבל הם הממשלה שלי וגם שלך

ואני מדבר על הרוב
זה לא שהייתה התנגדות לרפורמה המשפטית למען הצדק חחח
זה היה כדי להישאר במוקד כוח גדול מאוד בלי שאף אחד בוחר בך

ממשלה שבה שר מגבה שוטר לזרוק רימונים על מי שלא מסכים עם דעתו היא לא ממשלה שלי. כנ"ל בנוגע לממשלה סקטוריאלית שיוצאת נגד חצי מהעם.

אהה, ברור שלא היתה התנגדות בען לרפורמה המשפטית. דרך אגב, למה אתה קורא להפיכה משטרית, רפורמה משפטית? להפוך את הממשלה לכל יכולה עם בדוקאי שב"כ זה לא מתכון טוב. היית מוכן שאלפרון ינהל את המדינה?
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,806
08-23-2024, 01:32 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-23-2024, 01:34 PM על ידי wwehof.)
(08-22-2024, 11:20 PM)תנולהיותאורח כתב:  שששששש לא לבלבל עם עובדות... הבנתי כבר שאין מה לדבר שהוא ממשיך לדבוק שכל מוקדי הכוח בידיים של שמאל או שמאל קיצוני...

והמשפט הוא:

האמת שלא חשבתי בכיוון אבל מה שהם עושים בהחלט מזכיר את תורת הגזע. הגזע החרדי, המשיחיסטי וה... (לא חסרות מילות גנאי על ביביסטים) על תקן הגזע הארי. הערבים על תקן היהודים וכו'.

מבטיח לך ש-99 אחוז מאלה שטוענים שבג"ץ הוא שמאל קיצוני לא יודעים מי הם כל השופטים שיושבים בבג"ץ ולא מכירים כמות פסיקות שאפשר לספור על שתי כפות ידיים
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,807
08-23-2024, 01:42 PM
(08-23-2024, 06:16 AM)m0tti כתב:  למה כל דבר קשור לביבי?

המשפט האחרון הוא פשוט דמגוגיה. בוא נבדוק מה ביבי עשה בתקופת שלטונו:
1. יוקר מחיה - ישראל היתה 40 אחוז מתחת לממוצע במדינות ה-oecd. ביבי הפך אותנו למקום הראשון.
2. מחירי הבתים טסו למעלה במאות אחוזים.
3. הרס הכלכלה - כל החברות הורידו את דירוג האשראי שלנו. יש הורדות נוספות בדרך.
4. הרסה הביטחון וההרתעה - כל ארגון קיקיוני מרשה לעצמו לתקוף אותנו. יש רצועות ביטחון בתוך מדינת ישראל
5. נרמול בדוקאי שב"כ והכנסת לממשלה
ועוד

אז נראה שמי שכן תומך בביבי הוא אנטי ישראלי.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,808
08-23-2024, 01:47 PM
(08-23-2024, 12:19 PM)m0tti כתב:  הזבל האלה תומכים בהעמדת חיילים לדין על פגיעה במחבל

נכון, אין לזה קשר לביבי. יש לזה קשר שרוצים לחיות במדינה שלא כל אחד לוקח את החוק לידיים. אני שוב אזכיר לך שזה לא נעצר רק אצל ערבים. צלם ynet הוכה, הופשט, זרקו לו את במפתחות לאש כי זה שהוא צילם אותם לא התאים להם.
קסטלמן נורה כי נער גבעות רצה לצלם איקס.
הערבי ההוא שרצה להתגייר גם נורה ומת על ידי מישהו עם כיפה.
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
#10,809
08-23-2024, 03:09 PM
(08-23-2024, 12:19 PM)m0tti כתב:  הזבל האלה תומכים בהעמדת חיילים לדין על פגיעה במחבל

חיילים שעברו על החוק לכאורה, ולא רק שהם עברו על החוק לכאורה הם עוד צילמו את זה והעבירו בין החברים...
זאת אומרת הם גאים במה שהם עשו... עכשיו אני לא יודע מה הם עוברים בתקופה הזאת שם ומה קרה להם מה7 באוקטובר, יכול להיות שראו חברים שלהם נהרגים מול העיניים... אבל המעשה שהם ביצעו הוא עבירה על החוק לכאורה...
מה לעשות זה חלק מהתרבות של להיות מדינה בעולם המערבי ולא בעולם הערבי זה לא להתעלל בשבויים או אסירים שתפסת לא משנה מה הם עשו... רוצה תבצע הוצאות להורג שעברו בחוקים בכנסת ובבית משפט
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#10,810
08-23-2024, 03:29 PM
(08-23-2024, 03:09 PM)תנולהיותאורח כתב:  חיילים שעברו על החוק לכאורה, ולא רק שהם עברו על החוק לכאורה הם עוד צילמו את זה והעבירו בין החברים...
זאת אומרת הם גאים במה שהם עשו... עכשיו אני לא יודע מה הם עוברים בתקופה הזאת שם ומה קרה להם מה7 באוקטובר, יכול להיות שראו חברים שלהם נהרגים מול העיניים... אבל המעשה שהם ביצעו הוא עבירה על החוק לכאורה...
מה לעשות זה חלק מהתרבות של להיות מדינה בעולם המערבי ולא בעולם הערבי זה לא להתעלל בשבויים או אסירים שתפסת לא משנה מה הם עשו... רוצה תבצע הוצאות להורג שעברו בחוקים בכנסת ובבית משפט

אני רוצה לראות נוחבות אונסים את אמא שלך ושורפים את אחות שלך ואז אתה עדיין רושם שאסור להתעלל בהם.

מותר ואף רצוי.
מי בא לרצוח יהודים במדינת ישראל - דמו בראשו
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1981): « הקודם 1 ... 1079 1080 1081 1082 1083 ... 1981 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-27-2026, 12:37 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר