08-22-2024, 11:20 PM
(08-22-2024, 10:52 PM)wwehof כתב: אם ככה, אז גם הממשלה שלך היא שמאל קיצוני, כי הרי יש בבית המשפט העליון דתיים ומתנחלים.
שששששש לא לבלבל עם עובדות... הבנתי כבר שאין מה לדבר שהוא ממשיך לדבוק שכל מוקדי הכוח בידיים של שמאל או שמאל קיצוני...
מזכיר לי תקופות אחרות רק שאז אמרו היהודים במוקדי הכוח לא השמאל הקיצוני.
אני מצטער אבל המשפט של גרינג כל כך תואם למי שהולך אחרי ביבי כבר 15 שנים רצוף
והמשפט הוא:
"Naturally the common people don't want war . . . but after all it is the leaders of a country who determine policy, and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or parliament or a communist dictatorship. All you have to do is tell them they are being attacked, and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same in every country"
עכשיו לפני שתקפצו עליי... לא אומר שאתם נאצים בשום צורה חס וחלילה... והמשפט הזה גם לא מדבר על נאצים הוא מדבר על האדם הפשוט בלי קשר למפלגה שבחר...
הנה מי שאשם בכל הצרות בישראל זה השמאל והשמאל והשמאל
זוכרים שביבי גם אמר שהערבים נוהרים לקלפיות?
ומה עם חוק הלאום החדש בפוגע בדרוזים שכנראה תורמים הרבה יותר למדינה בהגנה עליה מאשר החרדים, עזוב חרדים אפילו יותר מתל אביב (באחוזים כמובן) אני עדיין מחכה שמישהו מהממשלה ידאג לבטל אותו