08-20-2024, 03:21 PM
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
08-20-2024, 04:54 PM
(08-20-2024, 03:07 PM)KB24 כתב: האכזבה הגדולה בהיסטוריה. ההייפ היה אמיתי, הבולשיט הרס את כל החזרה, לא השאירו לו ברירה אלא לחזור לWWE שם הוא בינוני להחריד. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
08-20-2024, 05:45 PM
(08-20-2024, 03:07 PM)KB24 כתב: 3 שנים לחזרה של פאנק ב-AEW אני זוכר שראיתי את קרב החזרה שלו נגד דארבי אלן שהיה מעולה. אחר כך לא עקבתי. מבחינתי הוא לא חזר לשם אז אני אתייחס לחזרה שלו למקום האמיתי שלו ב-WWE. החזרה שלו בסורבייבר סיריס הייתה חולנית, אחת החזרות הכי גדולות שראינו בהיסטוריה של הרסלינג. הוא נפצע בראמבל וגרם לנו שוב להתגעגע אליו. בזמן הפציעה שלו הוא נתן לנו את אחד הפיודים הכי גדולים ב-WWE, פיוד שעדיין ממשיך וכנראה יסתיים רק באוקטובר. הקרב בסאמרסלאם נגד דרו מקנטייר היה פשוט מצוין, הפיוד הזה זהב אחד גדול. פאנק נותן פרומואים מעולים, מוציא תגובות ענקיות מהקהל ובעיקר עושה לנו כיף. עד עכשיו אני מאוד נהנה מהחזרה של פאנק. מחכה לראות את ההמשך שלו וכמובן מחזיק אצבעות שפציעה נוספת לא תהרוס לו ולנו את זה. יש לנו עוד פאנק-רולינס ב-2025...
![]()
08-20-2024, 06:26 PM
(08-20-2024, 03:07 PM)KB24 כתב: אממממממ… זה מורכב. היו לא מעט דברים טובים, אבל ב-Overall הייתי אומר שמתחת לציפיות שלי (שכנראה פשוט היו גבוהות מדי). אני לא אכנס שוב לכל הבלאגנים והתקריות השונות, אני מדבר נטו רסלינג. קודם כל הוא היה פצוע חלק גדול מאוד מ-3 השנים האלה (אם חישבתי נכון, בערך 20 חודשים מתוך 36) וכל הזמן יש סביבו את הפחד הזה שצעד אחד לא נכון והופ, הוא שוב נעלם. בזירה הוא נהיה איטי וכבד, בהתחלה זה היה נראה כמו סתם חלודה שצריך להסיר, אבל עם הזמן התברר שפשוט זה המוצר. הנגזרת של שני אלו היא שהוא לא באמת מסוגל להגיע לגבהים שהדמות שלו הייתה בהם בשנים 2011-2013, לא מבחינת איכות הקרבות, ולא מבחינת התחושה שהוא האיש המעניין ביותר בחברה. עכשיו, זה לא שהריצה שלו הייתה רעה. ממש לא. כשפאנק נכנס לזירה, הסבירות לקבל תוכן איכותי היא עדיין גבוהה יותר לעומת רוב המתאבקים האחרים. זה שלו ולעולם לא יקחו לו את זה. כן היו לו קרבות מעולים, הוא עדיין מראה מדי פעם את הניצוץ גאונות הזה שהוא יודע להביא איתו לזירה, והפרומואים כמובן נותרו נהדרים (הפיוד עם רולינס ומקנטייר הוא מסוג המקרים שהבנייה הייתה טובה בהרבה מהקרב שהיא הובילה אליו, לטוב ולרע). עדיין, חסר לי קצת האקס פקטור שפאנק בשיאו ידע לייצר. לא קיבלתי את מה שהיו אמורים להיות שני השיאים שלו ב-AEW, מפגשים עם דניאלסון וקני אומגה. אלוף ה-WWE הוא כנראה לעולם לא יהיה שוב (ודי בצדק). בקיצור, פאנק עדיין נפלא, זה פשוט לא פאנק שבפנטזיה שלי רציתי שיזעזע מחדש את עולם הרסלינג. הוא ״רק״ עוד שם ממש טוב ברוסטר. הוא כבר לא בעמדה להיות זה שמוביל את הסטוריליין הראשי ומקבל את כל הספוטלייט. זה כן היה ככה לתקופה מסויימת בפיוד שלו עם MJF, בשבוע פיוד שלו עם אדי קינגסטון (הפרומו והקרב הזה הם כנראה ההיילייט המרכזי שלי מכל הריצה הזו), ולצערי, בכל הפרשיות מאחורי הקלעים ב-AEW. רשימת הדברים הממש טובים שהוא עשה: - החזרה ברמפייג׳ - הפרומו עם אדי קינגסטון - הקרב עם אדי קינגסטון - כל הפיוד עם MJF - הקרב עם מוקסלי באול-אאוט 2022 (קרב נפלא שאף אחד לא זוכר בגלל מה שקרה אחרי) - הקרב עם ג׳ו באול-אין 2023 - החזרה ל-WWE - כל הבנייה לקרב עם דרו בחודשיים שלפני סאמרסלאם ![]()
08-20-2024, 07:08 PM
![]() שון רוס סאפ מדווח שחוסה העוזר הגיע לסמאקדאון האחרון באורלנדו לצד אנדראדה. השניים עבדו ביחד ב-AEW. ![]()
08-20-2024, 07:20 PM
![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
08-20-2024, 10:40 PM
(08-20-2024, 07:08 PM)lidoradir כתב: אוי נו ![]()
08-20-2024, 10:49 PM
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|