Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1979): « הקודם 1 ... 1062 1063 1064 1065 1066 ... 1979 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
אשכולות: 0
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#10,631
08-13-2024, 02:05 PM
(08-13-2024, 01:49 PM)wwehof כתב:  אשמח שתראה לי את הנתונים הבאים:
1. היכן מופיע שהרופא בדק אותו? כי לפי מה שהבנתי הוא לא בדק אותו.
2. אתה יכול להראות לי איפה רשום שהוא אנס, רצח, שרף וכו'.
3. בדיוק אותו רופא קיבל היום פרס. מקרה?
4. ראית את הסרטון שפורסם בנוגע לחיילים? יש לך הסבר להתנהגותם? איזו סיבה יש להם לעמוד בצורה הזו אם זה לא במטרה להסתיר משהו

מכל הסיפור הזה
מה הרווחנו כמדינה ומה הפסדנו?
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,459
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#10,632
08-13-2024, 02:12 PM
(08-13-2024, 01:49 PM)wwehof כתב:  אשמח שתראה לי את הנתונים הבאים:
1. היכן מופיע שהרופא בדק אותו? כי לפי מה שהבנתי הוא לא בדק אותו.
2. אתה יכול להראות לי איפה רשום שהוא אנס, רצח, שרף וכו'.
3. בדיוק אותו רופא קיבל היום פרס. מקרה?
4. ראית את הסרטון שפורסם בנוגע לחיילים? יש לך הסבר להתנהגותם? איזו סיבה יש להם לעמוד בצורה הזו אם זה לא במטרה להסתיר משהו

1. 
[Image: c3e51e93-c24e-4e22-a717-5e0cd344398d.jpg]

2. אתה באמת חושב שהוא מחבל נוחבה תמים שיצא לטיול בשדות?
תראה לי איפה רשום שהוא לא רצח? מבחינתי הוא צריך לצאת להורג בתלייה ככה שיסבול ופה עוד מגנים עליו.

4. לא ראיתי את הסרטון אבל לא משנה מה שעשו לו זה מגיע לו והוא צריך לקבל פי 10000000 ממה שהם עשו לו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
Likes Given: 103
#10,633
08-13-2024, 02:54 PM
(08-13-2024, 02:12 PM)Jon_M0xley כתב:  1. 
[Image: c3e51e93-c24e-4e22-a717-5e0cd344398d.jpg]

2. אתה באמת חושב שהוא מחבל נוחבה תמים שיצא לטיול בשדות?
תראה לי איפה רשום שהוא לא רצח? מבחינתי הוא צריך לצאת להורג בתלייה ככה שיסבול ופה עוד מגנים עליו.

4. לא ראיתי את הסרטון אבל לא משנה מה שעשו לו זה מגיע לו והוא צריך לקבל פי 10000000 ממה שהם עשו לו.

1. אז צדקתי. הוא לא בדק אותו. רשום שהוצג לו חומר רפואי בלבד.

2. נו באמת. ואיפה רשום שאתה לא דרסת היום מישהו? ככה אתה רוצה לנהל משפט? זה לא רציני.

זה דרך אגב מה שאמר עורך דין של אחד החשודים:

"זה שהמחבל המדובר נתפס במרץ בג'בליה לא אומר שלא השתתף בהתקפה באוקטובר. אין דבר כזה משטרת חמאס, השב"כ הגדיר אותו כמסוכן מאוד.יש לנו מראה שמשתקפת ממה שהמחבל אומר..

4. אז מציע לך לראות ואז אשמח לשמוע האם לדעתך יש סיבה שאנשים יעמדו בצורה הזו אם אין להם מטרה להסתיר.

האמת שזה משנה מאוד ולא בגלל מה שעשו לו (מבחינתי שימות אם הוא באמת מחבל) אלא בגלל מה שיעשו לאנשים אחרים. היום זה ערבי, פעם זה צלם ynet בן שבעים ומשהו שמוכה על ידם, לאחרונה צוות של ערוץ 13, לפני כמה ימים משפחה (כנראה ערבית) שנכנסה לאזור שלהם.

וזה לא רק הם. יש מקומות שחיילים יכנסו ויזרקו עליהם חיתולים ואבנים.

המדינה לא יכולה להתנהל עם אקס טריטוריות שבהן כל אחד עושה ככל העולה על רוחו. אני כותב את זה ונזכר בסרט שעשו לא מזמן על הנער ניסים שטרית שהעלימו אותו מעל פני האדמה.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,634
08-13-2024, 03:06 PM
(08-13-2024, 02:05 PM)m0tti כתב:  מכל הסיפור הזה
מה הרווחנו כמדינה ומה הפסדנו?

קיבלנו הצצה כואבת לעתיד (פריצות לבסיסים של לברי כנסת וכו'(
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,360
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#10,635
08-13-2024, 03:11 PM
(08-13-2024, 11:23 AM)wwehof כתב:  זאת גם סוגיה. לפי אנשים מסוימים, רוב האתר כאן מוגדר ימין. לפי מישהו אחר כאן שהגדיר אותנו, רוב האתר מוגדר שמאל. זה תלוי אם אתה ביביסט, שאז ההגדרה היא - מי שלא מלקק לביבי הוא שמאל.

בכל אופן לסבר את האוזן - הריבית שהמדינה היתה משלמת בשנה היתה למעלה מ-40 מלייארד לפני נזקי סמוטריץ. זה בערך 10 אחוז מתקציב המדינה. בתוספת מה שהחרדים עושקים, אני מעריך שזה כ-50 אחוז מתקציב המדינה.

אחרי נזקי סמוטריץ, נוספו עוד כמה מיליארדים טובים שישולמו בכל שנה (לא לשכוח שהריבית על חוב גבוהה יותר). המדינה גם צריכה להחזיר את החובות האלה.
ביבי הצליח בקצת יותר מעשר שנים להכפיל את החוב של מדינת ישראל מסדר גודל של 600 מיליון ב-2012 לסדר גודל כפול היום. אין התכנות להמשך בצורה הנוכחית שבה הוא מוביל אותנו.

לא פלא שמדינת ישראל הפכה למדינה היקר ביותר מבין כל מדינות ה-OECD.

אני יכול להבטיח לך ששמאל אין פה... אולי מרכז...
מסכים איתך שתומכי ביבי קוראים לכל מתנגד שמאלני... אבל בוא נשאל ככה מה שמאל ב
לפיד גנץ ליברמן בנט סער ואפילו העבודה לפני המעבר ליאיר גולן
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,223
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#10,636
08-13-2024, 04:01 PM
(08-13-2024, 01:08 PM)wwehof כתב:  בוודאי. אם חוב המדינה עלה בכ-500-600 מיליון בעשור שקדם למלחמה ולא ירד דירוג האשראי, סימן שכן.
הדיבורים על ירידת דירוג האשראי החלו עוד לפני המלחמה עם ההפיכה של נתניהו. ישראל הפכה להיות מדינה שיש חשש מזה שלא תחזיר את חובה לאור היחלשות מערכת המשפט, ממשלה משיחית שמאמינה בשטויות ועוברת על החוק ועוד.

אם נסתכל על התקופה שליברמן היה שר אוצר, נשארו סכומים יפים בקופה. סימן שזה לא גזירה שכל שנה החוב של המדינה צריך לצמוח בכמה עשרות מיליארדים (ובעקבותיו גם הריבית שהמדינה משלמת).

המדיניות הממשלתית של תשלום שוחד מפרקת את הכלכלה. עשיתי חיפוש בגוגל ולפי מה שרשום, הוצאות הממשלה ללא קשר למלחמה גדלו בכמעט 10 אחוז (משרדים מומצאים, שוחד לחרדים ומשיחיים) בעוד תקציבים של משרדים חשובים קוצצו, כלומר הבזבוז הרבה מעבר ל-10 אחוז.

את הסכומים האלה בכל שנה יכולת לחסוך, ועם חוב נמוך יותר, גם עם מלחמה, ככל בנראה לא היה יורד הדירוג.

(08-13-2024, 01:08 PM)wwehof כתב:  בוודאי. אם חוב המדינה עלה בכ-500-600 מיליון בעשור שקדם למלחמה ולא ירד דירוג האשראי, סימן שכן.
הדיבורים על ירידת דירוג האשראי החלו עוד לפני המלחמה עם ההפיכה של נתניהו. ישראל הפכה להיות מדינה שיש חשש מזה שלא תחזיר את חובה לאור היחלשות מערכת המשפט, ממשלה משיחית שמאמינה בשטויות ועוברת על החוק ועוד.

אם נסתכל על התקופה שליברמן היה שר אוצר, נשארו סכומים יפים בקופה. סימן שזה לא גזירה שכל שנה החוב של המדינה צריך לצמוח בכמה עשרות מיליארדים (ובעקבותיו גם הריבית שהמדינה משלמת).

המדיניות הממשלתית של תשלום שוחד מפרקת את הכלכלה. עשיתי חיפוש בגוגל ולפי מה שרשום, הוצאות הממשלה ללא קשר למלחמה גדלו בכמעט 10 אחוז (משרדים מומצאים, שוחד לחרדים ומשיחיים) בעוד תקציבים של משרדים חשובים קוצצו, כלומר הבזבוז הרבה מעבר ל-10 אחוז.

את הסכומים האלה בכל שנה יכולת לחסוך, ועם חוב נמוך יותר, גם עם מלחמה, ככל בנראה לא היה יורד הדירוג.

בעשור שקדם למלחמה היו לנו רק מצבעים של חודשיים שלושה ואז שקט, פה זאת מלחמה שכבר אוטוטו שנה (ומעבר).
זה לא מצב להשוות לעשור הקודם.

עכשיו לגבי הדיבור של הדירוג אשראי בזמן הרפורמה - מה שיצר את הדיבורים אלה היו המחאות עצמם והכעוס ולא בהכרח הרפורמה עצמה, באוסטרליה יש לך את השיטה הזאת ויש לך מדינות ״לא דמוקרטיות״ כגון סין , כווית, איחוד האמירויות, קטאר ועוד שמערכת המשפט שם לא כמו פה ועדיין יש להם דירוג אשראי גבוה כישראל ויותר.

אפשר להגיד על הממשלה הזאת משיחית שמאמינה בשטויות וכנראה אסכים איתך לגביהם אבל יש דבר אחד שהממשלה פה לא מאמינה וזה משהו שאנשים מצביעים בשביל- מדינה פלסטינית.
זה שאתה ליברל שכנראה ערכי היהדות לא עומדים לנגד עיניך כמו ערכי הדמוקרטיה והליברליות זה שלך והכל בסדר אבל זה לא משקף את תפיסת רוב הציבור שכן מחובר למסורת ולתרבות היהודית.
וזה ראיית הציבור וזה למה מי שפעם היו ״מוקצה כהיניסטים״ שלא עברו את אחוז החסימה היום כבר עם 12 מנדטים, כי הם משמיעים את הקול שמפלגות מרכז לא משמיעות וזה יותר למעלה בהעדפות של הציבור.

לגבי ליברמן אני מסכים עם מה שאתה אומר, עשה עבודה מצויינת אבל שוב הוא לא היה שר אוצר בזמן מלחמה כזאת אז זה לא בר השוואה למצב הנוכחי שאנחנו חווים אותו לראשונה בהיסטוריה של המדינה.

לגבי הוצאות על החרדים אני גם איתך בדעה שזה לא עוזר לכלכלה.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#10,637
08-13-2024, 04:17 PM
(08-13-2024, 04:01 PM)Asaf כתב:  עכשיו לגבי הדיבור של הדירוג אשראי בזמן הרפורמה - מה שיצר את הדיבורים אלה היו המחאות עצמם והכעוס ולא בהכרח הרפורמה עצמה

זה תמיד הטיעון הכי גרוע שאני רואה על הדיון הזה. "זה לא המהלך האובייקטיבי, זה ההתנגדות אליו". נכון. ההתנגדות אליו היא *תוצאה* של המהלך. הוא לא מתנהל בואקום. ואם המהלך גורר תגובה כזאת מהעם שקורעת אותו לשתיים, אולי המהלך הזה הוא משהו שצריך לעשות בצורה אחרת או לא לעשות בכלל. לבוא בטענות לאנשים ש*אין להם שום כוח* להחליט כלום ורק יוצאים לרחובות להפגין (את אופי ההפגנות אני בעצמי לא אוהב) במקום לאנשים ש*אשכרה מחליטים ויש להם את הכוח בידיים* זה פשוט טמטום או שגעון. אני לא יודע איך נתניהו עשה את זה וגרם לאנשים לחשוב שההתנגדות למהלכים שהוא עושה היא אשמת *המתנגדים* ולא אשמת *מי שאשכרה קובע פה כבר 15 שנה*.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
Likes Given: 752
#10,638
08-13-2024, 04:27 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-13-2024, 04:31 PM על ידי m0tti.)
(08-13-2024, 03:06 PM)wwehof כתב:  קיבלנו הצצה כואבת לעתיד (פריצות לבסיסים של לברי כנסת וכו'(

נראה לי שאתה מדבר על משהו שקרה אחרי
אני לא מסכים אבל נדבר על זה אח״כ
ואגב התקדים היחיד שנוצר זה שיש למחבל נאצי שמטרתו להשמיד את ישראל זכויות כלשהן.

מה הרווחנו מזה שאנחנו ״בודקים״ אם חיילים שלנו התעללו במחבל?.
אתה מכיר עוד מדינה שמנופפת בשלטים לכל העולם ״הנה אנחנו אשמים תראו!״
למה אנחנו ממהרים לנופף בשלטים כאלה כשאף אחד לא האשים אותנו? מה הסיבה?
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,639
08-13-2024, 04:27 PM
(08-13-2024, 04:01 PM)Asaf כתב:  בעשור שקדם למלחמה היו לנו רק מצבעים של חודשיים שלושה ואז שקט, פה זאת מלחמה שכבר אוטוטו שנה (ומעבר).
זה לא מצב להשוות לעשור הקודם.

עכשיו לגבי הדיבור של הדירוג אשראי בזמן הרפורמה - מה שיצר את הדיבורים אלה היו המחאות עצמם והכעוס ולא בהכרח הרפורמה עצמה, באוסטרליה יש לך את השיטה הזאת ויש לך מדינות ״לא דמוקרטיות״ כגון סין , כווית, איחוד האמירויות, קטאר ועוד שמערכת המשפט שם לא כמו פה ועדיין יש להם דירוג אשראי גבוה כישראל ויותר.

אפשר להגיד על הממשלה הזאת משיחית שמאמינה בשטויות וכנראה אסכים איתך לגביהם אבל יש דבר אחד שהממשלה פה לא מאמינה וזה משהו שאנשים מצביעים בשביל- מדינה פלסטינית.
זה שאתה ליברל שכנראה ערכי היהדות לא עומדים לנגד עיניך כמו ערכי הדמוקרטיה והליברליות זה שלך והכל בסדר אבל זה לא משקף את תפיסת רוב הציבור שכן מחובר למסורת ולתרבות היהודית.
וזה ראיית הציבור וזה למה מי שפעם היו ״מוקצה כהיניסטים״ שלא עברו את אחוז החסימה היום כבר עם 12 מנדטים, כי הם משמיעים את הקול שמפלגות מרכז לא משמיעות וזה יותר למעלה בהעדפות של הציבור.

לגבי ליברמן אני מסכים עם מה שאתה אומר, עשה עבודה מצויינת אבל שוב הוא לא היה שר אוצר בזמן מלחמה כזאת אז זה לא בר השוואה למצב הנוכחי שאנחנו חווים אותו לראשונה בהיסטוריה של המדינה.

לגבי הוצאות על החרדים אני גם איתך בדעה שזה לא עוזר לכלכלה.

פסקה ראשונה - אני לא בטוח שהבנת את כוונתי. לא התייחסתי למבצעים צבאיים. התייחסתי לזה שלאורך שנים ביבי דואג לגרעונות גם בלי מלחמה. גרעונות שהצטברו לסכומים שהרבה יותר גבוהים מהוצאות המלחמה. לכן הסיבה הכלכלית לבד איננה הסיבה.

דירוג האשראי שלהן גבוה יותר כי חלקן מדינות עם כמות כסף גדולה בגלל שיש להם נפט ולכן זה מוריד את הסיכון שהם לא יחזירו את הכסף. בישראל אתה במצב שיש גרעונות גדולים + לא תהיה מערכת משפט שיכולה להגן.

אני רחוק מלהיות ליברבל אבל רחוק עוד יותר מלהיות משיחיסט. חשובה לי הדמוקרטיה כי אינני רוצה לחיות במדינה עם כפיה דתית וסחטנות כספים דתית.

אני חושב שמצביעי בן גביר הם בעיקר כאלה שעושים דברים בקווים האפורים או עוברים את הקווים האלה. הבנתי שכל האסירים מצביעים לבן גביר. כנראה מוצאים שפה משותפת איתו (80 עבירות תנועה, תיקים במשטרה וכו'). הנה בן גביר עמל להבעיר כרגע עוד קצת את האזור עם האמירות המשיחיות שלו.

נ.ב.
אם אינני טועה קראתי על איחוד האמירויות. אומנם משהו שטחי אבל שם ממונים אנשים עם השכלה מתאימה לתפקידים ולא אנשים כמו דודי אמסלם שצריכים להיות בתפקידים שאין להם מושג בהם (מה התפקיד שלו? משהו אטומי, לא? ועדת אנרגיה?). הלוואי אצלנו במקום אנשים כמו קרעי שלא רואה טלויזיה ושר התקשורת, גפני על הכספים כשהמגזר שלו לא משלם, רגב והתחקיר שעשו עליה ועוד.

בזבזתי יותר מדי זמן בתגובות היום אז יתכן שכרגע לא אגיב (נראה בהתאם לזמן)
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,640
08-13-2024, 04:32 PM
(08-13-2024, 04:27 PM)m0tti כתב:  נראה לי שאתה מדבר על משהו שקרה אחרי
אני לא מסכים אבל נדבר על זה אח״כ
וגב התקדים היחיד שנוצר זה שיש למחבל נאצי שמטרתו להשמיד את ישראל זכויות כלשהן.

מה הרווחנו מזה שאנחנו ״בודקים״ אם חיילים שלנו התעללו במחבל?.
אתה מכיר עוד מדינה שמנופפת בשלטים לכל העולם ״הנה אנחנו אשמים תראו!״
למה אנחנו ממהרים לנופף בשלטים כאלה כשאף אחד לא האשים אותנו? מה הסיבה?

עוד פעם אני שואל, מאיפה הנתון שהוא מחבל נאצי. נכון לרגע זה, למיטב הבנתי הוא לא שייך לנוחבה. ומה ההבדל בינינו לבינם אם אנחנו עושים את אותם הדברים שהם עושים? אם זועקים על אונס מהצד שלנו אז איך אפשר להכשיר את הדבר הזה?

אני לא מכיר מה הולך בכל מדינה ומדינה אבל למיטב זכרוני בארה"ב הכניסו לכלא כאלה שעשו מעשים לא ראויים (נדמה לי שעשו זאת בעיראק).
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1979): « הקודם 1 ... 1062 1063 1064 1065 1066 ... 1979 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-22-2026, 08:20 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר