Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1979): « הקודם 1 ... 1032 1033 1034 1035 1036 ... 1979 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,361
אשכולות: 0
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#10,331
07-25-2024, 02:56 PM
(07-25-2024, 12:05 PM)wwehof כתב:  כן, זה נורא בערוץ 12. כלבים. כל 7-10 דקות יש פרסומות. שימו פעם אחת בחצי שעה לאיזה 5 דקות ועזבו אותי באמא שלכם.
זאת הסיבה שנתתי מבט בפרי טיוי, אבל האיכות של המירוץ למיליון לא נראית טוב.

ראית את האבא שאומר כל הזמן גבר? הוא אמר גבר ואז הבן שלו שהוא מתכוון אליו ואז האבא אומר שהכוונה לגבר הגמל חחחח

היה את הגמל שניסה לאכול את הדתיים. התגלגלתי מצחוק. כבר כאב לי מרוב צחוק.

אני משתמש בלייב ומריץ אחורה אז יכול להריץ בלי פרסומות שקופצות.
שמע יש שם כמה קטעים טובים... בינתיים עפים הזוגות שלא מעניינים אותי או שהם מעצבנים... גם בפרק האחרון חלק רצו לנקודת הסיום במקום למשימה האחרונה.
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,223
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#10,332
07-25-2024, 04:23 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-25-2024, 04:33 PM על ידי Asaf.)
(07-24-2024, 11:33 PM)master of doom כתב:  כל חתיכת זבל חכמולוג שמגיע לסיפוק מיני על ידי לכלוכים על ביבי צריך לסתום את הפה כשמדברים על חטופים. אורי משגב, דן מרגלית ורוני מאנה צריכים כנראה בעיטה לפרצוף כדי להתאזן מחדש.

הכת האנטי ביביסטית גרועה כמו הכת הביביסטית. שילכו לפסיכולוג לטפל באובססיה שלהם במקום לחפש איפה אפשר להטיל רפש, ולחבר כל דבר לפוליטיקה. כולה נסעה איתו לארה"ב, היא צריכה לדפוק להם דין וחשבון? מעבר לזה שלדעתי זה שחטופים נסעו עם ביבי לקונגרס לא אמור לשדר תמיכה בביבי כמו שהבכיינים האלה אוהבים לחשוב, זה טוב להמשיך לפמפם את זה שיש חטופים בעזה וזה שחטופים ששוחררו נמצאים במדינה הכי משפיעה בעולם יכול לעזור להמשיך לשיח הזה להישאר ער, במיוחד כשכל הקוקסינלים האנטישמים רוצים הפסקת אש סתם ככה כי העזתים מסכנים ולא מבינים למה ישראל תוקפת בעזה.

יש דברים שמשפחות החטופים עושות ואני לא מסכים איתם, בראש ובראשונה הקריאה לקבלת עסקה מיידית. ועדיין, בתור אחד שלמזלו אין לו קרובים חטופים, אני לא יכול לשפוט את הפעולות שלהם. אם מישהו מהמשפחה שלי חס וחלילה היה שם, הייתי מתנהל באותה צורה ואולי יותר בתקיפות, זה מצב נואש וכל דבר שאתה יכול לחשוב שיעזור להחזיר את הקרובים אליך קביל. אני שוב אומר שלפעמים אני חושב שהפעולות שלהם מרחיקות עסקה ומסייעות לחמאס לקבל רוח גבית לדרוש יותר, אבל אין לי יכולת וזכות להשתיק את הקול שלהם או להגיד שהם "צריכים להתבייש".

ובחדשות עצובות ומשמחות, צה"ל מחזיר היום את הגופות של מיה גורן ואורן גולדין מהרצועה. יהי זכרם ברוך. נשארו 118 ישראלים בעזה, מקווה שנוציא את כולם כמה שיותר מהר.

עריכה: צה"ל חילץ גם את גופתו של תומר אחימס, שנפל בקרב בנירים ב-7.10.

ממליץ לך להקשיב בפודקאסט ל ״שומרי סף״ עם גידי טאוב , ״בן וינון בקיצור״ בן כספית וינון מגל.

והעיתונאי שאני חושב שהכי תעריך כרגע מבחינת דעות במצב הנוכחי זה יהודה שלזינגר.

מסכים ומחזק את כל מה שאמרת.

התנועה האנטי ביביסטית עיוורת משנאה ברמה שאי אפשר לנהל איתם דיון ענייני יותר ואנחנו מאבדים את זה.

ובינתיים ערוצי התבהלה נותנים לזה במה.

לא מתעסקים באופן ענייני בציר פילדלפי או תנאי עסקה או משמעות של לשחרר מאות מחבלים עם דם על הידיים שיהיו סינואר הבאים שלנו.
כשביבי בארץ אז אומרים ״הוא מוקצה בארה״ב ״
ואז כשהוא טס לנאום בקונגרס ״מה הוא עושה שם במקום להיות פה במלחמה״
כשהוא נפגש עם ביידן ״הוא הורס את היחסים עם טראמפ״
כשהוא נפגש עם טראמפ ״הוא הורס את היחסים עם ביידן״
כשהוא נפגש עם שניהם ״למה הוא טס לשם בזמן מלחמה הוא סוחט וויקנד״

בתקשורת שלנו אפילו לא מסוגלים להודות שהמפלגה הדמוקרטית נכנעת לבייס השמאל הרדיקלי שלה ובגלל זה מותחים ביקורת על ישראל, אז במקום זה פשוט יציגו חצי תמונה שמותחים עלינו ביקורת בארה״ב.

עד עכשיו בתקשורת לא מסוגלים להודות שגם להם היה חלק בתשדירים של הקריאות לסרבנות בקרב משרתי המילואים בזמן שהם משדרים באופן ברור שזה מהווה סכנה למדינת ישראל.

בסופו של דבר תהליך הליברליות של מדינת ישראל מתנגש פה הרבה פעמים עם ערכי ציונות ולאומיות והביטחון שלנו.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#10,333
07-25-2024, 04:36 PM
(07-25-2024, 02:56 PM)תנולהיותאורח כתב:  אני משתמש בלייב ומריץ אחורה אז יכול להריץ בלי פרסומות שקופצות.
שמע יש שם כמה קטעים טובים... בינתיים עפים הזוגות שלא מעניינים אותי או שהם מעצבנים... גם בפרק האחרון חלק רצו לנקודת הסיום במקום למשימה האחרונה.

יש שם כל מיני כאלה.
הם שכל הזמן אומר גבר.
האחיינית והדוד - וואי, האחיינית בלתי נסבלת. כל דבר מקשקשת משהו שקשור לה'. היה את הסיפור עם הבורה בורה (נדמה לי שככה קראו לזה) שהם היו צריכים לאכול. לפני כל אחד היא קיקשה משהו ואחרי המון ניסיונות הם הצליחו. ואז ההיא עושה - הנה זה בסכות זה שביקשתי מה'. הדוד יבש אותה ואמר לה שביקשה לפני כל ניסיון.

מה אתה אומר על השניים עם החשבון במסעדה? לול
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
#10,334
07-25-2024, 04:50 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-25-2024, 04:51 PM על ידי תנולהיותאורח.)
(07-25-2024, 04:36 PM)wwehof כתב:  יש שם כל מיני כאלה.
הם שכל הזמן אומר גבר.
האחיינית והדוד - וואי, האחיינית בלתי נסבלת. כל דבר מקשקשת משהו שקשור לה'. היה את הסיפור עם הבורה בורה (נדמה לי שככה קראו לזה) שהם היו צריכים לאכול. לפני כל אחד היא קיקשה משהו ואחרי המון ניסיונות הם הצליחו. ואז ההיא עושה - הנה זה בסכות זה שביקשתי מה'. הדוד יבש אותה ואמר לה שביקשה לפני כל ניסיון.

מה אתה אומר על השניים עם החשבון במסעדה? לול

וואי זה היה ענק... והאמא עוזרת להם ובסוף מודחת באותו מירוץ.

מבחינתי הזוגות זה ככה
השחורים הבעל ואשה.
הירוקים הדתיים
התכלת האחיות
הלבנים/אפורים - אלה שהם שותפים לעסק שויתרו לכתומות בדו קרב
הירוק זית - החברים (שאחד מהם זה הבן של אילן רמון)
וזהו כל האחרים אני מקווה לראות אותם מודחים בהקדם. כשהראשונים זה הלבנים אלה שלא יודעים חשבון.

שמע הם כולם שם מודים לה' כל פעם, היחידים שאני מאמין להם זה הדתיים - אשכרה הצליחו על הפעם הראשונה כמה פעמים כבר.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,335
07-25-2024, 04:51 PM
(07-25-2024, 04:23 PM)Asaf כתב:  ממליץ לך להקשיב בפודקאסט ל ״שומרי סף״ עם גידי טאוב , ״בן וינון בקיצור״ בן כספית וינון מגל.

והעיתונאי שאני חושב שהכי תעריך כרגע מבחינת דעות במצב הנוכחי זה יהודה שלזינגר.

מסכים ומחזק את כל מה שאמרת.

התנועה האנטי ביביסטית עיוורת משנאה ברמה שאי אפשר לנהל איתם דיון ענייני יותר ואנחנו מאבדים את זה.

ובינתיים ערוצי התבהלה נותנים לזה במה.

לא מתעסקים באופן ענייני בציר פילדלפי או תנאי עסקה או משמעות של לשחרר מאות מחבלים עם דם על הידיים שיהיו סינואר הבאים שלנו.
כשביבי בארץ אז אומרים ״הוא מוקצה בארה״ב ״
ואז כשהוא טס לנאום בקונגרס ״מה הוא עושה שם במקום להיות פה במלחמה״
כשהוא נפגש עם ביידן ״הוא הורס את היחסים עם טראמפ״
כשהוא נפגש עם טראמפ ״הוא הורס את היחסים עם ביידן״
כשהוא נפגש עם שניהם ״למה הוא טס לשם בזמן מלחמה הוא סוחט וויקנד״

בתקשורת שלנו אפילו לא מסוגלים להודות שהמפלגה הדמוקרטית נכנעת לבייס השמאל הרדיקלי שלה ובגלל זה מותחים ביקורת על ישראל, אז במקום זה פשוט יציגו חצי תמונה שמותחים עלינו ביקורת בארה״ב.

עד עכשיו בתקשורת לא מסוגלים להודות שגם להם היה חלק בתשדירים של הקריאות לסרבנות בקרב משרתי המילואים בזמן שהם משדרים באופן ברור שזה מהווה סכנה למדינת ישראל.

בסופו של דבר תהליך הליברליות של מדינת ישראל מתנגש פה הרבה פעמים עם ערכי ציונות ולאומיות והביטחון שלנו.

המון דברים שאינם נכונים.
אני רק אומר שהכי קל להאשים את התקשורת בקריאה לסרבנות של אנשי מילואים כשביד השניה הממשלה משחררת עשרות אלפי סרבנים חרדים משירות ודואגת לנסות להעביר את זה בחוק (ועל הדרך גם למממן אותם).
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,223
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#10,336
07-25-2024, 06:24 PM
(07-25-2024, 04:51 PM)wwehof כתב:  המון דברים שאינם נכונים.
אני רק אומר שהכי קל להאשים את התקשורת בקריאה לסרבנות של אנשי מילואים כשביד השניה הממשלה משחררת עשרות אלפי סרבנים חרדים משירות ודואגת לנסות להעביר את זה בחוק (ועל הדרך גם למממן אותם).

מה אמרתי שלא נכון?

הנה עוד דוגמא לחוסר ענייניות כי העובדה שאתה ציינת (שאני תומך בך) לא משנה את העובדה האחרת שאני ציינתי.

אני ביקורתי כלפי הממשלה שלא עושה מינימום לגבי גיוס חרדים.

ואני גם ביקורתי לגבי ע העידוד סרבנות שעשו פה בתקשורת לפני המלחמה.

כל דבר בנושא בנפרד.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,337
07-25-2024, 06:35 PM
(07-25-2024, 04:50 PM)תנולהיותאורח כתב:  וואי זה היה ענק... והאמא עוזרת להם ובסוף מודחת באותו מירוץ.

מבחינתי הזוגות זה ככה
השחורים הבעל ואשה.
הירוקים הדתיים
התכלת האחיות
הלבנים/אפורים - אלה שהם שותפים לעסק שויתרו לכתומות בדו קרב
הירוק זית - החברים (שאחד מהם זה הבן של אילן רמון)
וזהו כל האחרים אני מקווה לראות אותם מודחים בהקדם. כשהראשונים זה הלבנים אלה שלא יודעים חשבון.

שמע הם כולם שם מודים לה' כל פעם, היחידים שאני מאמין להם זה הדתיים - אשכרה הצליחו על הפעם הראשונה כמה פעמים כבר.

לא ראיתי את כל העונות של המירוץ אבל הקראסט השנה עם iq ממש נמוך ביחס לעטנות אחרות שראיתי. גם בדרך כלל מנסים לשים כאלה שמצטלמים טוב. לא הביאו כמעט כאלה העונה (אולי מלבד אן).
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
#10,338
07-25-2024, 06:36 PM
חברים בוא נעשה לשני הצדדים חיים קלים...
ביביסטים לא ישכנעו רל"בים ורל"בים לא ישכנעו ביביסטים...

אז כל עוד אתם לא באים להוכיח שקרים עם הוכחות מוצקות, חבל לכם על הריב...
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
#10,339
07-25-2024, 06:38 PM
(07-25-2024, 06:35 PM)wwehof כתב:  לא ראיתי את כל העונות של המירוץ אבל הקראסט השנה עם iq ממש נמוך ביחס לעטנות אחרות שראיתי. גם בדרך כלל מנסים לשים כאלה שמצטלמים טוב. לא הביאו כמעט כאלה העונה (אולי מלבד אן).

מה זאת אומרת מצטלמים טוב? יפים/יפות?
גם החברים מהצבא וגם האחיות נמצאים בקטגוריה הזאת.

ה-IQ שלהם דיי זהה לעונות הקודמות אבל לך סגור על זה כי פחות עקבתי.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#10,340
07-25-2024, 06:50 PM
(07-25-2024, 06:24 PM)Asaf כתב:  מה אמרתי שלא נכון?

הנה עוד דוגמא לחוסר ענייניות כי העובדה שאתה ציינת (שאני תומך בך) לא משנה את העובדה האחרת שאני ציינתי.

אני ביקורתי כלפי הממשלה שלא עושה מינימום לגבי גיוס חרדים.

ואני גם ביקורתי לגבי ע העידוד סרבנות שעשו פה בתקשורת לפני המלחמה.

כל דבר בנושא בנפרד.

זה לא הולך בנפרד. אם מתן פטור גורף לאוכלוסיה שלמה לא נקרא סרבנות, לא יתכן שתקרא סרבן למישהו שעשה סדיר + מילואים. שנית הסרבנים הגיעו בהמוניהם. שלישית, חלקם בכלל לא בגיל שהם צריכים להגיע למילואים.

והנה עוד מספר דוגמאות בשבילך:
"התנועה האנטי ביביסטית עיוורת משנאה ברמה שאי אפשר לנהל איתם דיון ענייני יותר ואנחנו מאבדים את זה."

שקר. הדיון עם הביבסטים לא ענייני אלא אמוני. רק היום יצא לי לדבר עם מישהו ששבוי בכת הביביסטית שטוען שאין בכלל גרעון וטען שהנתונים שלו מבוססים על אמונה וכל מיני שטויות כאלה. הוא לא יודע שמעבירים כסף לחרדים. על טענה שבתקופת ביבי המחירים בסופר מרקיעי שחקים - הוא ענה שכמו שאין לו כסף לשעון ולפלאפון, אפשר לא לרכוש אוכל. כשאמרתי לו שלא ניתן לחיות בלי לאכול אז הוא ענה משהו על כיבה קטנה ושאפשר לאכול ממש מעט. כל הזמן הוא חזר על שטויות של אמונה. האמת שדי ריחמתי עליו. הוא נראה ממש מסכן ואני לא אתפלא אם הוא גר ברחוב. העיקר לסגוד למלך שלו.

ובינתיים ערוצי התבהלה נותנים לזה במה. - אני מנחש שהכוונה שלך לא לערוץ 14. אז אני אתקן שמדובר בערוצים שאומרים אמת.

לא מתעסקים באופן ענייני בציר פילדלפי או תנאי עסקה או משמעות של לשחרר מאות מחבלים עם דם על הידיים שיהיו סינואר הבאים שלנו - שוב לא נכון. מערכת הביטחון אמרה שהיא יכולה להתמודד עם שחרור המחבלים. אתה יכול לחלוק על המסקנה שלהם.

ונראה לי שזה מספיק. אני לא הולך להתחיל לפרט על כל שורה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1979): « הקודם 1 ... 1032 1033 1034 1035 1036 ... 1979 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-22-2026, 01:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר