Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1980): « הקודם 1 ... 1027 1028 1029 1030 1031 ... 1980 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#10,281
07-23-2024, 01:32 PM
אין לה סיכוי זה נכון אבל אני לא מבין אנשים שפויים שרוצים אדם זקן, משוגע, עבריין מורשע שעוד יורשע בהמשך ויחון את עצמו ואולי גם עבריין מין (אפשטיין) בתור האיש הכי חזק בעולם. העדפתי גבר סנילי ודמנטי עליו. אני מעדיף אישה שחורה ריקה מתוכן עליו גם. בראש שלי טראמפ יעשה הרבה יותר נזק לעולם ב4 שנים האלה מקאמאלה האריס. 
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • wwehof
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,901
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#10,282
07-23-2024, 02:37 PM
(07-23-2024, 01:16 PM)Asaf כתב:  אין לה סיכוי תפסיקו לפחד.

אף אחד לא מנצח בחירות בזכות מטורללים אלא בזכות לקיחת עמדה שנוטה למרכז וטראמפ מציג את זה אם זה בנושא ההפלות או אם זה בנושא הגבול עם מקסיקו.

האריס הייתה אחראית על הכישלון של ההגירה עם 12 מיליון מהגרים בלתי חוקיים וזה מה שמעניין את האזרח האמריקאי ביום יום

לא כל האמריקאים נגד ההגירה, יש אוכלוסייה עצומה של היספנים מהגרים שכמובן יתמכו בדמוקרטים ואני מניח שיש עוד הזויים כמו הבני זונות האנטישמים שהורסים את הקמפוסים. אני באמת מפחד לטווח הארוך שהתופעה הזאת תנורמל בשם חופש הביטוי (והיא כבר מנורמלת, הנשיאים של האוניברסיטאות לא הצליחו להגיד שמדובר בהפגנות אלימות ואנטישמיות) ולא רק בארה"ב.

היה גם מקרה שמהגר רצח אמריקאית, וביידן קרא לו "מהגר בלתי חוקי" (מה שנכון). זה גרם לכעס של הפרוגרסיבים עליו והוא נאלץ להתנצל ולקרוא לו בצורה אחרת. שתבין מה מעניין את הנאצים החדשים ההזויים האלה. הכתבה - https://www.foxnews.com/media/biden-regret-illegal-laken-riley-murder-suspect-state-of-union?intcmp=tw_fnc

אנשים לא יודעים לשים גבול. זה כמו להגיד שיש 400 מגדרים ואם אני מגדיר את עצמי כמחברת אז חייבים להתייחס אליי כמחברת, זה כבר הזייה. והמצחיק זה שהפרוגרסיבים על הנייר רוצים להעביר שינוי על ידי התנהלות חברתית, שבסופו של דבר הפכה להפגנות האנטישמיות האלימות בקמפוסים, מה שעושה אותם... לא שונים מהנאצים, או מהקומוניסטים, או סתם דיקטטורות שניסו לכפות דעה מסוימת על האחר. מרגיזות אותי כל הפרוגרסיביות האלה שבאות ממדינות האסלאם, הן לא מפסיקות לבקר את ישראל על "פגיעה בזכויות אדם" אבל המדינות שמהן הן באות עושות דברים הרבה יותר גרועים, אבל בעניין הזה הן בשקט...

(07-23-2024, 01:32 PM)Coquina Clutch כתב:  אין לה סיכוי זה נכון אבל אני לא מבין אנשים שפויים שרוצים אדם זקן, משוגע, עבריין מורשע שעוד יורשע בהמשך ויחון את עצמו ואולי גם עבריין מין (אפשטיין) בתור האיש הכי חזק בעולם. העדפתי גבר סנילי ודמנטי עליו. אני מעדיף אישה שחורה ריקה מתוכן עליו גם. בראש שלי טראמפ יעשה הרבה יותר נזק לעולם ב4 שנים האלה מקאמאלה האריס. 

העולם לא בראש סדר העדיפויות שלי. מעדיף שזה יהיה חולה נפש משוגע ועבריין אבל תומך בישראל מאשר מי שפחות תומך בה/ישים לנו מקלות בגלגלים. מצטער אבל אי אפשר לנצח מלחמה נגד ארגון טרור בלי לפגוע באזרחים, זה לא עובד ככה, ואנחנו לא ארה"ב שיכולים להרשות לעצמנו לבחול באמצעים לפני שמרסקים את האויב. אם טראמפ יבטיח סיוע שהרסן עליו יהיה פחות גדול משל ביידן או האריס, אני בעדו. זאת מלחמה קיומית, ואני אמנם לא רוצה לראות התפשטות של הדיקטטורות של פוטין וג'ינפינג לעבר אירופה ובטח שלא מלחמה, אבל אין לי בעיה שהאינטרסים האירופאים ייפגעו קצת כדי שנוכל לפרק את האויבים שלנו.

אני כן מעריך את הסיוע של ביידן (למרות העיכובים ברכש של פצצות כבדות) ויודע שמדובר בכסף עצום וארה"ב בתכל'ס לא חייבת לנו כלום, אבל אי אפשר להילחם עם ההגבלות האלה. אני אוריד פצצה על מחבל בכיר גם אם יש אזרחים לידו, גם אם אני לא תומך בלהרוג אזרחים לא מזיקים (לא רק בגלל סיבות מוסריות). מה גם שצריך לשחק פה משחק, אם הסיוע האמריקאי היה מוחלט אני מניח שלחמאס היה יותר נוח להתגמש, גם כי לישראל היה אשראי לתקוף בעוצמה גבוהה יותר עם אספקת נשק קבועה וגם כי הם היו מבינים שישראל לא תעצור עד שהיא תשיג את מטרות המלחמה, ואין רסן עולמי משמעותי עליה. יש סיבות שביידן והאמריקאים לא מתבטאים ככה שלא קשורות לישראל (הבחירות והמפלגה), אבל בסופו של דבר זה רק פגע באפשרות לעסקה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,140
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,130
#10,283
07-23-2024, 02:46 PM
מגילה של המאסטר באוף טופיק - [Image: excited-minions-gif.gif]

מגלה שזה לא על טניס - [Image: bh187-minions.gif]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • master of doom
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#10,284
07-23-2024, 02:50 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-23-2024, 02:54 PM על ידי wwehof.)
(07-23-2024, 01:32 PM)Coquina Clutch כתב:  אין לה סיכוי זה נכון אבל אני לא מבין אנשים שפויים שרוצים אדם זקן, משוגע, עבריין מורשע שעוד יורשע בהמשך ויחון את עצמו ואולי גם עבריין מין (אפשטיין) בתור האיש הכי חזק בעולם. העדפתי גבר סנילי ודמנטי עליו. אני מעדיף אישה שחורה ריקה מתוכן עליו גם. בראש שלי טראמפ יעשה הרבה יותר נזק לעולם ב4 שנים האלה מקאמאלה האריס. 

+1
יש לנו אותו דבר בארץ. אותו קהל שבוחר בו הוא אותו קהל שבעד טראמפ
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#10,285
07-23-2024, 03:09 PM
אני רוצה נשיא שתומך בישראל ולא אחת שמבלבלת את המוח עם סיסמאות של הפרוגרסיבים חובבי חמאס.

״אבל טראמפ מטורלל ועבריין ולא צפוי״ = תמך בנו יופי יופי בקדנציה הקודמת. עד שלא יוכח אחרת, זה המצב.

כל השאר באמת שולי מבחינתי כתושב ישראל.

אגב, טראמפ לא יבחר, מזמין שוב את מי שרוצה להתערב על זה.

זהו, עוזב את פיד פוליטיקה אמריקאית.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 2 users Like RoeeHardy's post:
  • Asaf, karusi
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,223
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#10,286
07-23-2024, 04:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-23-2024, 04:52 PM על ידי Asaf.)

אתה טועה ומטעה חבר..
קודם כל הם מרשיעים אותו בשביל לשים עליו את הסטאטוס ״עבריין מורשע״, אם תקרא לעומק את השטויות שמנסים לדחוף עליו אתה תבין שהמפלגה הדמוקרטית היא זאת שדורסת ללא רחמים ולא תעצור.

איזה נזק טראמפ עשה שביידן תיקן?

תחת טראמפ היו פה הסכמי שלום במזרח התיכון
תחת טראמפ רוסיה לא הייתה תוקפנית ולא פלשה לאף מדינה
תחת טראמפ סין הייתה יותר מרוסנת ולא איימה לפלוש לטיוואן
תחת טראמפ היו סנקציות אמיתיות על איראן ואפילו סין לא עשתה איתה עסקים
תחת טראמפ הגבול עם מקסיקו היה סגור
תחת טראמפ מדיניות האכיפה של ההגירה הייתה מהודקת
תחת טראמפ האינפלציה הייתה נמוכה
תחת טראמפ מדינות אירופה שילמו את חלקם בברית נאט״ו
תחת טראמפ הקמפוסים היו מקום יותר בטוח
תחת טראמפ לא היו לך את כל WOKE שיט ברחובות בצורה כזאת
תחת טראמפ השגרירות עברה מתל אביב לירושלים עיר הבירה של העם היהודי
תחת טראמפ לא היה את המדיניות של ״פוליטקלי קוראקט״ כמו של הדמוקרטים

אנשים אולי לא אוהבים את הדמות אבל אי אפשר להתווכח עם המדיניות שלו שהייתה מהטובות בהיסטורית הנשיאות.

אז אתה מוזמן להעדיף זקן סנילי שהכל קרס תחתיו או להעדיף שחורה ליצנית ריקה מתוכן שתסיים את המלאכה של ביידן.
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 924
אשכולות: 2
Likes Given: 2,223
הצטרף בתאריך: Jul 2021
#10,287
07-23-2024, 04:33 PM
(07-23-2024, 02:37 PM)master of doom כתב:  לא כל האמריקאים נגד ההגירה, יש אוכלוסייה עצומה של היספנים מהגרים שכמובן יתמכו בדמוקרטים ואני מניח שיש עוד הזויים כמו הבני זונות האנטישמים שהורסים את הקמפוסים. אני באמת מפחד לטווח הארוך שהתופעה הזאת תנורמל בשם חופש הביטוי (והיא כבר מנורמלת, הנשיאים של האוניברסיטאות לא הצליחו להגיד שמדובר בהפגנות אלימות ואנטישמיות) ולא רק בארה"ב.

היה גם מקרה שמהגר רצח אמריקאית, וביידן קרא לו "מהגר בלתי חוקי" (מה שנכון). זה גרם לכעס של הפרוגרסיבים עליו והוא נאלץ להתנצל ולקרוא לו בצורה אחרת. שתבין מה מעניין את הנאצים החדשים ההזויים האלה. הכתבה - https://www.foxnews.com/media/biden-regret-illegal-laken-riley-murder-suspect-state-of-union?intcmp=tw_fnc

אנשים לא יודעים לשים גבול. זה כמו להגיד שיש 400 מגדרים ואם אני מגדיר את עצמי כמחברת אז חייבים להתייחס אליי כמחברת, זה כבר הזייה. והמצחיק זה שהפרוגרסיבים על הנייר רוצים להעביר שינוי על ידי התנהלות חברתית, שבסופו של דבר הפכה להפגנות האנטישמיות האלימות בקמפוסים, מה שעושה אותם... לא שונים מהנאצים, או מהקומוניסטים, או סתם דיקטטורות שניסו לכפות דעה מסוימת על האחר. מרגיזות אותי כל הפרוגרסיביות האלה שבאות ממדינות האסלאם, הן לא מפסיקות לבקר את ישראל על "פגיעה בזכויות אדם" אבל המדינות שמהן הן באות עושות דברים הרבה יותר גרועים, אבל בעניין הזה הן בשקט...

העולם לא בראש סדר העדיפויות שלי. מעדיף שזה יהיה חולה נפש משוגע ועבריין אבל תומך בישראל מאשר מי שפחות תומך בה/ישים לנו מקלות בגלגלים. מצטער אבל אי אפשר לנצח מלחמה נגד ארגון טרור בלי לפגוע באזרחים, זה לא עובד ככה, ואנחנו לא ארה"ב שיכולים להרשות לעצמנו לבחול באמצעים לפני שמרסקים את האויב. אם טראמפ יבטיח סיוע שהרסן עליו יהיה פחות גדול משל ביידן או האריס, אני בעדו. זאת מלחמה קיומית, ואני אמנם לא רוצה לראות התפשטות של הדיקטטורות של פוטין וג'ינפינג לעבר אירופה ובטח שלא מלחמה, אבל אין לי בעיה שהאינטרסים האירופאים ייפגעו קצת כדי שנוכל לפרק את האויבים שלנו.

אני כן מעריך את הסיוע של ביידן (למרות העיכובים ברכש של פצצות כבדות) ויודע שמדובר בכסף עצום וארה"ב בתכל'ס לא חייבת לנו כלום, אבל אי אפשר להילחם עם ההגבלות האלה. אני אוריד פצצה על מחבל בכיר גם אם יש אזרחים לידו, גם אם אני לא תומך בלהרוג אזרחים לא מזיקים (לא רק בגלל סיבות מוסריות). מה גם שצריך לשחק פה משחק, אם הסיוע האמריקאי היה מוחלט אני מניח שלחמאס היה יותר נוח להתגמש, גם כי לישראל היה אשראי לתקוף בעוצמה גבוהה יותר עם אספקת נשק קבועה וגם כי הם היו מבינים שישראל לא תעצור עד שהיא תשיג את מטרות המלחמה, ואין רסן עולמי משמעותי עליה. יש סיבות שביידן והאמריקאים לא מתבטאים ככה שלא קשורות לישראל (הבחירות והמפלגה), אבל בסופו של דבר זה רק פגע באפשרות לעסקה.

אני עוקב יום יום אחרי הפוליטיקה האמריקאית ועוד פעם… תזכור שמה שאתה רואה זה מיעוט שעושה רעש חזק

יש לך רוב גדול של נורמליים שהם בשקט וזה למה זה מדאיג אותך

אם תסתכל בכל הסקרים טראמפ מנצח בפער עצום וזה לא ישנה את העובדה הזאת.

במערב התחילו הרוב ״השקט״ להבין את בעיית ההגירה שנוצרה פה ואת הבדלי התרבויות.

מה שפעם היה אפשר להשתיק עם האשמת ״גזענות״ כבר לא תקף היום.

עוד ועוד כלי תקשורת אלטרנטיביים שמציגים תמונה נגדית מול תקשורת שמאלנית כמו ״CNN” ו ״ניו יורק טיימס״.

אני באופן אישי צורך תקשורת רק מאתר ״מידה״ , “daily wire” , Washington Post” , Epoch

ממליץ בחום ותרגיע נפשך מצבנו טוב.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#10,288
07-23-2024, 04:51 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-23-2024, 04:54 PM על ידי Coquina Clutch.)
(07-23-2024, 04:24 PM)Asaf כתב:  אתה טועה ומטעה חבר..
קודם כל הם מרשיעים אותו בשביל לשים עליו את הסטאטוס ״עבריין מורשע״, אם תקרא לעומק את השטויות שמנסים לדחוף עליו אתה תבין שהמפלגה הדמוקרטית היא זאת שדורסת ללא רחמים ולא תעצור.

אנשים אולי לא אוהבים את הדמות אבל אי אפשר להתווכח עם המדיניות שלו שהייתה מהטובות בהיסטורית הנשיאות.

אז אתה מוזמן להעדיף זקן סנילי שהכל קרס תחתיו או להעדיף שחורה ליצנית ריקה מתוכן שתסיים את המלאכה של ביידן.

אם כבר אתה המטעה פה. אני לא בעד אף אחד מהליצנים האלה וטראמפ תומך בישראל זה יופי טופי אבל אני לא יכול לסמוך עליו, אם אתם יכולים לבריאות אבל אני כל בוקר אחכה להתעורר לכותרת הבאה שהוא התהפך עלינו כי ביבי לא בא לו טוב או הקהל המגה אנטישמי שלו יגרום לו להתהפך עלינו או סתם התעורר על צד שמאל.
חצי מנקודות שציינת פה הן מה שנקרא circumstantial.
אני כן אסכים שאנשים יפחדו להתעסק עם פסיכופת כמו טראמפ אבל אני באמת בלב שלם בטוח שהוא בכיס של פוטין. לא אתחיל לריב פה עכשיו על שטויות כאלה, ככה או ככה לדעה שלי יש 0 השפעה על מה שיקרה בארצות הברית, אני חושב שלטובת ישראל ולטובת העולם, עדיף כמה שפחות מהמטורלל הזה.
משהו שחשוב ששכחתי לציין, נשיא בקנדציה הראשונה שלו הוא בדרך כלל מאוד שונה מנשיא בקדנציה השנייה, הוא יכול הרבה יותר להיות במוד של idgaf וזה עלול לתרום לנו או עלול להזיק לנו, אני באמת לא יודע לדמיין מה יקרה
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#10,289
07-23-2024, 05:13 PM
(07-23-2024, 04:24 PM)Asaf כתב:  אתה טועה ומטעה חבר..

תחת טראמפ מדינות אירופה שילמו את חלקם בברית נאט״ו
תחת טראמפ הקמפוסים היו מקום יותר בטוח

אני רק אומר שטראמפ כבר מזמן עובר על החוק. לדוגמה הקים אוניברסיטה פיקטיבית.
טראמפ הוא פושט רגל סדרתי, אז לא הייתי בונה עליו בתחום הכלכלי כמו שהוזכר כאן.

בתכלס, הדבר היחיד שעשה למען ישראל זה העברת השגרירות והסכמי אברהם. ביידן עשה הרבה יותר ואני לא חושב שניתן להתווכח על זה. איך לידור אומר, המספרים לא משקרים.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
#10,290
07-23-2024, 06:51 PM
team orange
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1980): « הקודם 1 ... 1027 1028 1029 1030 1031 ... 1980 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-23-2026, 09:24 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר