Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 110 111 112 113 114 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 20.8.2021

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 20.8.2021
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,630
אשכולות: 19
Likes Given: 1,248
הצטרף בתאריך: Jun 2021
08-21-2021, 02:53 PM
אדג' ורולינס 3 רמות מעל כל השאר. פרומואים ברמה הכי גבוהה שיש, סיפור מצוין שנבנה ולמען האמת הייתי שמח אם היה להם אפילו עוד שבוע של בנייה, למרות שגם עכשיו זה מספיק להייפ גדול מאוד לקרב הזה. הקרב הכי מרתק בסאמרסלאם בעיניי.

ריינס שוב לא מרגיש כמו ראש השולחן כשהוא עומד מול סינה. הפעם זה היה פחות גרוע משבוע שעבר, אבל אני ממש קיוויתי שהפעם, בניגוד ל-2017, ריינס יציג את עצמו בתור העליון, זה ששולט בסמאקדאון, זה שסינה צריך לבוא להוכיח את עצמו בפניו, וזה לא קרה. הסטיפולציה שהוא הכניס די מפגרת כמו שאמרו פה כבר, גם כי היא עוד יותר מחזקת את המובן מאליו וגם כי... פשוט למה? אין סיבה. הסוף עצמו היה די מביך, יכלו לסגור את זה בספיר וזהו.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,217
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
08-21-2021, 04:06 PM
אדג' ענק! אין לו מתחרים ביכולות המשחק, המיקרופון, הבעות הפנים... הכל מושלם.

אני מאוד מקווה שסינה הדגנרט הזה לא הולך לנצח מחר, שיעוף חזרה להוליווד ולא יחזור יותר.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
08-21-2021, 04:10 PM
(08-21-2021, 05:56 AM)lidoradir כתב:  [Image: 20210806_SDMatchPrev_RomanCena_FC_Tonigh...6e0162.jpg]

אדג' פותח את התוכנית, אדג' אומר שהוא ראה ושמע מה רולינס אמר עליו שבוע שעבר, אדג' מדבר על מה שהיה ב-2014 והוא עדיין מרגיש כאילו זה היה אתמול, אדג' אומר שהוא היה מודאג לגבי החיים שלו, אשתו והילדים שלו, אדג' אומר שרולינס שוב איים כשאמר את אותם הדברים שבוע שעבר, אדג' אומר שהוא יודע מה הסטומפ יכול לעשות לו ואולי לסיים לו את הקריירה ולהרוס לו את היכולת להיות האבא שהוא צריך להיות, אדג' אומר שהוא מסתכל לרולינס בעיניים הוא מתכוון לכל דבר, אדג' אומר לרולינס שהוא דחף אותו למקום חשוך שהוא לא אוהב ללכת אליו כי קשה לחזור משם, אדג' אומר שהוא יהיה אמיתי והוא אהב את זה, אדג' אומר שרולינס עזר לו למצוא מקום בלב שלו אשר זורם שם דם שחור, אדג' אומר שבסאמרסלאם הוא לא רק ינצח את רולינס, הוא צריך לשבור אותו, אדג' אומר לרולינס שבסאמרסלאם הוא ישרוף אותו.

ריי ודומיניק מיסטריו בעמדת הגורילה, דומיניק אומר לריי שהוא יודע שהוא ינצח את ג'יי הערב ושהם יזכו באליפות הזוגות של סמאקדאון בסאמרסלאם, ריי אומר לדומיניק שכל דבר בזמנו, ריי אומר לדומיניק ששבוע שעבר הוא כמעט הרס לו תקרב, דומיניק עונה שהם ניצחו, ריי אומר לדומיניק שיהיה הגב שלו ושיזהר.

ג'יי אוסו ניצח את ריי מיסטריו, דומיניק ניסה לעזור לריי אך השופט ראה אותו, השופט מעיף את דומיניק אל מאחורי הקלעים, ריי יוצא החוצה ומדבר איתו, ג'ימי אוסו תוקף את דומיניק, ג'יי מעיף את ריי על המדרגות ומכניס אותו לזירה, ג'יי מצמיד את ריי לניצחון אחרי ספלאש.

בארון קורבין ניצח את קווין אואנס בפסילה, קורבין יצא לקרב כאשר הוא מחזיק ב-MITB, במהלך הקרב ביג אי יצא החוצה, קורבין מיד הלך לקחת את המזוודה, ביג אי תקף את קורבין ופסל את הקרב, ביג אי מתכונן לעזוב אך קורבין מעיף אותו, לוקח לו שוב את ה-MITB ובורח.

קיילה ברקסטון מראיינת את אלופת הנשים של סמאקדאון ביאנקה בלאייר, על המסך משודר התקיפה של סשה על ביאנקה משבוע שעבר, ביאנקה אומרת שהיא מקווה שסשה צופה כי הערב היא תפגוש גם את זלינה וגה וגם את כרמלה.

מוכרז לראו :
- מויסט TV, ג'ון מוריסון מארח את לוגאן פול.

שוטזי ונוקס ניצחו את אלופות זוגות הנשים נטליה וטאמינה, שוטזי הצמידה את נטליה לניצחון ברולאפ.

סת' רולינס יוצא לזירה, רולינס אומר שהוא אוהב את הסטייל של אדג', רולינס אומר שהקשבנו למה שאדג' אמר והוא מכבד אותו, היא דיבר על כל תירוץ אפשרי בספר על למה הוא הולך להפסיד לו מחר בסאמרסלאם, רולינס צוחק על הצוואר של אדג' ועל זה שהוא צריך להגיע לחלק האפל בלב שלו, רולינס אומר לאדג' שאין בושה להיות איש משפחה ואין בושה לא למצוא את החשיכה שהדריכה אותו, רולינס אומר שבלי זה אדג' לא ברמה שלו, רולינס אומר שאנחנו יודעים שחלק מאדג' מת, נשמעת המנגינה של הברוד, יש אורות אדומים מהבהבים, האורות נכבים ואז אדג' מופיע על המסך, אדג' אומר לרולינס שיזהר כי הפריקים יוצאים בלילה והוא לא יראה את זה, אדג' צוחק, נשפך על רולינס דם שחור.

אוטיס לצד גייבל ניצח את מונטז פורד לצד דוקינס, אוטיס הצמיד את פורד לניצחון אחרי ספלאש מהחבל השני.

האלוף הביניבשתי שינסקה נקאמורה וריק בוגס ניצחו את אפולו קרוז וקומנדר עזיז, בוגס הצמיד לניצחון את קרוז, אחרי הקרב נקאמורה, בוגס ופט מקאפי חוגגים על שולחן השדרנים.

אלופת הנשים של סמאקדאון ביאנקה בלאייר ניצחה את זלינה וגה, ביאנקה הצמידה את וגה לניצחון אחרי KOD.
אלופת הנשים של סמאקדאון ביאנקה בלאייר ניצחה את כרמלה, ביאנקה הצמידה את כרמלה לניצחון אחרי KOD.

האלוף האוניברסאלי רומן ריינס לצד פול היימן יוצא לזירה, ג'ון סינה יוצא אחריו לזירה, רומן ריינס אומר שהרבה אנשים מפגרים אומרים לו דברים וזה מה שג'ון סינה עשה שבוע שעבר, הוא אמר דברים מפגרים והקהל הגיב לו בגלל שהוא ג'ון סינה, ריינס אומר לקהל להריע והם עושים זאת והוא צוחק, ריינס אומר שסינה חושב שהוא יכול לנצח אותו 1-2-3, ריינס שואל את היימן מתי בפעם האחרונה הוא הפסיד, היימן עונה שאף אחד לא הצליח לנצח את הרומן ריינס הזה, סינה אומר לריינס שאין לו מושג מה יהיה מחר, סינה אומר שלפני חודש כולם היו אומרים שריינס ינצח כי הוא הולך לצלם סרט, סינה אומר שהקטע של הסרט נכון אבל ריינס לא ינצח אותו, סינה אומר שהוא יקח את האליפות מריינס, יצלם סרט ורומן ריינס ישאר פה מובך אחרי כישלון, סינה אומר לריינס שהוא איבד שליטה והוא מוגן תחת בועה וצריך להוריד אותו בחזרה לכדור הארץ וכל מה שצריך זה 1-2-3, סינה אומר שהוא לא פה כדי לקדם סרט, סינה אומר שהוא פה כדי להוריד את התחת של ריינס דרגה, סינה אומר שזה קרב שריינס לא רצה וזה קרב שעשו בשבילו, סינה אומר שריינס אומר דברים כמו 'להאמין בזה', 'להכיר בו', 'זה החצר שלו' ועוד כל מיני בולשיט. סינה אומר שבמשך 20 שנה הוא אומר את אותו הדבר וזה לעולם לא להכנע, סינה אומר לריינס במידה ודעתו תוסח 1-2-3, במידה והוא יטעה 1-2-3, במידה והוא לא יהיה מושלם 1-2-3, בסאמרסלאם 1-2-3 וזה יהיה שווה לזכייה באליפות מספר 17 שלו ושבירת השיא תודות לרומן ריינס, סינה אומר שממחר לסמאקדאון לא יהיה אלוף אוניברסאלי עד לרסלמניה בדאלאס תודות לרומן ריינס, סינה אומר שמחר הבלתי אפשרי יהפוך לאפשרי כאשר האלוף כאן תודות לרומן ריינס וכל מה שצריך זה 1-2-3, ריינס מחייך ואומר לסינה שהוא לא מבין את זה... הוא עסוק בסרטים, השטיח האדום, ריינס אומר שכשאשר נכנסים איתו לזירה הוא מחסל אותם כל כך חזק שאין ל-WWE מה לעשות איתם יותר, ריינס שואל את סינה מה גורם לו להיות מיוחד ? בגלל שהוא בהוליווד, כוכב קולנוע, ריינס אומר לסינה שהוא גם יכול לעשות את כל זה, ריינס עוצר... ריינס אומר שהם יהיו בוגאס והוא רוצה להעלות את הסיכון, ריינס אומר לסינה שזה או שהוא עוזב את האיצטדיון בתור האלוף האוניברסאלי או שהוא עוזב את ה-WWE, סינה מחייך, ריינס מושיט את ידו לסינה, סינה לוחץ לו את היד, ריינס מרים את סינה, סינה מתחמק לרולאפ מהיר ואז יוצא מהזירה.
[Image: 20210818_SD_Photo--86ec26b994cd10af9e7915e68eae6c98.jpg]

אחרי שהשידור ירד: ג׳ון סינה ניצח את רומן ריינס אחרי GTS וזכה באליפות האוניברסלית. הוא הפריח לרומן נשיקת ביי ביי, עבר את הברקייד ורץ במעלה הקהל כמה שיותר מהר…

אה לא? טוב, אז CM פאנק
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,805
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-21-2021, 04:11 PM
בסדר. עדיין מלא הייפ אבל פחות מAEW כמובן.

- אדג'/רולינס שוב השיא של WWE.
אדג' עם פרומו פשוט פנטסטי, מזכיר את הפרומו לפני LMS עם סינה בבאקלאש 2009, שזה קצת הולך לגבול המפחיד. 
אדג' בתור מישהו מאחורי הקלעים יכול להיות מושלם, לעזור לצעירים בדיוק עם הדברים האלה.

רולינס נתן פרומו מעולה, לדעתי השימוש בtheme של הברוד היה פשוט קריאה לא נכונה של הקהל.
יש גבול שמעבר לו הרפרנס פשוט לא עובד. לתת רפרנסים ל2014 זה דבר אחד, לתת רפרנס לשנות ה-90 לצפות לפופ כלשהו זה דבר אחר לגמרי. בפני עצמו השטיק עם העיסה השחורה היה סביר אבל אישית הייתי מעדיף משהו קצת יותר עדין, רולינס תמיד ימכור את הדברים האלה מעולה למרות זאת.

- ריינס/סינה קצת מתחת לציפיות.
ריינס מעלה את מה שיש לו להפסיד זה מהלך טיפשי שאני לא מבין לגמרי.

סינה הרשים אותי. 
להיות טאלנט שזכה ב-16 אליפויות עולם ועדיין ללכת מאחורי הקלעים לאסקה ולבקש ממנה טיפים לפרומו..? צניעות מרשימה.
ה"1..2..3" זה מגה קרינג', קרינג' לאללה, אסקה צריכה להיות קופירייטרית. קרינג'.

בינתיים היריבות הזאת באמת מתחת לציפיות, נראה מה יהיה בסאמרסלאם. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Breakker
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-21-2021, 05:32 PM
הפרומו של אדג' היה טוב, אבל...
הוא לא עשה את השטיק הזה של "אני הולך למקום האפל שלי" נגד רומן ריינס לא כזה מזמן?
הדליברי שלו מעולה, אני קונה אותו ואת כל הסטוריליין הזה בגדול, אבל הנקודה הזאת מרגישה קצת ממוחזרת. כאילו הוא נשען על זה קצת יותר מידי בראן הזה. מקווה שהפיוד הבא שלו אחרי רולינס יאפשר לו לשחרר קצת.
רולינס עם עוד פרומו מצויין השבוע. אני חושב שאם יש מישהו שיכול לגרום לי לחזור לעקוב יותר אחרי המוצר הזה - הוא המישהו הזה. 
הברוד... הרגיש לי כמו רפרנס לשם הרפרנס יותר מאשר משהו משמעותי באמת לפיוד. דיי מיותר. במיוחד כשהם לא יכולים להגיד את המילה "דם" או להשתמש בנוזל שנראה כמו דם. זו לא הייתה "בריכת דם" - אדג' שפך עליו נוזל שחור. לא מה שאני רוצה מהפיוד הזה. זה יותר מידי WWE. הם בנו פיוד כל כך אישי, ריאליסטי וטוב ואז הם דוחפים שטיק מיותר.

יש למישהו כאן איזשהו עניין בפיוד של ריי נגד דומיניק? מישהו? 
דומיניק עדיין נראה ומתאבק כמו מישהו שצריך לעשות גלגלונים בPC, ועכשיו הוא יצטרך לעבוד כמתאבק יחידים ברוסטר הראשי?
ריי מדהים ויגרום לו להיראות טוב, כי זה מה שהוא עשה במשך שנים - לגרום לטאלנטים נחותים ממנו להיראות טוב. אבל מה הלאה? איזה עתיד יש לדומיניק מסטריו ההיל? 

סינה-ריינס היה עוד פרומו מאכזב בשבילי.
שוב שבירות קיר רביעי חסרות משמעות, רק הפעם - עם קרינג' של סינה סופר ל3. הקהל אוכל את זה, כי סינה יכול לבוא ולצעוק אוסף מילים רנדומליות וחסרות משמעות ועדיין לקבל פופ. 
הקריירה של ריינס על הכף זה משהו שאמור להעצים את הקרב, בפועל זה דיי עושה אותו צפוי. אם עד עכשיו היה לי איזשהו ספק, איזשהי מחשבה שאולי סינה ינצח כאן - עכשיו אני חושב שהסיכוי היחיד שזה קורה הוא אם משהו קרה לרומן והוא צריך הפסקה. אני לא הולך לקנות קרב על הספק של "מעניין אם הכל בסדר עם ריינס".
בואו נגיד שאם הסגמנט הזה היה ניסיון אחרון למכור לי את סאמרסלאם, הייתי יותר קרוב לתת להם את הכסף שלי לפני הסגמנט מאשר אחריו.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Lazynutcracker מנותק
Rookie
*
תגובות: 111
אשכולות: 0
Likes Given: 6
הצטרף בתאריך: Apr 2021
08-22-2021, 12:42 AM
Yawn
מזל שיש AEW
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-27-2026, 08:09 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר