07-07-2024, 10:20 AM
היפנים ניצחו אותי שוב, קורונה בפעם השנייה.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
07-07-2024, 11:15 AM
(07-03-2024, 07:52 PM)lidoradir כתב: הקול בראש 2 במקום ה-42 ברשימת הסרטים הכי מרוויחים בכל הזמנים, הסרט עקף את הסרטים הבאים : זוטרופוליס, אליס בארץ הפלאות, מוצאים את דורי, גנוב על העולם, פארק היורה 1, שודדי הקאריביים: זרמים זרים, מלחמת הכוכבים - פרק 1: אימת הפנטום ואלאדין. עדכון - הקול בראש 2 ממשיך לשבור שיאים ומטפס עוד למעלה : הקול בראש 2 במקום ה-30 ברשימת הסרטים הכי מרוויחים בכל הזמנים, הסרט עקף את הסרטים הבאים : רוג אחת: סיפור מלחמת הכוכבים, שודדי הקאריביים: תיבה של איש מת, צעצוע של סיפור 3, צעצוע של סיפור 4, מלחמת הכוכבים: עלייתו של סקייווקר, ג'וקר, עלייתו של האביר האפל, רובוטריקים 4: עידן ההכחדה, סקייפול, רובוטריקים 3: אפלת הירח, קפטן מארוול וספיידרמן: רחוק מהבית. הקול בראש 2 במקום ה-6 ברשימת סרטי האנימציה הכי מרוויחים בכל הזמנים, הסרט עקף את צעצוע של סיפור 3 וצעצוע של סיפור 4. הסרטים שנכון לעכשיו נמצאים מעליו : המיניונים, משפחת סופר על 2, לשבור את הקרח, האחים סופר מריו הסרט ולשבור את הקרח 2. הסרט נכון לעכשיו הכניס 1.134 מיליארד דולר. ![]()
07-07-2024, 11:35 AM
(07-07-2024, 02:13 AM)wwehof כתב: נו, ברור שיש כאן קהל מבוגר. איך הילדים בני 5 ילכו? לבד? סעמק נמחקה לי כל ההודעה. המבוגרים ברור שהייתה הכוונה לכאלה בלי ילדים, סרט כזה לא עושה את הסכומים האלה רק מילדים עם ההורים. ברור שהקצנתי שלא ראית פיקסר, אבל מצחיק שהסרט הראשון שקפץ לך לראש זה CARS כשיש לפיקסר את: צעצוע של סיפור, UP ומפלצות בע"מ והרבה אחרים אבל שלושת עלו תמיד יעלו לי ראשונים, כמובן שהקול בראש אבל זה הסרט שאנחנו מדברים עליו. זה באמת סרט למבוגרים, פלוס מי מקשיב ללידור הבן אדם חולה על ברוק לסנר גם עכשיו.
07-07-2024, 11:40 AM
(07-07-2024, 04:37 AM)karusi כתב: אדון תנו להיות אורח היקר. אדון קרושי הנכבד, לא מכיר את הראשון אולי אראה אותו, את הסרט השני ראיתי לפני כמה שנים כבר לא זוכר אותו האמת. וזה לא סרט בינוני מינוס, ראיתי אותו עם חברים, שלחתי את אח שלי עם חברים שלו... אף אחד לא חזר עם דירוג נמוך מ-8 ולפי האולם והתגובות בו גם הם כולם נהנו. על איזה מיניונים אתה מדבר? הסרט גנוב על הירח הראשון? אז לא מסכים... אם על סרטי ההמשך וסיקוול/פריקוול מה שזה לא יהיה של המיניונים לבד אז מסכים בהחלט
07-07-2024, 12:30 PM
(07-07-2024, 10:20 AM)lidoradir כתב: היפנים ניצחו אותי שוב, קורונה בפעם השנייה. זה קצת גזעני לדעתי, אבל לפי עודד פז, ההגיון שלך מתאים.
07-07-2024, 08:10 PM
(07-07-2024, 10:20 AM)lidoradir כתב: היפנים ניצחו אותי שוב, קורונה בפעם השנייה. אחי אם היית על אדמת יפן הקרב הזה היה 556515121+54 כוכבים. ![]()
07-07-2024, 08:35 PM
(07-07-2024, 08:10 PM)Jon_M0xley כתב: אחי אם היית על אדמת יפן הקרב הזה היה 556515121+54 כוכבים. סרטן הקורונה הזה, אני גמור. מקווה מחר להתאושש. ![]()
07-07-2024, 10:10 PM
07-08-2024, 01:51 AM
אנחנו מתקרבים לשלבי ההכרעה בווימבלדון.
היום יאניק סינר העפיל לרבע הגמר אחרי ניצחון ב-3 מערכות על בן שלטון, והוא יפגוש בשלב הבא לשחזור גמר אוסטרליה את המדורג 5, דניל מדבדב, שנהנה מפרישה של גריגור דימיטרוב במערכה הראשונה. אני מבסוט על העקביות של מדבדב בווימבלדון בשנתיים האחרונות, בשנה שעברה הוא הגיע לחצי הגמר והשנה הוא כבר ברבע, אבל נראה שסינר הוא משוכה קשה מדי בשבילו. אגב, גם סינר שומר על עקביות נהדרת בטורניר - לפני שנתיים הוא הגיע לרבע הגמר אחרי ניצחון על אלקרז בשמינית אבל הודח מול ג'וקוביץ', ובשנה שעברה הוא הגיע לחצי הגמר וגם בו הוא הפסיד לג'וקוביץ'. הראש בראש של סינר ומדבדב קצת הזוי, ותנו לי להסביר - כרגע המאזן הוא 6-5 למדבדב, אבל מה שמוזר הוא שמדבדב פתח את היריבות עם 6 ניצחונות ברצף, ומאז סינר מחזיק ב-5 ניצחונות ברצף עליו. למעשה, השניים נפגשו 5 פעמים ב-9 החודשים האחרונים ובכל המפגשים סינר ניצח, כולל בגמר אליפות אוסטרליה השנה אחרי שמדבדב כבר הוביל עליו 2-0 במערכות. הם מעולם לא שיחקו על דשא, אבל בהתחשב בסגנון המשחק והצלחות העבר בטורניר בתוספת כושר נוכחי, אני חושב שסינר פייבוריט למשחק הזה. גם קרלוס אלקרז, האלוף המכהן, העפיל לרבע הגמר אחרי ניצחון לא פשוט ב-4 מערכות על אוגו הומבר הצרפתי שנתן פייט מעולה לאורך המשחק. אלקרז יפגוש בשלב הבא את המדורג 13 בעולם, טומי פול, שעושה לו צרות לרוב. המאזן בין השניים עומד על 2-2, והם מעולם לא שיחקו על דשא. צריך לציין שטומי פול הגיע לטורניר אחרי זכייה בטורניר קווינס והוא נראה מצוין בשני המשחקים האחרונים שלו מול סשה בובליק המדורג 23 ורוברטו באוטיסטה אגוט המדורג 112. למרות זאת, גם פה קל להגיד שאלקרז פייבוריט, למרות שהוא מזייף קצת בטורניר הזה ומתקשה להעפיל בצורה חלקה. כמובן שאם אלקרז וסינר מנצחים הם ייפגשו בחצי הגמר, אבל קודם הם צריכים לעבור שתי משוכות לא קלות בכלל. היום תושלם תמונת רבע הגמר אחרי שג'וקוביץ' ישחק מול הולגר רונה המדורג 15 והלא יציב שחזר מפיגור 2 מערכות מול קורנטן האליס שהעפיל מהמוקדמות בכלל בשלב הקודם. מאזן הראש בראש שלהם הוא 3-2 לג'וקוביץ', כאשר בגראנד סלאמים ג'וקוביץ' מוביל 1-0 עם ניצחון בסיבוב הראשון של ארה"ב 2021. על דשא הם מעולם לא נפגשו. בצד השני של אותו "ענף", סשה זברב המדורג 4 ישחק מול טיילור פריץ המדורג 12 בעולם. זברב השווה את הישג השיא שלו בווימבלדון עם ההגעה לשמינית הגמר, אבל אחרי שהוא הצליח להגיע לחצי הגמר באוסטרליה (והיה רחוק מערכה מהגמר) ולגמר ברולאן גארוס אין לו סיבה להסתפק בזה. מצד שני, פריץ שחקן טופ 15 סולידי בשנים האחרונות ולפני שנתיים הודח על ידי נדאל ברבע הגמר ב-5 מערכות אחרי משחק ענק של שניהם (ולרוע המזל מי שזוכר נדאל נפצע באותו משחק ופרש מחצי הגמר מול קיריוס שהעפיל אוטומטית לגמר). בשנה שעברה הוא הופתע על ידי מיקאל יימר השבדי בסיבוב השני. אני חושב שבסה"כ יהיה פה מאוזן, שני שחקנים שהדשא הוא לא הפורטה שלהם. בגזרת הנשים של ווימבלדון... עייפתי. איגה שוויונטק מלכת החימר עפה בסיבוב השלישי, והיום קוקו גוף המדורגת 3 הודחה ב-2 מערכות. חוסר יציבות משווע של הנשים על הדשא. נותרו רק 2 שחקניות טופ 10 מ-12 האחרונות (חצי אחד של ההגרלה השלים את תמונת רבע הגמר, החצי השני ישחק היום את משחקי השמינית), כאשר רק ריבקינה המדורגת 4 היא זוכת עבר בווימבלדון.
07-08-2024, 05:47 AM
(07-08-2024, 01:51 AM)master of doom כתב: אנחנו מתקרבים לשלבי ההכרעה בווימבלדון. דימיטרוב-מדבדב התחיל ממש טוב חבל על הפציעה של דימיטרוב גוקוביץ לוקח את הטורניר הזה כולם חוץ מאולי סינר נראים מאוד פגיעים |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|