Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 37 38 39 40 41 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Money in the Bank 2024

עמודים (8): 1 2 3 4 5 ... 8 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Money in the Bank 2024
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,463
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-07-2024, 04:20 AM
[Image: 3213231.png]

קרב MITB - גברים
דרו מקנטייר ניצח את כרמלו הייז, אל איי נייט, אנדראדה, ג'יי אוסו וצ'אד גייבל, לקראת סוף הקרב גייבל מטפס על הסולם ותופס את המזוודה, ג'יי מגיע ומזיז את הסולם, גייבל נתלה על המזוודה ובסוף נופל, ג'יי נותן לו ספיר, ג'יי לבדו מטפס על הסולם ונוגע במזוודה, מקנטייר חוזר לזירה ומעיף עליו סולם נוסף, ג'יי נופל, מקנטייר נותן לו קליימור, מקנטייר מטפס על הסולם ומוריד את המזוודה ומנצח את הקרב.
[Image: 555555555555.png]

קרב על האליפות הביניבשתית
סמי זיין ניצח את ברון ברייקר ושמר על האליפות הביניבשתית, לקראת סוף הקרב ברייקר רץ מחוץ לזירה בניסיון לתת לזיין ספיר, זיין מתחמק, ברייקר דופק לזיין תראש על שולחן השדרנים ואז קופץ עליו מהאפרון, השניים חוזרים לזירה, ברייקר מנסה פאוורסלאם, זיין מתחמק ונותן לו אקספלודר לפינה, זיין מנסה הלובה קיק אך ברייקר נותן לו ג'אמפינג ני, ברייקר נותן לזיין פאוורסלאם, ברייקר מתכונן לספיר, זיין מתחמק ופוגע בו בברכיה, זיין נותן לברייקר הלובה קיק ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 4444444444444444444444444444.png]

המנחה של האירוע טריש סטראטוס יוצאת החוצה, טריש אומרת שבתור המנחה יש לה מתנה בשביל הקהל, היא אומרת שהרבה דברים מיוחדים קראו הערב באולם הזה, היא אומרת שגם לה היו כאן דברים מיוחדים כמו : הפכה לאלופה בפעם השנייה, קרב פרישה, פגשה את שארלוט פלייר ופעם אחת היא הייתה השותפה המיסתורית של מישהו... טריש סטראוס מזמינה החוצה את 16 פעמים אלוף העולם : ג'ון סינה.

ג'ון סינה יוצא החוצה, סינה אומר לקהל שנראה שהם הגיעו לשיר, הקהל נותן צ'אנטים חזקים של 'סינה', סינה מתקן ואומר לקהל שהם באו להרעיש, סינה שואל למה הוא פה. סינה מכריז שהוא רשמית פורש מ-WWE, הקהל נותן צ'אנטים של 'לא', סינה אומר שהוא שומע דעות חלוקות, הוא אומר שיש הרבה שאלות, הוא עובר לדבר על טורנטו, קנדה ובכללי על קנדים. הוא אומר שהוא ב-WWE כבר 2 עשורים, סינה אומר ש-WWE זה הכרטיס הכי חם בעיר, סינה אומר שאחד הדברים המרשימים זה ברגע ש-WWE חמים או קרים... הקנדים תמיד נותנים עבודה. סינה אומר לקהל שהם בנו את זה וזה המקום המושלם להגיד את מה שהוא רוצה. סינה אומר שהפרישה לא תיהיה הלילה... היא תיהיה מלאה בהזדמנות. סינה אומר שראו יעשו היסטוריה כאשר הם יעבור לנטפליקס, סינה אומר שהוא יהיה שם. סינה אומר שהם יבנו רגעים אחרונים שאי אפשר לשכוח. סינה אומר שרויאל ראמבל 2025 יהיה האחרון שלו, אלימיניישן צ'יימבר 2025 יהיה האחרון שלו, סינה מכריז שבלאס וגאס ברסלמניה 2025... היא תיהיה הרסלמניה האחרונה שהוא ישתתף בה. סינה מודה לקהל, הקהל נותן צ'אנטים של 'תודה לך סינה', סינה מודה לקהל על המחווה ומודה להם שוב. סינה מודה לקהל על הקול שלהם, מודה להם שנתנו לו להופיע כאן הערב, סינה אומר שהוא יחזור לטורנטו לכסח. סינה פונה לקהל בבית, לקהל באולם, מסתכל על המצלמה ואומר 'או מתאבק ב-WWE'... סינה מסיים ב : אם אתם רוצים קצת... תמהרו לקבל את זה... כי הפעם האחרונה עכשיו.
[Image: 078_MITB_07062024CM_21677--7e868220225f0...c3f835.jpg]

קרב על אליפות העולם במשקל כבד
אם סת' רולינס מנצח - דמיאן פריסט מחוץ ליום הדין
אם דמיאן פריסט מנצח - סת' רולינס לא יכול לאתגר על אליפות העולם במשקל כבד כל עוד פריסט אלוף

דמיאן פריסט ניצח את דרו מקנטייר ואת סת' רולינס ושמר על אליפות העולם במשקל כבד, לקראת סוף הקרב רולינס נותן לפריסט פלקון ארו ומצמיד אותו... מר MITB דרו מקנטייר יוצא החוצה, מקנטייר פודה את המזוודה והקרב הופך למשולש. מקנטייר מנסה לתת קליימור לרולינס, רולינס מתחמק ומנסה סטומפ, מקנטייר מתחמק ונותן לו פיוצ'ר שוק DDT. מקנטייר מתכונן שוב לקליימור אך פריסט נותן לו קלוזליין, פריסט מנסה לתת למקנטייר SOH, מקנטייר מתחמק ובועט בו, מקנטייר גורר את פריסט לאמצע הזירה, CM פאנק מופיע ותוקף את מקנטייר, פאנק תוקף את מקנטייר בעזרת כיסא, הוא מכה אותו בלי הפסקה, אחר כך פאנק חונק את מקנטייר בעזרת כבל, פאנק שוב מכה את מקנטייר בעזרת כיסא, פאנק מסתכל על אליפות העולם במשקל כבד ולוקח אותה, מקנטייר חוזר לזירה, פאנק עולה לאפרון ודופק לו את האליפות בפנים. פאנק מתיישב על שולחן השדרנים, פריסט נותן למקנטייר SOH ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב סת' רולינס מתעצבן והולך לעבר פאנק, קורי גרייבס מגיע להרגיע את רולינס ועוצר אותו, פאנק נעמד על שולחן השדרנים ויש פייסאוף בינו לרולינס.
[Image: 777777777777777.png]

קרב MITB - נשים
טיפאני סטראטון ניצחה את ליירה ואלקיריה, איו סקיי, צ'לסי גרין, זואי סטארק ונעומי, לקראת סוף הקרב איו נותנת לזואי מיצ'ונקו דרייבר מסולם אחד על סולם שני, צ'לסי גרין מתחילה לטפס על הסולם כאשר היא לבדה, היא כמעט ומורידה את המזוודה אך טיפאני סטראטון מגיעה, צ'לסי וטיפאני עומדות כל אחת על סולם אחר, טיפאני מעיפה את צ'לסי מהסולם לתוך 2 שולחנות שהיו מחוץ לזירה. טיפאני מורידה את המזוודה ומנצחת את הקרב.
[Image: 1.png]

הבלודליין ניצחו את אלוף ה-WWE האוניברסאלי המאוחד קודי רודס, רנדי אורטון וקווין אואנס, לקראת סוף הקרב קודי מנסה לתת לסולו פדגרי, סולו מתחמק ומנסה לתת לקודי קלוזליין אך קודי מתחמק וסולו פוגע בשופט. קודי נותן לסולו קרוס רודס, אואנס נותן לסולו פרוג סלפאש, רנדי נותן לסולו RKO, אחר כך קודי, רנדי ואואנס מנסים לתת לסולו טריפל פאוורבומב על שולחן השדרנים אך ג'ייקוב פאטו קופץ על קודי מהברקייד, פאטו מנסה לפגוע באואנס מחוץ לזירה אך אואנס זז ופאטו פוגע בשופט שהיה שם. בהמשך אואנס נותן לפאטו פרוג ספלאש על שולחן השדרנים שנשבר, אואנס בזירה מרים את טאמה טונגה, טאנגה לואה נכנס לזירה ונותן לו לואו בלו. רנדי נכנס לזירה ונותן RKO לטאנגה לואה וטאמה טונגה, סולו מופיע ומוריד את רנדי בסמואן ספייק. סולו מנסה לתת לקודי סמואן ספייק, קודי מתחמק ונותן לו 2 קרוס רודס ברציפות, קודי מנסה את השלישי אך פאטו חוזר לזירה וקופץ עליו מהחבלים, פאטו מרים את קודי ונותן לו DDT, פאטו עוזר לסולו לקום, פאטו מחזיק את קודי, סולו נותן לו סמואן ספייק ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 55555555555.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 3 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, Hard2Reach, NoamRR
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,106
אשכולות: 46
Likes Given: 656
07-07-2024, 04:23 AM
(07-07-2024, 04:18 AM)BIG LG כתב:  אוקיי, פשוט לא קרה כלום.

הולכים לסולו קודי בסאמרסלאם, איזה גועל.

וואלה הסוף היה קצת מאכזב כי היה איזה הייפ מסוים למשהו גדול בסוף האירוע, בטח עם הרמיזות של HHH
הקרב היה לא רע בכלל אבל ללא ספק קרב האירוע הוא פריסט נגד רולינס בעיניי, זה היה חייב להיות המיין איוונט ולהסתיים ככה, כי הסוף של הקרב של הבלודליין פשוט היה רגיל, אם האירוע היה נגמר עם הטירוף של פאנק ומקינטייר זה היה הרבה יותר מעניין

בכל מקרה עכשיו סולו קודי חתום לסאמרסלאם כמו שאמרת
מעריך שבסבירות מאוד גבוהה נקבל חזרה של ריינס או רוק שם בדרך כלשהי

אבל יהיה סאמרסלאם לא רע
קודי סולו
גונתר פריסט
פאנק מקינטייר/פאנק מקינטייר רולינס
ועוד דברים טובים
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • karusi
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
07-07-2024, 04:31 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-07-2024, 04:50 AM על ידי karusi.)
כמה מילים לפני שאני יוצא לעבודה:
גברים mitb אחלה

נשים mitb סביר

תסתכל אותי כל כך שהמחבל ניצח. מה הטעם? בייקר יכל להיות הצלחה ולהביא קהל וכסף. לא מבין את ההחלטות להעדיף את המחבל על פני גונתר וברייקר

זה שפאנק הפריע בקרב אליפות-קצת עצבן אותי כי :
1) פריסט אלוף גרוע וחלש וזה משאיר אותו בעמדה לא בצדק. אני אוהב את ה JD אבל לא יודע חסר לו משהו
2) מקנטייר הותקף מלא פעמים על ידי פאנק ובאירוע עצמו הוא היה צריך להראות שמאחורי הקלעים אולי הוא מחפש את פאנק ומוודא שהוא לא שם, כי כל פעם הוא מופתע מחדש מהתקיפה של פאנק. סה''כ קרב טוב וממש הייתי עם עיניים פקוחות רק על הקרב כל הקרב
3) המזוודה יכולה להיות כלי לעלילה וכאן דילגו על העלילה שלה. קצת מתסכל

3 על 3:
ג'ייקוב פאטו נראה הכי טוב מהבלודליין.
קודי היה צריך להראות שהוא מנסה לצאת מההצמדה ושניה אחרי ההצמדה להרים את הכתף
הוא בקושי חטף מכות בקרב ולא הגיוני שהוא יהיה גמור כל כך מהר.
סה''כ קרב טוב

[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
BIG LG מנותק
Rookie
*
תגובות: 294
אשכולות: 0
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-07-2024, 04:47 AM
אני היחיד שמפריע לו שבקארד של חמישה קרבות רק המיין איבנט חצה את 20 הדקות?
הגב

•
חפש
הגב
BIG LG מנותק
Rookie
*
תגובות: 294
Likes Given: 27
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-07-2024, 04:55 AM
סינה יפרוש בסוף 2025 ולא במניה 41
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,463
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,022
07-07-2024, 05:10 AM
אירוע מעולה ומשוגע, יש הרבה על מה לדבר, מגילת דעות מחר.
ג'ון סינה פורש מההאבקות ברסלמניה 41, אתרגם את הסגמנט שלו בהמשך... אני עייף פיצוצים.

לילה טוב  Cool
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,106
אשכולות: 46
Likes Given: 656
07-07-2024, 05:11 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-07-2024, 05:15 AM על ידי Cenation.)
דעות שלי על האירוע

נתחיל עם ההפתעה של ג׳ון סינה
איזה כיף זה לקבל את ג׳ון סינה בהפתעה מוחלטת בלי שום ספוילר לפניי, זה בא משום מקום והייתי בשוק
הכריז על פרישה, היה עצוב מאוד אבל אנחנו הולכים לקבל ריצה אחרונה שלו מינואר 2025 עד דצמבר 2025, זה יהיה מדהים

קרב סולמות גברים :
קרב פשוט נהדר, היה עם קצב מעולה והיו מלא ספוטים מצוינים, באמת נהנתי מכל רגע
הייתי ממש מופתע מהזכייה של מקינטייר
בשורה התחתונה הייתי מאוד מופתע לטובה וממש נהנתי מהקרב, 9/10 עבורי

ברייקר נגד המחבל :
ברייקר פשוט מפלצת, נהנתי לראות אותו בקרב הגדול הראשון שלו בWWE, הוא הולך להיות מגה סופרסטאר
טעות גדולה לתת למחבל לנצח אבל מקווה שבקרוב מאוד ברייקר יקבל את הניצחון הגדול הראשון שלו כי מגיע לו
ציון 7/10

פריסט נגד רולינס :
וואו, קרב האירוע ללא ספק

קודם כל בעיניי פריסט נראה מעולה ואני סופר מרוצה ממנו, לא ברור לי למה כולם אנטי פה כלפיו אבל אני מאוד מרוצה מאיך שהוא נראה בזירה ולדעתי הוא מוכיח שהוא שווה מקום ברמה של הגדולים
היה כיף לראות את רולינס חוזר מפציעה, הוא גם היה נפלא ושניהם סיפקו לנו קרב מצוין

הייתה שם פדיחה רצינית עם הספירה של השופט, להערכתי פשוט המוזיקה של דרו הייתה צריכה להתחיל באמצע הספירה ולעצור את השופט ופשוט הייתה טעות של אנשי הצוות, לא חושב שזאת הייתה טעות של פריסט במחשבה שנייה

לא ממש ציפיתי שדרו יפדה כבר הערב, חשבתי שזה יקרה בראו שאחריי וזה ממש הפתיע אותי
הסוף היה פסיכי, 5 דקות עם כל כך הרבה אירועים מטורפים וזה היה תענוג
פאנק שוב מפריע לדרו והורס לו, ממש נקמה אולטימטיבית על זה שפצע אותו אחריי החזרה הגדולה
אני דווקא שמח שזה קרה, הרבה הרבה מאוד זמן לא קיבלנו פיוד עם כזאת שנאה ומתח בין שני היריבים, וזה מתפתח בצורה קיצונית בין דרו ופאנק ואני אוהב את זה, כי נקבל קרב פשוט אדיר ביניהם ולדעתי זה יהיה שווה את זה
קרב 10/10, חמישה כוכבים

קרב 3 על 3 :
הקרב עצמו היה טוב, לא פסיכי אבל גם לא בינוני
היו ספוטים טובים, ג׳ייקוב פאטו פשוט מפלצת, רנדי היה נראה נפלא אבל ממש חיכיתי להפתעה שלא הגיעה בסוף
היה ברור לי ב100% שאנחנו הולכים לסולו נגד קודי בסאמרסלאם אז לא ממש הייתי מופתע שבחרו לתת לסולו להצמיד את קודי, אבל ללא ספק זאת הצהרת כוונות לא קטנה מצידו של סולו
ציון 8/10

לסיכום - אירוע מעולה, הרבה מעבר לציפיות שלי ויחסית לאירוע MITB באמת כל הקרבות היו במינימום טובים ולא היה שום דבר שאכזב מלבד העובדה שלא הייתה הפתעה בסוף והוא היה קצת לא ברור

הדבר היחיד שהכי הפריע לי זה שנתנו לקרב 3 על 3 לסיים ולא לפירסט נגד רולינס
אם זה היה מסתיים אם הפדייה של דרו והתקיפה של פאנק זה היה פסיכי וככה צריך לסיים אירוע
לדעתי זאת הייתה בחירה רעה אבל סך הכל אני מאוד מרוצה מהאירוע ואנחנו נכנסים לחודש סופר מעניין לקרב סאמרסלאם
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • karusi
חפש
הגב
Mr kross מנותק
The Last Needle Mover
*
תגובות: 298
Likes Given: 9
הצטרף בתאריך: Dec 2022
07-07-2024, 05:21 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-07-2024, 09:47 AM על ידי Mr kross.)
IT'S TIFFY IN THE BANK Heart
ACKNOWLEDGE THE ORIGINAL TRIBAL CHIEF
1,316
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,793
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
07-07-2024, 05:40 AM
(07-07-2024, 05:10 AM)lidoradir כתב:  ג'ון סינה פורש מההאבקות ברסלמניה 41

הוא לא, הוא אמר שהוא הולך לעשות כ40 הופעות המהלך 2025, מינואר עד דצמבר.

הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,380
אשכולות: 76
Likes Given: 1,289
07-07-2024, 06:13 AM
סינה מופיע בהפתעה ב-MITB? מאיפה זה מוכר לי
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): 1 2 3 4 5 ... 8 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 12:50 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר