07-05-2024, 12:55 PM
יש להם מזל שרוק הוא לא מספיק דושבאג כדי להתעקש על הקרב שלו במיינאבנט, אחרת הזכייה של קודי בראמבל בלי לתת לו קרב במניה הייתה הופכת לאחת ההחלטות הכי ליצניות של הארגון בכל שנותיו.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
07-05-2024, 12:55 PM
יש להם מזל שרוק הוא לא מספיק דושבאג כדי להתעקש על הקרב שלו במיינאבנט, אחרת הזכייה של קודי בראמבל בלי לתת לו קרב במניה הייתה הופכת לאחת ההחלטות הכי ליצניות של הארגון בכל שנותיו.
07-05-2024, 01:20 PM
נוסטלגיה. בטיסטה הוא פשוט דמות אייקונית בשבילי, לצפות בו בתור ילד הייתה חוויה. וזה עוד כלום לעומת לצפות בטייקר בתור ילד... תמיד אהבתי את הקרב הזה.
07-05-2024, 02:56 PM
(07-05-2024, 12:55 PM)master of doom כתב: יש להם מזל שרוק הוא לא מספיק דושבאג כדי להתעקש על הקרב שלו במיינאבנט, אחרת הזכייה של קודי בראמבל בלי לתת לו קרב במניה הייתה הופכת לאחת ההחלטות הכי ליצניות של הארגון בכל שנותיו. ראיתי פרסום אבל לא יודע כמה זה נכון: פאנק נגד רולינס על whc ריינס רוק על אליפות wwe לסנר נגד גונתר על ic קודי נגד מקנטייר ![]()
07-05-2024, 04:20 PM
07-05-2024, 04:27 PM
שווה לכם לראות ג'ו הנדרי נגד ג'ייק סאמת'ינג שהיה אתמול בפרק של אימפקט, הקרב הכי טוב של כל אחד מהם שאני זוכר שראיתי.
![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
07-06-2024, 12:31 AM
איזה הזוי מה שעכשיו קראתי, אשתף אתכם:
לאחר שכבש צמד בשמינית הגמר - אופ״א מודיעה שהיא משעה את דמיראל(שחקן של טורקיה, טפי יימח שמם שישרפו שם כולם) לשני משחקים בגלל חגיגת הזאב שלו(כמו too sweet של nwo). הסימון של הזאב הוא ״הצדעת הזאב״ - תנועה שמזוהה עם ארגון ימין קיצוני בטורקיה, שגזעני אל קהילות כמו כורדים, אלבנים, יוונים ויהודים. ![]()
07-06-2024, 12:38 AM
רייטינג : מאנדיי נייט ראו - 1.878 מיליון צופים. דיס איז אינדיז ביץ' ברייק - 688 אלף צופים. כריס ג'ריקו, ספטמבר 2021 : Sooner or later, we’re going to start beating RAW. It’s not going to be every week, but I bet you over the next 2-4 months, maybe 4-6, we’re going to start beating RAW, and that’s my prediction
![]()
07-06-2024, 01:05 AM
(07-06-2024, 12:31 AM)Jon_M0xley כתב: איזה הזוי מה שעכשיו קראתי, אשתף אתכם: הטורקים אנטישמים בכיינים. כששגיב יחזקאל הראה למצלמה את ה-100 יום לחטופים לקחו אותו למעצר, אבל למריחרא דמיראל הם נותנים גב אחרי הדבר הזה. אז הם גם צבועים בעצם. נראה שארדואן מצליח להרעיל שם את המדינה, זה לא ייאמן שמדינה כמו טורקיה מנוהלת על ידי ליצן דו פרצופי מטומטם כמוהו (היחס של הטורקים ליחזקאל ודמיראל זה בדיוק אותו יחס בין ישראל לחמאס. ארדואן לא מפסיק לקרוא לישראל מדינת טרור ולמרות ה-7.10 הוא אמר שחמאס הוא לא ארגון טרור). בקיצור, מאחל להם להיחנק, ולארדואן אני מאחל למות כמה שיותר מהר, לא מגיע לו עוד יום אחד על כדור הארץ. חתיכת חרא אנטישמי מסית.
07-06-2024, 01:14 PM
(07-05-2024, 04:20 PM)תנולהיותאורח כתב: תגיב תגיב, רוצה לתת לך לייק טוב בסדר. אבל מתנצל מאוד - דל״פ לפניכם. אני משתדל לבחון את האירוע הזה בשני משקפיים - מהראמבל קדימה, שאני לא יודע (כביכול) מה יהיה ברסלמניה. ובמבט לאחור - כאשר אני יודע את התוצאות. לצערי - כל שרשרת האירועים מציגה את טריפל H באור פחות חיובי מהאור שכולנו (לפעמים בצדק, לפעמים בכוח) מנסים להציג. נצא מנקודת הנחה שאנחנו הולכים על פאנק-רולינס ורוק-ריינס. לדעת באם באם אין ספק שמדובר בשני קרבות עדיפים על הקרבות שקיבלנו - טאג טים וקודי-ריינס. הטאג טים הגחיך באופן סופי את רולינס ופגע בו כל כך + המיין אבנט נדרש לרמת אוברבוקינג מוגזם (אנדטרטייקר? באמת?) והתעלות של הרוק כדי שקודי יסיים את הסיפור. עכשיו, כל זה לא היה קורה, אם קודי לא היה זוכה בראמבל. למעשה, אין פה שום הצדקה לכך שהוא יזכה בראמבל. היה אפשר לספר כל כך הרבה סיפורים אחרים שיובילו אותנו למיין אבנט הזה. בלי שהקהל יתהפך על הרוק וידרוש מטריפל H לרצות אותו. אבל אין סיכוי להגיע לזה שקודי הוא הזוכה, ועוד שהוא ישר מצביע על ריינס (מהלך סופר מתוחכם שלו, חייב לציין. זה למעשה ההשח-מט בסיפור) גם במבט לאחור, שבאם באם יודע שפאנק נפצע ולא יכול להתמודד מול רולינס, עדיין אפשר היה לתת למקיינטר למשל לקחת את הראמבל, ועדיין הרווחנו את הסיפור שיש לנו היום, בלי שרולינס יהפוך לליצן. עכשיו תגידו, ובצדק, ״וואלק באם באם, אתה הייטר של קודי. תן לו לסיים את הסיפור״ (ואפילו להציג שהוא הפייס הכי מוכר וכל מיני מדדים אחרים). ובאם באם יגיד לכם שא. אתם צודקים. וב. קודי עדיין יכל לסיים את הסיפור, אבל אחרי שהוא מתהפך ובאמת הופך לסיוט האמריקאי. לא מאמינים לי? תראו איך אתם מבסוטים על מקנטייר. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|