06-09-2024, 04:02 PM
(06-09-2024, 01:57 AM)lidoradir כתב: - לאשלי פצוע.
- רנדי מוכר את הפציעה מהקרב נגד גונת'ר, הוא מפורסם לשבוע הבא אבל זה יכול להשתנות.
- בקורבין פשוט לא משתמשים.
תודה
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
06-09-2024, 04:02 PM
(06-09-2024, 01:57 AM)lidoradir כתב: - לאשלי פצוע. תודה
06-09-2024, 08:12 PM
הדיווח של מלצר לגבי ריקושט :
According to those close to the Ricochet/WWE contract situation, everything is up in the air. ![]() (06-09-2024, 01:58 PM)Bam Bam Bigelow כתב: גם. עכשיו האנטר בשלטון כבר כמעט שנה מה מונע ממנו לקדם את ריקושט, ולהבטיח לו שיקבל בוקינג טוב? מה מונע ממנו לקדם את גרגאנו וצ'אמפה? מה מונע ממנו לקדם את אנדראדה? מה מונע ממנו לקדם את שינסקה? הראשון כבר הודיע שיעזוב, אבל מוכן להתערב איתך שאף אחד לא יקודם באמת מכל הארבעה שציינתי, ששייכים לדור ההוא. אולי כי הם לא מתאימים להיות כוכבים ברוסטר הראשי, ואולי, רק אולי, הם לא באמת כאלה טובים, ו-NXT סתם יצר מצג שווא עבור חלק מהמתאבקים.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
06-09-2024, 09:16 PM
(06-09-2024, 08:56 PM)lidoradir כתב: והנה הדיווח של שון רוס סאפ שגם הולך בדרך של האינסיידר : ידוע מתי באיזה חודש החוזה נגמר? ![]()
06-09-2024, 09:31 PM
![]()
06-10-2024, 05:29 AM
אייך אני מתגעגע לאליאס ראיתי סרטונים שלו ביוטיוב עם הגיטרה וחבל שהוא שוחרר
06-10-2024, 08:42 AM
(06-09-2024, 09:01 PM)DDJ כתב: עכשיו האנטר בשלטון כבר כמעט שנה זה הכל עניין של איך מציגים אותם, כל השמות שציינת כאן טובים וגם לי קשה לראות אותם מקודמים מעל לחגורת מידקארד אבל הם יכולים להיות עם ההצגה הנכונה. DIY - גם בNXT מה שקרה איתם לא בדיוק היה צפוי, ההתקדמות שלהם הייתה תוצאה של כמה שהקהל אהב אותם. DIY וביחוד גארגנו הם אנדרדוג שיצטרכו תמיכה רצינית מהקהל בשביל פוש לטופ של הקארד אבל אין לי שום בעיה לקבל אותם במחלקת הזוגות או על אליפויות המידקארד כי הם מספיק טובים והם נותנים קרבות טובים אנדראדה - הוא טוב אבל פיספסו את הצ'אנס שלהם איתו, אם היו לוחצים איתו על ההדק מהרגע שהוא עלה לראשי מNXT היינו מדברים עליו בצורה שונה היום כי הוא באמת היה מספיק טוב. היום לא תהיה לי בעיה לראות אותו מאתגר לאליפות העולם אבל לא זוכה בה. נקאמורה - אחד הפיספוסים הגדולים יותר לדעתי, היום הוא כבר לא שווה את הספוט הזה והוא בצדק איפה שהוא בתור האחד שמשתמשים בו כדי לקדם אחרים. היו שני רגעים שבהם הוא היה יכול וצריך לזכות באליפות הWWE לדעתי, נגד ג'ינדר מאהל לא זוכר באיזה אירוע זה היה ונגד סטיילס ברסלמניה, הוא היה אובר והגיעה לו האליפות אבל וינס לא האמין בו והרס אותו ועכשיו הוא כבר לא שווה את הספוט הזה בטופ. העניין עם הדור ההוא לדעתי הוא שוינס פשוט לא האמין בו והרס אותו, אפשר להגיד שהם אולי לא היו מספיק טובים אבל הם גם לא קיבלו צ'אנס אמיתי להוכיח שהם כן. לא משנה כמה טריפל H מאמין בהם עכשיו כי ברגע שכבר הרסו אותם זה קשה לבנות את האמינות שלהם חזרה. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
06-10-2024, 06:39 PM
![]() קאסידי היינס מבאדיסלאם מדווח שהיקוליאו סיים את החוזה שלו ב-NJPW, הקרב האחרון שלו היה אתמול באירוע דומניון. היינס דיבר עם מספר מקורות בחברה והאמונה היא שהוא בדרך ל-WWE וכנראה להצטרף לסטוריליין המשפחה של הבלודליין. למי שלא יודע : היקוליאו הוא האח הצעיר של טאמה טונגה. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|